Odense Stil Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst firma Odense Stil Hold jer væk herfra ! Kjolen er modtaget og den ligner overhovedet ikke, det der vises på deres hjemmeside. Har købt billigere kjoler i bedre kvalitet. Men da der s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

RINGE SERVICE! Bestilte i november og fik ikke mine varer før efter halvanden måned, trods de skriver 5-7 dage. Størrelser passede langt fra normalen og helt umuligt at sende retur. Fik svar på at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har siden 29/12-2023 forsøgt at få tilsendt en retur seddel til et par støvler. Absolut ingen respons trods flere henvendelser. Sørgeligt at et firma behandler deres kunder sådan. Der var andre inte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bestilte varer (2 trøjer) viste sig at komme fra Kina, selvom hjemmesiden så ud til at være dansk. Transporten tog over en måned og den ene trøje viste sig at have en forkert facon. Den anden var... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fusker "firma"

Fusker "firma". Det tog over 1 måned før produktet blev leveret. Og varen var elendig kvalitet. Når varen ønskes returneret svarer de ikke.
Køb ikke herfra.

11. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Modtog ikke den vare der var afbillede…

Modtog ikke den vare der var afbillede på hjemmeside, men en uendelig grim rædsel og billig kpoi afsendt fra HongKong. Ingen returseddel vedlagt. Stol ikke på denne hjemmeside. Det er fusk og svindel

16. November 2023

FUSK OG SVINDEL. HELT SIKKERT MINUS ⭐️

Så røg jeg også i fælden,KÆMPE BRØLER ikke lige at tjekke trustpilot først.
Man kan håbe på at usle mennesker som dem bag Odense stil en dag kan få den straf de fortjener.med det sagt kan man jo kun takke den slags taber for ALTID at tjekke trustpilot først inden mand handler.så tak for hjælpen Odense stil med at få FUSKER som jer ud af livet.

1. November 2023

Virker desværre som svindel

Virker desværre som svindel.
Man får ikke de varer som er afbilledet på hjemmesiden. Men i stedet en billig kopi. Der står man kan returnere, med medfølger ikke returseddel. De beder om at man henvender sig ifbm. retur, men svarer ikke. Det ser sort ud for returnering :(

7. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner. Bestilte trøje for 1 md siden. Pengene 300kr blev trukket med det samme, efter det har jeg intet modtaget. De burde meldes for bedrageri

17. Oktober 2023

FUP OG SVINDEL

FUP OG SVINDEL.

Køber en jakke. Får ingenting. Kontakter dem flere gange uden held. IKKE KØB HER.

DE STJÆLER JERES PENGE

13. November 2023

Fup Firmaet Odense stil.dk

Firmaet Odense stil er og bliver en fuskerside,1 ud af mange som bare ville fratage folks deres penge uden skyggen at moral….i morges bestilte jeg et par morderne vinterstøvler til min kæreste fordi siden så top troværdig ud…efter bestillingen gik jeg på trustpilot og så der stort set ingen gode anmeldelser var overhoved og gik derefter tilbage på Odenses stil salgsside og hvor der stod man kunne afmelde ens ordre max 30 min efter bestillingen,jeg gik ind og afbestilte min ordre og fik en mail om at mailen ville blive læst inden for tidligst 30 min og senest 24 timer..firmaet er opbygget på denne måde at der sidder nogle personer og kalder sig Odensestil.dk som har oprettet en hjemmeside og har lagt et katalog med vare ud på deres hjemside og når kunderne klikker på en vare køber Odense stil varen i Kina.opstår der problemer med varen eller folk vil bytte varen eller have pengene tilbage sender Odense stil tilbageleveringsadressen til firmaet i kina hvor odense stil har handlet og er ellers skide ligeglad med kunderne og klager man til Odense stil forgår det via en mail adresse og der sker så ikke mere,,de smider bare mailen ud da Odense stil frasiger sig deres ansvar…fusk på fusk…derfor,LÆS ALTID TRUSTPILOT INDEN I HANDLER PÅ NETTET og i ville spare rigtig mange penge

13. November 2023

Snyd og bedrag

Fusker butik!!!
Vinterstøvler bestilt for 4 uger siden pg har intet modtaget !!
Adressen er i Holland men har fået track and trace fra Hongkong.

21. Oktober 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Købte en jakke for 3 uger siden

Købte en jakke for 3 uger siden. Odense stil var hurtig til at sende et link til sporing af pakke som ikke kunne bruges. Jeg hørte intet, heller ikke selvom at jeg skrev til Odense stil. Jeg indstillede mig på at jeg var blevet snydt, og efter at have læst de mange dårlige anmeldelser herinde ærgrede jeg mig.
I går fik jeg en besked fra DAO om at min pakke fra Hong Kong var ankommet😳

Kvaliteten af jakken er super fin, og jeg er meget tilfreds.

MEN ! Hvis jeg bare havde fået et hint om at det er kina varer kunne jeg jo godt regne ud at der ville gå lidt tid.

Så hvis i ikke har tænkt jer at vente 3-4 uger skal i nok handle et andet sted. Der er i øvrigt heller ikke mulighed for at returnere varer så køb ikke noget dyrt😅

26. Oktober 2023

Ingen stjerne

Ingen stjerne
Har købt ortopædisk sko. Først jeg ville annullere ordrer , men der var ikke nogen svar tilbage. Har fået skoene tilsendt , men skoene ligner slet ikke som på billederne på hjemmesiden . Vil sende dem retur . Sendte e-mail via kontakt formular . Desværre intet svar

7. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr