Det gjaldt bestilling på nett 298kr,fikk tull med vipps,betalte isteden full pris da betjeninga ikke kunne hjelpe meg heller.fikk trekk allikavel på 298kr,ringte peppes å dei sa pengane er på konto... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Gjelder Lade. Hva har skjedd med kvaliteten på Peppes pizza, disse var gode tidligere, men nå er det bare æsj. Kjøpte kebab pizza og tai kylling. Kebab pizzaen var overstrødd med gammel vissen brun k... Mehr ansehen
Dame som jobbet på Solli Peppes pizza, lot ikke oss være oss selv og lot oss ikke snakke vanlig måtte hviske til hverandre, og venninna mi ble bedt om å sitte normalt kunne ikke sitte som hun selv vil... Mehr ansehen
Peppes levering er en spøk Jeg bestile en pizza klokken 18:40, og nå er klokken 20:35. Her sitter man å kaster bort tiden sin for å vente på en pizza. Kundeservice skal ha skryt (derfor to st... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
We sell pizza. Come to us og we to you :-)
Kontaktinformationen
Henrik Ibsensgate 60, 0255, Oslo, Norwegen
- peppes@peppes.no
- peppes.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Kald pizza
Bestillte kl 1900 og fikk levering 2039
Ringte 2015 og mannen sa 5 min men kom 2039
Elendig sørvice og produkt mm man er glad i kald pizza, slik er det blitt hver gang!
Ikke mere peppes
Manglende utkjøring
Etter å ha brukt 15 min på å få i gang appen så viser det seg at de ikke lenger dekker min adresse. Bor ikke i Gokk, bor i bydel Østensjø og greia er jo at jeg ikke orker å dra ut. Ble ikke pizza i dag...
Første og siste gang jeg setter mine…
Første og siste gang jeg setter mine føtter innom den plassen, var der I dag, i menyen var det gammle priser etter dem har justert opp, noe vi ikke ble opplyst om. Og trodde heler man ikke måtte betale for og sitte der og spise. Er i værtfall ikke opplevd det andre plasser
Lange ventetider og kald pizza….
Ventet i 2 timer på å få levert to store pizza. Bor 1700 meter fra Peppes og begge pizzaene var kalde ved ankomst.
Hva har skjedd med den gode gamle Peppes?!
Dette e svindel på grovt nivå!!!!
Først vil jeg si att man ventet allfor lenge når man kom inn i restauranten ved å bli viset det bordet man hadde bestilt, når man da ønsker og bestille en medium pizza og dele den halv om halv, så får man ikke det gjelder kun stor, hvorfor?? Det e jo ikke noe forskjell, servitøren man fikk prøvde da grave ut hvorfor man ikke kunne bare betale mer enn hva man ville ha og selge oss barnepizza men hadde ikke fått den pizzaen man da ønsket, hun hørte ikke etter på hva man bestilte, måtte si alt tre-fire ganger, når man prøvde å bestille dessert ved disken fikk man beskjed og ta dette ved bordet, men der kom det ingen før man ropte etter dem, så LENGE til jeg skal besøke det dritt stedet igjen!!!!!
Glem det!
Syntes det var litt vel lang tid å vente 1.5 timer på å få laget og levert en pizza som er ca 15min kjøretur unna. Men nå er det gått 2 timer siden vi bestilte og ikke et pip.
Ansett flere folk eller slutt å gi tider dere ikke kan holde.
Skikkelig dorlig nettside går ikke ann…
Skikkelig dorlig nettside går ikke ann å velge henteplass
Kald pizza og feil i levering.
Fikk levert kald pizza.
Bestilte også 2 Oreo kaker men fikk kun 1 ved levering.
Bestilte bord for 13 personer til…
Bestilte bord for 13 personer til juletreff for familien i Peppes, Horten. Ba om et bord plassert litt adskilt fra andre. Fikk et bord som lå i gangen mellom 2 utganger. Kulda trakk i gangen mellom dørene så vi måtte sitte med yttertøyet på. 5 voksne 72-82år endte med forkjølelse for flere. Dette har vært tradisjon i flere år men aldri mere Peppes i Horten.
Begynne med skryt:
Begynne med skryt:
Pizzaen er kjempegod.
Så det negative:
Måtte vente 45 minutter for å få bestilt.Fikk drikke ganske fort, men måtte vente 45 minutter mer for å få spise. Andre som kom senere enn oss, fikk mat og drikke pluss betalt, før vi fikk noe. Den beste servicen fikk vi da vi skulle betale. Dette er i Stavanger. Jeg kommer ikke til å gå tilbake. Synd,for di har god pizza.
God service hos Stavanger Peppes.
Over to timer siden bestilling
Over to timer siden bestilling, fortsatt ingen pizza. Bestilt fra Peppes Ensjø
SHITT SERVICE
Prøvde å bestille via appen og fungerte ikke. Var fysisk til stede på restauranten men de klarte ikke å fikse det. Dittapp!!
Løgn og utvannet Cola hos Peppes på Øyrane Torg
Var på Peppes Pizza på Øyrane Torg rett utenfor Bergen 27.09.22. Pizzaen var god, men ikke Colaen. Da vi ble spurt om hvordan maten smakte opplyste vi om at Colaen var altfor utvannet. Servitøren gikk for å sjekke, og etter en stund kom han tilbake med to skrapelodd som erstatning for den dårlige Colaen. Men siden vi skulle videre tok vi med oss vinnerloddene som begge to hadde gitt en gratis kaffe i gevinst. Senere samme dag, litt før kl. 18.00, gikk vi inn på Peppes Pizza på Iskanten i Loddefjord for å ta kaffen. Der stod det oppslag om at alle som kjøpte brus til pizzaen fikk et gratis skrapelodd. Servitøren i Arna løy rett og slett da han sa han gav oss loddene som erstatning for den dårlige Colaen. Siden vi kjøpte Cola, skulle vi fått dem uansett.
Servitør mente absolutt at det vi…
Stavanger: Servitør mente absolutt at det vi bestilte var for lite til 2 personer. Hun overtalte oss til å kjøpe mer og noe annet. Det viste seg at vi burde stolt på egen vurdering.Fikk heller ikke ønsket vindusbord , og der var masse ledig . Slett service totalt sett.
Krangler med kunder elendig
Forferdelig
Forferdelig ! Denne Peppes restauranten trenger annen ledelse, fikk kald pizza i dag 16 juli fordi pizzaen ble stående 10 min på vent bak disken ! Den smakte heller ikke som forventet av en Peppes restaurant . Aldri mere pizza fra denne restauranten !
Vi bestilte pizza i går kveld
Vi bestilte pizza i går kveld. Det tok lang tid før maten kom. Når den endelig kom, så manglet en rett. Dette oppdaget vi ikke før etter at budet hadde reist. Det tok to telefoner og nesten 45 minutter før vi fikk den siste retten. Damen på kundeservice var blærete og kjepphøy. Hun viste ingen forståelse for at det var ille for oss at to fikk spise og en måtte vente. Jeg påpekte at maten som lå igjen i bilen sikker var blitt kald også. Det kunne hun ikke skjønne. Jeg fikk den følelsen at det var et under at hun nedlot seg til å i det hele tatt høre på meg.
I tilegg bestilte og betalte jeg for ananas på pizzaen. Det fikk jeg ikke.
ALDRI mer peppes!
Hadde jeg visst at peppes hadde gått så til de grader nedenom, så hadde jeg aldri bestilt derfra. Neste gang skal jeg lese på trustpilot før jeg bestiller noe som helst.
Veldig synd! Jeg har alltid sett på peppes som bunnsolide. Det gjør jeg ikke lenger.
2 timers ventetid
Vi ventede 1 på en forret, derefter kommer hovedretten endnu en time efter, har aldrig prøvet dårligere betjening!
Dårlig sørvis
Dårlig sørvis, ble ikke hørt på, feil bestilling og dårlig humør av en spesiell ansatt! Veldig varmt og trangt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.