Jelling Stenhuggeri & Online GravstenBewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig en dejlig oplevelse. Kan kun anbefale det til andre, der står og måske ønsker en sten, der skal se fantastisk ud og til små penge. Jeg har kun givet det halve af, hvad stenene kostede andre s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jelling Stenhuggeri levede fuldt ud op til den aftalen omkring pris, kvalitet og tidsfrist. Vi er fuldt ud tilfredse og glade, med den leverede gravsten. Stor ros fra min familie :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin sten, med den farve og størrelse vi ønskede. Var fuldt oplyst omkring begrænset plads til tekst. Så valgte en kort tekst og vores moders navn. Den står nu fin ved siden af vores fars på urnestedet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i dag fået leveret den fineste Plænesten til min mands gravsted. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kunne give mere end 5 stjerner. Dette er så pænt et stykke håndværk der her er leveret til os. Og... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Steinmetz

Vom Unternehmen geschrieben

Køb smukke gravsten, urnesten eller plænesten med pris og tilfredshedsgaranti, direkte på internettet. Vores priser er alt inklusiv; navn, dato, eftermæle, bagstøtte, levering og opsætning. Vi leverer selv - i hele Danmark.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super service.

Skulle have ekstra navn, på eksisterende gravsten,
ringede til Røne, og aftalte afhentning af gravsten.
Blev leveret tilbage efter godt en uge, så Super service.
Og så lige 40 % billigere end Dansk Stenhuggeri.
MVH. Søren

Kære Søren
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at vi levede op til dine forventninger og pris.

Godt

Virkelig god oplevelse. Kompetent mand som er løsningsorienteret og driver forretning på en fair måde

Godt samarbejde hele vejen igennem

11. September 2024

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at du fik en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har lige fået sat vores sten op

Vi har lige fået sat vores sten op, for min mand og børnenes far, den er bare så smuk, har aldrig tænkt over, hvilken betydning en gravsten kan have, men når det er en person, man har elsket højt, så mærker man, at det er særlig proces at vælge en gravsten, og jeg er meget glad for, at jeg valgte at køre til Jelling, kunne ikke ha valgt et bedre sted!

Kære Hanne
Tak for dine flotte ord. Det varmer meget at høre.
Vi er glade for at det var en god oplevelse at besøge os og bestille en sten, i en svær tid.
Det er dejligt at høre, at du har følt dig godt tilpas undervejs.

De bedste hilsner
Røne

Super rådgivning/service og pris

Super rådgivning/service og pris. Levring som aftalt, alt i alt en super god oplevelse.

Mvh Henrik

Kære Henrik
Tak for anmeldelse og de fine stjerner.
Det varmer os meget.

Rigtig god service

Rigtig god service! Røne sørgede for at stenen var ligesom ønsket og fik det endda sat op før tid, på min mors fødselsdag, så vi kunne komme og lægge nogle blomster ved hende!

29. August 2024

Kære Nickie

Meget fornem service

Meget fornem service, hele vejen igennem, lige fra korrektur over færdigt design til endelig levering. Stenen er blevet SÅ fin, TAK.

29. August 2024

Kære Janne

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedre service findes ikke.

Når man er i den sværest tid af sit liv, er det så dejligt at man kan sidde i ro og mag og designe en gravsten til sin alderkæreste. Priserne er langt billiger end mange andre steder, og meget hurtigt levering og opsættening trods sommerferien.
De burde have 10 stjerner herfra.

23. Juli 2024

Kære Inger
Tak for de mange og fine stjerner.
Vi er altid glade for at levere en god service.
Bedste hilsener

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Røne for den fine gravsten

Tak til Røne for den fine gravsten. Det kræver lidt tillid når man skal bestille en gravsten online, men alt virkede let og upåklageligt. Stenen kom en uge efter bisættelse, trods jeg fik oplyst der kunne gå 6-7 uger. Rigtig fin gravsten.

25. Juli 2024

Kære Tina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse og hurtig levering

Rigtig god oplevelse.
Ringede inden bestilling til Røne, grundet lidt spørgsmål, fik en god snak med god vejledning. Bestilte derefter en gravsten på hjemmesiden, som var overskuelig og brugervenlig.
Da jeg bor på Sjælland skulle jeg forvente 5-6 ugers leveringstid, men allerede efter 15 dage fik jeg en besked om, at stenen var færdig og sat på plads på gravstedet.
Stor anbefaling herfra !

23. Juli 2024

Kære Maria
Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling.
Det glæder os meget.

Helt fantastisk….

Helt fantastisk at man kan gå ind og bestille en gravsten på nettet så nemt og selv sidde og kan designe når man står i det man gør med så mange andre ting. Det hjalp virkelig mig.
God oplevelse og god service når jeg har haft spørgsmål.
Og meget flot sten! 😊⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

11. Juli 2024

Kære Josefine
Tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Varm anbefaling af Online Gravsten

Efter min mands og pigernes fars bortgang skulle vi finde en mindesten/gravsten til hans hvilested. Vi ville gerne have et stort blankpolerede hjerte så min far søgt på nettet hvad der var af muligheder og her fandt han Online Gravsten.
Vi fandt den flotteste granit hjertesten i sort og så gik vi gang med at designe den. Jeg kontaktede Røne da jeg havde et spørgsmål omkring nogle svaler vi godt ville have på stenen. Vi talte omkring min mand og om hvordan vi godt kunne tænke os at stenen skulle se ud og så siger Røne at han lige havde fået en ny sten hjem som ville passe perfekt til min mand og pigernes far. Røne sendte mig nogle billeder af stenen, og hold da op hvor var den flot og helt perfekt. Stenen er halv poleret og halv rå.
Mindestenen blev leveret og sat på hans hvilested d. 30/5-24 på Sjælland og herefter modtog jeg et billede af Røne hvor jeg kunne se hvor FLOT den var lavet og sat.
Jeg kan varmt anbefale Online Gravsten så tøv ikke med at bruge dem.

30. Mai 2024

Kære Joan
Tak for de flotte ord.
Vi er glade for at stenen og servicen levede op til dine forventninger.
Røne & Tom

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds, god service og supernemt at bestille

Superflot sten og rigtig god service. Fungerer rigtig fint med deres online designer, så man kan få en idé om, hvordan stenen kommer til at se ud. Jeg ønskede en dekoration, som ikke var i deres online-katalog og havde en fin dialog med deres grafiker ift. mit ønske.
Derudover var det dejligt, at der var mulighed for at kunne få fremsendt en faktura.

Jeg blev ringet op på dagen for opsætning og fik billede tilsendt efter opsætning.

10. Mai 2024

Hej Helene
vi er super glade for at du fik en god oplevelse hos os.
Stenen blev også rigtig flot.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg stod og skulle bruge en…

Jeg stod og skulle bruge en urnegravsten til min mand, Blev anbefalet Jelling stenhugger ved Røne, af en bekendte.
Dejligt at man kan designe en gravsten hjemmefra, og bestille den online.
Sten blev som mig og datter havde bestemt os for.
Kan varmt anbefale Jelling Stenhugger.
Zenia

21. April 2024

Kære Zenia
Tak for de flotte ord og fine anbefaling.

Urnegravsten

Vi bestilte en urnegravsten til min hustru, det var nemt at finde den sten vi ønskede på hjemmesiden og vi talte med Røne som hjalp os, da der også skulle være plads til mit navn under min hustrus. Urnestenen blev leveret korrekt og til tiden på kirkegården, så vi kan kun anbefale Online Gravsten.
Allan

20. März 2024

Kære Allan
Tak for dine ord og den fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik super god hjælp og rådgivning.

Vi fik super god hjælp og rådgivning.
Fejlbestilling blev hurtigt annulleret og ny sten bestilt med råd og hjælp fra Røne.
Opstillingen af stenen foregik via videoopkald, så vi fik den sat på den rigtige grav.
Jeg følte, vi fik hjælp ud over forventning.

7. März 2024

Hej Marie
Tak for den fine anmeldelse, vi er altid klar til at hjælpe.

Godt tilfreds

Fik fornylig leveret en sten.
Rigtig flot sten og alt var som det skulle være og noget billigere end andre steder.
Godt tilfreds

6. März 2024

Hej Thomas
Tak for anmeldelsen, vi er glade for at stenen levede op til dine forventninger.

YDERSTE TILFREDS KUNDE…..

Bestilte i 2021 en sten i forbindelse med min fars bortgang med diverse graveringer, alt leveret og totalt i orden arbejde. Dengang bad vi om, der blev gjort plads på stenen til når min mor engang gik bort. Dette skete så her i januar 2024 og jeg kontaktede Røne fra Jelling Stenhuggeri endnu engang. Han hentede stenen på Sjælland, nye graveringer og pudsede stenen op og kørte den tilbage til Sjælland og lagde stenen ned på kirkegården. SUPER FLOT ARBEJDE og vi er så tilfredse og prisen skal vi passe på med at rose for så sætter han den bare op…..😉

20. Februar 2024

Hej Lenette
Tak for den fine anmeldelse.
vi er glade for at du fik en god oplevelse hos os.
Og at prisen var god.. :-)
Hilsen

Brugervenlig hjemmeside

Brugervenlig hjemmeside, hvor man kan kreere pladen som man vil, hvilket gør, at hele familien kan være med, da visualiseringen nemt kan deles. Prisen er også rigtig god, hvilket er fint, når man har spenderet en mindre formue på bl.a. bedemanden. Flot resultat og leveret på kirkegården til den lovede tid.

22. Februar 2024

Kære Torben
Tak for dine ord og den fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende stykke arbejde de udfører

Fremragende stykke arbejde de udfører. Nem og hurtig og overskuelig side. Så kommer den hurtigt frem. Mange positive anmeldelse herfra

25. Januar 2024

Kære Gitte
Tak for de flotte ord
Vi er meget glade for anbefalingen.

Rigtig fin sten

Rigtig fin sten, fik billede da den var sat op, nem hjemmeside og til en fin pris :)

2. Februar 2024

Hej Nicholas
Tak for anmeldelsen, vi er glade for at du fik en god oplevelse hos os.
Hilsen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr