Virkelig en dejlig oplevelse. Kan kun anbefale det til andre, der står og måske ønsker en sten, der skal se fantastisk ud og til små penge. Jeg har kun givet det halve af, hvad stenene kostede andre s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jelling Stenhuggeri levede fuldt ud op til den aftalen omkring pris, kvalitet og tidsfrist. Vi er fuldt ud tilfredse og glade, med den leverede gravsten. Stor ros fra min familie :)
Unternehmen hat geantwortet
Fin sten, med den farve og størrelse vi ønskede. Var fuldt oplyst omkring begrænset plads til tekst. Så valgte en kort tekst og vores moders navn. Den står nu fin ved siden af vores fars på urnestedet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har i dag fået leveret den fineste Plænesten til min mands gravsted. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kunne give mere end 5 stjerner. Dette er så pænt et stykke håndværk der her er leveret til os. Og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Køb smukke gravsten, urnesten eller plænesten med pris og tilfredshedsgaranti, direkte på internettet. Vores priser er alt inklusiv; navn, dato, eftermæle, bagstøtte, levering og opsætning. Vi leverer selv - i hele Danmark.
Nordkrogen 3, 7300, Jelling, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Helt uproblematisk og meget lige til.
Inkl opsætning af sten.
De varmeste anbefalinger.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
God hjemmeside der gør det nemt at vælge gravsten og designe tekst mv. Fin visning af hvordan gravsten vil se ud. God personlig dialog via mail og telefon. Super tilbagemelding med fine fotos efter gravsten er på plads på kirkegården - nærbillede af gravsten og placering på gravsted.

Smuk sten!
Levering som aftalt, inden 5 uger.
Virkelig nem og overskuelig hjemmeside, god og hurtig kundeservice!

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Smuk sten ligesom vi havde forestillet sig!
Hjemmesiden er overskuelig og der er mange muligheder for at designe en personlig sten.
Når man designer ligner stenen helt det der bliver leveret!

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Nem hjemmeside at navigere rundt i, med en masse fine muligheder for selv at designe sin sten.
God service hele vejen igennem, kan klart anbefales 🙏🏼❤️

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Jeg har fået lavet den smukkeste Urnesten til min mands grav.
Jeg valgte at handle on-line, da de nærmeste stenhuggerier overhovedet ikke skiltede med nogle priser, hvilket er virkelig unfair.
Hos Online Gravsten.dk kan man vælge mellem mange smukke sten, man designer selv skrift, div. ekstra og alt er prissat, og for nogle af os, er det også værdifuldt.
Kan man ikke finde ud af at designe (der er nu en hjælpevideo), ringer man bare til Røne, som tålmodigt hjælper og giver gode råd.
Jeg er så tilfreds med det udførte arbejde, og så hjalp Røne tilmed også med at rette mine forældres sten til, den var ved at vælte, og det endda uden beregning.
Så igen - tusinde tak, Røne.
Bedste hilsner Birgitte Malone

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Super nemt, overskueligt og ikke mindst billigt
Nu når alle stenhuggere tager ublu priser for gravsten, så er det med stor fornøjelse at kunne købe gravstenen her. Ikke nok med at sten og skrift var betydelig billigere end samtlige andre stenhuggere (som jeg kender til) så var det rart at jeg følte at jeg ikke blev taget ved næsen af hvor mange bogstaver jeg ønskede på stenen. Andre steder kostede stenen mindst ca. 9000kr og her betalte jeg ca. 5000kr (incl alt) Vi valgte så et hjerte mere som dog kostede 500kr

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Meget fin og enkel betjening af hjemmesiden. Da der var en usikkerhed ang bestillingen, blev jeg straks kontaktet (på en fredag aften!). Dejligt at mærke et menneske i den anden ende, som tager opgaven alvorligt, når man selv er i en følsom situation.
Stenen er rigtig fin - og prisen ligeså.
Vi er yderst tilfredse med hele forløbet og vil varmt anbefale Jelling Stenhuggeri og On-line gravsten.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Så glad for alt den hjælp jeg fik ved bestilling af min mands gravsten. Meget smuk sten er leveret.
Tak af hjertet og de bedste anbefalinger

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Bestilte en plænesten den 11. december 2024 og dette var meget nemt at gennemføre på hjemmesiden. Havde et enkelt spørgsmål som blev afklaret med det samme pr.tlf. Rigtig god service og fin pris. Stenen er rigtig flot og jeg er især imponeret over at levering og opsætning i København allerede den 9.januar 2025 er inkl. i prisen.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Stenhuggeren var hjælpsom og nem at komme i kontakt med.
Jeg fik hurtig svar på alle mine spørgsmål og følte mig tryg i processen.
Stenen blev leveret til københavn indenfor seks uger, og så ud som forventet.

super god service
bestilt og leveret opsat på kirkegården inden for en måned , med flot ekstra dekoration.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Jeg bestilte en gravsten ved online-gravsten den 24.11.2024. Og den 13.12.2024 var den leveret og opsat på graven.
Stenen var lige som vi havde tænkt og håbet på.
Super nem at bestille og hurtig service.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Intet mindre end 5 stjerner. Jeg har kun godt at sige om Jelling stenhuggeri, de er de mest servicemindede og professionelle mennesker og de gør deres job til topkarakter. Prisen er i den grad også til at betale.
Så jeg vil stærkt anbefale dem til alle
1000 tak for en rigtig god oplevelse 👍
Marianne

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Nem og hurtig måde at bestille urnesten på, og en rigtig fin pris. God kommunikation og meget fin service.
Vi er så tilfredse, tak for god service.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Vi er utrolig tilfredse med både plænestenen, der nu ligger flot sammen med mor.
Det var let at designe og bestille på websiden - og det var let at få tilføjet en ekstra decoration ud fra kommentarfeltet på bestillingen.
Kommunikation med Tom og Røne har været rigtig god, og svar er kommet hurtigt, hvilket vi har værdsat meget.
Prisen er ekstremt konkurrencedygtig i forhold til stenhuggeri-kæder, hvor der bliver talt bogstaver og lagt ekstra på for levering. Der blev hverken talt bogstaver eller tilføjet ekstra omkostninger for levering hos online-gravsten.dk. Alt inkluderet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse - klar anbefaling herfra.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Jeg valgt Jelling Stenhuggeri da jeg stod og skulle bestille en gravsten,jeg har ihvertfald ikke fortrudt mit valg af leverandør af sten ,det var helt igennem en rigtig god service og hurtig levering og opsætning samt billeder af den opsatte sten ,jeg kan varmt anbefale Jelling Stenhuggeri ved valg af gravsten

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Fantastiske service og hurtig til at svare på spørgsmål 💯.
Vi ønskede at få tegnet et af vores mors tattoo på stenen som har en stor betydning for os. Det var ikke noget problem og hvor er det dejligt at man kan sidde i ro og mag og designe stenen.
Vil gerne anbefale dem til andre.
Da stenen var ankommet og sat på plads fik vi billeder om at stenen var ankommet.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Vi brugte jellinge stenhuggeri & online gravsten i 2023 til min mors sten. Den var både enkel men meget smuk. Da min far så døde et år senere bestilte vi afhentning og indgravering. Det var hurtig afhentning men hurtigere levering. Stadig meget smukt. Samtalen var meget behagelig og det var en rigtig god oplevelse

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Super service: alt gik som planlagt,
sød og venlig betjening

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.