Virkelig en dejlig oplevelse. Kan kun anbefale det til andre, der står og måske ønsker en sten, der skal se fantastisk ud og til små penge. Jeg har kun givet det halve af, hvad stenene kostede andre s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jelling Stenhuggeri levede fuldt ud op til den aftalen omkring pris, kvalitet og tidsfrist. Vi er fuldt ud tilfredse og glade, med den leverede gravsten. Stor ros fra min familie :)
Unternehmen hat geantwortet
Fin sten, med den farve og størrelse vi ønskede. Var fuldt oplyst omkring begrænset plads til tekst. Så valgte en kort tekst og vores moders navn. Den står nu fin ved siden af vores fars på urnestedet... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har i dag fået leveret den fineste Plænesten til min mands gravsted. Det er så ærgerligt, at jeg ikke kunne give mere end 5 stjerner. Dette er så pænt et stykke håndværk der her er leveret til os. Og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Køb smukke gravsten, urnesten eller plænesten med pris og tilfredshedsgaranti, direkte på internettet. Vores priser er alt inklusiv; navn, dato, eftermæle, bagstøtte, levering og opsætning. Vi leverer selv - i hele Danmark.
Nordkrogen 3, 7300, Jelling, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rigtig fin gravsten til en god pris. Levering som lovet. Kan anbefales!

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Jeg har ikke en finger at sætte på hverken pris, produktet eller servicen, alt i alt en rigtig god oplevelse og super simpelt at konfigurer stenen online, jeg blev kontaktet efter bestillingen hvor vi gennemgik detaljerne og lavede lidt små justeringer, jeg har i dag fra Røne modtaget et foto af stenen hvor den er sat i jorden, igen super service
De bedste anbefalinger herfra og tak til Røne og Jelling Stenhuggeri

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Fin og rar betjening. Svarer på de spørgsmål, som man måtte have. Der sendes foto, når stenen er sat op på graven.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Vi fik rigtig god service og rådgivning!
Vi kan varmt anbefale Røne fra online-gravsten 😊
Der er tid til snak og rådgivning, når vi har brug for det. Derudover kan man sidde derhjemme i rolige omgivelser og kigge på, hvad man vil have

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Havde fået et ca. tilbud, det var dyrt. Gik på nettet og fandt Jelling Stenhuggeri. Kontaktede dem pr. tlf.
Havde set stenene på deres hjemmeside, der var meget at vælge mellem. Vi blev enige om, at det var bedst, jeg kom forbi, for at se dem med egne øjne.
Må sige det var en dejlig oplevelse, selv i en sørgelig tid. Blev mødt af Røne og en stor hund, som tog meget venlig imod.
Blev rådgivet om alt hvad der var af spørgsmål.
Vi fik aftalt, hvad og hvor og til en meget billigere pris, end det tilbud jeg havde fået.
Stenen blev leveret og sat op i går d. 20-01-2026
Den er virkelig pæn, et godt arbejde
Kan kun anbefale Jelling Stenhuggeri.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Når man skal vælge gravsten går man naturligvis til en lokal forhandler/ stenhugger. Det er bare langt fra sikkert at man møder den omsorg og imødekommenhed man har brug for i situationen og priserne er opskruet, især blandt de større stenhuggerier. Så gik vi på nettet og fandt, Jelling Stenhuggeri. Hjemmesiden fungerer fremragende og vi kunne designe min Mors gravsten uden noget besvær. Det fungerer bare imponerende. Firmaet leverer og monterer selv stenen, hvor som helst i landet, nøjagtigt den som du selv har valgt og designet og til en betydeligt lavere pris.
Personlig og venlig service af stenhugger mesteren selv.
Vi anbefaler på det varmeste.
Glædelig Jul og Godt Nytår

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Super fin service og vejledning. God pris.
Stenen er pæn både i materiale og udført arbejde.
Absolut intet at klage over :)

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Rigtig god oplevelse, Røne var behjælpelig med at finde den helt rigtige sten, da vi var hos stenhuggeriet. Og resultatet var rigtigt flot. Lillian fra Hjortshøj

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Virkelig god og behagelig service. Løsningsorienteret.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Fantastisk service i form af gode råd, hjælp og vejledning af Røne. Endvidere var pris for en absolut smuk sten med fineste gravering, transport til kirkegård i Rødovre samt opstilling meget lavere end det var samtlige andre steder jeg havde henvendt mig til. Så bestil trygt gravstenen her. En tryg oplevelse i en svær tid - men det hele værd.🙏🙏🌹

Kæmpe TAK 🕊️
I en sorgfuld proces - er dét intet mindre end fantastisk at der findes et firma der både kan sende varme på skrift og uden personlig kontakt 🙏
Og ikke mindst levere en sten og opsætning i Nordjylland 🙏
For en yderst fin og fair pris 🕊️💝🕊️

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Meget tilfreds med både kvalitet og service. Levering til tiden, vil varmt anbefale👍🏻

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Så fin en sten, med smuk skrift. Og hurtig levering. Nem hjemmeside, med flere valgmuligheder af sten, farver, tekst, udsmykning.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Super fint forløb, smart designværktøj, flot sten og ikke mindst god pris.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
En super oplevelse lige fra på en meget brugervenlig og nem måde at vælge og designe gravstenen selv på websitet til stenen blev leveret. Alt fungerede perfekt og til en væsentlig billigere pris end ellers. Jeg vælger igen online-gravsten.dk, næste gang jeg får brug for det.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Superflot arbejde og service udført i forbindelse med min fars urnesten. Kan varmt anbefale dem.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Pris og kvalitet kan slet ikke matches af de lokale firmaer, som leverer gravsten. Vi købte en plænesten i rigtig flot granit og i 7 cm tykkelse. Hele processen med design, bestilling og ilægning kunne ikke være bedre. Sparede mellem 30-40% i forhold til de lokale priser jeg fik indhentet.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Fint og nemt. Nemt at bestille og se resultat. Fint leveret til tiden.
Fint arbejde til rimelige priser.
Tak.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Meget fin service, god dialog. Flot sten, som blev leveret som aftalt. Kan anbefales. Tak, Røne.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Meget flot sten (for tredje gang)
I vores familie har vi to gange tidligere valgt online-gravsten.dk, og denne tredje gang levede igen fuldt op til forventningerne. Man kan i ro og mag sidde hjemme og vælge sten, tekst og eftermæleskrift, hvilket også gør, at man kan prøve sig lidt frem. Resultatet blev præcis som forventet og levering helt som aftalt. Blev endda kontaktet af Røne, da han ville sikre den bedst mulige placering af bogstaverne på stenen. Vi kan virkelig anbefale at bruge online-gravsten.dk. TAK, Røne for god service og en meget flot sten. Vi vil nyde stenen, når vi besøger vores far.

Antwort von Jelling Stenhuggeri & Online Gravsten
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.