Nyidanmark Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forfærdelig behandling. Når man ringer til Udlændigestyrelsen på én af de 2 dage de overhovedet har åbent, tager de ikke engang telefonen og når man ringer senere, som de siger man skal, tager de den... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I tried calling SIRI but the phones say that due to their internal meeting the lines are closed and then proceeds to lists the opening hours that coincide with the hours I actually called. I sent an... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne offentlige instans er så dårligt udviklet på alle måder at det kan ikke være tilfældigt. Alle i denne instans skulle tjekkes igennem fra Minister til medarbejdere. Enten har man ansa... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

21 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Respektløst behandlet

Hold da op, et korrupt og respektløst system. Jeg sendte mit pas til forlængelse i marts og skulle rejse i august. I 5 måneder har jeg ringet og skrevet 100 gange, været stresset og grædt – og først dagen før min rejse ringer de og siger, at det ikke kan forlænges, og at jeg skal have et nyt pas. Hvordan kan man først give besked dagen før? Det er dybt uacceptabelt. Hvad laver de i pasafdelingen? For det er i hvert fald ikke deres job. Hvordan kan det tage 5 måneder at stemple et pas? Det er fuldstændig til grin jo. Tag jer sammen og gør jeres job, f** dumme mennesker! Tak for at ødelægge min sommerferie og gøre mig psykisk færdig. Karma skal nok ramme jer idioter. Dansk udlændingesystem er en joke

7. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I tried calling SIRI but the phones say…

I sent an email more than 2 months ago that went unanswered and wanted to follow up on it but it looks like I have ran out of options.

31. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ny i Danmark er præget af inkompetente…

Ny i Danmark er præget af inkompetente medarbejdere. Hver gang man ringer, får man forskellige svar, afhængigt af hvem man taler med. Jeg taler med min kæreste dagligt over internettet, fordi Ny i Danmark har begået en alvorlig fejl i visumbehandlingen – og den eneste måde at gøre dem opmærksomme på det, er ved at anke beslutningen, hvilket tager 6-8 måneder. Så er sommeren forbi.

Det har kostet os omkring 5.000 kr. at laver ansøgningen, og de penge er nu spildt. Når de endelig kigger på sagen, vil de opdage, at de har læst en dato forkert. Og hvad betyder det? Ingenting – for de begår de samme fejl igen og igen, år efter år. Det virker som en effektiv måde at holde folk ude på.

20. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uretfærdighed så det gør helt ondt…

uduelig service og inkompetente medarbejdere. Ikke nok med man sidder i kø i over en time, efterfølgende har man 50% chance for at blive lagt på. Hvis man er så heldig at komme igennem, får man en i røret som kaster ansvaret væk fra sig eller i hovedet på dig og andre, man skulle tro de får en fra gaden til at tage telefonen.

Udover det fik jeg afslag på permanent opholdstilladelse. Jeg har boet i Danmark i snart 25 år, kom som en lille dreng, jeg er 30 nu. Blev familiesammenført. Jeg har mange danskere som jeg er i familie med gennem generationer. Jeg har 2 uddannelser, har arbejdet siden jeg var 16, altid bidraget til samfundet på den ene eller den anden måde, har en ren straffeattest, ingen gæld til det offentlige. Jeg er uddannet social pædagog fordi jeg kan lide at gøre en forskel, især udsatte børn og unge da jeg ikke selv var den heldigste. Jeg har arbejdet på et opholdssted i de sidste 4 år og er så blevet overfaldet på arbejdspladsen. På baggrund af det har jeg fået et afslag på min ansøgning, fordi jeg er sygemeldt med diverse hovedtraumer. Jeg kunne ikke søge job… Det kalder jeg uretfærdighed, faktisk har jeg aldrig oplevet noget så uretfærdigt. Jeg er så uforstående og sur. Jeg har ingen motivation og intentioner om at vende tilbage til faget for at hjælpe JERES udsatte borgere. (Husk det er jer selv som har valgt at JEG åbenbart ikke kan blive dansker, selvom jeg tænker dansk og føler mig dansk)
Jeg har givet så meget af mig selv men får intet igen udover jeres utaknemmelighed og evige påmindelse om jeg ikke er dansker. Men denne episode er det slut, jeg er færdig med at blive skidt på.

Jeg har intet i mod folk fra mellemøsten, en af mine bedste kammerater er fra irak. De får kastet penge, pas og statsborgerskab i hovedet. Prøv lige og tykke på det! Håber ikke i sover godt om natten, men det gør i sikkert!
Tak for l..t

3. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende svar og ekstrem forsinkelse i forbindelse med pasfornyelse

For mere end tre måneder siden sendte jeg mit pas til fornyelse i henhold til de gældende retningslinjer. Siden da har jeg ikke modtaget nogen form for bekræftelse, opdatering eller forespørgsel fra jeres side. Stilheden har været fuldstændig – og det er både uacceptabelt og uprofessionelt.

På grund af denne ubegribelige og urimelige forsinkelse har jeg måttet aflyse min planlagte rejse og hele min sommerferie, som jeg har ventet på i lang tid. Dette har medført ikke blot økonomisk tab, men også stor psykologisk belastning. Jeg føler mig overset og behandlet med ligegyldighed – noget jeg aldrig havde forventet fra en offentlig myndighed, som har ansvar for borgernes rettigheder og dokumenter.

20. Februar 2025

Uhørt

Som alle andre skriver, så kan man kun komme i kontakt med udlændingestyrelsen mellem 3 til 5 timer om dagen, og alligevel kan man ikke komme igennem pr telefon. enten bliver man smidt af ellers ringer den bare optaget - efter utallige forsøg, vælger jeg at sende jer en mail, men nu efter 1 måned, har jeg endnu ikke fået svar - og jeg er spændt på at se svaret, for hvis jeg skulle have spørgsmål til svaret, bliver det spændende at se om jeg så også skal vente i flere mdr for at få svar på mit spørgsmål nr 2 !

28. Mai 2025

Dårlig service

Altså hvordan kan der være så lidt fokus på udlændinge i Danmark…Det er da i hvert fald hvad jeg tænker når jeg prøver at få fat på udlængestyrelsen.
Jeg sendte min pas ansøgning/fornyelse for snart halv år siden. D.19/12 fik jeg sendt ansøgningen afsted…har stadig intet modtaget.
Det er da for dårligt.
Når man prøver at få fat på dem, har de enten lukket, eller skal man vente i flere timer…kun for ikke at kunne komme igennem

19. Dezember 2024

Forfærdeligt

Det er seriøst det væreste. I har ikke medarbejder nok til at kunne tag telefoner. Har ringet i flere uger nu og jeg har på ingen måde kunne få kontakt til jer, forfærdeligt. Synes virkelig i skal få strammet op på det. Har ventet på et permenant opholdskort i 2 måneder nu og stadig ingen kort, selvom jeg er blevet godkendt og jeg skal rejse til sommer. Så har i et lige ødelagt en ung piges rejse. Tak for det.

19. Mai 2025

Dårlige stil af jer

Dårlige stil af jer, sider og venter på min tur på telefonen for mere end 48 minutter og ligepludslige mit opkald er afvist af jeres systemet, fuldstændig respektløs

7. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har forsøgt hverdag i en hel måned at…

Tryg, Har forsøgt hverdag i en hel måned at komme igennem på telefon 72142001, men det er ikke lykkedes mig endnu, ligeså snart man indtaster sags nr så afbrydes telefonen med "ingen ledige medarbejder, ring venligst senere" derfor giver jeg op. Problemet er, at de heller ikke svare på email, hvor de opfordrer en til at ringe i stedet, og når man heller ikke kan fange dem på telefon, så er det op ad bakke.
Hvis det lykkes for nogen andre, lade mig venligst vide det.

10. März 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

En god proces og dygtige medarbejdere

Vi har haft en god proces med ansøgning om familiesammenføring hos Udlændingestyrelsen i Næstved. Ansøgning om tilbagerejsetilladelse var en meget positiv oplevelse og hele processen har ikke taget 4 måneder.
Næste step er danskprøverne👍👍👍

28. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ringer til dem i 50 minutter 8…

Jeg ringer til dem i 50 minutter 8 gange begge gange lægger de på eller den bare lægger på automatisk. Jeg kan ikke være den eneste med det problem.at man kan ikke kontaket dem på telfon der svar ikke Sagsn er til min mor sam 84 år gammel dame.
jeg tro at der bestemmer hvem skal bo her sam politti

22. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroligt dårlig personal og dårlig…

Utroligt dårlig personal og dårlig service og ikke nogen har større på noget To forskellige svare fra to forskellige medarbejdere .
Jeg vil bare ved om de gør det med vilje eller hvordan???
Efter 3 måneder og 8 dag til at forlænge min datters pas , så vi har fået at vide at hun skal have ny pas og det vil tage 6 måneder mere .
Og det er ikke første gang,der skete med min pas.
Utroligt jeg har kørt 5 gang til Næstved i år 👎👎👎

13. Dezember 2024

Utrolig dårlig guide og…

Utrolig dårlig guide og ansøgningsprocedure.
Sagsgangen for forlængelse af en 40 år gammelt opholdstilladelse er vanskeligere end før IT tiden.
Det er godt nok bøvlet. Det er som om formålet med ansøgningsprocessen er gør det svært for folk, og håbe på at de giver op og forlader landet :)

27. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr