Pickleballudstyr Bewertungen 156

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har modtaget mit nye NOX bat, som er af en super kvalitet og barelækkert at spille med. Blev rådet rigtig godt inden købet, så det passer perfekt til mig 😊 + hurtig levering, så alt i alt en rigtig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik min vare leveret efter 12 dage. Det er uheldigt men det er ikke Pickleballudstyrs fejl - men DAO der har haft lidt problemer. Til gengæld får butikken point for at være dygtige til kundeser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede for at høre om jeg kunne afhente min ordre samme dag blot indenfor et par timer. Dette var muligt og fik samtidig en produktinfo og vejledning, da jeg stod mellem valget af to produkter. Bes... Mehr ansehen

1. Sportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!

4.8

2 Sterne
1 Stern

8. April 2025

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service – det betyder meget for os.
Vi håber, at vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang!

Klar anbefaling herfra!

Klar anbefaling herfra. God service, og hurtig levering. Fint udbud af udstyr.

3. April 2025

Hej,
først og fremmest 1000-tusind tak for din flotte anmeldelse, samt at tage dig tid til at dele denne!
Det varmer os at høre, at du er tilfreds med både service, leveringerne og vores udvalg af udstyr. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os – det sætter vi stor pris på!
Du er altid velkommen tilbage, hvis du mangler noget.

Valg af bat

God samtale om hv og lket bat jeg skulle vælge

18. März 2025

Hej,

Først og fremmest 1000-tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du følte vi var god sparring, og fik hjælp til at vælge det rigtige bat. Vi brænder for at guide vores kunder til det helt rigtige udstyr – og det er dejligt at vide, at det mærkes.

Rigtig god fornøjelse med dit nye bat – vi håber, det bringer masser af gode kampe og sjove stunder på banen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God vejledning og venlig betjening.

God vejledning og venlig betjening.
Hurtig ekspedition.

13. März 2025

Hej,

1000-tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for, at du har dig tid til at dele din oplevelse, og at vi kunne leve op til at kunne give ordentlig vejledning, venlig betjening samt hurtig ekspedition. Vi håber, at dit nye udstyr lever op til forventningerne.

De bedste hilsner

Hej,

og 1000-tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores service og rådgivning.
Det er præcis sådan, vi gerne vil møde vores kunder – med engagement og ærlig vejledning. Vi håber, du bliver glad for dit udstyr og er altid klar til at hjælpe igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

8. März 2025

Hej,

1000 tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!
Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen – det betyder meget for os. Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre næste gang, hører vi meget gerne fra dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hurtig levering og ketsjere af…

Meget hurtig levering og ketsjere af god kvalitet.

8. März 2025

Hej,

1000-tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og kvaliteten af udstyret.
Vi håber, du får masser af gode timers spil med dit nye udstyr – og du er altid velkommen tilbage hos os!

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Perfekt!

28. Februar 2025

Hej,

1000-tak for din flotte 5 stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at denne anerkendelse, af din gode oplevelse med vores lynhurtig levering.
Vi står klar, når du skal bruge noget udstyr til pickleball igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik mit bat meget hurtigt

Fik mit bat meget hurtugt

6. März 2025

Hej,

og tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige service – vi gør vores bedste for at levere lynhurtigt! Vi håber du får masser af gode timer på banen med dit nye udstyr.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og meget fin service…

Hurtig levering og meget fin service idet der var en rabat jeg ikke var opmærksom på som leverandør opdagede manglede, og derefter selv rettede prisen ned og returnerede overskydende beløb. Det er sgu da god stil :-)

22. Februar 2025

Hej Jørgen,

1000-tak for din fantastiske anmeldelse. Det varmer at høre, at du satte pris på vores altid hurtige leverancer og ikke mindst vores servicegrad. At yde samt sikre, at vores kunder får den bedste service, er enormt vigtig for en niche virksomhed som vores. Når vi kan se at noget ikke stemmer, så håndterer vi det naturligvis. Din tilfredshed samt denne flotte anmeldelse er vores største belønning.

Tak fordi du valgte os, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Med venlig hilsen,

Hej Eva,

Tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores priser og den hurtige levering.

Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen snart.

Pickleballudstyr 👍

God service, god rådgivning, god oplevelse 😀👍🏓 Nils

14. Februar 2025

Hej Nils,

1000 tak for 5 flotte stjerner :) Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og rådgivning. Det betyder meget for os, at vi kunne leve op til vores kunders forventninger. 😊

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Mega god service

Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

11. Februar 2025

Hej 😊

Først og fremmest, 1000-tak for den flotte 5 stjernede anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at vores servieniveau har været topklasse, og ikke mindst du har valgt at dele denne.
Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang, du handler hos os! 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service. Gode produkter.

4. Februar 2025

Hej Pia og Henrik,

Tak for jeres flotte anmeldelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi sætter stor pris på jeres feedback og er glade for, at i er tilfredse med både vores service og produkter. Vi ser frem til at hjælpe jer igen næste gang!

God fornøjelse på banen!

God kvalitet

God kvalitet, pris og hurtig levering.

14. Januar 2025

Hej Ann,

1000-tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, prisen og den hurtige levering. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjerner ud af 5 mulige.

Indkøbte udstyr virker perfekt, nem og hurtig levering.

3. Januar 2025

Hej,

og 1000-tak for din fantastiske anmeldelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både udstyret og vores levering.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hej,

og tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede en hurtig service. Vi arbejder altid på at levere den bedste oplevelse for vores kunder. Vi håber at se dig igen! 😊🏓

Super

Super hurtig levering - og godt udstyr

20. Januar 2025

Hej Thomas,

1000-tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og udstyret. Det betyder meget for os, at vores kunder får en god oplevelse.

Vi håber, du får masser af glæde af dit nye pickleballudstyr – og vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning. 🙌🎾

Levede op til forventningerne

Levede op til forventningerne

10. Januar 2025

og 1000-tak for din anmeldelse! 🙌

Vi er glade for at høre, at vi levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne levere den service og de produkter, du har brug for. Vi håber at se dig igen snart – god fornøjelse med dit nye udstyr! 🏓😊

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du oplevede en hurtig og effektiv service. 😊🏓

Kenneth, pickleballudstyr.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr