Pico Copenhagen Bewertungen 105

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Toimitus kesti viisi päivää. Kun se saapui, huomasin, että yksi tuote oli väärän värinen, laitoin siitä viestiä, johon kesti kolme päivää saada vastaus, ja lopputuloksena he ilmoittivat, että eivät lä... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste elsker sin "Rosalia"taske fra Pico, så jeg tænkte, at en i en anden farve ville være den perfekte fødselsdagsgave. Bestillingen gik nemt, og tasken kom allerede dagen efter, hvilket var e... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super flotte smykker, som dog meget let går i stykker. Har haft indtil flere smykker derfra, som alle er gået i stykker, på trods af skånsom og forsigtig brug. Der er ingen hjælp at hente, når man tag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er helt vild med Pico! Jeg har lige købt nogle fantastiske hårklemmer, som både er smukke og holder perfekt. Det der gør oplevelsen ekstra god er deres kundeservice - de er altid utrolig søde og h... Mehr ansehen

1. Schmuckhersteller
  2. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  3. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Dansk design siden 2004 og e-mærket webshop. Hos Pico Copenhagen er din tryghed vores prioritet, og vi er stolte af vores certificering støttet af Dansk Erhverv og Forbrugerrådet Tænk. Vi forener kreativt håndværk med sikker e-handel og en saglig kundedialog. Siden 2004 har vi skabt accessories og smykker med fokus på farver og personlig stil. Fra vores ikoniske hårklemmer til vores tasker arbejder vi hver dag på at levere god kvalitet og en ordentlig oplevelse. Vi har været e-mærket siden 2021 og bliver løbende kontrolleret af juridiske eksperter. Det er din garanti for, at vi altid overholder dansk købelov og beskytter dine data. Vi værdsætter al feedback og bruger den aktivt til at forbedre vores service. Se vores officielle certifikat og høje score hos e-mærket her: https://certifikat.emaerket.dk/picocopenhagen.com

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

105 Bewertungen

1 Stern

Hat 88 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Super behjælpelige

Super behjælpelige, høflig og god service samt hurtig eksekvering 🤩 fantastisk 🫶🏽 kan varmt anbefales at handle her

7. Januar 2025

Kære Evia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af os og de søde ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen <3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Returnering

Jeg skulle returnere en varer og de har det mest besværlige retur system jeg nogensinde har oplevet. De laver ikke returlabels, det vil sige du skal selv ud og betale for en forsendelse, betalingen er i sig selv fin, men derudover skal du først kontakte dem om at du vil sende den retur. vente på svar. udfylde en blanket der skal med i forsendelse. sende pakken. vente på de modtager den. og derefter få returneret dine penge. Et meget unødvendigt besværligt retur system som jeg aldrig har oplevet nogen anden virksomhed køre med.
Ellers flotte smykker men det her trækker for mig en webshop meget ned, da convenience ved at handle på nettet hos dem falder drastisk ift. alle andre webshops.

7. Januar 2025

Hej Rasmus,

Hos Pico Copenhagen er vi medlem af E-mærket og vi følger deres retningslinjer ift. hvordan returneringer skal behandles. Det er korrekt at kunden skal henvende sig til os inden ordren returneres og dette skyldes to årsager; Vi sender dig en returguide, hvor du kan se hvordan du let og nemt kan sende ordren retur til os. Ydermere bliver vi gjort opmærksom på, at der er en pakke fra dig på vej tilbage til os. Vi acceptere mange forskellige returmåder og man vælger selv hvilken man foretrækker, så man ikke er underlagt en given returlabel. Fragt kan nemt købes på www.pakke.dk eller hos ens lokale pakkeshop/posthus.

De bedste hilsner,

En fantastisk god

En fantastisk god
Oplevelse - kundeservice og hjælpsom personale !
Vores datters fødselsdag ene ørering var gået i stykker og de var meget lydhøre - 10
Min efter vores samtale med kundeservice fik de sendt pr nye til hende !! Wow altså . Kæmpe anbefaling ;)

19. Dezember 2024

Kære Ramiz,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fint udvalg af smykker og hår accessories…

Fint udvalg af smykker og hår accessories til enhver anledning. De tilbyder hurtig levering, det eneste der trækker ned er deres smykkeæsker som ser lidt “for billige” ud.

14. November 2024

Kære Lærke,

Vores webshop smykkeæsker er lavet af genanvendeligt materiale, som er super holdbart og derfor smart til forsendelser og bl.a. også at tage med på rejser. Derudover har vi også vores fine foldeæsker, som er til lidt mindre smykker :-)

De bedste hilsner Tanja, Pico Copenhagen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en flot kundeservice!!

Sikke en flot kundeservice!!! Jeg har kun ros til Pico, der med deres enorme imødekommenhed og hurtige hurtige respons har hjulpet på den sødeste måde. Kan varmt anbefale at handle hos Pico

21. November 2024

Kære Louise,

Ørering knækkede over…

Jeg fik et par Olive Studs i konfirmationsgave. Jeg har passet meget godt på dem.
Jeg tager dem altid ud før kontakt med vand, bruger dem sjældent for at forlænge deres levetid, og opbevare dem altid i deres kasse når jeg ikke bruger dem.

Alligevel er den del af den ene ørering, man putter ind i øret brækket af efter kun 4 måneder!

6. September 2024

Hej Gaia Sofie,

Vi kan desværre ikke genkende hændelsen eller finde nogen oplysninger på vores korrespondance herpå Pico Copenhagens webshop. Vil du være behjælpelig med dit ordrenummer på købet der lavet på webshoppen? :-)

Send gerne ordrenummeret til os på en mail på info@picocopenhagen.com eller tilføj det i dine oplysninger herpå Trustpilots hjemmeside, under din anmeldelse.

Virkelig god oplevelse

Hurtig levering og flotte produkter samt fin indpakning

17. September 2024

Kære Tilde,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen <3

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig svar på mail

Hurtig svar på mail vedr. retur. Venlig medarbejder.

22. August 2024

Kære Ida,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Belægningen gik af efter få ganges brug

Jeg fik sidste år et par øreringe fra Pico Copenhagen i gave. Efter kun at have brugt dem maks 5 gange var de allerede blevet grimme, og sølvbelægningen er fuldstændigt gået af. De har ikke været udsat for vand eller noget som helst, men nu kan jeg slet ikke gå med dem, fordi de nu er messing farvede og oxideret. Utrolig dårlig kvalitet, kan ikke anbefale dem. Og da jeg ikke har kvitteringen, fordi jeg fik dem i gave, kan jeg ikke reklamere.

22. Juli 2024

Hej,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og flot vare

Bestilte en flot sløjfe hårklemme og modtog den allerede 2 dage efter. Hurtig levering. Og hårklemmen er SÅ smuk! Kvaliteten ser god ud, så glæder mig til at tage den i brug. Tusinde tak :-)

8. Juli 2024

Antwort von Pico Copenhagen

Kære N, Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde ord om os og vores produkter :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice og hurtig…

Fantastisk kundeservice og hurtig levering :-)

2. Juli 2024

Antwort von Pico Copenhagen

Kære Lonnie, Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde ord om vores kundeservice :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen <3

God kundeservice

Oplevede at få tilsendt forkert produkt.
Fejlet blev håndteret super godt, virkeligt god kundeservice og rigtig skønne produkter!
Kan varmt anbefales❤️

24. Juni 2024

Kære Emma,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig kvalitet

Hurtig levering og hurtigt svar fra kundeservice. Produkterne er flotte men til gengæld helt elendig kvalitet. Jeg har købt deres rose hårklemme og har brugt den MAX 15 gange siden jeg købte den forrige august, og 6/12 "tænder" er faldet af. Den har ikke været udsat for særlig belastning (har hverken tabt den, klemt den i en taske el.lign., og jeg har mellemlangt, fint hår, så det burde klemmen kunne holde til). Skrev til kundeservice i januar, hvor to "tænder" allerede var faldet af, men fik svaret at de ikke tager ansvar for knækkede tænder på hårklemmer. Ærgerligt at de tydeligvis sælger dem i plastik af den værste kvalitet. Den kan ikke rigtig holde så meget hår på plads, når 50% af "tænderne" mangler.
Det er ikke en original tanke med rose på en hårklemme, så vil købe det fra et andet mærke. Om ikke andet må man kunne lave en magen til, hvis man har reststoffer liggende.

29. August 2023

Antwort von Pico Copenhagen

Hej Mathilde, vi har skrevet sammen omkring din hårklemme og det er desværre ikke muligt at lave tænderne på klemmen stærkere og det er normalt ikke noget der giver os problemer. Vi har brugt den samme type monteringsklemme de sidste 15 år, da det er den bedste på markedet. Tænderne kan knække hvis de udsættes for stød, bliver tabt eller lignende og det kan ikke tilskrives som en produktionsfejl.
Vi gør en dyd ud af at producere den bedst mulige kvalitet og er derfor kede af din oplevelse.

God service!!

Jeg fik reklamation på en defekt vare med venlig og hurtig service:)

30. April 2024

Kære Sofie,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig respons

Jeg havde bestilt en af de fine blomster hårklemmer over hjemmesiden, som desværre havde en fejl på da jeg modtog den. Jeg skrev til kundeservice om aftenen, og allerede morgenen efter fik jeg refunderet beløbet.

21. März 2024

Kære Camilla,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde og rosende ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen igen <3

Eminent service

Jeg var i butikken på Frederiksberg, og fik en helt fantastisk service. Den søde pige i kassen, var virkelig hjælpsom, og tilbød endda at rense de øreringe jeg havde på, da de var blevet lidt mørke og matte.
Generelt er service altid i top i alle deres butikker, men denne oplevelse var helt i særklasse!

13. März 2024

Kære Helene,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os og de søde og rosende ord om os :-) Vi er glade for at kunne hjælpe dig og ser frem til at byde dig velkommen i butikken igen <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en hårklemme der var gået i…

Jeg havde en hårklemme der var gået i stykker efter 1 dags brug, jegs skrev til Pico og pengene var refunderet inden for få timer så jeg kunne købe en ny. Super god service! Jeg har fluks bestilt en ny da jeg elsker deres produkter :)

12. März 2024

Kære Camilla,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv en dårlig kvalitet

Øv, øv, øv. Jeg købte en ørering for mindre end to år siden, som jeg ikke anvender tit da de er lidt store. Selve lodningen var ikke udført ordentligt jeg skriver ind til kundeservice og får en fin vejledning om at jeg kan komme ind med den samt med dokumentation. Jeg har ikke kvittering, men har bankudskrift (på 300kr og en på 400kr). De kan se at den er købt hos pico i butikken, men da jeg ikke har kvitteringen skal jeg købe en ørering til, for at have et fuldt par. What? Det er klart en produktionsfejl, øreringen er pico og købt hos Pico, men de vil ikke tilbyde kunden en ny. Jeg er helt uforstående over for den service og kvalitet af øreringen (guld hoop til over 300kr).

Opdateret d. 26. Jan: jeg har ikke købt øreringene i webshoppen, men fysisk i jeres butik på Østerbrogade. Øreringene er afleveret tilbage til jer, som I kan finde på Grønnegade - I kan tale med jeres kollega som ikke var behjælpelig i går da I har jeres politik om ikke at tage i mod fejlprodukter uden kvittering. Også selvom I har bevis på øreringens fejl samt dokumentation på køb (jeres kollega sagde at det ikke var nok med et kontoudskrift som dokumentation. I skal vide at i følge reklamationsretten er kontoudskrift et gældende bevis!)

25. Januar 2024

Antwort von Pico Copenhagen

Kære Michelle, vi kan desværre ikke genkende hændelsen under dette navn herpå Pico Copenhagens webshop. Vil du være behjælpelig med dit ordrenummer på købet der lavet på webshoppen?

Super god kundeservice

Super god kundeservice! Fantastisk kvalitet og flotte varer til virkelig gode priser. Altid hjælpsomme og hurtig svartid! Kæmpe anbefaling herfra!

12. Dezember 2023

Kære Heidi,

Tanja, Pico Copenhagen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr