Ik heb een grijs pak besteld maat S. er is 2x de verkeerde maat binnen gekomen en je kan ze niet bellen mailen nergens krijg je een reactie. Ze blijven maar maat M opsturen en heb nog steeds geen reac... Mehr ansehen
Klant is koning, staat hoog in het vaandel bij Project 86. Na aangeven dat er bij een kledingstuk een gat onder mijn arm zat, werd er prima gereageerd. Een verkeerd e-mailadres ingevuld, hierdoor hebb... Mehr ansehen
Ik wilde spullen retourneren, dat lukte niet Ook ben ik langs de winkel gekomen die gesloten was waar stond dat ie open zou moeten zijn. Bij deze pas ik mijn review aan, omdat zij contact met mij... Mehr ansehen
Meestal geen juiste pasvorm van de kleding. Kom inmiddels niet meer in de online shop. De winkel is te ver voor mij om lokaal te bezoeken helaas.
Sinds 2018 investeren wij in kwalitatieve materialen, perfecte fits en combinaties. In onze collectie vind je unieke stylen en uitgesproken looks, waarbij we spelen met de trends. Bij ons vind je een hoogwaardige collectie, die betaalbaar is én waarbij aandacht is geweest voor elk detail.
Kinkerstraat 314 H, 1053GD, Amsterdam, Niederlande
- 0644065111
- info@p86men.com
- p86men.com
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zit goed voelt goed
Staff were attentive and helpful
Staff were attentive and helpful. They also provided good customer service when I had an issue with one item I purchased and resolved it straight away.
Goede snelle costumer service
Goede snelle costumer service, ook via whatsapp contact gehad welke maat broek het beste past, ideaal!!
Geeft snel antwoorden op je vragen.
Tot de volgende bestelling👍
Erg blij mee
Erg blij mee. Mooie kwaliteit broeken, met een lekkere fit. Customer service heeft geholpen bij de juiste maat zoeken. Veel mensen doen denigrerend over dit soort websites en vertrouwen het niet, maar daar hoef je hier geen zorgen over te maken. Prima jeans met een mooie prijs.

Antwort von Project 86
Ben super tevreden met de aankoop
Goed service...ga zo…
Goed service...ga zo door...klantvriendelijkheid is altijd goed...
Super service op afstand!
Super service op afstand. Werd zelf benaderd bij nieuw voorraad waardoor ik meteen kon bestellen. Ontzettend fijn!
Goede service
Goede service , attent , aardig , leuke stoere moderne kleding en betaalbaar
Snelle service en kwalitatief…
Snelle service en kwalitatief hoogwaardige kleding ontvangen voor een lage prijs wat wil je nog meer !
Mijn bestelling was compleet en optijd…
Mijn bestelling was compleet en optijd geleverd!
Mooie producten
Snelle service en prima kwaliteit
Snelle service, kleding zien er prima uit op het 1e oog
Heerlijke winkel!
Ongelofelijk goed geholpen hier, 2 onwijs gastvrij mannen. Hele mooie kleding en goede service! Ik kom hier zeker vaker.
Prima en snelle service
Prima en snelle service. Kwaliteit is conform de prijs ook op orde.
Goede service en pakket altijd op tijd