Olsenogolsen Bewertungen 238

TrustScore 1 von 5

1.2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har kontaktet Ekstra bladet- Håber de gør noget ved disse mennesker Falsk reklame- billige varer som kommer fra Kina- de snyder og bedrager folk - Deres såkaldte forretning I Århus finde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ANMELD TIL POLITIET Jeg har politianmeldt svindel-foretagenet, men de vil ikke gøre noget pga. af min ene anmeldelse for 1100 kr. Opfordrer alle til at anmelde, så politiet kan samle sammen og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skulle returnere varen og fik en adresse jeg skulle sende til. Som jeg selv skulle betale. Det har jeg gjort. Dem som skal levere pakken, kan ikke komme i kontakt med dem og de svare ikke på mine... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1. Lang leveringstid ca 3 uger 2. Produkter kommer fra Kina pg er i meget ringe kvalitet. Så det passer ikke når de skriver lagersslg, da de intet lager har. 3. Det er ikke muligt at returnere sine... Mehr ansehen

1.2

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Øv Øv Øv

Øv Øv Øv. Jeg plejer ellers at checke Trustpilot inden jeg handler et nyt sted. Men denne gang røg jeg i med begge ben. Dette er et fup firma af værste skuffe.

4. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt to ure tilsvarende…

Jeg har bestilt to ure tilsvarende 1070.14 kr og har hverken modtaget noget, og de svarer ikke. Envidere er der hellere ikke en ordre nr, kun en reference nr via netbank. Der står trukket beløb.. fra kontoen. Når du læser på deres hjemmeside står der 2-3 dags leveringstid , envidere venter jeg siden d.28 april. Hold jer væk , troede det var en troværdige hjemmeside, da Olsen.. er kendt virksomhed i Dk desværre.

Et ur til 5245kr

Et ur til 5245kr, du kan få det til 1049kr. Det lyder som en rigtig flot pris.

Dog kan du finde præcis samme ur på temu til kun 112kr.

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Synes du ikke Olsen?

9. Mai 2025

Svindel

Svindel, de skriver på deres hjemmeside at varerne bliver sendt ud direkte fra deres lager i Århus, men det er løgn, de kommer fra Kina, det står sjovt nok højt og tydeligt på pakken når den ankommer. De kjoler jeg har købt, er lavet i billigt materiale, og er ikke syet ret pænt, havde det så bare været en ordentlig kvalitet kunne jeg måske leve med det. Nu må vi se om de svare når jeg skriver en mail for at returnere varerne, det står jo på deres side at det skal der jo ikke være nogen ben i.

9. Mai 2025

Fup og svindel.

Fup og svindel.
De sender intet, kommer med undskyldninger, trækker tiden. Har tabt kr. 1100.-
Har modtaget det værste skrammel af en læder jakke og noget tøj (og glem de der ekstra "gaver", der kom intet). Vil sende retur.

Retur adresse som jeg har fået:

Modtager: Win-Winfulfillment
By: Ningbo
Stat/Provins: Zhejiang
Postnummer: 315000
Land: CHN

Er også blevet tilbudt 10, 20 og 25 % rabat for at beholde det.

Det værste firma.

Det er ren svindel

Det er ren svindel. De svarer ikke uanset hvor mange gange man skriver. Når der endelig kommer et svar, virker det AI-skabt - som om det er en bot bagved, der svarer for dem.

8. Mai 2025

Katastrofalt service og kvalitet

Bestilte en vare såkaldt lædertaske. Jeg annullerede ordren få dage før afsendelse. Fik også en bekræftelse på dette. Alligevel blev pengene trukket og pakken fremsendt. Det viser sig så at den såkaldte lædertaske er lavet af plastik og ser HELT anderledes ud end på billedet.
Jeg har bedt om at få penge tilbage samt returlabel til pakken ca 25 gange. Svarene er fx at “vi har travlt” eller “vi vender tilbage”. Flere af svarene lader til at være “robotsvar”
Jeg kan kun fraråde alle at holde sig langt væk fra dette firma!!

21. April 2025

Fupfirma

Fup, svindel og snyd. En fin og tiltalende hjemmeside med spændende billeder og tilbud. Men så snart du har bestilt og betalt opdager du, at her er tale om fup og fiduser. Varerne kommer fra Kina - ifølge track and trace. Du modtager mails med underligt indhold - heriblandt en mail om en skrækkelig hendelse på lageret, at alle har det godt og dine varer vil være forsinket. Hold dig fra denne side. Du bliver snydt!

25. April 2025

Ren svindel

Ren svindel.
Et skalkeskjul, hvor de bestiller varerne direkte i Kan og påstår der har været et uheld på deres lager - derfor lang leveringstid. Fik varer i en anden kvalitet og da jeg ville returnere skriver de jeg skal sende til Kina (uden at angive adresse) eller acceptere 10% tilbage.
Der har aldrig været noget i DK!

6. Mai 2025

Svindel firma

Svindel firma
Bestilte ure og annulleret med det sammen men modtager bare mails med at de har travlt med at pakke ordre og at ordren er på vej....:O((

Hold jer lang væk fra det firma

29. April 2025

Tak 😊

Tak til de folk der bruge tid her på Trustpilot.
Jeg var ved at købe ure hvor de skriver at den samlede pris ville være 22000 men jeg skulle kun betale ca 4000 kr. Fik så læst jeg skrivelser her og betalte ikke noget så i har lige redet mig for 4000 kr tak og atter tak

3. Mai 2025

Køb ikke fra dette sted!

Køb ikke fra dette sted!
Spær for gud skyld jeres kort, da de ellers har dine oplysninger..
Lav en indsigelse til jeres bank.
Jeg har lige fået mine penge tilbage på den måde.

3. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt fra denne forretning

Hold jer langt fra denne forretning. Jeg bestilte 2 ure, men fandt ud af (for sent) at firmaet er et dårligt sted at handle. Derfor annullerede jeg ordren ganske kort tid efter min bestilling. Dette ignorer de fuldstændig. De trækker pengene med det samme og vil sende varerne alligevel. Nu her 4 dage senere har de dog ikke sendt varerne, men de har ikke refunderet betalingen.
Jeg har i flere mail's gjort dem opmærksom på, at jeg vil nægte modtagelse af pakken.

Skrammel fra Kina

De skriver at vare sendes direkte fra Århus…. Nope. Det er Kina billig kvalitet det hele. Man bliver snydt totalt. Dårligste køb ever 🤮

17. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne virksomhed, Olsen & Olsen - total svindel.

Denne virksomhed, Olsen & Olsen, ødelægger tilliden til nethandlen, da der er tale om regulær svindel.
Jeg købte en læderjakke (troede jeg) og 10 dage senere modtog jeg en ultra-tynd jakke i kunstlæder - altså plastik - som højest har kostet 25 kroner at fremstille i Kina. Jeg blev i alt fuppet for 408 kroner.
Nu kan deres hjemmeside underligt nok ikke findes mere, og så ved vi jo, hvad der er tale om.
Jeg har købt en del på eBay, og er aldrig blevet snydt. Lesson learned - jeg holder mig helt fra danske firmaer på Facebook.

1. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr