Pdbilpleje Bewertungen 99

TrustScore 5 von 5

4.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot arbejde hos Philip, PD Bilpleje! Bilen fik en "Total Klargøring" og resultatet overgik mine forventninger. Den står knivskarp både udvendig og indvendig. Jeg er meget tilfreds !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10/10! Virkelig anbefalesværdigt! Har fået keramisk coatet min bil og jøsses et resultat, den står sindssygt flot. Og med en let klargøring indvendig på huset’s regning, så kunne de vidst heller ikke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem god oplevelse. Bestilte en 3 lags Nano-coating med 9 års holdbarhed. Fik en super god kundeservice. Troværdigt firma og gode priser. Vejledning i vask og svar på alle mine s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik udført coating af min nye y’ere for nogle måneder siden lige efter udleveringen.Jeg valgte stedet udelukkende på baggrund af en anbefaling. Jeg må sige de har leveret varen og kan klart anbefal... Mehr ansehen

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Servicen og personalet samt det arbejde de laver

Min T-ROC Har fået en ekstra dyb glanspolering, en 9 årig 2-lags coating samt en gratis indvendig rengøring. Bilen står flottere end da jeg hentede den hos forhandleren. For første gang er lakken helt sort og skinnende.
Philip, det er bare super flot arbejde. Jeg anbefaler jer 100%.

29. Januar 2025
Pdbilpleje-Logo

Antwort von Pdbilpleje

Kære Henning. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det værdsætter vi allesammen meget højt og det var en fornøjelse at servicere dem og deres bil. Tak igen for de fine ord - det glæder os så meget. Jeg ønsker dig alt det bedste og på gensyn. Venlige hilsner, Philip Didrichsen & hele PD Bilpleje Holdet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige fået min Tesla tilbage fra…

Har lige fået min Tesla tilbage fra Pdbilpleje idag efter at have fået en 3 lags keramisk coating.
Alt er foregået så professionelt og endda med gratis lånebil.
Bilen har aldrig været flottere. Jeg er 100% tilfreds og kan varmt anbefale Philip og hans team!

25. Januar 2025

Helt igennem god oplevelse

Fik en super god kundeservice. Troværdigt firma og gode priser.
Vejledning i vask og svar på alle mine spørgsmål.

Resultatet er helt perfekt. Bilen har fået en lidt mørkere tone blå, hvilket virkelig klæder teslaen.

Kan mærke at skidt ikke sætter sig på samme måde, så bilen fremstår ren.

Helt klar en oplevelse, som jeg kan anbefale at investere i.

7. Januar 2025

Dygtige

Ikke billige. Men bestemt de bedste jeg har prøvet. :) Resultatet er bedre end jeg nogensinde havde kunne forstille mig.

18. Dezember 2024

Bedste Coating firma i København

Verdensklasse service ! Havde fat i 4 foreskellige firma men endte med Pdbilpleje da pris og bruger oplevelsen var klart bedst. Super kundeservice og fantastisk håndværk ! Ikke sidste gang vi gøre brug af Pdbilpleje

18. Dezember 2024

6 stjerner herfra

Er meget tilfreds med det arbejde og den service jeg modtog fra Pdbilpleje. Min Polestar har aldrig stået flottere! Dejlig oplevelse fra A til Z. Intet at sætte en finger på 👍👍

28. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og professionelt arbejde

Jeg fik en rigtig god pris på en keramisk coating af af min nye Tesla Y samt montering af paneler indvendig og udvendig
Alt gik som forventet flot arbejde til en god pris
Personalet var professionel og venlige  jeg vil helt sikkert bruge dem igen og anbefalet dem til dem jeg kender
Søren Poulsen

31. Oktober 2024

Kvalitetsarbejde til fornuftig pris

Jeg plejer normalt selv at polere samt coate mine biler. Jeg går meget op i detaljen og har endtil dato, aldrig betroet andre end mig selv, at udføre opgaven. Denne gang overvejede jeg dog at prøve at få en professionel til at gøre det, da jeg gerne ville prøve at få prof coating på min bil. Da der ikke var andre muligheder for at få denne oplevelse, granskede jeg nettet i en periode, da der findes mange dårlige klargøringsfolk på markedet og dem ville jeg for alt i verden undgå.

Jeg faldt over PDbilpleje, som fik ekstremt god kritik. Jeg kontaktede Philip som er indehaver af virksomheden og vi endte ud med at få forventningsafstemt, til en rimelig pris. Det var meget grænseoverskridende for mig at aflevere bilen til polering og coating. Der var afsat 2 dage til opgaven. Heldigvis blev jeg ikke skuffet over det udførte arbejde. Den gode kritik jeg havde læst mig til, var bestemt berettiget:-). Min bil står super skarpt, efter at Philip og hans crew har haft fingrene i den. Jeg er som sagt kræsen og havde ikke gjort det bedre selv.

Da jeg hentede bilen, var den ud over det aftalte stykke arbejde, rengjort fra top til tå, indvendigt. Det er super god stil, så mange tak for det.

Jeg kan kun anbefale PDbilpleje! Jeg vender tilbage, næste gang min bil skal havde den store overhaling. Næste gang er jeg helt tryg ved det. Mange tak drenge:-).

2. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst profesionelle og behagelig at…

Yderst profesionelle og behagelig at snakke med.
Afleverede en bil, hvor vinyl paneler rundt om bilen havde mistet dybde, samt en mindre ridse på bagdør. Hentede en bil der står flottede end da vi hentede den fra forhandler, er virkelig imponeret og tilfreds med hele oplevelsen. Kan kun give min største anbefaling!

9. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvor er det dog vidunderligt at

Hvor er det dog vidunderligt at, ved aflevering beskidt bil, nu ved afhentning står som en smuk og ren bil. Den skinner og strutter nærmest af glæde over al den kærlighed Philip og "gutterne" har givet den.
"Kone II" og ejermanden, takker for fantastisk behandling.
Vi ses helt sikkert igen❤️

13. Juni 2024

Perfektion!

Perfektion!
Min næsten 2 år gamle Mercedes E-klasse havde været lidt for mange gange i bilvasken og var blevet lidt træt at se på, så jeg snakkede med Philip som godt mente han kunne friske den helt op og det må man sige han gjorde. Den står som et suttet bolsje nu. Den fik så også hele pakken, dvs. en grundig vask, polering samt nano coating. Jeg er stadigvæk målløs over at den rent faktisk er pænere end da jeg købte den fra ny. 1000 tak Philip. Vi ses når det er vasketid.

30. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når man vil forkæle sin bil …….

Når man vil forkæle bilen skal man en tur til Østerbro hvor man finder PD Bilpleje.

Den helt store tur - ude som inde - med håndvask, rengøring og polering samt 2x coating både af lak og læder er alle pengene værd. Wau et flot stykke arbejde og en super følelse af at bilen er mere lækker end den var fra ny!!

Godt og solidt kvalitetsarbejde, sådan!!

20. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem et fantastisk bilpleje center hvor alt bliver lavet til perfektion.

For 3 gang har jeg brugt PD Bilpleje og er igen blevet imponeret over det arbejde der udføres og alt det man får for pengene. Min relativt nye Volvo XC90 havde været 5 uger på ferie i Sydspanien med hustru, 4 børnebørn og en hund. Og det kunne ses på bilen både udvendig og indvendig og den var godt brugt og træt at se på, og en halv liter soya var flydt ud bagi. Der var masser af sand overalt i bilen og den var meget beskidt i falser og samlinger mv. Da jeg hentede den efter 5 timers kærlig pleje af Philip selv, var den faktisk som ny. Den var vasket og støvsuget - strålende ren overalt, og den var poleret og skinnede om kap med lyset på St. Annæ plads i kælderen. Man bliver glad for sin bil igen og endnu gladere når man opdager at motorrummet også lige havde fået en omgang. Her er der tale om et center hvor ejeren og de ansatte yder langt mere end man kunne forvente, og hvor de er glade og stolte af deres arbejde og arbejdsplads. Tusind tak for godt arbejde. Vi kommer igen.

10. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse langt over det…

En oplevelse langt over det forventelige.

God modtagelse, arbejdet med bilen langt over det forventelige, står super skarpt, mange tak

8. Dezember 2023
Pdbilpleje-Logo

Antwort von Pdbilpleje

Hej Sander. Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er altid rart med positiv og detaljeret feedback. :-) Selv tak og på gensyn! Bh. Philip Didrichsen & PD Bilpleje holdet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr