Over Alle Bjerge Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hatt en flott tur til Kina og Tibet. Koselig gruppe og kjempeflink reiseleder, Marianne. Hun var engasjert, svært kunnskapsrik og en fantastisk historieforteller. Vi storkoste oss sammen med de lokale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Over alle Bjerge Jeg er yderst tilfreds med rejsen. Vores gruppe blev også meget forkælet med 2 særdeles vidende rejseledere - tilmed både dansk og japansk. De mange templer og helligdo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var i Marokko på rundtur og det var en rigtig god oplevelse. Spændende oplevelser og gode hoteller. Det der gjorde rejsen helt perfekt var vores rejseleder Signe Christiansen, der fortalte i pass... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi vil gerne sige tusind tak for en enestående god rejse til Japan. Programmet var rigtig godt tilrettelagt og indeholdt alt, hvad man kunne ønske sig. Det hele blev gennemført på en meget profe... Mehr ansehen

1. Reiseveranstalter
  2. Anbieter von Kulturreisen
  3. Reiseanbieter
  4. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra. På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder. Når vi rejser til verdens afkroge vil vores holdninger udfordres. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra. ”Over Alle Bjerge findes freden” Johann Wolfgang Von Goethe

Hervorragend

Alle Bewertungen

61 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi takker for endnu en ferie med over…

Vi takker for endnu en ferie med over alle bjerge.
Sidder i lufthavnen i Marokko, efter en skøn rundrejse med Signe som guide.
Skønt koncept med det sociale fællesskab, og alle de kulturelle seværdigheder.

Hilsen Cammilla, Kenneth, Birthe og Tommy

Tommy Syntes det var en fantastisk rejse i særklasse

13. September 2025

Hej Cammilla, Kenneth, Birthe og Tommy

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse og for endnu en rejse sammen med os. Det er en fornøjelse at høre, at I har haft en skøn rundrejse i Marokko, og at Signe har bidraget til oplevelsen med både fællesskab og kultur. Vi er glade for at høre, at turen blev en rejse i særklasse for jer – det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende tur til Peking og Lhasa.

Fremragende tur til Peking og Lhasa.
Vores guide Jens er på jysk en rigtig guttermand der med sin store viden om Kina og Tibet gjorde turen til en fantastisk oplevelse. Jens fortalt med stor humoristisk sans om alt mellem himmel og jord i det
store land. Vi boede på gode hoteller og vores lokal guider var bare søde og imødekommende.
Vi kan kun anbefale denne tur og håber at mange vil benytte lejligheden til at besøge Tibet.

1. September 2025

Hej Søren

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en fremragende tur til både Peking og Lhasa. Vi er stolte af at have Jens som guide – han formår virkelig at kombinere stor viden med humor og nærvær, så det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Det er også dejligt at høre, at hotellerne og de lokale guider levede op til jeres forventninger og var med til at give jer en god helhedsoplevelse. Tak fordi du anbefaler turen videre – vi håber, at mange flere får lyst til at opleve Tibet på samme måde som jer.

Fantastisk tur til Kina og Tibet

Tak for en fantastisk tur på 12 dage til Kina og Tibet!
Vores danske guide var erfaren og havde studeret i Bejing, så han kunne følge os rundt i de gamle kvarterer udover at have styr på de øvrige seværdigheder,
Vi var et lille rejsehold med både par og singler og fik et fint sammenhold, nok især fordi de fleste måltider var fælles. De lokale guides i Beijing og Tibet var både søde og dygtige og en god planlægning sørgede for at vi nåede at opleve mange fantastiske seværdigheder uden at det blev anstrengende.

Jeg har nogle udfordringer med fødevareintolerancer, og både den danske og de lokale guides sørgede for, at jeg fik mad, jeg kunne tåle. Jeg havde selv fået oversat en oversigt til kinesisk, der blev sendt til de lokale guides, og jeg havde lamineret den, hvis der var brug for lokal opklaring, og det fungerede fint for mig.
De fleste måltider var fælles, og der kom mange retter på bordet med grøntsager, svampe og kød.

Vi kunne sagtens have brugt lidt flere dage i Tibet, da det tog nogle dage at vænne sig til den tynde luft.

Vores hotel lå lige ved siden af den gamle bydel, hvor vi hyggede os, så på de mange forretninger, gik på tehus og nød den positive stemning. Lhasa er en moderne by, men det virker til at mange tibetanere opretholder deres kultur. Mange huse har fine detaljer, gadelamperne er formet som lotusser, der er mange blomster og overalt møder man tibetanere i traditionel klædedragt. Lhasa er tydeligvis også et pilgrimsmål for tibetanere, samtidig med at der er mange kinesiske turister.
Der er pas- og bagagekontrol mange steder, både i Kina og Tibet, men man vænner sig hurtigt til det. Da jeg en sen aften for vild i den gamle bydel i Lhasa og spurgte det lokale politi om vej - igen - grinte de og tilbød mig en stol og en kop varmt vand og ringede til mit hotel og fik dem til at hente mig. Det illustrerer meget godt at man føler sig tryg og velkommen som turist i Tibet.

11. September 2025

Hej Tinne

Tusind tak for din flotte og meget detaljerede anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en fantastisk tur til Kina og Tibet, og at både vores danske guide og de lokale guider kunne give dig tryghed, viden og gode oplevelser undervejs.

Det er dejligt, at I som lille rejsehold fik et godt sammenhold – og at de fælles måltider bidrog til det. Vi er også rigtig glade for at høre, at dine fødevareintolerancer blev taget alvorligt, og at samarbejdet mellem guiderne og din egen forberedelse gjorde, at du kunne nyde maden uden bekymringer.

Vi kan godt forstå dit ønske om lidt flere dage i Tibet – den tynde luft kræver tid at vænne sig til – men hvor er det skønt, at du samtidig oplevede både kultur, gæstfrihed og den positive stemning i Lhasa. Din historie om politiet, der hjalp dig så varmt og humoristisk, siger meget om den tryghed og imødekommenhed, man møder på rejsen.

Tusind tak fordi du deler din oplevelse, og fordi du anbefaler turen videre.

Marokko rundtur

Vi var på rundrejse i Marokko hvor Mai var vores guide. Hun ved ALT om Marokko, historie, kultur, religion, politik Vi kunne ikke ønske os en bedre guide. Vi så seværdigheder, besøgte lokale familier, sov i telt i Sahara.
Tak for turen. Vi vil rejse med Over Alle Bjerge igen

8. September 2025

Hej Kunde

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I havde en rigtig god rundrejse i Marokko, og at Mai med sin store viden og engagement kunne gøre turen til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hvor lyder det fantastisk med både besøg hos lokale familier og en nat i telt i Sahara – det er netop de unikke oplevelser, der gør en rejse helt uforglemmelig.

Vi sætter stor pris på, at I vil rejse med Over Alle Bjerge igen, og vi glæder os allerede til at byde jer velkommen på nye eventyr.

Verdens bedste rejseselskab

Verdens bedste rejseselskab. Intet mindre. HAR rejst en del i mine 60 år. OVER ALLE BJERGE slår alt. Der er styr på ALT!, som i alt.
Vi rejste til Kina i maj. - vi gør klar til endnu en rejse ud i verden med dette selskab. Trygt og godt. 👍
…kanon hoteller
…super rejseguide.
… fantastisk program.
…. Super lokale guides der gør alting let og glidende.
KLAR 10********** ud af 5 . 👌

15. Mai 2025

Hej Marianne

Tusind tak for din utrolig flotte og varme anmeldelse – vi er helt overvældede og meget rørte over dine ord!

Det glæder os dybt at høre, at din rejse til Kina med Over Alle Bjerge levede op til – og måske endda overgik – dine forventninger. Vi gør os umage med hver eneste detalje, så det betyder meget, at du føler, der var styr på alt. At høre, at du allerede er i gang med at planlægge endnu en rejse med os, er den største anbefaling, vi kan få.

Vi sender også stor tak videre til vores fantastiske rejseguider og lokale samarbejdspartnere – de bliver glade for at vide, at deres indsats gjorde en forskel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen snart – klar til endnu et eventyr!

De varmeste hilsner
Teamet hos Over Alle Bjerge

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var på rundrejse i Vietnam hvor Mai…

Vi var på rundrejse i Vietnam hvor Mai var vores guide. Hun ved ALT om Vietnam og hun elske at fortælle om landet og dets beboere. Vi kunne ikke ønske os en bedre guide. Hjælpsom- smilende og med en engleagtig tålmodighed. Dejligt med et rejsebureau der ikke bare ansætter hvem som helst. Tak for turen.

28. Juni 2024

Hej Klaus,

Tusind tak for din varme og personlige anmeldelse! Det lyder som om, I har haft en fantastisk rejse til Vietnam – og hvor er det dejligt at høre, at Mai har gjort et så stort indtryk. Hun er virkelig en guldgrube af viden og varme, og vi er meget stolte af at have hende som en del af vores team.

Vi gør os umage med at vælge guider, der både kender landet indgående og møder vores gæster med ægte nærvær og engagement – så det glæder os at høre, at det blev mærkbart på jeres tur.

Tak fordi I rejste med os – og forhåbentlig på gensyn til flere oplevelser.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vel tilrettelagt tur til Kina - med glimrende guide?

Vi har været på en glimrende rundtur til Kina i 11 dage med "Over alle bjerge". Turen var godt planlagt - med dagsprogram hvor alt klappede. Virkelig gode hoteller - og en hyggelig -og vidende guide! Kina som destination er meget anderledes og spændende. Alt i alt en stor positiv oplevelse - med fuld valuta for pengene!

20. Mai 2025

Hej Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at I havde en veltilrettelagt og oplevelsesrig rundrejse i Kina med os. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både programmet, hotellerne og ikke mindst vores guide – det er altid vores mål at skabe trygge, spændende og mindeværdige rejser for vores gæster.

Kina er virkelig en fascinerende destination, og vi er glade for, at I fik det fulde udbytte af både kultur, historie og oplevelser.

Tak fordi I rejste med os – og forhåbentlig på gensyn til nye eventyr!

Rundrejse i Kina

En meget veltilrettelagt og uforglemmelig rundrejse i Kina, med Beijing, Xi An, Cruise på Yangtze floden, Shanghai, og herunder den kinesiske mur, terrakottahæren, verdens største dæmning og meget mere.
Rejsen har givet et stort indblik i Kina og landets imponerende kultur og flertusindårige rige.
Vores rejseleder Mai Noesgaard var i særdeleshed i særklasse – hendes viden om Kina er ganske enkelt imponerende. Mai havde et altid super godt humør, og Mai havde altid - og 24/7 - fokus på tidsplaner, og sørgede konstant for at alle var opdateret. Mais samarbejde med de lokale guider gav mange fordele, og vi slap for lange køer og unødvendig ventetid på busser m.m.
Mais professionelle ledelse gjorde Kina-rejsen til noget helt særligt.
Vi kan varmt anbefale rejser med Over Alle Bjerge og Mai.

Bente og Per Borup

21. April 2025

Hej Bente og Per,

Tusind tak for jeres utroligt flotte og detaljerede anmeldelse! Det er en fornøjelse at læse, hvordan rejsen til Kina har givet jer så mange store oplevelser – fra Den Kinesiske Mur til terrakottahæren og Yangtze-floden.

Vi er særligt glade for jeres ros til Mai – hun er virkelig noget helt særligt, og det glæder os at høre, at hendes engagement, viden og struktur har gjort så stort et indtryk. At I følte jer i trygge og professionelle hænder hele vejen betyder meget for os.

Tak for jeres varme anbefaling – vi håber, det ikke bliver sidste gang, vi får jer med på eventyr!

5-⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sikke en rejse min mand og jeg lige har været på med Over Alle Bjerge. Vi er fyldt op med spændende oplevelser i Kina.
Vi kan på det varmeste anbefale OverAlleBjerge og ikke mindst deres fantastiske sjove altvidende guide Mai. Hun er den skønneste guide vi nogen sinde har oplevet, som har formået at ryste os gæster godt sammen. Aldrig har vi oplevet så velorganiseret rejse. Vi har været i Kina med et cruise på Yangtze floden. Vi er fyldt op med historiske fortællinger om Kina’s dynastier, oplevet spændende seværdigheder hvor vi kunne springe lange køer over, fordi OverAlleBjerge også samarbejder med lokale guider. Vi var på cruise på Yangtzefloden med den flotteste udsigt og oplevede mange af Kinas spændende madretter. Vi kan kun anbefale OverAlleBjerge og tænker det ikke er sidste gang vi vælger dem som vores rejseselskab.
Mvh Kirsten Fenger

Hej Kirsten,

Tusind tak for din fantastiske og rørende anmeldelse! Det lyder som om, I virkelig har fået det fulde udbytte af rejsen – med både kultur, historie, smukke udsigter og ikke mindst en uforglemmelig guide i Mai.

Vi bliver glade og stolte af at høre, at turen har været så velorganiseret, og at I følte jer godt rystet sammen som gruppe. Netop dét fællesskab og nærvær er noget, vi vægter højt.

Tak for din varme anbefaling – vi glæder os allerede til at byde jer velkommen på endnu en rejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et rejseselskab der lever op til det de…

Et rejseselskab der lever op til det de tilbyder i deres program. En super god guide der kan sit job.
Er lige hjemvendt fra en rundrejse i Kina.
Kan varmt anbefale at rejse med dem

23. Mai 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at din rundrejse i Kina har levet op til forventningerne – og at både programmet og guiden har gjort indtryk.

Vi lægger stor vægt på at levere det, vi lover, så det betyder ekstra meget at få netop den anerkendelse fra dig. Tusind tak for din anbefaling – vi håber, vi snart får lov til at sende dig afsted igen!

Guiden Mai er et unika

5 stjerner for programmet, selvom det var meget kompakt
5 stjerner for 4 destinationer, med lang afstand imellem
5 stjerner for udvalget af attraktioner, trods regnvejr ødelagde den ene dag
5 stjerner for en guide udover det sædvanlige, med et hoved fyldt med fakta
5 stjerner for en homogen gruppe, der hyggede på kryds og tværs
Tusind tak for turen

Hej Helle,

Tusind tak for din fantastiske og varme anmeldelse! Det er skønt at høre, at du har haft en oplevelse i topklasse – selv med lidt regn undervejs.

Vi er særligt glade for dine flotte ord om Mai – hun er virkelig noget helt særligt, og vi er stolte af at have hende som en del af vores team. Det lyder også som om, jeres gruppe var en fornøjelse at rejse med, og at programmet trods intensitet gav masser af gode oplevelser.

Tusind tak for turen – og forhåbentlig på gensyn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En 15 dages rundtur fra Beijing til…

En 15 dages rundtur fra Beijing til Shanghai, med en 4 dages cruise på Yangtze floden. Tilrettelagt og timet af guiden Mai😘

Hej Per,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det lyder som en skøn 15-dages rejse gennem Kina med det hele – fra storbyer til roligt cruise på Yangtze.

Hvor er det dejligt at høre, at Mai igen har leveret en veltilrettelagt og præcis rundtur – hun er virkelig en stjerne 🌟

Vi håber, du tager mange gode minder med dig hjem, og vi ser frem til at byde dig velkommen på endnu en rejse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De beste anbefalinger der kan gives 👍

Sidder nu i lufthavnen i Shanghai og har lige taget afsked med Mai, fantastisk kompetent rejseleder med et dejlig humør og alt vidende om Kina. Vi har været på 14 dages rundrejse med cruise på Yangtze. Hele turen var rigtig godt tilrettelagt og alt fungerede perfekt. Bestemt ikke sidste gang vi rejser med OverAlleBjerge. Har kun godt at sige om OverAlleBjerge og kan på det kraftigste anbefale dem.

20. Mai 2025

Hej Kim,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse – og hvor er det dejligt at få den direkte fra lufthavnen i Shanghai! Det lyder som en helt fantastisk rejse, og vi er glade for, at alt fungerede perfekt fra start til slut.

Skønt at høre, at Mai endnu engang har leveret med både viden og godt humør – hun er virkelig noget særligt. Vi glæder os allerede til at sende dig ud på dit næste eventyr!

Rejse til Kina

Super tur til Kina med rejseleder Mai som nok ved mere om Kina end Kineserne selv 😀 turen var vel tilrettelagt af OverAlleBjerge så vi fik det ud af turen vi havde håbet på og mere til.
OverAlleBjerge får topkarakterer af mig de kan varmt anbefales.

21. April 2025

Hej Tim,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det lyder som om, du har haft en super tur til Kina – og hvor er det skønt at høre, at Mai gjorde så stort et indtryk med sin viden og engagement.

Vi er glade for, at rejsen levede op til – og endda overgik – dine forventninger. Din anbefaling betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Over alle Bjerge kan varmt anbefales

Over alle Bjerge kan varmt anbefales.
De har styr på det, svare hurtigt på spørgsmål.
Vores tur til Kina forløb perfekt. God pris, 5 stjernet hoteller, gode udflugter.
Med en engageret guide Jens.

5. Mai 2025

Hej Lene,

Tusind tak for din varme anbefaling! Det glæder os virkelig at høre, at jeres tur til Kina forløb perfekt – med både gode udflugter, femstjernede hoteller og en engageret guide som Jens ved roret.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores service og hurtige svar – det er præcis sådan, vi ønsker, vores gæster skal opleve en rejse med os.

Er lige hjemvendt fra Namibia

Er lige hjemvendt fra Namibia, en fantastisk oplevelse.
Og været i Cuba 2023 med Over alle bjerge.
Kan kun anbefale dem, for deres rejser hvis man vil havde masser af oplevelser.

18. Mai 2025

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du har haft endnu en fantastisk oplevelse, denne gang i Namibia! Det betyder meget for os, at du også valgte at rejse med os til Cuba i 2023 og stadig har lyst til at anbefale vores rejser videre.

Vi håber, du er fyldt med minder og eventyr – og vi glæder os til at sende dig ud på endnu flere oplevelser i fremtiden.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Overvej det kraftigt, hvis I er i stand til at rejse selv

Vi tog til Buenos Aires med Overallebjerge, fordi de umiddelbart havde en god pris, og vi tænkte, at en pakke-grupperejse med rejseleder sikrede tryg rejse og gode oplevelser. Rejsen blev på intet tidspunkt utryg.
Hvad vi for sent opdagede var, at:
1. Både på kontoret og hos guiden var holdningen, at vi ikke behøvede information om mødetidspunkter før kort tid før aktiviteten. Det gjorde det svært at planlægge rejse til lufthavnen og de halve dage på egen hånd på turen. Vi måtte rykke for informationer. Det gælder både flybilletter, som vi fik bare fire dage før afrejse (selvom vi var lovet billetter 1-2 uger før) og ved aktiviteter på turen.
2. Lokale (gratis) kulturarrangementer var ikke mulige at deltage i, fordi planlagte aktiviteter var placeret der. Det tænker jeg, det lokale turistkontor kunne have informeret om, hvis Overallebjerge havde spurgt.
De planlagte aktiviteter var i øvrigt præcist de ture, der kan købes på GetYourGuide, hvoraf en var en rigtig turistfælde (vi besøgte ikke en gård, men en museumsgård, vi så ikke Gauchoer i aktion, men mænd, der kunne ride stærkt og kunne fange ringe (som ved Sønderjysk ringridning), vi var ikke ude på Pampassen i hestevogn, men fik en lille runde ved museumsgården, osv.). Sådan en turistfælde tænker jeg er noget, vi almindelige rejsende kunne falde i, men at Overallebjerge kunne have undgået det med et godt samarbejdet med det lokale turistkontor.

1. Mai 2025

Kære Marianne

Mange tak for din feedback som vi værdsætter så vi kan blive bedre. Jeg kan læse at der er 4 punkter i din kritik og jeg svarer derfor på dem enkeltvis.

1. Manglende flytider
Afrejsen fra CPH har hele tiden være den første maj kl. 16.30. Det står i dealen i købte og som hele tiden har kunnet tilgås online på SPOT
Det har også stået i den reservation i har fået tilsendt. Så jeg er i tvivl om hvad du mener med at i ikke har kendt afrejsetiden?

2. Manglende lokale tider:
Mht. tider lokalt er det ofte svært at få i tide. Her har jeg hørt fra rejselederen at han gjorde alt hvad han kunne for at få tider og info fra den lokale partner. Han har hele tiden været i kontakt med lokalguide for at få tidsplan oplyst.
Som tidligere nævnt har det ikke altid kunnet lade sig gøre og nogle gange endda med lidt upræcise oplysninger. Det er nok en kombination af kulturforskelle og usikkerhed omkring trafik/transport. Derfor har vi måtte tage det dag for dag. Program/tider er blevet oplyst dag for dag.
Da vi havde for flere dage, gav det mening at sende en e-mail, så i bedre kunne huske det

Vi beklager at det ikke har været muligt at komme med præcise tidsplaner lang tid i forvejen men det beror ikke på uvilje men kulturelle forskelle.

3. Lokale arrangementer
Vi booker allerede fly og program 11-12 måneder før afrejse. Derfor er det svært at styre udenom eventuelle lokale kulturarrangementer. De er ikke fastsat med dato 11-12 måneder før afrejse. Det er også meget forskelligt hvad vores gæster vil synes er interessant at deltage i udover det program i har købt. Rejselederen har forsøgt at hjælpe jer i jeres fritid.
Han har brugt tid på følgende:
1. Intro til alle gæsterne, da vi ankom til hotellet
2. En længere gåtur til havnen, præsidentpaladset, obelisk, San telmo med de gæster, der ville.
3. Fodboldkamp med River Plate mod Velez Sarsfield søndag aften
4. Foreslået ekstra tangoaftener og opera. 6 gæster købte selv billet til opera samme aften som rejselederen
5. Champions league semifinale på lokal bar tirsdag eftermiddag.
6. Restaurantbesøg til Don Julio. Det er Argentinas bedste restaurant, verdens bedste kødrestaurant og verdens 10. bedste restaurant ifølge World´s Best Retaurants. Rejselederen inviterede alle gæsterne med og ændrede reservationen fra 1 til 7 (dvs. ham og 6 gæster). Det var en god oplevelse.

4. De valgte udflugter
Det er meget almindeligt at turister vil se de samme ting. Så det er naturligt at det er de samme ture der udbydes af andre. Hvis du kigger på andre Danske bureauer er det også samme seværdigheder som der bliver fremvist.
Mht turen til Estancia så er det jo en smagssag. Vi er bekendt med at det er et folkloreshow til ære for turisterne. Vi synes dog at det alligevel er en hyggelig oplevelse hvor man får en fornemmelse af livet på en Estancia. Man smager Asado, lokal vin og oplever sang og dans. Vi synes det er en hyggelig tur hvor gæsterne bliver rystet godt sammen og får et grin og noget mad ved langborde. Vi skriver jo også at det er en folklorefest. Men man skal derfor ikke tage det for mere end det er 😊

5. Trustpilot.
3 ud af 5 svarer til 60% tilfredshed. Så vidt jeg er blevet oplyst så har i fået alle de nævnte rejseydelser. Altså Fly, hotel, Dansk rejseleder, Argentinsk lokalguide, den inkluderede mad, de beskrevne udflugter osv. Den anmeldelse svarer jo til at der manglede 40% af det vi havde lovet.
Hvis i ellers har haft en god tur så kunne man mene at ovenstående er mindre detaljer 😊 Når nu støvet har lagt sig og i har fået det på afstand så håber jeg at du kan kigge på Trustpilot igen. Det ville være en kæmpe hjælp da det gør stor skade med 3 stjerner og kræver enormt meget at rette op på.

Mange hilsner fra Kasper - Over Alle Bjerge

2 super skarpe uger i Kina

God pris.
Fleksibel administration.
Stor viden om destinationen og gode lokal kontakter.
Yderst kompetent rejseleder, der meget energisk 'passede på sin flok' og kærligt delte viden, humor og god mad.

4. Mai 2025

Hej Leif,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft to super skarpe uger i Kina. Vi sætter stor pris på dine ord om både prisen, fleksibiliteten og rejselederen – det lyder til, at turen har ramt plet på flere fronter.

Dejligt at høre, at både viden, humor og mad var med til at gøre rejsen helt særlig. Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen på endnu et eventyr i fremtiden.

Rundrejse i Vietnam februar-marts 2025

Vi har også lyst til at kommentere på rundrejsen til Vietnam med Mai som rejseleder.
Det var på alle måder en fantastisk tur. Vi blev fyld op med fantastiske oplevelser. Vi fandt ud af at Vietnam er befolket at nogle utroligt søde, humoristiske og imødekommende mennesker. Vi blev hurtigt smittet af Mais entusiasme og humor. En af grundene til at at rejseholdet hurtigt lærte hinanden at kende. Vi kan varmt anbefale rundrejsen i Vietnam med mange forskelligartede oplevelse. Vi er klar til flere rejser med Over alle bjerge.

Mvh. Winie og Peter

19. Februar 2025

Hej Winie og Peter,

Tusind tak for jeres varme og positive anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at I havde en fantastisk oplevelse på jeres rundrejse i Vietnam. Det glæder os, at I kunne mærke både vietnamesernes imødekommenhed og Mais entusiasme, som virkelig gør turen speciel.

Vi er også glade for at høre, at rejseholdet hurtigt kom til at kende hinanden og delte de mange oplevelser. Det betyder meget for os, at I har haft en så positiv oplevelse, og vi ser frem til at byde jer velkommen på flere rejser i fremtiden.

Tak for at anbefale vores rundrejse – det betyder meget for os. Vi håber at kunne byde jer velkommen til nye eventyr snart!

Med venlig hilsen,

Anbefaling-Cuba

Mange tak for en fantastisk, og veltilrettelagt tur til Cuba. En spændende oplevelse med Mai som guide. Hun har en kæmpe viden og passion hun deler ud af. Stor ros til hende, og stor ros for en skøn tur. Tak for det.

15. März 2025

Hej Bettina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at I havde en fantastisk tur til Cuba, og at Mai kunne bidrage til jeres oplevelse med sin store viden og passion. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en skøn rejse, og vi er glade for, at alt har været veltilrettelagt.

Tak for din anbefaling – vi håber at få lov at byde dig velkommen på en ny spændende rejse i fremtiden!

Med venlig hilsen,
Over Alle Bjerge

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr