Odense Stil Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst firma Odense Stil Hold jer væk herfra ! Kjolen er modtaget og den ligner overhovedet ikke, det der vises på deres hjemmeside. Har købt billigere kjoler i bedre kvalitet. Men da der s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

RINGE SERVICE! Bestilte i november og fik ikke mine varer før efter halvanden måned, trods de skriver 5-7 dage. Størrelser passede langt fra normalen og helt umuligt at sende retur. Fik svar på at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har siden 29/12-2023 forsøgt at få tilsendt en retur seddel til et par støvler. Absolut ingen respons trods flere henvendelser. Sørgeligt at et firma behandler deres kunder sådan. Der var andre inte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bestilte varer (2 trøjer) viste sig at komme fra Kina, selvom hjemmesiden så ud til at være dansk. Transporten tog over en måned og den ene trøje viste sig at have en forkert facon. Den anden var... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utrolig dårlig service og penge ud af vinduet

Jeg havde bestilt en Balaclava hue fra Odense-Stil. Der gik 3-4 uger før jeg fik den, og blev nødt til at rykke for dem, fordi de havde trukket pengene, men jeg stadig kunne se den ikke var afsendt. Jeg modtog her en mail fra dem, at de ville tjekke op på det og få den sendt afsted. Da jeg modtager huen, er den slet ikke som på billedet. På billedet ser den pæn og vamset ud i noget fint beige strik, men da jeg modtager den er farven på den en helt anden, nærmest karrygul, og ligner faktisk bare noget billigt bras. Jeg har prøvet at kontakte dem rigtig mange gange nu i forhold til at vil have sendt den retur, men jeg får intet svar.
Helt utrolig dårlig service. Penge lige ud af vinduet.

15. Dezember 2023

Bestilling udeblev

Jeg havde bestilt 2 ordre hos Odense Stil. Men modtager kun den ene efter nogle uger. De Cardigans jeg bestilte er altså aldrig dukket op, men det er måske godt det samme, hvis det er samme skuffelse som vinterjakken som kom frem til mig.

4. Dezember 2023

FUB OG FIDUSER

FUB OG FIDUSER
Røg desværre selv på den, da det hele vejen igennem så ud til at være en Dansk leverandør.
Lovet mig selv det var sidste gang jeg købte noget på nette uden først at tjekke i Trustpilot.
Dårlig vare både størrelse og kvalitet.

11. Dezember 2023

Total fup og fidus...

Total fup og fidus...
Hollands firma, trak penge dagen efter køb, har her 4 uger senere ikke set vare, og ingen svar på henvendelse. Kan kun bebrejde mig selv, at jeg ikke lige tjekkede trustpilot. Men blev total snydt af navnet, og læste ikke nok på hjemmesiden til jeg fattede mistanke..

24. November 2023

Fup og bedrageri

2 dec bestiller jeg et par ortopædiske sko til min datter i julegave troede jeg god tid. Tak for dit køb klar til forsendelse d 4 dec og varen er på vej. Og der sker absolut intet. Den 13 dec skriver jeg og spørger hvad sker der og den 14 dec svarer man tak fordi du kontaktede firmaet. Din ordre er nu bekræftet altså for anden gang første gang d 2 dec. Har prøvet at spore pakken og kan se den har været først i København derefter i Malmø og nu er den den så i Paris. Hallo jeg bor i Hvidovre Danmark. Har så skrevet d 24 dec og ikke noget svar. Simpelthen ren snyd og svindel fatter simpelthen ikke sådan noget kan foregå. Gå langt udenom dette så kaldte firma.Idag d 28 dec modtog jeg så endelig de ortopædiske sko og vor herre bevares. De er støbt i ren plastik og stinker ganske rædselsfuldt helt sikkert fulde af giftige ting og sager. Gyseligt firma som har en flot hjemmeside, men er rent fup.

2. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv hoppede også i hos dem

Øv hoppede også i hos dem, da jeg havde modtaget et ønske fra en. Og de havde sendt deres link med. Tjekkede ikke lige op, men burde jeg. De var 3 uger om at sende en vare, og da det bare er “Kina” var de sender passer størelsen slet ikke. XL = M. Klart et fusk firma, der tager overpris for “Kina” vare….

24. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt en jakke som min…

Jeg har bestilt en jakke som min kæreste ønskede sig til jul. Jeg har aldrig modtaget en ordre bekræftelse fra stedet, men pengene blev trukket med det samme.
Efter en måned modtager jeg en besked at jeg kan afhente pakken/jakken i pakkeshop.
Jakken ankommer og lever ikke op til forventningerne. Farverne stemmer ikke helt overens, der stod den var vand afvisende hvilket overhovedet ikke er tilfældet. Det inderste og yderste lag er syet meget dårligt og grimt sammen. Jakken ligner ærligt noget som er syet dårligt i kina. Den dårligste kvalitet af tøj jeg har haft i hænderne i lang tid.
Er meget meget skuffet, og vil aldrig anbefale andre at handle på denne side.
Har stadig aldrig modtaget en ordre bekræftelse og vil egentligt helst sende jakken retur - grundet den grimme stand og ønske penge retur.
Simpelhen for dårligt.

15. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min mor er blevet udnyttet af denne…

Min mor er blevet udnyttet af denne svindel biks, til at købe julegaver. HOLD JER VÆK FRA DEN. Deres adresse er registreret i Holland, der er INGEN Mia og Emma, det er blødsøden fup for at lokke godtroende folk i deres fælde. Adressen i Holland er til en lager udlejning facilitet fra Shurgard Self-Storage, som sten sikkert er blevet brugt som en afledning, når de spores. Kære familien DK! Tro IKKE på alle de annoncer i ser på Facebook, desværre undersøger facebook ikke deres annoncører tilstrækkeligt, hvilket vil sige at der er for mange fup firmaer der slipper afsted med at få deres "fake" annoncer igennem på deres platform. Hvis annoncen er for god til at være sand, så er der nok noget om det. Ejeren af domænet har bevidst betalt sig for at holde sit navn skjult, så han/hun ikke kan spores. De bruger deres IP shopify adresse i Canada, desværre på i en Cloud der bruges af mange andre. Jeg er ikke færdig med at finde dem. Indtil da undersøg ALTID inden i køber. De har bevidst valgt ikke at linke til trustpilot, de har ingen e-handels mærke, og deres addresse peger mod Holland, på en lille bygning i et Auto kvarter. Dette er en hjemmeside hvor alle advarselslamper skal og må blinke hos dem der vil handle. Lad jer ALDRIG lokke af gode tilbud, medmindre i har undersøgt at i ved med sikkerhed I kan få Jeres vare udleveret. Spørg gerne naboen eller en ven hvis i er i tvivl, før I handler. Pas på jeres pengepung, der er alt for mange svindelere derude.

25. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vare aldrig modtaget, pengene er trukket snydt😏

Vare bestilt 24.11, beløbet på 299 kr trukket efter 4 dage, men har aldrig modtaget ordren!!! Pengene er endnu IKKE tilbagebetalt, seneste frist har jeg sat til 28.12.23, ellers politi anmelder jeg firmaet for tyveri. Føler mig så snydt midt i julefreden🤬

24. November 2023

Bestilte 2 par vinterstøvler

Bestilte 2 par vinterstøvler. I følge hjemmesiden skulle de være af læder samt foret. De er af plastik og de er IKKE foret. Skoen er PÅ INGEN MÅDE PENGENE VÆRD!!!
Ville give nul stjerner hvis muligt.

23. Dezember 2023

Tyveri

Man skal holde anmeldesen i en god tone, men det er svært når man bestiller en vinterjakke først i oktober. Pengene bliver trukket med det samme, og jakken er aldrig kommet, selvom de skriver at den er lige på trapperne, standart svar 3 gange. Så hold jer fra dette fupfirma. De bliver politi anmeldt. 0 stjerner hvis det var muligt.

7. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv at man ikke kan vælge minus…

Øv at man ikke kan vælge minus bedømmelse.
Jeg har nu, siden okt. forsøgt at få mine penge retur, da jeg INGEN varer har fået.
Der er en masse der svarer mails, men ud i det blå.
En skriver: jeg er på vej....
Nej tak. Enten tøj eller penge retur.
KØB IKKE HER

22. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan man give nul stjerner!!!

Kan man give nul stjerner!!!
Total møg produkt, virkelig forfærdelig kvalitet!
Kan ikke komme i kontakt med firmaet for at benytte returret/ingen svar!
HOLD JER LANGT VÆK!!!

20. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr