Page Personnel Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijna vijf jaar geleden een medewerker via Page Personnel aangenomen. Nu wordt deze medewerker vijf jaar laten weer door Page Personnel benaderd voor een andere functie. In de algemene voorwaarden zal... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De recruiters luisteren slecht naar de wensen (van zowel kandidaten als werkgevers)en er worden onwaarheden verteld. Zo zou thuiswerken tot de opties behoren, maar als dat toch niet kan wisten ze dat... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas geen 'match'. Veel gesprekken gehad, met onder andere Engels sprekende recruiters, bv met sara p, over een Nederlandse functie (?). Leek vooraf veelbelovend, totdat je niets meer verneemt. Dan... Mehr ansehen

1. Personaldienstleister

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Page Personnel is een toonaangevend recruitmentbureau gespecialiseerd in de werving- en selectie van operationele professionals voor tijdelijke, tijdelijk naar vast en vaste posities. Onze klanten variëren van het MKB tot multinationals in diverse branches. Of u nu op zoek bent naar een kandidaat met weinig ervaring of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gesolliciteerd voor een functie en alleen maar onduidelijkheid daarna

Gesolliciteerd voor een functie en kreeg te horen dat ze contact met me op zouden nemen wanneer ze iets hadden. Okè, niks geks. Hoor ik vervolgens maanden niks en na heel aantal maanden nemen ze contact met me op of ik open sta voor een uitdaging, niet eens met een specifieke functie voorstel. Deze gang van zaken staat mij totaal niet aan. Hier heb ik dus nee op gezegd. En krijg ik daarna nog een mailtje over een functie zonder erbij te zetten om welke organisatie het gaat. En ook nog zeggen dat het niet om detacheren of uitzenden gaat, terwijl dat duidelijk wel zo is. Met zo'n bedrijf ga ik niet in zee.

14. Oktober 2022

Beste Wouter,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven.
Wij vinden het spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service en geen terugkoppeling hebt ontvangen.
Zou je contact met ons kunnen opnemen via marketingNL@michaelpage.nl? Wij zouden hier graag verder over in gesprek gaan.

Het Page Personnel Team

Aucune crédibilité...

Aucune crédibilité...
Un agent de recrutement qui ne répond pas au mail, qui vous prend 45 mn de votre temps avec nombreuses promesses puis qui disparaît dans la nature.
Plus d'échange, ni réponse, vous êtes ghosté pour être plus claire.
Il se nomme Nacim Ouldmoussa.
Aucun professionnalisme. Il vous vend du rêve.
A fuir cette agence.
Ne perdez pas votre temps à voys entretenir avec eux.

24. Mai 2022

Dear Aucune,

Thank you for taking the time to write a review and share your feedback.

I couldn't find the colleague you are referring to and we would like to get in touch to learn more about your experience.
Can you please contact us via MarketingNL@michaelpage.nl?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfect geholpen aan een nieuwe baan

Perfect geholpen aan een nieuwe baan. Goede begeleiding, veel tips en tricks en goede communicatie. Top!

30. Dezember 2021

Beste Marco,

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn dat onze consultants konden helpen bij de volgende stap in je carrière!

Veel succes in je nieuwe rol.

Uitstekende begeleiding

Uitstekende begeleiding, heldere communicatie, vlotte reacties! Ben super goed geholpen door mijn contactpersoon Bob!

28. Dezember 2021

Beste Karin,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te horen dat Bob je goed heeft kunnen helpen!

Harmke is een topper

Harmke is een topper. Haar gedreven en vooral grondige aanpak zorgt voor een goede match tussen mij als zoekende en Page Personnel als helpende partij. Door haar juiste manier van diepgang zoeken in ons introductiegesprek komen wij snel tot een goed passende match in het aanbod van Page.

28. Dezember 2021

Beste Corne,

Bedankt voor de complimenten. Fijn om te horen dat Harmke je heeft kunnen helpen met het maken van een passende volgende stap in je loopbaan.

Veel succes in je nieuwe functie!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben heel goed geholpen door Page…

Ik ben heel goed geholpen door Page Personell. De collega s onderling werken goed samen. Zodoende kwam ik uiteindelijk bij Rik Ketelaars terecht. Hij heeft een scherp oor en heeft er voor gezorgd dat ik in het nieuwe jaar aan mijn droombaan kan beginnen. Een match made in heaven.

23. Dezember 2021

Beste Esther,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat Rik je heeft kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan!

Veel plezier & succes gewenst in je nieuwe rol!

Fijne samenwerking

Een fijne samenwerking gehad met Page Personnel. En door de professionele en persoonlijke aanpak van Timo van Rooij ben ik snel aan een nieuwe baan geholpen.

16. Dezember 2021

Beste Leo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Fijn om te horen dat Timo je heeft kunnen helpen met een nieuwe uitdaging.

Heel veel succes gewenst in je nieuwe functie!

Really good service

Really good service, spoken to a bunch of people but Sheridan has been super helpful in particular. Comes to me often with lots of new potential interviews and offers really good advice. Two thumbs up!

13. Dezember 2021

Vacature

Goede ervaring

13. Dezember 2021

Beste Clemencia,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve beoordeling achter te laten.

Wij wensen je een prettige dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amroe is uitstekend in z’n vak.

