Page Personnel Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben zeer positief over Amroe van Page Personnel. Hij onderscheidt zich door zijn persoonlijke, sociale, gedreven en kundige aanpak, is welbespraakt, empathisch en kan goed luisteren. Hij komt zijn... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas geen 'match'. Veel gesprekken gehad, met onder andere Engels sprekende recruiters, bv met sara p, over een Nederlandse functie (?). Leek vooraf veelbelovend, totdat je niets meer verneemt. Dan... Mehr ansehen

1. Personaldienstleister

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Page Personnel is een toonaangevend recruitmentbureau gespecialiseerd in de werving- en selectie van operationele professionals voor tijdelijke, tijdelijk naar vast en vaste posities. Onze klanten variëren van het MKB tot multinationals in diverse branches. Of u nu op zoek bent naar een kandidaat met weinig ervaring of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denken niet aan de welzijn van de sollicitant aan hun eigen zakken die gevuld moeten worden

Op 19 juli gebeld met een recruiter van Page Personnel. Die had een leuke baan voor mij ik ben toen op 23 juli op gesprek geweest bij het bedrijf. Het bedrijf gaf gelijk aan dat ze niet wisten dat ik rechtstreeks bij hun in dienst zou komen en dat ze dachten dat ik een uitzendkracht zou zijn. Waarop ik zei nee hoor als jullie me aannemen krijg ik van jullie een contract. Oké gesprek is goed verlopen en woensdag 24 juli krijg ik te horen dat ik de baan krijg. Ik helemaal blij. Uiteindelijk moest ik wachten op mijn contract. Dinsdag 30 juli word ik gebeld door de manager van de recruiter dat het bedrijf de baan heeft ingetrokken. Ik wilde weten waarom dus vroeg of de recruiter van het bedrijf mij zelf wilde bellen en uitleg kon geven. Waar het op neer kwam het bedrijf wilde mij echt in dienst hebben. Maar hun bestuur had een vergadering en kwam tot de conclusie dat er geen gelden zijn om mensen van buitenaf aan te nemen dus mensen die via een werving en selectie recruitment bedrijf kwam. Ik heb dit weer doorgespeeld aan de manager van Page Personnel en hij liet het lijken dat het bedrijf mij een andere verhaal verteld dan dat hij te horen kreeg. Ik heb de manager van Page Personnel gevraagd om mij toestemming te geven dat ik zelf bij het bedrijf kan gaan solliciteren. Hij wilde eerst met de manager spreken maar die was op vakantie. Nu woensdag 28 augustus de manager is terug. En de situatie is niet veranderd Page Personnel kan niet betaald worden om mij aan te nemen maar ik kan wel zelf solliciteren bij hun. Maar om dit te doen moet Page Personnel daar toestemming voor geven. De manager van Page liet het op 1 augustus toen ik hem sprak lijken dat hij een hart had en wel een passende oplossing te willen vinden voor mij. Maar vandaag de dag 28 augustus laat hij zien dat hij geen hart heeft en alleen maar aan geld denkt. Hij wilt niet toegeven dat zijn medewerker een fout heeft gemaakt want ik geloof het bedrijf 100% dat zei niet wisten dat ik via werven en selectie bureau bij hun kwam werken. Inplaats dat de manager van Page Personnel een goede oplossing heeft voor mij zegt hij doodleuk ja nee het hoofdstuk is gesloten als we een andere baan hebben nemen we contact met je op. Ik wilde geen andere baan ik wilde die baan omdat die vacature me echt aansprak. Hij kon ook mij de vrijheid geven om te solliciteren bij het bedrijf zelf maar nee geen hart. Ik raad Page Personnel bij niemand aan want als hun een fout maken nemen zij de fout niet op zich maar schuiven zij het aan de kant van het bedrijf.

28. August 2024

Beste,

Dankjewel voor je feedback. Wij vinden het vervelend om te lezen dat je deze negatieve ervaring met ons hebt gehad.

Graag komen we met je in contact. Zou je ons willen mailen op marketingnl@michaelpage.nl?

Geen feedback

Wat is de core business van een selectiekantoor? Kandidaten rekruteren, kandidaturen overwegen én feedback geven aan sollicitanten, toch?
Ik spreek nu enkel vanuit het oogpunt van de sollicitant.
Kandidatuur ingediend: 1 maand later nog geen enkele vorm van reactie. Om mijn kandidatuur kracht bij te zetten heb ik de recruiter een persoonlijk LinkedIn bericht gestuurd. Aanvankelijk heeft ze dit gedurende een hele maand niet geopend. Na mijn tweede bericht waarin ik vermeldde dat ik het jammer vond dat ik geen feedback mocht ontvangen, heeft ze mijn bericht geopend, maar niet beantwoord.
Zoek een andere job, zou ik zeggen. Zulke recruiters horen niet thuis in een functie waarin interpersoonlijke relaties van belang zijn. Jammer! Zeer slechte reclame voor Page Personnel!

30. Mai 2024

Beste Jess,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling te schrijven. Wij vinden het spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service.

Zou je contact met ons kunnen opnemen via marketingNL@michaelpage.nl?

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Werven 2x dezelfde medewerker.....

Bijna vijf jaar geleden een medewerker via Page Personnel aangenomen. Nu wordt deze medewerker vijf jaar laten weer door Page Personnel benaderd voor een andere functie. In de algemene voorwaarden zal zeker staan dat dit toegestaan is, alléén voelt dit als werkgever niet fair. Je betaalt een force fee voor hun diensten en gaat er dan vanuit dat ze niet twee keer geld verdienen aan deze medewerker. De oplossing die vervolgens geboden wordt is niet toereikend, 2% korting is erg matig.

23. Mai 2024

Beste Jasper,

Dankjewel voor je feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat je deze negatieve ervaring met ons hebt gehad.

Not recommended 👎 Sylvia Wang is the worst experience with a recruiter so far

Ms Sylvia Wang is super unprofessional.
worst experience I had so far with a recruiter in my hole career.
she told me the salary was -300€ lower than the minimum of what was the position was advertised (!) and never replied to my follow up emails about details of the job..
The only thing she cared about was to set up the interview with her client.
Once that was set,she never replied again.

She even said I shouldn't negotiate with the hiring manager about the salary but she is gonna do it for me!

Wouldn't recommend them,stay away..
Sneaky,unprofessional and greedy company.
Very bad experience

26. März 2024

Hello,

Thank you for taking the time to write a review. We are sorry to read that you are not satisfied with our service. Could you contact us at marketingNL@michaelpage.nl? We're looking forward hearing from you.

Een grote onhoogeling

Heel onthoogheld vooral omdat ze veel vacatures hebben. Men beloofd je een salaris maar uiteindelijk liegt men tegen de mensen gewoon zodat je gewoon tekend. Dan nadien hoor je niets meer en als je zelf belt terwijl zij een fout hebben gemaakt dan kom je met je voeten op de grond en begrijp je dat dit bedrijf moderne slavernij doet. Vervoerskosten te laat, niet betaald er is elke keer maar iets. Ik denk dat dit de slechtste interim is dat je kan verwachten op de arbeidsmarkt. Ben echt onhoogeld!!!!

21. Februar 2024

Beste Mariza,

KU*T bedrijf dit 💩🤢

7. Februar 2024

Beste Melody,

Wij vinden het spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. Zou je contact met ons kunnen opnemen via marketingNL@michaelpage.nl? Wij zouden hier graag verder over in gesprek gaan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

From the first moment Minca Tausch…

From the first moment Minca Tausch contacted me, she helped me a lot in my search for a new job. I really appreciate her help, she is a great professional but above all she is a person with whom you can talk about anything, thank you for your services Minca!

16. Januar 2024

Hi Francisco,

Thank you very much for your kind review! We're very happy to read about your experience and that we could help you with your next step in your career!

Kind regards,

Not very professional

I was contacted by Ms. Chang who scheduled an interview with me. She mentioned in the interview that a colleague will contact me shortly. The colleague never contacted me, I sent 2 follow-up emails to her which were unanswered/ignored.
Not very professional and it makes me sceptical to apply for anything with them in the future.

4. März 2023

Hi Mirus,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I called them for application update…

I called them for application update and the lady on accounting jobs recruitment was rude, even though I explained her properly on how i did not get a reply back from Page Personnel team, she kept asking me to read the website without guiding me anything. It was my first time calling them. Very bad experience

2. Januar 2024

Hi Tooba,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

CV schuivers

Op zich eerste contact prima, online intake gehad op een specifieke vacature ook prima.. Maar daarna niks, geen updates. Als je dan een mail stuurt met de vraag waarom dat zo is en wat je contactpersoon er zelf van vindt? geen reactie.
Als klap op de vuurpijl een enquete met de vraag: hoe was je ervaring met "contactpersoon" deze met opbouwende kritiek ingevuld.... wederom geen reactie. mijn idee: CV schuivers, niks meer - niks minder.

30. August 2023

Beste Danny,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fast and friendly service …

I wanted to write about my experience with Emily Haddow. Within 3 days she had called me and arranged an interview. She was super efficient and very professional. Emily was keen to understand exactly what I was looking for and found me just that! I’m very pleased to say my experience was extremely positive and I have a job. Thank you 😊

25. Juli 2023

Hi Julie,
Thank you very much for your kind review! We're very happy to read about your experience and that you've found a job that suits you and your ambitions. Good luck! :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This job agent was not really helpful…

This job agent was not really helpful and asking not ridiculous questions i.e why did you want to go back to your previous job after 4 years doing other jobs, think if someone was not doing swim for a long time, it does not mean she/he forget how to swim.
Not recommended job agent. 😓

25. August 2023

Hi Franky,
Thank you for your review and we are sorry to hear that your experience with us wasn't how it should be. As we'd like to learn from this, could you get in touch with us via marketingnl@michaelpage.nl? Many thanks and we hope you'll find a new job that suits your ambitions.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sturen een mailtje en slaan je gegevens…

Sturen een mailtje en slaan je gegevens op .... Nooit nooit maar dan ook nooit zal ik voor deze club van profiteurs een seconde werken.
Ik spring nog liever voor een trein 🤢🤢🤢

19. August 2023

Beste Hans,
Dankjewel voor je feedback. Wij vinden het vervelend dat je deze negatieve ervaring hebt gehad met ons. Graag komen we met je in contact om vervolgens ervoor te zorgen dat we je gegevens kunnen verwijderen uit ons systeem. Zou je een bericht willen sturen naar marketingnl@michaelpage.nl? Alvast bedankt.

Dit bedrijf stalkt je.

Eén keer geïnformeerd naar een baan, maar die baan bleek niet te bestaan (lokkertje op de site). Sindsdien word ik al WEKENLANG DAGELIJKS lastig gevallen met mails om steeds weer mijn mening te geven over hun dienstverlening. Ook al meld ik iedere keer dat die superslecht was en dat ik nooit meer met hen te maken wil hebben, blijven ze me lastig vallen. BLIJF WEG BIJ DIT BEDRIJF, WANT JE KOMT NIET MEER VAN ZE AF!

31. Juli 2023

Hi,
Dankjewel voor je bericht en onze excuses voor het ongemak. Wij vinden het erg vervelend dat je zoveel ongewenste e-mails van ons ontvangt.
Helaas zit er een bug in ons systeem, waardoor deze feedback email veel te vaak is verstuurd. Dit is uiteraard niet zoals het hoort en we zijn het aan het oplossen.
We hopen dat we je in de toekomst toch nog mogen helpen. Mocht je nog vragen hebben, mail gerust naar marketingnl@michaelpage.nl en we staan voor je klaar.

Nooit reactie

Jammer, ze hebben regelmatig mooie vacatures. Ze reageren alleen niet als je netjes solliciteert. Zelfs op een app komt geen reactie. Terwijl in de advertentie staat dat je kunt reageren via WhatsApp. Kleine moeite en wel zo netjes om even te reageren. Zie het maar als verbeterpunt.

24. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De recruiters luisteren slecht en verkopen leugens …

De recruiters luisteren slecht naar de wensen (van zowel kandidaten als werkgevers)en er worden onwaarheden verteld. Zo zou thuiswerken tot de opties behoren, maar als dat toch niet kan wisten ze dat zogenaamd niet. Het bedrijf waar je solliciteert gaat verhuizen, maar dat blijkt een aantal maanden later pas te gebeuren. Ze stellen je zogenaamd voor voor een bepaald salaris, maar ook dat blijkt niet te kloppen. Als dit alles uitkomt wordt het ze te heet onder de voeten en blokkeren ze je nummer. Heel erg onprofessioneel. Gelukkig komen er strenge regels voor dit soort malafide organisaties.

2. Juni 2023

Antwort von Page Personnel

Beste C, Dit is erg vervelend om te horen dat je deze ervaring met ons hebt. Graag zouden wij hier verandering in willen brengen. Zou je ons via het email: MarketingNL@michaelpage.nl willen mailen, graag ontvangen we jouw contact gegevens en met welke consultants je contact hebt gehad? Alvast bedankt en we kijken uit naar je mail. Met vriendelijke groet, Catharina Marketing team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In februari begonnen aan een nieuwe…

In februari begonnen aan een nieuwe baan via Page onder valse voorwaardes. Page claimde dat thuiswerken mogelijk was, achteraf is dit niet het geval. Daarnaast werd er gezegd dat het niet om een sales baan ging, het is overduidelijk een sales baan.
Verder heel veel problemen met uitbetalingen gehad, onduidelijkheden over heel veel zaken zoals reiskostenvergoeding. Nu weer niet uitbetaald en dan moet je zelf erachter aan terwijl contactpersoon ook al weet dat accounting de email over de uren heeft doorgestuurd. Communicatie is heel erg slecht, je moet constant achter de feiten aanlopen.

Ik adviseer niemand om via een uitzendbureau aan de slag te gaan. Ziek zijn mag niet, want dan heb je geen salaris, vakantiedagen moet je opbouwen, wil je op vakantie gaan dan neem je onbetaald verlof op bij onvoldoende vakantiesaldo.

Het enige voordeel is dat je een opzegtermijn hebt van 2 dagen.

Ik ben zeer ontevreden over zowel het bedrijf waar ik werkzaam ben en Page. Gelukkig heb ik iets anders lopen en hoop ik snel van ze af te zijn.

16. Mai 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Heeft mij aan een zeer leuke baan geholpen, waar ik nu een vast contract heb gekregen.
Recruiters zijn vriendelijk.

Het contact houden is alleen een dingetje. Heb vanaf september t/m april voor hun gewerkt. 1x iemand gezien bij de opdrachtgever. wist in 1e instantie niet eens wie hij was. zonde, had beter gekund.

Nadat ik niet meer werkzaam was voor Page, gevraagd hoe het zit met de openstaande vakantie uren en dagen. dit wordt na 6 weken uitbetaald. Staat in hun eigen ''handleiding'' dat je een mail moet sturen. geen reactie mogen ontvangen. gebeld hierover, krijg je te horen dat je geen mail hoeft te sturen... en maar 6 weken op je geld mag wachten. lastig als je van per week uitbetaald naar 1x per maand uitbetaald gaat. Het zou ze sieren als zij het z.s.m. afronden. Kan ik ook mijn administratie afsluiten.

Verder geen negatieve ervaringen zoals vele hier beschrijven.

1. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas begonnen via dit bedrijf

Pas begonnen via dit bedrijf. Vrij vlot een baan aangewezen gekregen echter nooit uitbetaling ontvangen. Het is nu bijna februari en ik moet nog november, december en januari aan salaris ontvangen. Mensen op de financiele afdeling nemen je totaal niet serieus...

25. Januar 2023

Hallo Taheri,

Bedankt voor je bericht.
Dit is zeer vervelend om te horen, zou je ons je contact gegvens willen mailen via het email adres: MarketingNL@michaelpage.nl we willen je graag helpen dit probleem op te lossen.

Catharina
Marketing PageGroup

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een ster is al veeeellll te veel aan…

Een ster is al veeeellll te veel aan waardering bagger bedrijf laten je 6 tot 12 weken zonder uitbetaling zitten. TRAP ER NIET IN MENSEN !!!!!

4. Januar 2023

Hallo Steve,

Dit is erg vervelend om te horen.
We zouden je graag willen helpen, zou je contact met ons op willen nemen zodat we het kunnen oplossen voor je?

PagePersonnel team

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr