Odense Stil Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst firma Odense Stil Hold jer væk herfra ! Kjolen er modtaget og den ligner overhovedet ikke, det der vises på deres hjemmeside. Har købt billigere kjoler i bedre kvalitet. Men da der s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

RINGE SERVICE! Bestilte i november og fik ikke mine varer før efter halvanden måned, trods de skriver 5-7 dage. Størrelser passede langt fra normalen og helt umuligt at sende retur. Fik svar på at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har siden 29/12-2023 forsøgt at få tilsendt en retur seddel til et par støvler. Absolut ingen respons trods flere henvendelser. Sørgeligt at et firma behandler deres kunder sådan. Der var andre inte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bestilte varer (2 trøjer) viste sig at komme fra Kina, selvom hjemmesiden så ud til at være dansk. Transporten tog over en måned og den ene trøje viste sig at have en forkert facon. Den anden var... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestil et par støvler den 31…

Har bestil et par støvler den 31 oktober.
Ikke fået noget og det er ikke til at komme i forbindelse med firmaet.
Pengene blev hævet straks, og der er en adresse i Holland , der har hævet beløbet.
Det virker som svindel og uærlighed .

11. November 2023

FUSK

Jeg har i 3 uger ventet på min levering. Havde egentlig givet op.
Lige da jeg havde bestilt min vare, fik jeg nys om, at det var en fusker side og skrev med det samme til “kundeservice”, at jeg ønskede at annullere ordren. Dette kunne ikke lade sig gøre, da ordren længe var pakket og gjort klar til afsendelse. Alligevel er den først kommet nu her, 3 uger senere.
Jeg har simpelthen betalt KÆMPE overpris, for et vinterstøvler, leveret direkte fra HONGKONG. Det er de mest ringe støvler. Lavet af hård plast. Føler mig i den grad bollet i r****. Føj for en fusker side.

11. November 2023

0 NUL stjerner

0 NUL stjerner. Hjemmesiden er SVINDEL.
Man får ikke de varer som er afbilledet på hjemmesiden. Fik er en meget billig kopi / eller et forsøg på at efterligne varerne på billedet

10. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte nogle sko i god tro om

Bestilte nogle sko i god tro om, at det er en butik i Odense.

Nu læser jeg alle de dårlige anmeldelser her. Det er 10 dage siden jeg har bestilt, de hævede pengene d. 6. November. Jeg har intet modtaget endnu, og de svarer heller ikke på mail.

Modtog heller ingen ordrebekræftelse eller kvittering på mit køb!

Aner ikke om de dukker op.

Mit råd: hold jer væk!

6. November 2023

Hold jer langt væk.

Hold jer langt væk.
Købte “ortopædisk” sko, men der er leveret med helt flade iniersåler der samtidig er glatte så man glider frem i skoen, det er samtidig meget dårlige materialer og forarbejdning det er pap og plastik.
Man siger på siden at der er 30 dage returret, men det er til Hongkong man skal sende retur med tracking, det koster mere end produktet.
Odense stil tilbyder 15% rabat hvis du vil beholde varen, de overholder ikke Dansk lovgivning.
Der kan tages casch back i brug via banken.
Dette firma bør politi anmeldes for snyd og bedrag.

Fake dansk firma.

Fake dansk firma.

Jeg køber en vinterfrakke, hos Odense stil.
Men da jeg betaler, opdager jeg det er en Kina skrammel butik, der bruger et dansk navn.
Gu ve om man får varen og hvilken kvalitet.
HOLD JER LANGT VÆK.

Falsk hjemmeside

Falsk hjemmeside! Jeg har ikke modtaget mine varer selvom pengene blev trukket fra mig kort for 9 dage siden! Der er ingen respons fra deres kundeservice, så helt sikkert snyd o væreste grad.

8. November 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ved ikke hvad udfaldet af at købe hos dem bliver endnu..

Købte et par støvler i forgårs. Kunne godt se efter at have købt dem, at produkterne på shoppen var Kina ting, men hey, det går vel nok, der findes jo mange butikker der sælger sådan noget. Jeg modtog “din pakke er afsendt” mailen igår og prøvede at tracke pakken ved at trykke på linket der var i mailen… linket førte mig videre til noget der skulle ligne at jeg kunne følge pakken, men det ser meget mystisk ud, står på engelsk, og jeg kunne slette og redigere i det der stod.. jeg skrev efter til shoppen og spurgte hvad firma pakken er sendt med så jeg havde mulighed for at tracke pakken og venter på svar. Først efter tjekkede jeg så trust pilot og så alle disse anmeldelser. Udfaldet af mit køb hos dem er derfor stadig uvis og håber da jeg får det jeg har betalt for…

8. November 2023

Hold jer langt væk

2 minutter efter jeg havde afgivet min ordre fortrød jeg og bad om annullering på mail.
Sendte endu en mail og en besked via kontakt formular. Intet svar.
Nu et varen afsendt.
Forfærdelig kundeservice. Er spændt på om varen dukker op.
Hold jer langt væk .

5. November 2023

Utilfreds

En veninde og jeg var ude efter en kjole til bryllup/barnedåb, og fandt kjolen, mega fin, okay prisklasse, men! Mega skod firma!
Bestilte 2 kjoler, og efter laaaaaaaang leveringstid, blev jeg SÅ skuffet!
Kjolerne ligner SLET ikke som på billederne på hjemmesiden, og slet ikk pengene værd..
jeg er slet ikke tilfreds med handlen, men det er umuligt at komme igennem med det..
så mit råd: hold jer væk..

12. Oktober 2023

Meget mærkelig side

Meget mærkelig side, jeg anbefaler ikke nogen at købe hos dem, de forsøger at udskyde returneringen af ​​et produkt, jeg forsøgte flere gange at bede om en returlabel, men jeg modtog ikke noget konkret svar
Dårlig kvalitet og kundeservice 👎👎👎

7. November 2023

Det hele er svindel

Det hele er svindel, varen kommer godtnok, men er kun noget rigtig dyre Kinaprodukter.. kvaliteten er helt ad h. Til. Foreksempel er en ruskindsjakke ikke lavet af stof..

6. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Havde bestilt en jakke men valgte…

Havde bestilt en jakke, men valgte annuller på grund af at jeg så de grimme anmeldelse på trust pilot på trods annullering på mail, så valgte de at sende pakken til mig alligevel!

Jeg skrev en mail til dem at jeg blot godt vil have annulleret min ordre, at købe jakke på deres side cirka 10 minutter efter købet.

Jeg får en mail om at de godt vil hjælpe mig med min udfordring, men blot en simpel mail hvor jeg skriver at jeg godt vil annullere min ordre! Men finde ud af at de har sendt pakken alligevel!!

Jeg bad om at få mine penge retur!

Det er en total fake side… falske mennesker som står bag den web side!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skulle tro at hjemmesiden er dansk…

Man skulle tro at hjemmesiden er dansk og varer hurtigt er ekspederet. Det er alt for godt til at lyde sandt. Man modtager varer fra Hong Kong som intet har jo at gøre med hjemmesiden. Lad være med at modtage pakken. Så må man se at pengene kommer retur.

4. November 2023

Ingen stjerner herfra! Svindel

Ingen stjerner herfra!
Hold jer langt væk fra denne butik. Bestilte to par vinterstøvler til datteren den 21/10-23, pengene blev trukket med det samme og forventet levering 3-5 hverdage. Der er nu 14 dage senere hverken leveret eller besvaret på henvendelse til hjemmesiden.

4. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr