Jeg er blevet klippet i Humble Barbers det sidste 1,5 års tid og de fleste gange er jeg blevet klippet af Viktor Lignell som bare leverer et fantastisk stykke arbejde. Kæmpe anbefaling herfra!
Det er altid en stor fornøjelse at komme ned hos Humble Barbers, i deres fede lokaler, for at blive frisket op. Jeg er trofast tilhænger af Malthe B, jeg får en klasse behandling og lige det jeg efte... Mehr ansehen
Havde min første klipning hos Humble Barbers. Super klipning af Buster. Meget imødekommende og han forstod med det samme, hvordan jeg gerne ville klippes. Meget omhyggelig og dygtig af sin unge alder.... Mehr ansehen
Har været hos humble barbers længe nu, og kommer altid der fra med en perfekt klipning fra Viktor. Det er et sted hvor der er plads til alle, og der er en fantastisk atmosfære.
Vom Unternehmen geschrieben
Vi er en moderne barbershop skabt med én mission: at levere klipninger og oplevelser i særklasse, hvor du som kunde altid er i fokus. Her får du ikke bare en klipning – du får en helhedsoplevelse, der kombinerer klassisk håndværk med en hyggelig og afslappet atmosfære. Vores fokus – Kvalitet, oplevelse og relationer Vi fokuserer på at skabe en barbershop, hvor du som kunde føler dig hjemme. Hos Humble Barbers får du altid en gratis, iskold drikkevare med i prisen og et smil fra os, der viser, at vi sætter pris på dig. Vi er her for at sikre, at du ikke bare får en klipning, men også en oplevelse, der giver værdi. Vi er stolte af at kombinere det traditionelle håndværk med de nyeste trends og teknikker. Uanset om du er til et skarpt fade, en klassisk herreklipning eller noget helt tredje, er vi klar til at levere præcis det look, du ønsker. Vi lytter til dine behov og gør en dyd ud af at levere det bedste resultat hver gang. Når du besøger Humble Barbers, træder du ikke bare ind i en almindelig barbershop – du træder ind i et fællesskab. Mange af vores kunder er kommet til at føles som venner, fordi vi tror på at bygge relationer, der rækker ud over stolen. Vi har også selv været gennem en læringsrejse. Fra at starte småt til at blive en etableret barbershop har vi lært vigtigheden af hårdt arbejde, dedikation og altid at sætte kunden først. Den rejse har formet os og gjort os til den barbershop, vi er i dag. Hvorfor vælge Humble Barbers?. Vi tilbyder professionelle herreklipninger og fades med fokus på detaljen. Vi skaber en afslappet atmosfære, hvor du kan føle dig hjemme. Vi tror på kvalitet, service og at levere en oplevelse, du ikke finder andre steder. Vi holder os opdaterede på de nyeste trends og teknikker inden for barbering og styling.
Mejlgade 38, 8000, Aarhus, Dänemark
- humblebarbers.dk
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Blev klippet af Viktor Lignell.
Jeg er blevet klippet af Odin Schou…
Jeg er blevet klippet af Odin Schou super fornøjelse rigtig godt humør. Går der fra med et spil på læben
Bk I humble
Klasse arbejde af BK, sig havd du vil have og så giver han dig det💪💪
Jeg syntes August inde i humble er…
Jeg syntes August inde i humble er virkelig god
Viktor Lignell er klasse
Viktor Lignell er klasse. Kæmpe anbefaling herfra
Godt sted
August BK
Jeg blev klippet af August BK. Det er den bedste klipning jeg har fået og han vidste lige præcis hvordan den skulle være. Servicen ved ham er perfekt og han er god til at snakke med kunden
Fantastisk atmosfære og virkelig god…
Fantastisk atmosfære og virkelig god kundeservice. Viktor Lignell kan klart anbefales, hvis du skal have en professionel oplevelse med fokus på dig.
Er blevet klippet af Viktor Lignell i…
Er blevet klippet af Viktor Lignell i Århus i mere end et år. Lige siden jeg startede ved ham, har jeg ikke skulle bekymre mig om at en klipning bliver grim. Book ved Viktor!!!
Humble Barbers - Viktor Lignell
Alex er både professionel og…
Alex er både professionel og detaljeorienteret, og man kan virkelig mærke, at han går op i sit håndværk. Han lytter til, hvad man ønsker, og kommer samtidig med gode råd, så resultatet bliver endnu bedre, end man havde forestillet sig.
5 stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg anbefaler Victor Lignell
Jeg er i langt tid blevet klippet af Victor Lignell, som altid har leveret et smukt resultat.
Klippet af Victor, abefales
Klippet af Victor i lang tid, altid en fornøjelse og resultater er top dollar 😎
Lignell er utroligt dygtigt og effektiv
Hej jeg fik en klipning af august bk
Hej jeg fik en klipning af august bk, for første gang og han gav mega god service og var mega sød og gav mig den beste klipning jeg har fået i mit liv.
August BK top 2 og han er ikke 2
Viktor Lingell🔥🔥
Jeg fik en fantastisk klipning af Viktor
Jeg fik en fantastisk klipning af Viktor han er bare fantastisk til at klippe
Viktor Lingell🐐🐐🐐
Viktor er den bedste barber i Aarhus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.