Det gjaldt bestilling på nett 298kr,fikk tull med vipps,betalte isteden full pris da betjeninga ikke kunne hjelpe meg heller.fikk trekk allikavel på 298kr,ringte peppes å dei sa pengane er på konto... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Gjelder Lade. Hva har skjedd med kvaliteten på Peppes pizza, disse var gode tidligere, men nå er det bare æsj. Kjøpte kebab pizza og tai kylling. Kebab pizzaen var overstrødd med gammel vissen brun k... Mehr ansehen
Dame som jobbet på Solli Peppes pizza, lot ikke oss være oss selv og lot oss ikke snakke vanlig måtte hviske til hverandre, og venninna mi ble bedt om å sitte normalt kunne ikke sitte som hun selv vil... Mehr ansehen
Peppes levering er en spøk Jeg bestile en pizza klokken 18:40, og nå er klokken 20:35. Her sitter man å kaster bort tiden sin for å vente på en pizza. Kundeservice skal ha skryt (derfor to st... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
We sell pizza. Come to us og we to you :-)
Kontaktinformationen
Henrik Ibsensgate 60, 0255, Oslo, Norwegen
- peppes@peppes.no
- peppes.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Meg og en venn bestilte en ham &…
Meg og en venn bestilte en ham & pepperoni pizza for over 2 timer siden, og den e enda ikke kommet, betalte og alt, vi ser at slle rundt oss som kom 10 min å satt får maten sin
Halvbagt pizza modtaget sent
Bestilte via hovednummer, fik at vide at pizzaen var klar efter 15 minutter, pizzaen var klar efter ca. 30 minutter, men pizzaen var halvbagt
Fortsatt Norges beste pizza!!
God pizza
God pizza, men best når man får den i restauranten
Beste pizzaen i norge!
Pizzaene var rå
Pizzaene var rå, og var helt kræsjet i esken. Dyrt og dårlig. Siste gang vi bestiller fra peppes.
Kjørevillighet
Skulle bestille, fikk vite at jeg var over 6km unna, så de kunne ikke kjøre ut, spurte om det var mulig å betale dobbelt kjøretillegg, men ville allikevel ikke levere.
Sendte min samboer inn for å kjøpe oreo…
Sendte min samboer inn for å kjøpe oreo på take away 62 kr stk.
ente med at hun betalte full pris det koster i resturang med is. Hun sa det var take away uten is. Men Alikavell betalte hun 200 for mykje. Kundeservice seier det er fordi kake stykkene er større i resturant. Men eg har fått akkurat samme størrelse på kake stykka før på take away. Her mista peppes vertfall meg som kunde.
Kjøpte frossen pizza
Kjøpte frossen pizza. En del av pizzaen var bretta over resten så når vi prøvde å justere dette så knakk hele jævelen. Fyllamat smaker aldri det samme igjen. Penger tilbake or we riot.
Elendig levering
Elendig levering, over 1 time…jeg bor 5 min unna….burde fått halv pris på pizzaen etter så lang ventetid. Bestiller pizza fra AliExpress nestegang.
Dårlig service på Peppes pizza i Bodø
Jeg og vennene mine spurte om vi kunne få pizzaen uten moserella, vi fikk pizza uten ost og det tok kanskje en time å lage pizzaen. I tillegg var det Halloween og vennene og jeg hadde tenkt oss en god pizza, denne var ikke god. Jeg blir aldri å komme hit igjen, og når vi spurte om vi kunne få ost på pizzaen, sa de nei.
Prøvde å bestille pizza på telefonen
Prøvde å bestille pizza på telefonen. Lang ventetid så valgte å trykke 1 for at de skulle ringe tilbake. Hørte aldri noe🤨veldig, veldig irriterende! Stanset så på Hemsedal for å bestille direkte der. Etter noe venting, dukket det opp en ung dame som ikke var hverken kundevennlig eller hyggelig. Kommer ikke til å bestille hos dere igjen hvis jeg overhodet kan unngå det. Og nei...ingen vits i å påstå at vi har gjort noe feil at det var derfor vi ikke ble oppringt igjen. Vi var to i bilen og vi vet vi gjorde det vi fikk beskjed om.
Pizzaen kom godt over 1 time for sent
Pizzaen kom godt over 1 time for sent. Når jeg spurte om prisavslag fikk jeg høre at dette ikke var noe de gjorde. Jeg anbefaler deg og bestille her om du vil ha overpriset pizza som leveres altfor sent.
Har vel alltid tenkt Peppes som den…
Har vel alltid tenkt Peppes som den beste maten, men i løpet av sommeren og høsten har ting forandret seg. Lunken mat, Fryktelig lang leveringstid, bytter pizza med andre ting jeg ikke har bestilt, klarer ikke å åpne et gavekort jeg har fått. Kutter ut Peppes nå. Har prøvd Dominos, og er mektig fornøyd!
Lang leveringstid og feil i bestilling
Dårlig, fikk levert feil bestilling, som ble levert etter 90min,( og i v bestilling sa de det var lite pågang (og de sa de ikke hadde garanti med leveringstid) ringte kundeservice 1min etter levering å sa ifra om at vi fikk feil pizza er, de sa de skulle de få en haste bestilling levert med riktig ordre, den kom etter 30min,(mistenlig raskt) men mistenker det var vår opprinnelige bestilling som kom tilbake "på rett spor", lunken og slapp pizza, ikke imponert, (imøtekommende kundeservice v henvendelse om feillevering) , men totalt sett, laaaang ventetid utgangspunktet, ble totalt m feil levering drøye 2timer, og dårlig kvalitet på d som ble levert, tror nok ikke vi bestiller fra Peppes igjen....
Ikke bestill hvitløksbrød fra Peppes!
Bestilte lasagne med hvitløksbrød levert hjem. Lasagnen var grei nok hvis du liker nesten kald mat, men hvitløksbrødet er skikkelig dårlig. Dvask loff uten noe snev av hvitløkssmak
Dårlig service og kald pizza
Lite serviceinnstilt personale, lang ventetid, kald pizza.
2 timer etter bestilling (1 time etter…
2 timer etter bestilling (1 time etter forventet levering) har vi fremdeles ikke mottatt pizzaene vi har bestilt. 2 samtaler med peppes og en beklagelse og fremdeles ingen pizza inne gitte tidspunkt de lovet å levere. Peppes Alta får total strykkarakter. Ingen refusjon ingen rabatt, ingen pizza men 800kr fattigere.
Prøvde å bestille på nett
Prøvde å bestille på nett, som ikke godtok de utfyllingen vi gjorde i de obligatoriske feltene. Ringte for å bestille og fikk beskjed om å laste ned app for å foreta bestilligen der! Elendig kundeservice! Hvis Peppes sitt nett ikke fungerer som forventet må de kunne vise smidighet og ikke la kundene ta belastningen!
Karakter: STRYK!
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.