Flotte flotte produkter og venlig…
Flotte flotte produkter og venlig betjening. Varm anbefaling 😀
Perfectly Imperfect - keramik med passion og omhu Perfectly Imperfect er keramikdelen af min virksomhed Lisette Timm Design med cvr nr 34940452. Virksomheden Lisette Timm Design blev oprettet i 2013, hvor jeg startede med at brænde glasperler og male abstrakte malerier. Perlerne monterede jeg til unikke smykker. Smykkerne og malerierne udstillede og solgte jeg på kunstudstillinger og kunsthåndværkermarkeder i hele Danmark. Under brandet "Perfectly Imperfect" fremstiller jeg hånddrejet stentøjskeramik, hvor jeg har fokus på strukturer, som fingrene kan gå på opdagelse i, når man holder om keramikken. Jeg er desuden optaget af at skabe et spændende glasurudtryk. Min inspiration kommer ofte fra farver og mønstre fra naturen, fra musik eller en følelse, som jeg prøver at omsætte til et glasurudtryk. Jeg udfylder mange roller i virksomheden - indkøb af materialer, fremstilling af keramik, opdatering af webshop, ordrehåndtering, forsendelse, markedsføring og direkte salg på kunsthåndværkermarkeder. Heldigvis har jeg en dygtig bogholder til at hjælpe med økonomien. Tak fordi du er interesseret i min lille kunsthåndværker-virksomhed.
Toftevej 7, 5750, Ringe, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Flotte flotte produkter og venlig betjening. Varm anbefaling 😀
Jeg mødte Lisette og hendes unikke keramik på Boltinggaard Gods og var dybt imponeret over det hele! Lisette var rigtig sød - det er bestemt ikke sidste gang jeg køber ved hende :-)
Den smukkeste kop købte jeg, jeg er meget glad for den 🤩 og super kvalitet
Super smuk og unik keramik man ikke ser andre steder 🤩
Meget glad for mit køb 🥰
Smukke smukke ting. God samtale. Og tilladelse til at røre på alle de smukke ting😊
Super sød kvinde som solgte mig den flotteste vase. 🙏
Simpelhen det smukkeste keramik jeg i dag har købt. Flot glasur og smukkeste former. 2 stager som kunne bruges til enten lys eller til en enkelt blomster stilk .
Wauuuuu , 5 stjerner
Og så er Lisette tilmed super sød.
Tak for handlen i Næstved .
Mvh Mie I J
Har købt den flotteste vase samt en lysestage. Og må sige, at det er noget af det smukkeste keramik, som jeg har set. Super unikt. Kvaliteten er fantastisk. Jeg kan kun varmt anbefale herfra.