Na 2 weken wachten en een mislukte poging, toch is de 2 x fout gegaan. Pakket is geleverd op een onbekende adres. In plaats van mijn appartement complex, is deze bij een random woonhuis met dezelfde... Mehr ansehen
Ik woon op een gedeeld adres, nummer 10-39 PDN bezorgd al mijn paketten op nummer 10-10. Ze pleuren dit gewoon voo0r de deur, hierdoor ben ik al pakketten kwijtgeraakt. Ik heb gemaild en geprobeer... Mehr ansehen
Never heard of this company before. It seems that Aliexpress is using them now instead of DHL or PostNL. Delivery was 1 day late. Items were left by the front door without ringing, while we were at ho... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
wat een waardeloos bedrijf bellen kan niet ( een gewoon 06 nummer met een volle mailbox ) mailen gaat ook zeer moeilijk en als je antwoord krijgt is het dagen later en in de nacht bezorger onderweg... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 5 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte service, niet bereikbaar, geen reacties.
Ontzettend slechte service van PDN express. Beweren het adres niet te kunnen vinden terwijl mijn deurbel laat zien dat hij voor mijn deur heeft gestaan.
Meermaals via website contact gezocht, e-mails gestuurd met tracking nummer, telefoon mailbox zit vol.
Inmiddels meer dan een week verder en geen reacties.
Waardeloos bedrijf zeg. In de 11 jaar dat ik op dit adres woon nog nooit problemen gehad met bezorgingen, tot PDN express 1x iets komt bezorgen.
PDN0068420550, meermaals in mails gezet en contact gezocht maar dus geen reactie van de klantenservice.

Antwort von PDN
Unable to Deliver - Recipient not found.
This is about PDN Express in the Netherlands. One AliExpress order was split into two packages arriving from China. First package arrived without a problem, second one (same address, same situation), the tracking status says "Unable to Deliver - Recipient not found.", with photo of my doorbell and name tag. That ain't the whole story: you can't contact PDN nor can you schedule a second attempt. No your package is just gone.
Reaction on PDN's response: I already used your online webform (sunday 5 days ago) and your email address (monday 4 days ago) but your company does respond to Trustpilot reviews (within a day) but not on my web form contact nor to my email.

Antwort von PDN
Bezorger staat totaal verkeerd!
Gisteren een melding gekregen dat de bezorger onderweg zou zijn. Na hele tijd wachten niemand te zien. De bezorg status veranderde niet eens. Tot vandaag, dan krijg je ineens een mail met de melding dat je pakket bezorgt is met foto's van een locatie waar ik geen idee heeft waar dat zou moeten zijn.
Op de foto's zijn gekleurde klinkers te zien maar waar ik woon hebben we tegels van 50 bij 50 en die kleur zijn grijs.
In omdat het bezorgt zou zijn in de brievenbus ben ik als nog gaan kijken en het lag er natuurlijk niet in.
Nou heb aantal mails gestuurd en je krijgt geen enkele reactie van de klantenservice.
Al met al waardeloos.
Alle andere bezorg bedrijven kunnen ons adres vinden behalve PDN. Hoe kan dit? Melding gemaakt bij de verkoper op Aliexpress.
PDN0068706180 is het pakketnummer.

Zeer trage levering
Zeer trage levering, reageren niet op mails

Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf.
Pakket met nummer PDN0067546749 gedumpt in de container voor de deur. In een drukke straat. Zonder toestemming. Kom ik thuis, pakket weg. Niemand te bereiken. Wel mijn geld kwijt.
Telefoonnummer is een 06 die altijd uit staat en volle voicemail box.
6 e-mails gestuurd. 0 reactie. Wat een schijt bedrijf zeg.

Antwort von PDN
Twee keer op een rij niet geleverd
Twee keer op een rij niet geleverd. De status van de pakket is dat de koerier onderweg is. Dit bedrijf is echt niet betrouwbaar.
Graag aub dit pakket toch leveren!!! Er zit belangrijke spullen in voor mijn dochter.
PDN0068879396

Pakketje niet bezorgd en geen reactie PDN Express
PDN Express geeft aan binnen 24u te antwoorden. Maar ze reageren op geen enkele mail of aanvraag via de website.
Ze geven aan dat het adres incorrect is maar dat is niet zo. Het adres is correct maar ze stonden voor een dichte deur.
Het pakketje moest afgeleverd worden op mijn werkadres. Als ze doordeweeks gewoon langskomen gedurende openingstijden dan is er altijd iemand.
Maar reageer alsjeblieft op de communicatiekanalen wat jullie hebben.
Het gaat om pakketje PDN0068700454. Ik heb al stuk of 15x het formulier op jullie website ingevuld en iets van 5x gemaild naar het door jullie opgegeven adres.
Reageren met dat het niet acceptabel op trustpilot en na gegevens te hebben uitgewisseld nog steeds geen reactie of nieuw bezorgmoment communiceren of maar dan iets van interactie is pas onacceptabel.
Update: nu willen ze een ander “thuis” adres wat makkelijker bereikbaar zou zijn. Hallo je bent pakketdienst. Je hoort op het adres te bezorgen wat er staat. Gezien hoe het gaat met bezorgen en de andere reviews snap ik wel dat ze een ender adres willen zodat ze het ergens neer kunnen smijten voor de deur of zeggen in de buurt afgeleverd. Bij mijn werk is er altijd iemand dus kunnen ze niet zeggen in de buurt afgeleverd.
Dus PDN Express jullie hebben mijn pakket, jullie zijn er al een keer geweest. Zorg dat jullie het afleveren binnen een week anders ga ik melding ervan maken bij de ACM.

Slechte koerierdienst
Goededag,
Ik kreeg gisteravond email van Ali Express, dat er een levering mislukt is omdat wij als ontvanger niet thuis zouden zijn, waren gewoon aanwezig hebben geen bel of geklop gehoord.
Pakket nummer: PDN0068761868
Hopelijk hebben jullie hier een rede voor.
Als jullie in de Edisonstraat rijden jullie voor laden en lossen gewoon door de rode boog mogen rijden naar het Celsius Snellius.
Randy de la Croix

Antwort von PDN
Waar is mijn pakket en hoe leg ik contact???
Pakketje wordt zomaar gebracht zonder afspraak, datum of tijd. Als je dan niet thuis bent hoor je letterlijk niks over wanneer het pakketje wel komt, of waar je dit op kan halen. Ook kan er via de telefoon geen contact gelegd worden. De mails worden niet beantwoord terwijl er staat dat dit binnen 24 uur gebeurt. De bezorging, klantcommunicatie en algehele werkwijze is niet fijn en handig naar de klanten. Of mijn pakketje ooit nog binnenkomt is voor mij een grote vraag.
Ordernummer: PDN0068820145
Update: 24 uur geleden de 3e mail gestuurd zoals ze bij de reactie op deze review aangeven. Nog steeds geen reactie of update bij de bezorgstatus. Reageren op trustpilot is leuk maar reageer ook op je klanten service mail! Schijnbaar doen jullie dat nooit gezien de andere reviews.

Niet geleverd - Adres kon niet worden gevonden PDN0069059612
Gisteren heeft PDN getracht om pakket PDN0069059612 te bezorgen. Uit onderstaande status in de volginformatie blijkt dat dit dus niet gelukt is:
Niet geleverd - Adres kon niet worden gevonden.
Ik woon hier inmiddels ruim 11 jaar en heb al vele honderden pakketjes van allerlei vervoerders ontvangen, maar dit is mij nog nooit eerder overkomen. uit de foto blijkt verder dat ze op de juiste locatie zijn geweest, maar het gebouw waarin het adres gevestigd is, staat achter de chauffeur, hoe dan?
Verder is de website volledig gericht op zakelijke klanten (verzenders) en is er geen pagina of telefoonnummer voor de geadresseerden.
Nu maar hopen dat hier wel op gereageerd wordt en ik zo alsnog mijn pakket ontvang.
PDN0069059612

0 communicatie - PDN0068390563
Pakket staat al een week “out for delivery”. Heb ze een mail gestuurd geen reactie, maar zie ze nu wel reageren hier op trustpilot op andere. Hele schunnige praktijken. Ik zou deze pakketdienst ten alle tijden vermijden. Track &trace klopt niks van, ze zijn niet te bereiken.
Edit: ik heb al 10 mailtjes gestuurd dus vind het heel apart dat er geen antwoord op gegeven is, maar hier via trust pilot wordt gedaan alsof ze het nu gaan oppakken. Ik hoop dat jullie het tegendeel bewijzen.
Edit 2: na hun vermeende reactie op mijn bericht ben ik nog steeds nooit gecontacteerd door ze. Weet niet wie hier achter zit maar jullie kunnen maar beter ophouden met bestaan

Schandalig
Ik heb twee zwembroeken besteld bij een webwinkel. Dit bezorgbedrijf zou het pakket bezorgen.
De eerste keer beweerden ze dat het adres niet geldig was. Ik heb zowel hen als de webwinkel per e-mail laten weten waar ze een parkeerplaats kunnen vinden, omdat er voor ons huis geen parkeerplaats is.
De tweede keer zouden ze niemand thuis hebben aangetroffen. Ik was beide keren gewoon thuis en volgens mij past het pakket zelfs door de brievenbus.
Ze bellen niet en sturen ook geen e-mail. Naar mijn mening zijn ze niet eens bij de voordeur geweest.
Ik weet niet wie hier iets aan heeft, maar ik in ieder geval niet. Dit is echt schandalig.

Antwort von PDN
Vaag bedrijf is een understatement
Probeert een pakket op zaterdagavond om half 10 's avonds af te leveren... bij een bedrijf. Bezorgpoging dus mislukt. Reageren niet op email, verder hebben ze alleen een 06 nummer waarvan de mailbox vol is. Een zeer twijfelachtig bedrijf dus. Even ingedoken: De eigenaar van PDN Express BV is Alline B.V. (zelfde adres). De eigenaar van Alline BV is Omni Ship B.V. wat weer beheerd wordt door OMNATIC Holding B.V. welke op haar beurt wordt beheerd door Delaty B.V. Het management en eigendom van de holding ligt in handen van Delaty B.V. zelf, samen met ten minste één natuurlijke persoon (de uiteindelijke eigenaar/oprichter achter de structuur). Een hele rits van obscure BV'tjes die geen telefoonnummers publiceren.
NB voor PDN: We hebben reeds 3 maal een bericht gestuurd via de website, waar duidelijk staat aangegeven dat er binnen 1 werkdag geantwoord wordt. Dus bij deze: PDN0068689964 Graag asap contact over levering.
NB2: We zijn inmiddels twee dagen en twee mails naar dit bedrijf verder, en geen taal noch teken. Snel reageren op een slechte recentie kan wel, maar daar houdt het dan ook weer op. Bizar dit.
NB3: Pakket klaarblijkelijk weer bij de koerier.
Please read your messages:
I see that this package is finally collected by the courier again, reminder, we are closed in the weekend!!!! Open from Monday to Friday from 09:00 until 17:00!!!!!!
DO NOT TRY TO DELIVER IN THE WEEKEND OR OUTSIDE BUSINESS HOURS AGAIN!!!

Antwort von PDN
MParcel sent to the wrong city and no responsey parcel was correctly addressed to…
My parcel was correctly addressed to Alkmaar — PDN Express’s own delivery photo clearly shows the correct Alkmaar address and postcode on the package.
However, for reasons I still cannot understand, PDN took the parcel out for delivery in Leiden and then marked it as “Unable to Deliver – Recipient not found.” Of course the recipient could not be found in Leiden — the delivery address is in Alkmaar.
What makes this even worse is the complete lack of customer service. I have sent four emails asking where my parcel is and how this obvious routing error will be corrected. I have received no response whatsoever.
My parcel is still not delivered, I do not know where it currently is, and PDN provides me with no way to resolve the situation.
I have now contacted the sender for help and submitted a report to ACM ConsuWijzer.
A delivery mistake can happen. What is unacceptable is making such an obvious mistake and then completely ignoring the customer who is trying to get it corrected.

Antwort von PDN
Koerier geeft aan dat het adres niet…
Koerier geeft aan dat het adres niet klopt en dat ze het daarom niet kunnen afleveren. Ik heb inmiddels al 100+ pakketjes laten afleveren op dit adres, dus ook dit pakket zou geen probleem moeten zijn. Onmogelijk om in contact te komen met deze partij, heel vervelend. Ik wacht inmiddels al 1,5 maand op mijn pakket.

Antwort von PDN
Geen melding over wanneer bezorgd…
Geen melding over wanneer bezorgd wordt.
Pakjes die op de foto duidelijk in de bus passen worden niet in de bus gedaan.
Als ik zou kunnen kiezen voor bezorg dienst nooit meer deze.
Geen afhaal punten of andere bezorg opties mogelijk.
Mail reactie doodleuk niet ons probleem
: PDN0065250778

Antwort von PDN
Dramatisch slecht bedrijf !!!!!!!!
Echt een heel slecht bedrijf je weet nooit wanneer ze langskomen en ze liegen dat ze bij je langs zijn geweest want ze sturen foto’s van een straat waar ik helemaal niet woon, ik snap niet dat mensen met dit bedrijf in zee willen gaan ik geef een ster maar dat is nog te veel!! Ook zijn ze totaal niet bereikbaar en reageren niet op je mail, wat een schande dit bedrijf!! Track PDN0067913220

Antwort von PDN
De bezorger beweerd dat hij het pakje…
De bezorger beweerd dat hij het pakje persoonlijk bij ons aan de deur afgeleverd heeft, hij heeft er een foto bij gezet, alleen jammer voor hem, op de foto is een bruine betegelde vloer afgebeeld, en dat is beneden in de al, bij ons op de eerste verdieping een galerij, met bijna witte betonnen vloer. Ik heb horen bellen via de intercom maar verstond er niks van, en heb de deur niet geopend, toen kregen wij het bericht dat het afgeleverd was. Niet dus, ook niet beneden bij de brievenbussen waar iedereen langs loopt. Dus honderd procent gelogen, en van het bedrijf krijgen we te horen dat we bij de buren moeten vragen, gedaan en natuurlijk zonder succes. De bezorger word geloofd en wij zijn de onbetroubare ontvanger. Een waardeloos bedrijf. Vandaag krijg ik een berichtje van dat flut bedrijf, dat ze het de 28e afgeleverd hebben. Hoe kan dat, ze hebben volgens eerdere brichten het pakketje op 20 augustus aan mij personlijk overhandigd, dus hetzelfde pakketje word twee keer persoonlijk geleverd in 8 dagen tijd. Ze weten zelf niet hoe ze hun eigen er uit moeten praten.

Vreselijke bezorgpartij
Kunnen doodnormale adressen niet vinden (waar andere pakketbezorgers gewoon dagelijks komen) en reageren niet op e-mails.

Slechtste pakketdienst ooit
PDN beweerde dat mijn adres niet correct was, terwijl andere bezorgdiensten hier zonder problemen leveren. Mijn pakket is nooit bezorgd. Meerdere keren geprobeerd contact op te nemen, maar er wordt niet gereageerd op telefoon of berichten. Zeer slechte bereikbaarheid en service. Hierdoor ben ik mijn bestelling kwijt en moet ik zelf achter een oplossing aan. Absoluut geen aanrader.

Antwort von PDN
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.