Had vlonderplanken van 5 meter besteld en wat balkjes en thuis laten brengen. Was bang dat de vlonderplanken wat krom zouden zijn(Zoals in de vele bouwmarkten)Maar hoefde niet bang te zijn keurig rech... Mehr ansehen
WEGBLIJVEN HIER!!!!! Wat een slecht bedrijf, verkoopt rommel, wordt beschadigd geleverd en ook nog eens in een andere stad geleverd. Ja je leest het goed: in een andere stad geleverd!! Was te laat met... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Mehr ansehen
Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.
Niederlande
- onlinetuinhout.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede kwaliteit/prijsverhouding.
Goede kwaliteit/prijsverhouding.
Op tijd geleverd. Er ontbrak een item maar dat werd snel nageleverd.
Mooie kwaliteit hout voor een goede prijs!
Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs beter. Eeen picknicktafel gekocht die echt heel mooi en zwaar bleek te zijn.
Zeer tevreden, wij komen zeker weer terug :)
Topbedrijf
Één van de voordeligste leveranciers die ik heb meegemaakt op het gebied van tuinhout en de kwaliteit was geweldig, ze waren mooi op tijd en het werd netjes door een uiterst vriendelijke man op hun plek gelegd.
Voor 311 euro aan vlonderplanken…
Voor 311 euro aan vlonderplanken besteld. 1 Was er erg slecht (beschadigd) en had nooit verzonden mogen worden. Er werd toegezegd deze te zullen vervangen. Omdat de slechte plank inmiddels verzaagd was, werd de chauffeur terug gefloten en de plank (voor 10,75 euro) niet omgeruild. Ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf. Buyer Beware.
PS. Uit de reactie van dit bedrijf kunt u de bottomline aflezen: ze erkennen een defect product te hebben geleverd en laten u er mee zitten!

Antwort von Onlinetuinhout.nl
Alles snel geregeld ziet er allemaal…
Alles snel geregeld ziet er allemaal keurig uit
Betaalbaar hout, goede service
Ik heb een bestelling online gedaan voor de uitbreiding van mijn deck. Dezelfde dag kon ik het al ophalen. Ik heb aldaar een kleine wijziging in mijn bestelling gedaan en dat was helemaal geen probleem. Het hout heeft een hele scherpe prijs. Sterker nog, ik eerder dit jaar al een lijstje gemaakt en het prijsverschil was minimaal. Super. Ik kom binnenkort weer hout halen voor een volgend projectje! :)
Snelle levering en goede prijs
Heb een complete schutting met poort besteld en zou een week duren voor levering, maar volgende dag mail gekregen dat ze op zaterdag kwamen leveren, dat was 2 dagen wachten. Geweldig.
Ook chauffeur zeer vriendelijk en behulpzaam.
Ga zo door op deze voet.
Ik raad jullie in elk geval aan bij iedereen die een nieuwe schutting wil plaatsen.
Waardeloos bedrijf!
Waardeloos bedrijf!! niet meedenkend. Zeer slechte informatie verstrekking. Telefonisch zijn ze ook erg kort en niet heel vriendelijk
Snelle levering en prettige communicatie! TOP!
Snelle levering; goede kwaliteit/prijsverhouding; snelle en prettige communicatie! Echt een aanrader!
Prima service en levering
Prima service en levering. ook een goede prijs/kwaliteitsverhouding
Nette correcte levering van de bestelde…
Nette correcte levering van de bestelde lariks tuinpalen. Geen kleine bestelling maar handig neergelegd om direct te kunnen impregneren 😊👍
Prima ervaring
Prima ervaring. Hout besteld voor een pergola, goede prijs/kwaiteit verhouding. Goed bereikbaar via de mail. Een vergeten item werd alsnog soepel aan dezelfde order toegevoegd. Levering binnen enkele werkdagen, boven verwachting, prima!!
Netjes
Makkelijk contact telefonisch of via email.
Vragen werden duidelijk uitgelegd.
Bestelling goed bezorgd.
Prijs/kwaliteit goed.
Tip: website updaten, wilde de aanbieding bestellen, maar die zijn er niet meer....
Zeer goede en snelle service
Zeer goede en snelle service, aardige chauffeur
Mooie overkapping + prima service
Na lang zoeken een mooie overkapping gevonden voor een betaalbare prijs.
Bestellen ging soepel, en op vragen werd zowel telefonisch als via de e-mail zeer professioneel gereageerd.
Levering was zoals afgesproken en daarna het opbouwen van de overkapping met de geleverde tekening en materialen zoals het bouwen van een LEGO doos XXL!
Hardhouten palen besteld via de website…
Hardhouten palen besteld via de website en zelf opgehaald. Vriendelijk personeel, parkeren is een beetje rommelig, maar dat maakt de prijs wel weer goed. Al met al zal ik de volgende keer ook gewoon weer hier bestellen mocht ik wat nodig hebben.
Vriendelijke behulpzame mensen
Vriendelijke behulpzame mensen, en niet duur
Netjes en vlot!
Maandag besteld en woensdag netjes thuis bezorgd door eigen bezorgingsdienst. Alles klopte en was van prima kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.
Levering is na wens verlopen
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en duidelijke uitleg/ advies
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.