Jeg har kontaktet Ekstra bladet- Håber de gør noget ved disse mennesker Falsk reklame- billige varer som kommer fra Kina- de snyder og bedrager folk - Deres såkaldte forretning I Århus finde... Mehr ansehen
ANMELD TIL POLITIET Jeg har politianmeldt svindel-foretagenet, men de vil ikke gøre noget pga. af min ene anmeldelse for 1100 kr. Opfordrer alle til at anmelde, så politiet kan samle sammen og... Mehr ansehen
Jeg skulle returnere varen og fik en adresse jeg skulle sende til. Som jeg selv skulle betale. Det har jeg gjort. Dem som skal levere pakken, kan ikke komme i kontakt med dem og de svare ikke på mine... Mehr ansehen
1. Lang leveringstid ca 3 uger 2. Produkter kommer fra Kina pg er i meget ringe kvalitet. Så det passer ikke når de skriver lagersslg, da de intet lager har. 3. Det er ikke muligt at returnere sine... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
KØB IKKE HERFRA...
Varerne kommer fra bl.a Belgien-og ikke et ophørsudsalg i Danmark
Kina fuske firma.
Kina fuske firma.
De gode anmeldelser er 100% fake
Facebook-reklame siger ophørsudsalg men er sandsynligvis fake og fusk
Facebook-reklame siger ophørsudsalg, og hjemmeside er ai billeder
domæne ejes af et hollandsk firma
Status
IDN
olsenogolsen.dk
punktum. dk/domaene/ikke-tilgængelig?domain=olsenogolsen.dk
Svindel
Svindel: sko til 2500,00 kr. pris 519,00 kr. de har har aldrig kostet det, måske 100,00 kr. i Kina Websigt Olsen&Olsen har aldrig været en reel forretning i Århus, så direkte til politianmeldelse, utroligt det forgår i vores land Danmark.
Dette er en svindel side
Dette er en svindel side! Det er Temu bras det hele! Har bedt om penge retur - de kom ikke. Varen kom trods annullering af ordre inden for 24 timer
Fup, de sender ikke varerne PAS PÅ
Fup, de sender ikke varerne PAS PÅ! Jeg har brugt over 2000kr de sender ikke varerne og jeg får heller ikke mine penge retur.
Olsen og Olsen Fup fima
Olsen og Olsen er det rene fup.Jeg kan på ingen måde anbefale og købe deres produkter,som ikke er som de bliver afbilledet som mærkevarer,modtagelsen af de bestilte Polo shirt viser sig og være kopi varer og er slet ikke i den størrelse,som bestilt.
Deres hjemmeside fremstår meget troværdigt med et par som er afbilledet foran en butik som de er ved og lukke.
Jeg må indrømme at deres hjemmeside var meget troværdig.
Efter noget dage,hvor jeg ikke modtog de bestilte Polo shirt,så blev jeg meget utryk.Jeg skal til den mailadresse som var opgivet
Til og begynde modtog jeg nogle troværdige mails,men da varen stadigvæk ikke ankom,så skriv jeg igen,hvor svaret medvirkede at jeg blev meget udtryk.Jeg gav mig tid til og undersøge sagen,og det viste sig at det er et fup firma.
Da jeg modtog de bestilte Polo shirts kunne jeg se at det var kopi varer og ikke mærke varer som fremgik på deres hjemmeside side.
Jeg har derfor anmeldt firmaer til relevante myndigheder mv
SCAM !!!!
Fremstår som dansk website, men varerne kommer fra Kina.
Der sendes ufattelig mange notifikationer om, at forsendelsen er forsinket, for at dække over den lange levering fra Kina.
Jeg har ikke modtaget min læderjakke endnu, men ved allerede nu, at hvis jeg overhovedet modtager noget, så vil det så meget være plastisk/pvc.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Total scam og vildledende.
Wish firma
Wish firma, værste Kina kvalitet. Alt det de lover er løgn.
Brug ikke penge på deres fusk.
Fup hjemmeside
Fup hjemmeside. Helt forfærdelig kvalitet. Jeg bestilte en ÆGTE lædertaske, fik efter 3 uger en taske i kemi stinkende plastik.
På ingen måde den taske jeg bestilte.
Servicen er noget rod, hvis man læser alle handelsbetingelserne, kan man godt se at det er fup. Hold dig væk fra firmaet.
Shein varer
De varer du ser på hjemmesiden, er de samme varer du finder på Shein. Jeg ved ikke med urene, men tøjet, skoene og taskerne er præcis samme varer. Pas på derude :)
Bliv taget i r….
De tager bare penge og du får ikke dine ting det svare ikke de tager bare r…. på en
Fup og fiduser
De holder lukkeudsalg og påstår at de har eksisteret længe med en rørende historie at nu er det slut og en personlig fortælling forklædt i en Meta reklame Kina fup med Kina varer. Ingen Olsen og Olsen eller butik
fup virksomhed
Fremstilles som om der er tale om en dansk butik som lukker lager, men varen sendes fra kina. Fup og fidus lad være med at handle der
Den her side er rent fusk
Den her side er rent fusk, hold jer for gud skyld væk. Den ene stjerne er kun fordi man ikke kan anmelde lavere.
PLAT OG SVINDEL..
Meget tilgreds!
Kundeservice var super venlig, og de svarede hurtig på min mail. Tasken jeg købte, ser eksklusiv ud og føles robust. Dejlig oplevelse!
Rigtig fin pasform!
Jeg købte en jakke, og den sidder perfekt! Stoffet føles lækkert, og størrelsen var præcis som beskrevet. Forsendelsen gik også hurtigt. Vil helt sikkert købe her igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.