Ik heb een grijs pak besteld maat S. er is 2x de verkeerde maat binnen gekomen en je kan ze niet bellen mailen nergens krijg je een reactie. Ze blijven maar maat M opsturen en heb nog steeds geen reac... Mehr ansehen
Klant is koning, staat hoog in het vaandel bij Project 86. Na aangeven dat er bij een kledingstuk een gat onder mijn arm zat, werd er prima gereageerd. Een verkeerd e-mailadres ingevuld, hierdoor hebb... Mehr ansehen
Ik wilde spullen retourneren, dat lukte niet Ook ben ik langs de winkel gekomen die gesloten was waar stond dat ie open zou moeten zijn. Bij deze pas ik mijn review aan, omdat zij contact met mij... Mehr ansehen
Meestal geen juiste pasvorm van de kleding. Kom inmiddels niet meer in de online shop. De winkel is te ver voor mij om lokaal te bezoeken helaas.
Sinds 2018 investeren wij in kwalitatieve materialen, perfecte fits en combinaties. In onze collectie vind je unieke stylen en uitgesproken looks, waarbij we spelen met de trends. Bij ons vind je een hoogwaardige collectie, die betaalbaar is én waarbij aandacht is geweest voor elk detail.
Kinkerstraat 314 H, 1053GD, Amsterdam, Niederlande
- 0644065111
- info@p86men.com
- p86men.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vorige week nieuwe broek gekocht
Vorige week nieuwe broek gekocht , ik was opzoek naar een spijkerbroek voor mijn langere benen en ik heb er een gevonden bij jullie. Zat in het begin beetje strak, maar na een uurtje liep ie al uit top service ook!
Kwaliteit van de kleding is top
Kwaliteit van de kleding is top. Zowel broeken en shirtjes.
Fijne ervaring gehad met de personeel en top service
Kortom echt een aanrader!
Mooie kleding
Mooie kleding, lekkere stof en niet te duur. Personeel is heel aardig en gastvrij.
Good clothes
Very good clothes for low price, my favorite store
Top service we waren helemaal tevreden
Top service we waren helemaal tevreden. We werden met open armen ontvangen. Top kwaliteit en super werknemers. Dat is zeker onze vaste winkel 😜
Groetjes,
De getrouwde stel
Broeder&Zuster
Heel erg tevreden goeie service en…
Heel erg tevreden goeie service en personeel
Super mooie collectie en betaalbaar
Super mooie collectie en betaalbaar! Ik twijfelde over mijn maat maar gelukkig hebben ze een whatsapp service waar ik snel reactie kreeg! Zeker voor herhaling vatbaar 👌🏽
Nice collection bad experience
Unfortunately no good experience.
Niet juiste maat (L)
Betaalbare kleding
Betaalbare kleding, slechte klantenservice lang wachten op geld bij kleding retourneren.
Beste kleding winkel in Amsterdam!
Beste kleding winkel in Amsterdam!
Het personeel heeft ervaring en zorgt dat je tip top de winkel uitgaat. Voor een prijs die bijna niet te geloven is. Ik haal elke week een outfitje bij Project 86. GEWELDIG!
Goede service en snel geleverd
Goede service en snel geleverd.
Heel handig om te bestellen in de webshop. Het is voor mij niet altijd mogelijk om iedere keer naar Amsterdam te rijden. Daarom via deze weg. Ook krijg je voldoende de tijd om je bestelde artikelen thuis rustig te passen. Het wordt goed verpakt en wordt snel geleverd. Neem sowieso ook eens een kijkje in de winkel. Daar wordt je vriendelijk behandeld en denken ze graag met je mee.