Jeg var for første gang hos O's Barbershop i Odense på Søndergade og blev behandlet af Daniel. Allerede ved ankomsten blev jeg budt venligt velkommen af en kollega og ventede, til det blev min tur.... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Vlad var en god frisør, behagelig at snakke med under behandlingen. Jeg blev tilbudt noget at drikke, fik en klipning af både hår og skæg samt en ansigts behandling. Mit eneste minus var der va... Mehr ansehen
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Daniel O's Barbershop - Søndergade. Frisøren var utrolig professionel, lyttede virkelig til vores ønsker og kom med gode råd undervejs. Resultatet blev præcis,... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
O’s Barbershop er en unik barbershop og herrefrisør med lokation i Vejle, Odense og København. Vi har speciale i herreklip, barbering og skægtrim. Alle vores medarbejdere lægger deres sjæl i at gøre et godt stykke arbejde. Sammen med vores hyggelige atmosfære giver vi gæsterne en følelse af en enestående barbershop. Her kan du læne dig tilbage og nyde et skægtrim i høj kvalitet i de skønne rammer i
Kontaktinformationen
Søndergade 8 , 5000, Odense, Dänemark
- Kontakt@osbarbershop.dk
- osbarbershop.dk
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
jeg vil helt klart anbefalet det
jeg vil helt klart anbefalet det og ham der klippe mig hjælp mig også hvilken hår stil jeg skal har
Virkelig god klipning
Virkelig god klipning, Daniel er virkelig god. Anbefaler 100%👍
Professionel luksusbehandling med høj service
Daniel var meget opmærksom på mine ønsker og tog sig tid til at forstå, hvad jeg gerne ville have. Hele behandlingen blev udført professionelt og med stor omhu. Jeg havde bestilt en luksusbehandling, og det var præcis den oplevelse, jeg fik.
Det er sikkert en del af konceptet, at kunden ikke kigger i spejlet under behandlingen, og det fungerede fint — selv om vi mænd måske ikke altid er skabt til overraskelser 😄
Alt i alt en fantastisk oplevelse, som man desværre ikke oplever så ofte i dagens Danmark.
Frisør holder ikke aftaler/tid
Frisøren riad fra søndergade kom først 15 minutter efter min booket tid og det endte med jeg skulle blive klippet af hans kollega Selvom jeg har booket tid hos ham
Har tidligere booket en tid hvor frisøren riad selv 16 minutter inde i min booket tid blev klippet. Han holder ikke sine tider og plejer ikke altid at være der når man har booket en tid.
Kvaliteten af klipning fejler intet
Frisøren er væk
Har ventet snart 1 time på at blive klippet og han er ikke kommet mens de andre bar siger han kommer snart, meget fin butik bare deres indmelding system der skraber bunden.
Super dygtige frisører
Super dygtige frisører. De er venlige, servicen er i top. Min søn på 10 med galoperende ADHD har aldrig ville til frisør, men her er personalet så charmerende, venligt og tålmodige at han ikke længere skal overtales til at komme til frisør. ❤️ vi kommer altid derfra med en flot frisør og et godt humør. 👍🏻 Kan klart anbefales !!
Stabil klipning
Klar anbefaling
Min søn bliver klippet hos Malthe i Kongensgade i Odense og er virkelig glad for det. Altid et godt resultat.
Fremragende Kundeservice!🤩
Fremragende Kundeservice!🤩
Hos osbarbershop gør de ens klipning personlig, de husker en som kunde og du bliver mødt med et smil når du kommer i salonen og har en fantastisk oplevelse.
100% anbefales
Professionelt og venligt
Fantastisk barbershop! Personalet er super dygtige og giver altid et professionelt resultat. Jeg går altid herfra tilfreds og med et smil. Hygge og service i topklasse – kan kun anbefales!
Elevklipning👎🏻
Min søn på 11 år er normalt mega glad for o s barbar shop især den i Søndergade ringet derude og fik en tid den 2 januar kl 14.15 min søn bliv klippet af muligvis en elev har ikke klippet lige og det skulle være en mid taperfade men ligner overhovedet ikke det er det.
Jeg synes virkelig at man skulle holde lidt øje med elevens arbejde ja vi betalte 150kr det billigt men vil heller betale 250kr og blive klippet af en professionel.
Så aldrig bliv klippet af en elev.
Altid god service og perfekt…
Altid god service og perfekt behandling, med sans for detaljen og skarpe linjer
God Service og godt håndværk!
Mikkel K er fantastisk
Mikkel K er fantastisk!
God service og vanvittigt klip! Han er i Vejle
Fed oplevelse
Altid en fed oplevelse i lækre omgivelser og super personale i Søndergade
Flyttet til byen
Flyttet til byen, og fik anbefalet dette sted. Fik det oplevet og kan helt sikkert også anbefales!
Man bydes pænt velkommen, tilbydes drikkevare og rigtig fin og ærlig rådgivning.
God service.
God klipning og god energi inde i shoppen:)
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.