Onlinekids Bewertungen 122

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Adventskalenderen vi kjøpte er helt nydelig, kan brukes som juledekorasjon hele julen. Det eneste minus er størrelsen på skuffene, de var svært små. Men det er mange løsninger på det, så jeg anbefaler... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

For det første; jeg spurte når en utsolgt vare kom inn igjen, fikk svar at varmen kom iløpet av en uke, men så fikk jeg en ny Mail litt senere om at baren var forsinket til dere! Og bare her så jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leveringen av varen jeg hadde bestilt var helt strålende. Leveranse helt frem til døren hjemme er jo rene luksusen. Så tusen takk for fantastisk service. Ønsker dere alle en Geldelig Jul og et God... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bredt sortiment, og god kvalitet kjennetegner produktene! Jeg bestilte lekedyr, og de er veldig naturtro og fine. I tillegg var det superrask levering direkte til huset - uten ekstra kostnader en... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Geschäft für Babybekleidung
  3. Kinderbekleidungsgeschäft
  4. Kinderladen
  5. Kinderspielzeuggeschäft
  6. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Onlinekids er en dansk barneutstyrsforretning. Vi selger barne- og babyutstyr samt leker, møbler og tøy til barn mellom 0 og 8 år.

4.6

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig bra holder hva dere lover👍

Holder hva dere lover👍

19. Dezember 2023

Hei Thore

Tusen takk for hyggelig anmeldelse.
Vi gjør alltid det vi kan for å yte god kundeservice og få fornøyde kunder som deg😍 Takk for at du tok deg tid til å skrive denne anmeldelsen. Det setter vi stor pris på 🙏

Ønsker deg et godt nytt år 🥳✨

Rask levering, flotte produkter

Pakken kom etter bare noen få dager, veldig fint produkt!

23. November 2023

Hej Hanne

Vi er glade for at du er fornøyd med produkt og at leveringen var rask 🚚
Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids.
Ønsker deg en god jul 🎄 og et godt nytt år ✨

Rask levering.

22. November 2023

Hei Oddvar

Vi er glade for å høre at du opplevde rask levering. Det er veldig gode tilbakemeldinger til oss og noe vi streber etter 😊
Tusen takk for alt og for de fine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God kvalitet

God kvalitet. Rask levering.

24. November 2023

Hej Manuela

Vi er glade for at du er fornøyd med produkt og at leveringen var rask 🚚
Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids.
Ønsker deg en god jul 🎄 og et godt nytt år ✨

Svært positiv opplevelse

Effektiv og rask levering samt god informasjon underveis

13. November 2023

Hej Svein

Takk for hyggelig anmeldelse av Onlinekids 😊
Vi er glade for at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss, og vi setter stor pris på at du ønsker å dele opplevelsen med andre. Tusen takk for alt 😍

Rask og hyggelig service😊

Rask og fin levering. Hyggelig tilbakemelding når varen var ødelagt ble reisen. De sender ny😊👍

6. November 2023

Hej Kari

Takk for den flotte anmeldelsen 🤩 Vi er sikre på at den fine julekalenderen 🎄 vil bli fylt med søte små overraskelser 🎁 og bringe glede.

Jeg skal straks videreformidle de hyggelige ordene til vårt kundeserviceteam og lagerarbeidere, som jobber hardt hver dag for å gi god service til alle våre kunder.

Hej Per

Det er fint å høre at du er fornøyd med prisen. Ha det gøy med spillet 🤩
Jeg er også glad for, at du opplevde rask levering, det er veldig fin tilbakemelding for oss, og noe vi bestreber oss på 😊

Vennlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og supre produkter

Rask levering og supre produkter! 10/10🤩

18. Oktober 2023

Hej Maria🌻

Tusen takk for den flotte anmeldelsen.
Vi gleder oss så mye over å høre, at du er fornøyd med alt 😍 Vi håper å kunne hjelpe deg igjen en annen gang!
Takk også for at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss med andre 🙏

Mette 😊 Onlinekids

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og problemfri handel

Rask levering og problemfri handel. Anbefales 👍

2. Oktober 2023

Hej Lena 🌸

Hyggelig at vi lever opp til målet vårt om å yte god service og rask levering - og hyggelig å se deg igjen 😊

Sist, men ikke minst, TAKK for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med andre.
Det setter vi stor pris på 😍

Hei Torunn🌼

Vi er glade for å høre at du fikk bestillingen levert raskt og på dørstokken.
Det er veldig gode tilbakemeldinger til oss og noe vi streber etter 😊
Tusen takk for de fine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hei Ida

Vi er glade for å høre at du liker de fine togene våre. Vi synes også at de også er kjempe fine og nyttige - og de går alltid i tide 😉

Rask og god service

Rask og god se

29. August 2023

Hej Bruce

Vi er veldig glade for at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss.
Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐

Tipp topp

Varene ble levert taskt og var som forventet.

2. August 2023

Hei Eline

Vi er glade for at du er fornøyd med produktet og at leveringen var rask 🚚 Takk for din positive anmeldelse av Onlinekids. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele opplevelsen med andre. Tusen takk 😍

Rask levering helt hjem.

Det ble stor glede og jubel da ønske om hoppestokk til 6-årsdagen ble innfridd, og fargen var veldig fin. Rask levering helt hjem.

30. Juli 2023

Hei Ingunn 😊

Tusen takk for din fine omtale og alle ⭐⭐⭐⭐⭐

Bra du opplevde rask levering 🚚 det er veldig fin tilbakemelding for oss, og noe vi bestreber oss på 😊

Kjempe rask levering

Kjempe rask levering
God pris

19. Juli 2023

Hei Vidar 😊

Tusen takk for hyggelig anmeldelse.

Vi prøver alltid å holde prisene så lave som mulig og er heldige som har effektive folk på vårt lager som jobber hardt hver dag for å sende bestillinger så raskt som mulig 🚚. Vi tror og håper på denne måten å kunne gi dere kunder den beste servicen. Og det er alltid godt å høre at det fungerer.

Hei Andreea

Vi er SÅ glade for å høre at vor innsats for å levere raskt lykkes.
Vi bestreber å alltid sende varene samme dag, så vi lever opp til 1-2 dagers leveringstid 🚚
Tusen takk for den flotte anmeldelsen ⭐⭐⭐⭐⭐

Rask levering

Rask levering. Svært fornøyd med kvaliteten på det jeg kjøpte.

12. Juni 2023

Hei Sylvellin

Takk for din positive tilbakemelding.
Vi er glade for, at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss og at leveringen var rask 🚚

Vi setter stor pris på, at du ønsker å dele opplevelsen med andre. Tusen takk for alt 😍

Hei Kajsa

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐

Bra at du fikk bestillingen din raskt. Da er alt som det skal være!
Vi bestreber oss nemlig på å sende varene samme dag, derfor kan vi leve opp til 1-2 dagers leveringstid 🚚

Raskt levering på døra

Raskt levering på døra. Topp

3. Mai 2023

Hei Jan

Tusen takk for alle de flotte ⭐⭐⭐⭐⭐ Det er vi kjempeglade for. Bra du fikk levert raskt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt etter avtale og allerede dagen…

Alt etter avtale og allerede dagen etter bestilling lå den klar for henting .

tipp topp på alle mulige måter

23. April 2023

Hei Nina

Tusen takk for den positive anmeldelsen av Onlinekids 😍 Det er vi kjempeglade for. Bra du likte produktene, og fikk levert raskt.

Våre lagerfolk jobber hardt hver dag, for at bestillinger skal kunne sendes så raskt som mulig 🚚 Jeg skynder meg derfor å videreformidle din positive tilbakemelding til dem 🤗

Mette 🌻 Onlinekids

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr