OH YAZ Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een ondergoed! Ik twijfelde eerst om strings aan die prijs te kopen; maar ondertussen heb in mijn tweede bestelling geplaatst. Lore heeft helemaal gelijk als het op sizes aankomt; ik heb zowel een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voorzichtig (en een beetje sceptisch) begonnen want wat zou er nu zo goed kunnen zijn aan zo'n lapke stof? Awel: alles! Mega comfortabel, voelt ge letterlijk niet zitten, ademend, absorberend en ook n... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oh Yaz is een verademing, letterlijk en figuurlijk 😄 me ingelezen nadat ik een advertentie gezien had en dan één Bowie besteld. Die zat gewéldig, veel beter zelfs dan mijn katoenen onderbroekjes, de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een nieuwe verslaving erbij denk ik 😂 Het is echt insane hoe breathable die undies zijn 🫠 Also dit is echt een merk waar je aan alles voelt dat die er echt is om verschil te maken en om er te... Mehr ansehen

1. Unterwäschegeschäft
  2. T-Shirt-Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

RETHINKING UNDERWEAR Breathable Underwear that Looks Hot, yet Stays Fresh! Healthy for your Vajayjay & the Planet. Sizes from XS - 5XL and an Empowering Affirmation on the inside of every pair. Lots of (self)love, Lore Janssens - die van Oh Yaz

Hervorragend

Alle Bewertungen

36 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

The.Best.Underwear!

You'll never find more comfortable underwear. It's true that you'll go and search them in your dryer simply because they're the best & healthiest. Super soft, amazing fit & the most empowering little texts on the inside. Thank you, Lore (& Maïté) for your Work 🙏🏼❤️😘

30. April 2024

Antwort von OH YAZ

Tiny, you gon' make me cry!! Highly appreciated! thank you so much for your kind words!! 🥰🥰🥰

het beste ondergoed ! 🤩

nooit gedacht dat een onderbroek zo een verschil kon maken 🤩 Allereerst geeft de verpakking echt een luxe gevoel en is het openen van het pakje alleen al een feest ! Bij het dragen van de brief merk je echt een verschil. De stof ademt echt en het soms vergeet je bijna dat je ze aan hebt ! Kortom echt een aanrader en ik bestel zeker opnieuw🤩🤩

29. April 2024

Antwort von OH YAZ

Kimberly, dank uuu! heel leuk dat het ondergoed voor jou ook zo'n verschil mag maken. Doet me kei veel deugd en heel lief dat je ook je tijd neemt om een review te schrijven. Dank u dank u dank u 🥰🥰🥰

Love your but 😍

Ik was al lang aan het twijfelen om de onderbroeken aan te kopen. Maar met de nieuwe drop dacht ik let's go for it and that's what I did. Geen pijnlijke billen meer door naden die niet juist zitten, eindelijk op en top vrouw voelen door de machtige strings. De onderbroeken zijn gewoon za-lig. En of ik me moet inhouden om er nu al nieuwe te kopen? Zeker wel 🤩

Antwort von OH YAZ

gij zijt gewoon za-lig!! dank u voor deze heerlijke review Caro! ❤️❤️❤️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne slips!

Ondertussen al een aantal slips van het briefmodel besteld. Ze zitten heel fijn en comfortabel! De stof is ademend, maar pluist wel onderaan na een paar keer dragen. Ondanks het wassen in het bijgeleverde waszakje krijg je heel snel losgekomen elastiekjes te zien, wat wel jammer is voor deze prijs.

Antwort von OH YAZ

Heee Annelies, dank je voor je eerlijke review. Leuk dat ze zo goed zitten en je de stof ook aangenaam vindt. Ik stuur je nog eventjes apart ivm de elastiekjes! ❤️

Zalige onderflok! :)

De onderbroek zit zooo zalig. Binnenkort bestel ik ‘m ook in Ruby Red! Ook zo leuk met de quote langs binnen ❤️❤️

Dank uuu Thalia, superlieve review!! ❤️❤️❤️

True feelgood message

Zalige undies & feelgood message wordt opgevolgd. Voelt je aankoop niet goed? Dan kon ik die wisselen en Lore nam de kost op zich. En ik wilde wisselen, het is altijd een beetje zoeken als je niet kan passen. MERCI

4. Februar 2024

True feel good van uw review! Dank uuuu Stine!! 😍😍

I said YAaaazzz

Weer 4 bij besteld ! Meest comfortabele undies Everrrr

16. April 2024

Antwort von OH YAZ

Daaaank u!! heel zalig dit! superlief 😍😍😍

Best undies ever!

Best undies ever!
Ademend, snel drogend (als ik dat zo mag benoemen 😬) en geen snijdende naden.

15. Februar 2024

Zaaaalig!! dank u lieve Truus!! 🔥😍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Finally, underwear that is worth writing a review for!

I have been searching a long time for underwear that works. And Oh Yaz is just amazing. I feel good in it, secure, and yes, even sexy! I had almost given up hope, but I am so so happy I have found this! O, and not to mention the little quotes inside the underwear! That just makes my day!

17. Februar 2024

Antwort von OH YAZ

Helenaaaa, this makes my day!! thank you so so much for this amazing review. I'm so happy to read what the underwear means to you and how it makes you feel! Happy, sexy, secure & inspired! Loooove it!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wear oh yaz and feel good!

Dé tip tegen een crappy dag: draag een power shirt van oh yaz en voelt je instant een beetje happier! Mijn oudste shirt gaat echt al 4 jaar mee, en ziet er nog steeds top uit. Dus de kwaliteit zit zeker ook goed.

5. Februar 2024

Antwort von OH YAZ

Haha, beste tip ooit!! Merciiii Kristy, heel heel zalig dat je dit deelt en dat je na 4 jaar nog steeds zo tevreden bent, it means the world to me!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kocht verschillende T-shirts met…

Ik kocht verschillende T-shirts met keicoole quotes op.
Mijn huisgenoten reageerden direct met een big 😊 ‘echt iets voor jou, die teksten!’
Ik kan niet wachten tot het terug lente/zomer is, zodat ik ze aan de hele wereld kan showen!
Topproduct met een topservice en snelle levering! Meer moet da nie zijn! 😍

9. Februar 2024

Antwort von OH YAZ

Heee Vera, hahah heerlijk dat de T-shirts zo herkenbaar zijn! Show the world, maar vooral ook take up YOUR space!! Heel zalig, merci, merci, merci!!! 😍😍😍

Koop bij Oh Yaz en feel like a Queen 👑

Wanneer ik aan Oh Yaz denk, voel ik mijn hart een sprongetje maken en verschijnt er een dikke glimlach op mijn gezicht. Ondertussen heb ik al een hele verzameling onderbroeken en T-shirts bij Oh Yaz gekocht. En hoewel die onderbroeken nu eens echt zalig zitten (ik wil geen andere meer dragen) en de quotes op de T-shirts op mijn lijf geschreven zijn (see what I did there?), maakt mijn hart nog het grootste sprongetje voor het gezicht achter Oh Yaz: Lore ❤️ Lore is echt een vibe en iedereen zou een Lore in zijn/haar/hun leven moeten hebben. Want Lore, die geeft je bij elke aankoop tonnen liefde mee en she makes you feel like a Queen 👑 Dus gun jezelf wat liefde, comfort en the Lore vibe en koop bij Oh Yaz 🙌🏻

1. Februar 2024

Antwort von OH YAZ

Anke, ik heb gewoon geen woorden voor wat deze review betekent voor mij!! 🥺❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

OH YAZ IS AWESOME

OH YAZ IS AWESOME
This brand really is all about selflove. The Tees are a great fit and has subtle and really good quotes.

15. Februar 2024

Antwort von OH YAZ

YOU ARE AWESOME!!! dank u dank u dank u Chloe!

Thank God there is Oh Yaz

Zoooo fan! Ik koop geen andere onderbroeken meer! Mijn p⭐️nani is jou zo dankbaar. Maar ook de service is top, steeds geweldige en lieve berichten van Lore van Oh Yaz. Dankjewel voor alles wat je doet 🙏 xoxo

2. Februar 2024

Antwort von OH YAZ

🥺❤️ moh hoe lief is dit? Dank u Shana, best way to start the work day!! Super zalig, dank je!!

Super fijn contact met Lore

Super fijn contact met Lore! Er werd rekening gehouden met een persoonlijke vraag, echt super fijn. De strings zitten inderdaad ook echt zalig! Het is mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste. Ook het T-shirt is helemaal TOP!

31. Januar 2024

Antwort von OH YAZ

oooh Dorien, hoe leuk is dit?!! mega mega bedankt, makes my day!! 😍🥰😘

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr