Pickleballudstyr Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har modtaget mit nye NOX bat, som er af en super kvalitet og barelækkert at spille med. Blev rådet rigtig godt inden købet, så det passer perfekt til mig 😊 + hurtig levering, så alt i alt en rigtig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik min vare leveret efter 12 dage. Det er uheldigt men det er ikke Pickleballudstyrs fejl - men DAO der har haft lidt problemer. Til gengæld får butikken point for at være dygtige til kundeser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede for at høre om jeg kunne afhente min ordre samme dag blot indenfor et par timer. Dette var muligt og fik samtidig en produktinfo og vejledning, da jeg stod mellem valget af to produkter. Bes... Mehr ansehen

1. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!

4.8

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej,

og tak 1000-tak for de 4 stjerner. Vi er glade for at høre, at alt var, som det skulle være.
Du er altid velkommen igen – og sig endelig til, hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God levering - efterfølgende spammet

Jeg bestilte et Pickelball-bat og fik det leveret som ønsket uden problemer, oven i købet med en lille gave indlagt - godt gået, det er lige til 5 stjerner.

Efterfølgende fik jeg en mail hvor i ønskede at jeg anmeldte jer på trustpilot, hvilket også er ok. Grunden til at jeg ikke anmeldte jer på trustpilot.dk var faktisk at jeg ikke var helt tilfreds med at i ikke havde angivet, i den ellers så grundige salgsbeskrivelse, at det bat som jeg købte ikke var godkendt til konkurrencer, men jeg valgte ikke at nedgøre jer af den grund, da alle andre forhandlere jo heller ikke angiver dette. Jeg overvejede at tage kontakt til jer for at få det byttet, men da jeg ikke ønskede at bruge mere tid på det projekt, og tænkte at jeg jo nok kommer over de 800 kr. som battet kostede. Og det virker jo ok.
Problemet var at jeg efterfølgende blev spammet med foreløbig yderliger tre mails, med opfordring til at vurdere jer på trustpilot. Da jeg tilmeldte mig jeres nyhedsbrev var jeg heller ikke klar over at i ville sende nyhedsbrevet næsten dagligt, og ser mig desværre nødt til at afmelde det igen da det bare er for meget.
Denne anmeldelse er udelukkende sendt på jeres fjerde opfordring, for at jeg undgår at få flere opfordringer tilsendt.

1. Dezember 2025

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse – og tak fordi du deler din oplevelse med os.
Vi har godt nyt til dig. Du kan sagtens spille turneringer med dit bat. Der kan være nogle turneringer, typisk større el. internationale og mesterskabsniveau som fx DM, hvor arrangørerne kræver USAPA-godkendt udstyr. Det fremgår tydeligt på vores produkter, når et bat har denne godkendelse.
I mange turneringer er det nødvendigvis ikke et krav, og hvorfor er dit bat er fuldt ud anvendeligt til turneringsspil også. Hvis arrangørerne stiller krav, vil de angive det. Dertil er der udstyr som allerede er på markedet, men først får godkendelse efter det er kommet på markedet - FZ Forza har tilfældigvis netop fået godkendt nogle af deres første bat. Med andre ord, kan du stå med et bat som fra start ikke har USAPA godkendelse, men sidenhen får det. Inden længe, når det bliver endelig officielt, vil vi naturligvis angive det på udstyret på shoppen.

Vedrørende nyhedsbreve:
Når man gennemfører et køb, vælger eller fravælger man selv, om man ønsker at modtage nyheder. Man kan også altid afmelde sig via linket i bunden af alle mails. Det er korrekt, at man i starten modtager bl.a. velkomstmail, opfølgning på sin købsoplevelse og lign. Hvis man ikke reagerer, sendes der som regel“har du husket”-mail i forlængelse heraf.
Herefter udsender vi selv normalt 1–2 nyhedsmails om måneden, primært med nyt fra pickleballmiljøet, produktnyheder og så relevante mails som mulig, da vi ikke har et ønske om at SPAM'e vores kunder.
Vi hører dig sige, at du oplevede strømmen af mails som generende for dit vedkommende – men vi kan samtidig konstatere du endnu ikke har afmeldt dig – derfor har vi nu afmeldt dig manuelt, så du ikke modtager yderligere nyhedsbreve fra os. Du er velkommen til at tilmelde dig igen, hvis du alligevel ønsker at høre mere fra os.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive her på Trustpilot, men du skal vide du er ligeså velkommen til at kontakte os direkte, hvis noget ikke matcher dine forventninger.

Og hvis du foretrækker at kommunikere via Trustpilot, respekterer vi selvfølgelig også det.

Tak for din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til gengæld får butikken point for at være dygtige til kundeservice og til at informerer mig løbende om udfordringen der var opstået, det skabte tryghed til trods for det var en relativt lille forsendelse, rent økonomisk.
Varen var som altid til UG.

30. November 2025

Hej,

1000-tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Black Friday satte et massivt pres på alle pakketransportører i år, og det gav desværre i nogle tilfælde noget ekstra lang leveringstid.

Det krævede tålmodighed fra alle parter – og når der sidder nogen i den anden ende og venter, er det selvfølgelig vigtigt for os at holde jer så godt informeret som muligt undervejs.

Vi er derfor rigtig glade for, at du oplevede vores kundeservice som tryg og hjælpsom, selv om ventetiden blev længere end normalt.

Det betyder også meget for os at høre, at varen levede op til forventningerne.
Tak fordi du handler hos os – og for din tillid midt i årets travleste periode.

God og professionel betjening

God og professionel betjening, hurtig levering, stort udvalg og fair priser

26. November 2025

Hej,

1000-tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service, levering og udvalg – og at vores priser matcher dine forventninger.

Du er altid velkommen hos os, og vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

28. November 2025

Hej,

1000-tak for din 5-stjernede anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du oplevede god service og hurtig levering. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen hos pickleballudstyr.dk.

God dervicr.

20. November 2025

Hej,

1000-tak for din 5-stjernede anmeldelse.
Vi er glade for, at du har oplevet god service hos os. Det betyder meget!
Du er altid velkommen hos pickleballudstyr.dk.

Godt udvalg

Godt udvalg, god rådgivning og hurtig levering👍

27. November 2025

Hej,

1000-tak for de flotte ord og 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både godt udvalg, god rådgivning og hurtig levering. Det betyder meget for os!

Du er altid velkommen tilbage hos pickleballudstyr.dk, hvis du får brug for mere udstyr eller rådgivning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fedt med nye produkter i shoppen som…

Fedt med nye produkter i shoppen som blev lynhurtigt leveret :)

25. November 2025

Hej,

1000-tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du synes om de nye produkter i shoppen – og dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Tak fordi du handlede hos os igen - vi glæder os til at servicere dig nok en gang.

God service god levering

20. November 2025

Hej.

1000-tak for de 5 stjerner.
Dejligt at høre, at både service og levering levede op til forventningerne.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse — og håber, du får masser af gode timer på banen.

Great service!

Great service!

19. November 2025

Hi,

thank you so much for your wonderful 5-star review.
We’re thrilled to hear that you had a great experience with our service.

If you ever need assistance again, we’re always here to help.

Best regards,

Hej,

og 1000- tak for de 5 stjerner.
Vi er virkelig glade for, at du oplevede en nem og hurtig købs- og leveringsproces. Det betyder meget for os!

Vi håber du bliver glad for varen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tilfreds.

Hurtig betjening

8. November 2025

Hej,

1000-tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.
Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening. Hvis der er noget, vi kan gøre for at få din oplevelse helt op på 5 stjerner næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Tak fordi du valgte os.

Hurtig service, bredt udvalg

Hurtig levering. bredt udvalg, god hjemmeside.

7. November 2025

Hej,

og 1000-tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, vores brede udvalg og din oplevelse på hjemmesiden.

Vi sætter stor pris på din feedback – den motiverer os til at fortsætte det gode arbejde.
Du er altid velkommen tilbage!

Hej,

1000-tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er glade for at høre, at ordren kom hurtigt og til tiden, og at alt var helt som det skulle være.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.
Vi håber at byde dig velkommen igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og service.

God vejledning og service.
Bedste anbefalinger herfra.

7. November 2025

1000-tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder mig virkelig, at du oplever både god vejledning og service hos os. Tak for dine anbefalinger – det betyder meget!

Fantastisk hjælp og produkter

Fantastisk hjælp og produkter

9. November 2025

Hej,

1000-tak for de 5 stjerner!
Det betyder virkelig meget, at du oplever både fantastisk hjælp og gode produkter hos os. Du er altid mere end velkommen tilbage!

Nem navigation på hjemmesiden

Nem navigation på hjemmesiden, fine tilbud på produkter.
Meget hurtig levering efter bestilling og betaling.

12. November 2025

1000-tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os, at du oplever nem navigation, gode tilbud og hurtig levering. Vi gør os umage hver dag for netop det – så dejligt at høre, at det mærkes.

Du er altid velkommen hos os igen!

Leveret til tiden

Leveret til tiden, som aftalt.

Gode produkter

5. November 2025

1000-tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at leveringen kom til tiden, og at alt forløb som aftalt.
Du er altid velkommen hos os igen – vi ser frem til at hjælpe dig næste gang!

Jeg købte et par sko

Jeg købte et par sko, som jeg allerede er virkelig glad for. De blev leveret hurtigt og jeg fik sågar en uventet rabat.

26. Oktober 2025

Hej,

1000-tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er glad for dine nye sko – og fedt, at rabatten kom som en ekstra positiv overraskelse. Vi vidste de var på vej på tilbud, og vi ville ikke snyde dig for det gode tilbud. Vi sætter stor pris på din støtte til Pickleballudstyr.dk og ønsker dig masser af gode timer på banen!

Fantastisk service

Fantastisk service og hurtig levering

24. Oktober 2025

Hej,

1000-tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og levering. God fornøjelse på banen – og tak fordi du handler hos Pickleballudstyr.dk

Kenneth, pickleballudstyr.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr