Hatt en flott tur til Kina og Tibet. Koselig gruppe og kjempeflink reiseleder, Marianne. Hun var engasjert, svært kunnskapsrik og en fantastisk historieforteller. Vi storkoste oss sammen med de lokale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej Over alle Bjerge Jeg er yderst tilfreds med rejsen. Vores gruppe blev også meget forkælet med 2 særdeles vidende rejseledere - tilmed både dansk og japansk. De mange templer og helligdo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi var i Marokko på rundtur og det var en rigtig god oplevelse. Spændende oplevelser og gode hoteller. Det der gjorde rejsen helt perfekt var vores rejseleder Signe Christiansen, der fortalte i pass... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi vil gerne sige tusind tak for en enestående god rejse til Japan. Programmet var rigtig godt tilrettelagt og indeholdt alt, hvad man kunne ønske sig. Det hele blev gennemført på en meget profe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra. På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder. Når vi rejser til verdens afkroge vil vores holdninger udfordres. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra. ”Over Alle Bjerge findes freden” Johann Wolfgang Von Goethe
Stefansgade 12, 2200, København, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Vi er netop hjemkommet fra en utrolig veltilrettelagt tur til Vietnam, hvor alt klappede fra start til slut. Rejsen oversteg vores forventninger – vi fik både mere information og flere oplevelser, end vi havde regnet med.
Vores rejseleder, Mai, var enestående! Hun havde et imponerende overblik, sørgede for en god stemning og delte sin store viden om landet, kulturen og historien på en spændende og engagerende måde.
Vi oplevede alt fra smukke landskaber og pulserende storbyer til lokale markeder og kulturelle seværdigheder, og vi følte os i trygge hænder hele vejen. Kan varmt anbefale at rejse med dette selskab – det har været en uforglemmelig oplevelse!

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi rejste med Over Alle Bjerge til Nepal. Vi købte rejsen, da vi tidligere har været i Cuba med samme selskab.
Rejselederen, Jens, var meget vidende. Ud over det faktuelle, som han havde godt styr på, gjorde han også meget for det sociale i gruppen.
Jens var meget fleksibel og lydhør overfor ønsker fra gruppen, så ud over programmet var der også ekstra oplevelser.
Vi fik et rigtig godt indtryk af Nepals natur og kultur.
Vi kom hjem med rigtig mange gode oplevelser, og vi har allerede booket den næste rejse med Over Alle Bjerge.

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi besøgte Vietnam for første gang, og rejsen med Over Alle Bjerge var fuldstændig fantastisk. Alt klappede på hele turen, og i selskab med vores danske rejseguide, Mai, blev vi grundigt introduceret til landet. Vi har aldrig oplevet en bedre og mere kompetent rejseguide og formidler - kæmpe ros og tak for den dedikerede indsats til Mai :-)
Vi kan på det kraftigste anbefale oplevelsen til andre, og vi rejser meget gerne med Over Alle Bjerge igen til en af de andre spændende destinationer. Tak for en skøn oplevelse!

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi er netop vendt hjem fra en rejse med Over Alle Bjerge - Rundrejse Vietnam fra Nord til syd - Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse.
Et veltilrettelagt program med alle de gængse highlight og mange andre aktiviteter og oplevelser.
Vi kendte ikke rejsebureauet, men det gør vi nu, og vi kan varmt anbefale at booke en rejse med Over Alle Bjerge.
Alt forløb efter programmet, med ganske små justeringer undervejs. Sammenlignet med øvrige bureauer får du her en virkelig god rejse til en god pris.
Vi oplevede på denne rejse en dedikeret, veloplagt og engageret rejseleder i Mai Noesgaard. Hun har en stor viden og kæmpe indsigt i Vietnams historie - kultur - og vietnamesernes hverdag. Mai gav al den information man kunne ønske - var samtidig opmærksom og havde overblik over gruppen og den enkelte, og styrede os trygt igennem et tæt program med mange forskellige aktiviteter, seværdigheder og andre sjove oplevelser - virkelig godt gået 👍
Vi rejser meget gerne med Over Alle bjerge igen.

Antwort von Over Alle Bjerge
Super god tur til Sydafrika, med en masse fede og forskellige oplevelser. To super gode guider som var med på tur Mads og Jaco. Rejsen kan også købes af unge mennesker, som stadig vil få en god oplevelse selvom alders forskellen er stor. Vi hyggede os på turen med de lidt ældre.

Antwort von Over Alle Bjerge
fantastiske billeder modtaget fra danske guide Mads samt fra sydafrikanske lokal guide Jaco. Tak for en stor oplevelse i ZA. Det fungerede super med den store indsats fra Mads og Jaco. Der var mange spændende ture, så lidt mere tid til at være turist ville være dejligt

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi havde en fantastisk tur til Sydafrika. Godt planlagt og godt afviklet. Vi havde to fantastiske guider, danske Mads og sydafrikanske Jaco. De var meget vidende og gode formidlere begge to, så vi nød deres evner til at fortælle, underholde, hygge om os og bare være der for os hele tiden.

Antwort von Over Alle Bjerge
spændene tur på 10 dage til Sydafrikas spids incl. vinsmagning på Spier vingård i Stellenbusch. Hver dag var der flere Interessante ture. Vores danske guide Mads og den lokale sydafrikaneres guide Jaco komplementerede hinanden utroligt godt så vi fik mange gode oplevelser med hjem, det ville have været rart med en dag mere i Cape Town til afslapning.

Antwort von Over Alle Bjerge
En fantastisk tur. Godt organiseret med nogle dygtige og meget engagerede guider. Et godt program, hvor vi fik rigtig mange dejlige oplevelser med hjem.

Antwort von Over Alle Bjerge
I have absolutely No complaints what so ever. Very professional, well arranged and interesting tours every day.
Our guides had answers to all our questions. We were in good hands at all times with our own guide and the native guide.
All there is left to say is I'm saving up as we speak, for the next adventure with them.
Thank you Mads and Jaco ...

Antwort von Over Alle Bjerge
En fantastisk ubeskrivelig dejlig tur🤗
Jeg har glædet mig i et år til at skulle afsted. Skuffet blev jeg i hvert fald ikke! Jeg kan ikke kun sige, at en ting gjort dybt indtryk på mig, på denne rejse, for hver sted, var der noget skønt.
Vi kørte fra lufthavnen direkte til spir,vinsmagning. I det område, der gjorde dybest indtryk på mig var da vi gik ind i gården og hen til spisningen, samt efter vinsmagning i den lille tilhørende park, der er så ubeskrivelig smukt, jeg forstod hvordan Karen Blixen må have haft det, da hun trådte Sine fødder på afrikansk jord.
I Swartberg. var det country manor, der gjorde mest indtryk, de smukkeste omgivelser, det der var skønt, det er at det ikke er for stort, det har en intim stemning. Ejerne har virkelig formået at lægge sjæl i det.
Vi var i cango caves, det er der gjorde størst indtryk det var, da guiden sang, man blev rigtig rørt.
Busturen gennem Rute 62, har en formidabel natur.
Vi havde et smukt stop, ved et vandfald, det kunne have været skønt at bruge lidt mere tid der, der var meget smukt.
Da vi kører mod Cape Town, går turen forbi taffel bjerget, en fantastisk oplevelse, det er meget specielt at gå deroppe, og se de flotte strande nedenfor, og selve byen.
Jeg må sige at Cape Town-havneby, tog mig med storm, der var så hyggeligt, og ikke så “turistet” m h t souvenir butikker, man følte sig tryg.
Turen til seal island var smuk, dejligt at se noget fra sø siden.
Det var meget spændende og fascinerende at få oplevelsen af at stå på det sydlige punkt, Kap det gode håb.
Vi besøgte også Robben Island, det var en barsk og hård tur, man kan næsten ikke sætte sig i stedet, det grufulde er hvordan menneskeheden kan behandle hinanden.. det sætter dybe spor i hjertet.
Det samme gjorde, den skole vi så, man ved de har ikke har mange penge, dog ser man glæde i børnenes øjne, da de sang, rørte det en i hjertet.
Det var en fantastisk afslutning, vi havde på restaurant Gold”, fantastisk idé med at få gæster til at spille på tromme. Og senere at få dem op og danse, selvom det nok har set noget komisk ud.
Dog kan denne tur ikke blive så god og fantastisk, uden vores guider, Mads og Jaco, et varmt tak til dem.
De var velforberedte, med masser af viden, entusiasme, man kan se de holder meget af deres , de supplerede hinanden fantastisk! I det hele! Det er et kæmpe arbejde de gør for os, så vi får sådan en uforglemmelig rejse.
Dem kan “overallebjerge”, være stolte af
Jeg håber, at i virkelig overvejer at lave rejse/rejser med dem sammen! Det har meget at sige, at de fungerer godt sammen.
Det var også rigtig dejligt, at rejse med den gruppe, jeg var med, de er nogle skønne mennesker
Endnu en gang, tusind tak, for at have givet mig et livseventyr, jeg håber meget på, jeg får mulighed for at tage med jer igen.

Antwort von Over Alle Bjerge
Rundrejse i Indien fra New Delhi, Jaipur, Agra med vores fantastiske guide Jens. Helt igennem veltilrettelagt med rigtig mange spændende oplevelser.
Også vores indiske guide var fuld af gode interessante historier om sit land.
Vi kan helt klart anbefale Over Alle Bjerge som rejsearrangør - ingen slinger i valsen.

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi takker for en fantastisk rejse med “Overallebjege” til Vietnam i perioden d. 18. - 29. januar 2025.
Vi var en mindre gruppe på 13 gæster i alt. Stemningen var god, humøret var godt fra start til slut og en MEGET stor del af skylden for dette, var bestemt vores søde guide Mai. Hun var helt fantastisk hjælpsom og med hendes store engagement og entusiasme forstod hun at dele ud af hendes store viden om Vietnam 🇻🇳
Vi har set en stor del af Vietnam fra nord til syd. Vi synes, vi har fået meget for pengene og tager gerne med selskabet på rejse igen.
Rejsen er købt som en SpotDeal - og det har fungeret fint.
Vi kan bestemt anbefale denne rejse med “OverAlleBjerge”.
De bedste hilsner fra Martin og Hanne 😃👍🏻

Mexico 31.10.24-13.11.24
Vi bestilte turen til Mexico d. 19.03.24 da vi altid har ønsket os at se fejringen af De Dødes Dag den 2. november. Programmet blev bekræftet 7 dage før afrejsen. Vi lander i Mexico City d. 31.10.24 om aftenen og næste morgen får vi at vide at programmet er ændret, så vi ikke kommer til at se paraden d. 2. november, da vi skal flyve videre kl. 07.00 den 2.11.24.
Efter 6 timers pyramidetur den 1.11. får vi så mulighed for at se FORBEREDELSERNE til den store folkefest den 2. november. Kasper (Over Alle Bjerge) undskyldte det med, at det var samarbejdspartneren som havde ændret programmet, men han kan ikke fraskrive sig sit eget ansvar herfor.
Vi har gennem utallige mails forgæves forsøgt at forlige vores enorme skuffelse over denne store mangel, som var kendt allerede INDEN vores afrejse uden at informere os herom.
Derfor går vi nu videre med sagen til Pakkerejse-Ankenævnet.
Hej Kasper
Alle kan læse din reaktion. Vi har fået den samme på masser af mails fra dig, hvor du forsøger at frasige dig et ansvar. Når vi skriver os, mener vi de 9 personer, der har klaget over at du ikke leverede det, som var beskrevet i dit salgsmateriale og som du skriftlig bekræftede 7 dage før afrejse.
Og vi er glade for at du fik ikke held med at prøve at fjerne vores bedømmelse på Trust Pilot.
Mange vil nu forhåbentlig skriftlige pointere, hvilken ting på en rejse med dig, som står på deres ”bucket liste”. Så de slipper for at diskutere med dig, hvad de mener er vigtigt.
Med hensyn til en aftale som du ændrede til din fordel efter vi havde sagt ja, og som du er fortørnet over ikke blev til noget, står det ikke mål med at ændre vores rejse, som du også havde bekræftet?
Med hensyn til Pakkerejse-Ankenævnet må vi jo vente og se. Det kan jo være de kommer med en hurtig afgørelse, når de læser dine lange undskyldninger.
Mvh Karen & Henrik

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi deltog på Over Alle Bjerges rejse til Vietnam i november 2024 og var fuldstændig overvældet over hvor fantastisk en tur det var. Vores guide Mai var virkelig noget helt særligt og utrolig dygtig til at formidle og tage sig af os hele vejen. Vi har virkelig nydt det i fulde drag og været utrolig glad for at have Mai som vores rejseleder - det har på alle måder været en KÆMPE fornøjelse.
Det var også en herlig gruppe vi rejste med og der var masser af grin, hygge og fælles oplevelser. Vi vil bestemt anbefale denne rejse til alle vi kender og er allerede i gang med at spare op til den næste rundrejse i et nyt land med Over Alle Bjerge. De bedste hilsner og anbefalinger fra Lone og Lars

Antwort von Over Alle Bjerge
Vi er netop hjemkommet fra endnu en fantastisk tur arrangeret af jer, og vi har haft en dejlig tur.
Faktisk var vi glade for at komme ud af Mexico city én dag før oprindelig planlagt, da vi fik oplevet det vi havde forventet på den byvandring vi havde sammen med Mads😄
Alt har klappet som sædvanligt på turen, og vi tager tingene som de kommer. Nogle gange opstår der jo spændende ting undervejs, som bliver spontant undersøgt, og det er kun en del af charmen ved jeres ture. Det er jo dem med mest erfaring, der ofte finder de bedste overraskende guldkorn på den vej, vi begiver os ad.
At Mads tager afsted på endnu en morgentur med gæster, fordi hvalerne ikke lige viste sig ved første bådtur, vidner kun om en rejseleder der er en ildsjæl, og som driver sit virke med den største entusiasme.

Mexico 31. oktober til 13. november
Denne tur var slået stort op, med at kunne opleve de dødes dag i Mexico. En uge før afgang, får vi billet og program, hvori der står tydeligt, vi har 1. og 2. november til at opleve De dødes Dag som er en folkefest.
Lang næse.
De har pludselig ændret på hele rejsens program og denne oplevelse besluttede de så vi ikke skulle have.
Det var årsagen til jeg tog med på netop denne rejse og den kan ikke gøres om.
Efter flere mails og telefonsamtaler der ikke rigtig førte til noget, fik jeg tilbudt godtgørelse og lovede at ændre i min anmeldelse. her, derfor rykkede jeg fra en til 2 stjerner.
Forklaring var at samarbejdspartneren i Mexico havde ændret turen og i øvrigt står der - med småt - at de forbeholder sig ret til at ændre i programmet.
Kasper (ejeren) er sød nok, og er som jeg, ret ærgerlig over forløbet.

Antwort von Over Alle Bjerge
Er netop hjemkommet fra en fantastisk tur til Vietnam. Plejer nu altid at kunne finde noget at sætte en finger på, men ikke her. Alt klappede bare 👍🏼

Antwort von Over Alle Bjerge
Vietnam 2.-17. oktober 2024. En virkelig god og velplanlagt tur. Vi fik set en masse og en masse information fra en super guide (MAI), der elsker Vietnam. Historiske bygninger, natur, kajak, cykel i regnvejr, Vietnamkrigen (eller nærmere Amerikanerkrigen). Hver gang vi kom til et nyt hotel stod de klar med værelser - ikke pas mm. Perfekt

Antwort von Over Alle Bjerge
En fantastisk tur er slut. Turen var fyldt med oplevelser, information, forskellige former for transport. En guide udover det sædvanlige, der forstod at formidle og begejstre. Alt vel tilrettelagt. 5 stjerner er bare for lidt

Antwort von Over Alle Bjerge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.