Page Personnel Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer positief over Amroe van Page Personnel. Hij onderscheidt zich door zijn persoonlijke, sociale, gedreven en kundige aanpak, is welbespraakt, empathisch en kan goed luisteren. Hij komt zijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijna vijf jaar geleden een medewerker via Page Personnel aangenomen. Nu wordt deze medewerker vijf jaar laten weer door Page Personnel benaderd voor een andere functie. In de algemene voorwaarden zal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De recruiters luisteren slecht naar de wensen (van zowel kandidaten als werkgevers)en er worden onwaarheden verteld. Zo zou thuiswerken tot de opties behoren, maar als dat toch niet kan wisten ze dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas geen 'match'. Veel gesprekken gehad, met onder andere Engels sprekende recruiters, bv met sara p, over een Nederlandse functie (?). Leek vooraf veelbelovend, totdat je niets meer verneemt. Dan... Mehr ansehen

1. Personaldienstleister

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Page Personnel is een toonaangevend recruitmentbureau gespecialiseerd in de werving- en selectie van operationele professionals voor tijdelijke, tijdelijk naar vast en vaste posities. Onze klanten variëren van het MKB tot multinationals in diverse branches. Of u nu op zoek bent naar een kandidaat met weinig ervaring of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The Best agency where i worked

The Best agency where i worked. Never have problem,fair and always helpful contact persons. I was very happy working with Page Personnel. My advice if you looking for a new job with Page you will also happy.

30. September 2021

Dear Istvan,

Thank you for taking the time to write such a kind recommendation! We are happy to hear that you are satisfied with our service and that our consultants could be of service to you.

We wish you the best of luck!

Kind regards,

The Page Personnel team

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

They made a perfect match between me…

They made a perfect match between me and my new job. I was applying for another position at the moment but they suggested me this job and magic happened. Their follow up is amazing too: one day before the interview , one hour before, after the interview, one day before my first day, one week after etc.
Highly recommend this agent and wish them with great success.

28. September 2021

Dear Kit,

Thank you for taking the time to write a positive recommendation! We are happy to hear that you are satisfied with our service and that our consultants could be of service to you.

We wish you the best of luck!

Kind regards,

The Page Personnel team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ziek in de steek gelaten

Geen duidelijke reactie op mijn emails mbt ziektewetuitkering al sinds 2 maanden dus geen uitbetaling. En als wel een reactie kwam (in totaal 3 keer) dan 1-2 zinnetjes met erin geen antwoord op mijn vragen. De laatste 2 weken helemaal negeert. Geduld is op. Burnout word alleen maar erger hiervan gezien ik geen huur kan betalen of eten kan kopen. En als ik hier de andere reviews zie ben ik niet meer verbaast.

10. September 2021

Beste Nadja,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Vervelend om te horen dat de uitbetaling niet goed is gegaan. Ik heb zojuist intern het één en ander uitgezocht en er zal spoedig contact met je worden opgenomen om tot een oplossing te komen.

Onze welgemeende excuses voor het ongemak!

Reageer niet op vacatures van Page Personnel

Page Personnel is zo'n rotte appel onder de recruitment bureau's. Je reageert op een vacature, je wordt gebeld door een consultant die je da beloofd om je een terugkoppeling te geven. Vervolgens gaat er bijna een week voorbij en nog geen terugkoppeling gehad. Dan neem je zelf contact op en dan ontvang je al gauw (vaak binnen een dag) een terugkoppeling waarin wordt aangegeven dat de opdrachtgever de vacature heeft geannuleerd of op on-hold heeft gezet. Herkenbaar??? Het is algemeen bekend dat Page Personnel vacatures plaatst die helemaal niet bestaan om zo CV's te verzamelen. Zelfs onder andere recruitment bureau's hebben ze een slechte naam en weten van de praktijken van Page Pesonnel. Vandaar dus dat de bovenstaande situatie zoals ik deze zelf meerdere keren met Page Personnel heb ondervonden, meer standaard is dan een uitzondering. Met andere woorden, verwacht niet te veel van Page Personnel.

22. Juli 2021

Beste D.,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service en niet goed bent geholpen door onze consultants! Zou je contact met ons kunnen opnemen via marketingNL@michaelpage.nl? Wij zouden hier graag verder over in gesprek gaan.

Ik hoop dat je volgende ervaring met ons weer positief is, zoals men van ons gewend is.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ben ook door Page Personnel benaderd…

Ben ook door Page Personnel benaderd begin juli. ze hadden wel wat voor mij. Tel. gesprek was heel enthousiast. Er was beloofd terug te bellen. Niks meer gehoord. Ik lees hier onder alleen maar gemiste kansen, Loze beloftes en slechte communicatie. Beste meneer Page praat met je personeel voor betere resultaten. Je moet echt op elkaar kunnen rekenen. Jullie zorgen voor werk en wij voor jullie en ons inkomen. Dus we hebben elkaar nodig. Doe hier wat mee aub. en tel.nos. blokkeren als mensen lastig zijn is not done. Los alles gewoon netjes op.

21. Juli 2021

Beste Adelita,

Naar aanleiding van jouw beoordeling hebben wij intern het één en ander uitgezocht, bedankt voor jouw signaal! Naar aanleiding van je beoordeling hebben we contact met je gezocht en hebben we hierover verder kunnen praten.

Wij zouden je naast telefonisch graag ook op deze wijze nogmaals willen bedanken voor je tijd, feedback en de positieve afsluiting van het gesprek. Tot een volgende keer!

Het Page Personnel Team

Vreselijk onklantvriendelijk bedrijf!!

Ik werd vandaag gebeld door Julia, omdat ze mijn CV had gezien, prima is goed.. dus ze wilde gelijk een kennismakingsgesprek, daarop reageerde ik nog wel met: heb je dan wel iets open staan? Zo ja, wat is het?
Ja ik heb eventueel wel wat voor je, maar je zou eerst langs moeten komen voor een gesprek en dan kunnen wij kijken wat er bij je past.. daarbij maakte ik nog duidelijk dat ik wel alleen wil langs komen als er iets is en dat ik niet ga komen op de gok.. Nou… ik kan je vertellen, hierna brak echt me klomp en vind ik het echt een vreselijk bedrijf!!
Omdat ik het kennismakingsgesprek niet op de gok wilde aangaan vond ze me ONgemotiveerd en wilde ze gelijk ophangen.. nou sorry hoor, ik heb nergens op gesolliciteerd bij hun, ik zit niet op een schopstoel, jullie benaderen mij, niet andersom.. dan ga ik er op ze minst van uit dat je kan vertellen wat de vacature is, zodat ik kan zeggen of ik het wel of niet wil en zo is het voor beide ook geen tijdverspilling.

26. Mai 2021

Beste Bianca,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service en niet goed bent geholpen door onze consultants! Er zal persoonlijk contact met je worden opgenomen.

Slechte communicatie

In een aangevraagd gesprek met een recruiter aangegeven opzoek te zijn naar een werkstudentschap/bijbaan naast mijn studie. In het gesprek was de recruiter niet zo enthousiast, maar gaf aan nog contact op te nemen. Echter nooit meer gebeld of contact opgenomen... teleurstellend.

23. April 2021

Beste Jim,

Leugens en miscommunicaties

Ik had via Page Personnel een bijbaan weten te scoren. Nadat er maanden lang uitgesteld werd wanneer ik kon beginnen, had ik mijn eerste dag. Dit ging erg goed en het was leuk werk. Achteraf kreeg ik een belletje dat er een miscommunicatie was geweest tussen het bedrijf en Page Personnel en dat ik toch niet kon beginnen. Vervolgens heeft de recruiter van Page Personnel mij geblocked op zijn telefoon en drie dagen lang niks laten weten, terwijl hij mij nog geld verschuldigd was.
Inmiddels na heel veel bellen, mailen en zelf initiatief nemen wel mijn geld terug gekregen.
Naast dit scenario werd mij heel veel beloofd wat uiteindelijk niet waar was, zoals dat ik gebeld op geappt zou worden of dat ik dingen doorgestuurd zou krijgen wat vervolgens niet gebeurde.

Enorm onprofessioneel en ik zou het iedereen afraden.

7. April 2021

Beste Alec,

Wij vinden het vervelend om te horen dat er miscommunicatie was en dat je daardoor niet tevreden was met onze service. Wij zouden hier graag over in gesprek gaan, zou je contact met ons kunnen opnemen via marketingNL@michaelpage.nl?

Ik hoop dat je volgende ervaring met ons weer positief is.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht bedrijf recruiter liegt…

Zeer slecht bedrijf recruiter liegt tegen opdrachtnemer als opdrachtgever
Page personel is enig bedrijf in deze tijd die een bank heeft die dagen doet over verwerken van betalingen alle andere banken doet het gelijk
Belofte komen ze niet na wacht al weken op betaling.

31. März 2021

Tijdje gewerkt voor hun

Tijdje gewerkt voor hun, per ongeluk in de ziektewet(6 weken).Heel lang moeten wachten op mijn ziektegeld,2 wachtdagen kwijt en bijna 800 euro inkomstenverlies. Tuurlijk krijg je geen ploegentoeslag,logisch maar zoveel terugval. na veel bellen is de betaling wel gekomen

4. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ga ik niet opnieuw mee in zee

Met twee verschillende recruiters contact gehad en aan beide contacten heb ik geen positieve herinneringen overgehouden. Je wordt er echt behandeld als een nummer, ze houden geen rekening met je wensen, maar kijken enkel vanuit het idee 'waar kunnen we deze persoon zetten, zodat het voor ons rendabel is'. Je krijgt dan ook nooit terugkoppeling wanneer je niet weerhouden bent.

10. Januar 2021

Beste Nina,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service en dat je bent behandeld als een nummer. Zou je contact met ons kunnen opnemen via marketingNL@michaelpage.nl? Wij zouden hier graag verder over in gesprek gaan.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Doe geen zaken met dit bedrijf

Ik ben vele malen gebeld door dit bedrijf met enthousiasme reageer ik vaak (IT vacatures) maar ik krijg nooit terugkoppeling. Of ik krijg pas drie weken later iets te horen. Vooral als je je wensen aangeeft proberen ze het alsnog door te drukken en als het moet met een leugen, als ik ze hier op confronteert dan krijg ik een vervelende terugkoppeling.

Er zijn velen goede partijen om mee samen te werken maar Page Personnel is heel egoïstisch en denkt alleen aan het vullen van zijn zakken. Als bedrijf en IT professional hou je afstand van dit bedrijf.

17. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laten niks van zich horen!

Aantal jaren geleden op gesprek geweest, daarna nooit meer wat van hen vernomen. Ging om een functie als officemanager. Mijn vriend is momenteel ook op zoek naar werk, een maand geleden gesolliciteerd op een functie als Expediteur in de scheepvaart en ook hij heeft niks gehoord. Voor zo'n grote, wereldwijde organisatie vind ik dat je wel iets van je kan laten horen, of het nou positief of negatief is. Ze willen zoveel mogelijk kandidaten in hun systeem hebben, je bent gewoon een nummertje.

14. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1e gesprek ging erg goed en er werd erg…

1e gesprek ging erg goed en er werd erg veel beloofd wat ze zouden doen voor mij! Na zelf veel te bellen en te mailen nooit niks meer van gehoord. Helaas meerdere recruitment bureaus maar page personnel was wel de ergste. Jammer allemaal want ze beloven van alles maar uiteindelijk hoor je er helemaal niets meer van.

1. Juni 2020

Bijzonder goede service

Zeer bekwame recruiters. Aandacht voor jouw skillset en hoe je van toegevoegde waarde kan zijn voor je potentiële nieuwe werkgever. Zeer snelle afhandeling en contact met de werkgevers. Echt een aanrader.

10. September 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr