Super flot arbejde hos Philip, PD Bilpleje! Bilen fik en "Total Klargøring" og resultatet overgik mine forventninger. Den står knivskarp både udvendig og indvendig. Jeg er meget tilfreds !
10/10! Virkelig anbefalesværdigt! Har fået keramisk coatet min bil og jøsses et resultat, den står sindssygt flot. Og med en let klargøring indvendig på huset’s regning, så kunne de vidst heller ikke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt igennem god oplevelse. Bestilte en 3 lags Nano-coating med 9 års holdbarhed. Fik en super god kundeservice. Troværdigt firma og gode priser. Vejledning i vask og svar på alle mine s... Mehr ansehen
Fik udført coating af min nye y’ere for nogle måneder siden lige efter udleveringen.Jeg valgte stedet udelukkende på baggrund af en anbefaling. Jeg må sige de har leveret varen og kan klart anbefal... Mehr ansehen
Sankt Annæ Plads 32, -3, 1250, Kbh. K, Dänemark
- 50207777
- kontakt@pdbilpleje.dk
- pdbilpleje.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god service
Super god service, venlig og professionel.
Bilen så helt ny ud både udvendig og indvendig.
Kan klart anbefales.
Og nemt at det klares mens man er på job.
Top proffesional og super god service
Top proffesional og super god service.
Vil helt sikkert anbefale firmaet.
Mvh
Sussn
Rigtig god service!
Fantastic car wash and service
Fantastic car wash and service, convenient location and good value for the standard of service performed. I would highly recommend.
Kan på det varmeste anbefale…
Kan på det varmeste anbefale pdbilpleje, alting var udført med perfektion. Aldrig har vi fået så gennemført en bilvask og pleje. Vi bestilte en eksklusiv vask, og den var alle pengene værd.
Professionel modtagelse og perfekt…
Professionel modtagelse og perfekt arbejde til aftalt tid.
Fik udvendig luksusvask.
Byens bedste bilpleje
Flot og snik udvendig
Brilliant inside
Kan klart anbefales.
Super imødekommende, god service og rådgivning og virkelig et flot resultat!
Meget flot arbejde og meget…
Meget flot arbejde og meget serviceminded personale.
Bilen stod næsten flottere end som ny…
Bilen stod næsten flottere end som ny efter nanobehandling. Super flinke folk og god service.
Reneste bil siden den var ny!
Min bil har ikke været så ren siden jeg købte den i for 4 år siden.
Rengøringscrewet var venlige og imødekommende og det leverede passe til punkt og prikke, med hvad der stod på hjemmesiden.
Super godt
God service, flinke, og din bli bliver som ny. Kan stærkt anbefales!
Car like new again!
Great work! The car looks like new again
Utrolig god service med en enestående…
Utrolig god service med en enestående forståelse indenfor bilpleje 5 ***** herfra
Imødekommende og rigtig fint resultat.
Imødekommende og serviceminded personale, der også lige gør lidt ekstra.
Fint koncept som jeg vil anvende igen.
Flot arbejde og god service👍🏻
Super god oplevelse
Super god oplevelse - og super flot bil at få tilbage :-)
De professionelle
Philip og hans Team udfører et super professionelt arbejde - til tiden - til prisen og altid med et super resultat
Altid en fornøjelse at få ordnet bilen…
Altid en fornøjelse at få ordnet bilen hos Phillip og hans team. Det fungerer bare godt.
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv. Bilen står meget fint nu
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.