Amroe is een positieve persoon, die goed is in zijn vak. En ook heel goed kan luisteren ,vriendelijk is .Tijdens mijn hele sollicitatie procedure ben ik ook heel goed geholpen. Amroe komt altijd z’n afspreken na. Het communiceren gaat altijd vlot en duidelijk. Hij doet erg z’n best om je aan een baan te helpen, dat was mijn ervaring. Bedankt voor je tomeloos inzet ga zo door.

12. Dezember 2021

Beste Oskan,

Bedankt voor de mooie complimenten! Fijn om te horen dat Amroe je gedurende de gehele procedure goed heeft kunnen helpen.

Vlot en goed geholpen.

Door Sheridan vlot en duidelijk naar een andere functie geholpen nadat een ander bureau mij aardig in de kou (en zonder inkomen) liet zitten. Erg blij mee!

10. Dezember 2021

Beste Jaap,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Fijn om te horen dat Sheridan je heeft kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

Veel succes in je nieuwe rol!

Happy and grateful

I was contacted very quickly by Thomas Jackson from Page Personell during my job search. Very friendly and professional contact and super fast placement. Which I am very happy about and can't wait to move to the Netherlands to start working for this great and interesting company. Thomas guided and supported me through the whole application process.

Thank you Thomas and I am looking forward to the cake :-)

9. Dezember 2021

Dear Sylvie,

Thank you for your review. We are happy to hear that Thomas could help you with the next step in your career!

We wish you the best of luck with your move to The Netherlands and with your new job!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professioneel uitzendbureau met een…

Professioneel uitzendbureau met een duidelijke toegevoegde waarde. Jason Juch is gedreven, wat hij belooft wordt voor de volle 100% nagekomen - ter zake en kundig met uitstekende communicatieve vaardigheden. Een absolute aanrader!

8. Dezember 2021

Beste Angely,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat Jason je heeft kunnen helpen met de volgende stap in je carrière!

Wij wensen je geluk met de volgende stap in je loopbaan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen no-time een nieuwe baan!

Ik had altijd een beeld bij recruiters als keiharde salestijgers. Maar toen ik Thomas Jackson van Page Personnel sprak is dat beeld zeker bijgesteld! In onze contactmomenten maakte hij voor mij het verschil door zijn mensgerichte, correcte en vriendelijke aanpak. Binnen twee weken na ons eerste contactmoment had ik mede dankzij hem mijn nieuwe uitdaging te pakken! Ik zou iedereen die op zoek is naar een nieuwe functie 100% aanbevelen om met hem en/of Page contact te zoeken!

4. Dezember 2021

Beste Yasa,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Fijn om te horen dat Thomas je heeft kunnen helpen met de volgende stap in je carrière!

Veel succes in je nieuwe functie!

Highly recommended!

I applied for a specific position, however during our first interview, Camiel, the Page Personnel representative, said he had another offer for me and thought I would be a great fit. After being introduced to the company and the position, I decided to apply.
The hiring process was fast-paced and I was offered the job less than a week later! My overall experience is excellent. From the first phone call, to the email contact, to the follow-up calls once I was hired.
Communication with Camiel was very smooth and professional. He reliably provided me with all the necessary information and I really felt his commitment to the job throughout the process.

Thank you Camiel and Page Personnel, keep it up!

2. Dezember 2021

Dear Alicja,

Thank you for taking the time to write a positive review. We are happy to hear that Camiel could help you with the next step in your career by introducing you to a different role and making the perfect match!

We wish you the best of luck in your new role.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Amroe is een topper in zijn vakgebied!

Ik ben zeer positief over Amroe van Page Personnel. Hij onderscheidt zich door zijn persoonlijke, sociale, gedreven en kundige aanpak, is welbespraakt, empathisch en kan goed luisteren. Hij komt zijn afspraken na en doet zijn uiterste best voor je omdat hij vooral iemand blij wil maken met een mooie baan i.p.v. financieel gewin.

29. November 2021

Beste Berrie,

Bedankt voor de mooie complimenten! Fijn om te horen dat Amroe je goed heeft kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De samenwerking met Page Personnel heb…

De samenwerking met Page Personnel heb ik als zéér prettig ervaren!! Ze hebben erg kundig personeel die weten waar ze het over hebben. Ik ben dan zelf ook ontzettend te spreken over Bart Barendregt die mij altijd netjes te woord staat en achter de schermen veel voor mij bezig is geweest met als top-resultaat een nieuwe job per 1 januari 2022!!

29. November 2021

Beste RS,

Fijn om te horen dat je de samenwerking als zeer prettig hebt ervaren en dat je zo positief bent over Bart!

Heel veel succes met je nieuwe uitdaging.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede ervaring met Page Personnel.

Goede ervaring met Page Personnel.
Amroe Gomaa was vriendelijk en meestal bereikbaar voor vragen. Hij heeft me goed geholpen met het doorlopen van mijn werkloopbaan.

17. November 2021

Beste Davon,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven! Fijn om te horen dat Amroe je goed heeft kunnen helpen.

Een prettige dag gewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was leuk om met page personnel te…

Het was leuk om met page personnel te werken. Casper van overbeek is vriendelijk en behulpzaam.

De conmunicatie onderling kon wel iets beter vanuit page personnel. Maar voor de rest een goede ervaring.

12. November 2021

Beste Shivangi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven en voor de feedback, we nemen dit mee. Fijn om te horen dat Casper er voor heeft gezorgd dat je het leuk vond om met ons te werken.

Wij wensen je een prettige dag!

Het Page Personnel team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr