Odense Stil Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useriøst firma Odense Stil Hold jer væk herfra ! Kjolen er modtaget og den ligner overhovedet ikke, det der vises på deres hjemmeside. Har købt billigere kjoler i bedre kvalitet. Men da der s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

RINGE SERVICE! Bestilte i november og fik ikke mine varer før efter halvanden måned, trods de skriver 5-7 dage. Størrelser passede langt fra normalen og helt umuligt at sende retur. Fik svar på at... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har siden 29/12-2023 forsøgt at få tilsendt en retur seddel til et par støvler. Absolut ingen respons trods flere henvendelser. Sørgeligt at et firma behandler deres kunder sådan. Der var andre inte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De bestilte varer (2 trøjer) viste sig at komme fra Kina, selvom hjemmesiden så ud til at være dansk. Transporten tog over en måned og den ene trøje viste sig at have en forkert facon. Den anden var... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Svindel

De reklamere med et produkt men varen du modtager er en billig kinesisk kopi der ikke ligner det man har købt og afsender firma hedder noget kinesisk.
De svarer ikke på henvendelser.
Hold jer væk fra denne virksomhed.

17. Januar 2024

Totalt fuskere

Totalt fuskere, bestil ALDRIG herfra!
Har forsøgt at kontakte dem pr.mail mange gange for at returnere et helt deformt produkt, men de besvarer IKKE deres mails.

15. Januar 2024

GLEM DETTE FIRMA

GLEM DETTE FIRMA
Det er det mest useriøse firma jeg truffet på.
Jeg klagede straks efter have modtaget min bestilling af varen. Man har leveret 3 polos i str.L., men de er mindst i str.XL
Jeg fået mange AUTOSVAR fra firmaet
men ingen løsning på problemet
Nu er der gået de 30 dage som er klagefristen så nu hører jeg ikke mere fra dem.
Jeg vil henstille til alle der lader friste af varer fra dette firma “GLEM DEM”
Jeg vil betragte det som et svindelfirma
-5 stjerner fra mig

13. Januar 2024

Ingen vare leveret.

Har 1/11-23 bestilt tøj og endnu ikke modtaget bestillingen. Jeg har derfor flere gange annulleret ordren og bedt om at få refunderet min betaling men uden hæld. Fraråder enhver at handle dette sted. Ingen respons på mail ol og ingen penge refunderet, samt ingen vare leveret.

1. November 2023

SVINDEL OG HUMBUG

Man kan jo desværre ikke give minus stjerner, for så var det det jeg ville give. Varen var længe undervejs, men kom dog frem. Kvaliteten er yderst tvivlsom, og str. er nok omkring 2 str. mindre end det man forventer. Plejer som regel også at tjekke Trustpilot inden, men desværre ikke denne gang. Vi vil sende varen retur, men de siger den skal til Kina, eller de vil refundere 20% af varens pris. Men det vil ikke ske. HOLD JER LANGT VÆK - DET ER DET RENE SVINDEL.

27. Dezember 2023

Svindel firma

Svindel.
Købte en julegave slut november. De trak pengene 4. December. Jeg har aldrig modtaget noget, og de svarer ikke på henvendelser.
Jeg plejer faktisk normalt at tjekke Trustpilot inden jeg køber fra sider jeg ikke kender. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke gjorde det denne gang. Måske fordi min niece ønskede sig lige den taske.
Sådan et svindel firma

11. Januar 2024

var desværre nødt til 1 *

var desværre nødt til at give EN stjerne, for at komme videre !!
den 25. nov 2023 købte jeg sko til kr. 595,00 som straks blev trukket på kontoen - efterfølgende har jeg fulgt ordren på Trak nr. indtil den 16. dec -23 hvor info var nået til Shipment efter lang tid - efterfølgende er oplysninger og adgang til at følge ikke mulig - adgangen er ikke mulig ! og ordren er ikke modtaget !!
Hvad har man så lært af det ?
Jeg har lært aldrig at foretage køb, før jeg har tjekket Trustpilot !!!
"Nordisk Stil", der påstår at være fra Odense er et fup-firma !!

11. Januar 2024

Forkert vare modtaget

Jeg bestilte en strikket balaklava og modtog først pakken tre uger senere. Det er på INGEN måde det produkt, jeg bestilte. Farven, kvaliteten, syningerne m.m. er helt anderledes.

Jeg tog billeder af den og sendte en mail til dem d. 17/12, hvor jeg skrev, at jeg ikke havde modtaget den rigtige vare.
Jeg har rykket dem på mail igen den 7/1 uden at have hørt noget.

Jeg vil ikke anbefale at bestille noget fra Odense Stil!

17. Dezember 2023

Største fupnummer.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så var det bestemt på sin plads.

Jeg bestilte en vare fra Odense-Stil tilbage i november, jeg modtog varen i starten af sidste uge til trods for at der står 7-10 dages levering. Dette krævede dog også en skrevet mail til dem, om at jeg intet havde hørt i flere uger omkring afsendelse, og først da jeg skrev en mail blev der reageret på at pakken skulle sendes.
Herudover da varen endelig ankom, ligner det slet ikke produktet på billedet, og ligner mere noget skrammel fra shein eller dengang wish.
Med det samme jeg modtog varen skrev jeg til dem omkring refundering af mine penge. Dette har jeg gjort to gange, og har intet hørt til trods for der står på deres hjemmeside, at de svarer indenfor 24 timer.

-Yderst utilfreds person.

23. November 2023

SVINDEL

De hæver pengene flere uger før de sender godset - står 1-3 dages levering på deres hjemmeside, men der går ihverfald over en måned.
De sender ikke det der er blevet bestilt og du får ikke pengene tilbage.
Det er en kæmpe svindel side, SPAR DINE PENGE!

2. November 2023

Det værste svindel Firma

Det værste svindel Firma. Trækker penge med det samme . Efter mange mails modtager jeg 2 par støvler til 500kr som er det noget slemt bras
Jeg var også dum ikke at tjekke for De udgiver sig for at være Dansk
Jeg har skrevet jeg vil sende retur og have mine penge tilbage
Ingen reaktion . Jeg er gal
Køb ikke fra dette firma

20. Dezember 2023

Har bestilt en Vest

Har bestilt en Vest, men aldrig modtaget noget og de svarer ikke på mine 2 mails.
Så dem kan man ikke regne med. Pengene er trukket og nu gør jeg indsigelse

11. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Udenlandsk virksomhed med billigt…

Udenlandsk virksomhed med billigt kinesisk tøj. Der er ingen mærker i tøjet, som angiver størrelse eller materialet. Jeg bestilte to trøjer i str. S og L, de var lige store og jeg modtog dem først efter en måned.

22. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg faldt desværre også i med begge…

Jeg faldt desværre også i med begge ben. Aldrig har jeg da været mere dum at bestille noget fra det fup firma. Jeg bestilte 2 par sko den 6 nov. 2023. Det var julegave ønske fra. Et par kostede 259 kr. men de kørte med et tilbud at købte du nu 2 par sko så kostede det andet par 168.35/kr så jeg i alt skulle betale 424,35. Det var “ortopædiske” sko. De nåede da frem inden jul. Men sikke en rædsel. For under min levering ,ser jeg først de kommer fra Kina. Her går jeg desværre først ind og tjekker op på trust pilot. Så nu var spændingen om det virkelig var så skrækkeligt som jeg læste. En pakke ankom. 2 par sko var pakket i folie i en alt for lille pose ,som var tapet godt til. Ved åbningen da kom der en frygtelig lugt op. Vi fik dem pakket ud. Bliver bare nød til at sige,det er det værste jeg nogen sinde har modtaget. De var så stive ,det er nok det mest uoriginale jeg har set. Jeg blev gal, fik mailet til dem, fik efter lang tid svar, at det ville koste mig for meget at sende dem retur ,så nu skulle jeg gu dælme mig også til at forhandle mig frem til hvad de ville give retur og hvad de mente jeg skulle acceptere ,da jeg skulle forstå deres situation. Jeg måtte beholde skoene. Smide dem væk var det ene svar. Forære dem væk mm. De er dog smidt i en container til brandbart ,da ingen skal gå i så dårlige kopi sko. Det endte med jeg gik med til 50% jeg fik den 27 december 2023 overført 129.50 kr Det har de åbenbart regnet ud er 50 % . Skrev til dem igen ,at de nu manglede at overfører 82 kr. Fik et svar ,at de ville videre give min besked. Jeg har opgivet. Så nu kan de få endnu en dårlig anmeldelse. Der burde ikke have været 1 stjerne. For de har ikke fortjent en eneste.
Nu bliver trustpilot tjekket fremover.
Må samtidig også sige, at skoene har været vist til samtlige gæster der er kommet i vores hjem julen over. De har da alle fået et billigt grin. Og vores familie medlem fik lov at vælge nye sko ,selvfølgelig ikke fra Odense - stil 😅

3. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg faldt desværre også i fælden og…

Jeg faldt desværre også i fælden og tjekkede ikke på Trustpilot. Firmaet så dansk og legitimt ud på hjemmesiden, så jeg bestilte en balaclava hue, som jeg aldrig har modtaget. Ingen reaktion på mails jeg sender og ingen penge retur. Man bliver bare så gal altså...

25. November 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Forunderlig rejse

Ja hvordan skal jeg starte. Købte en taske Black friday og der stod normal levering var 3-4 dage, så tænkte det måske var forlænget pga perioden den blev købt i. Efter en uge fik jeg en ret så shady mail om ordrebekræftelse og at varen snarest blev afsendt. Jeg kigger så her på trustpilot og fortryder at jeg ikke gjorde det inden, som jeg ellers altid gør. Tænkte, “det var de 349kr ud af vinduet”. Nå livet går videre og det var den lærestreg. Jeg får dog både en mail om afsendelse og sporing af pakken, men igen i en halv shady mail og ignorerer det. Tasken skulle være en gave til juleaften, så jeg køber selvfølgelig en anden gave.
Jeg får dog i går en mail om at jeg kan hente en DAO pakke fra HongKong og det gør jeg så i dag. Til al overraskelse ligger den skide taske der fanme og kvaliteten er som den skal være og alt tegner jo godt, trods en anden gave er givet juleaften. Det er simpelthen for dumt.

Men de får sku 3 stjerner trods alt. Jeg har jo fået min vare og kvaliteten er god, “informative” mails omkring varens vej selvom jeg ignorerede dem, leveringen trækker selvfølgelig to stjerner fra samt at virksomheden hedder “Odense-stil” men har intet med Odense at gøre samt de ikke har E-mærket ej heller ligger i Danmark. Men hold da op en rutsjebanetur af dimensioner.

30. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr