Rijschool Maikel van Dinther Vandaag mijn rijbewijs kunnen halen, Maikel legde het altijd erg goed uit en liet je waar het kon ook fouten maken. Geen frustratie maar alleen maar hoe het de volgende... Mehr ansehen
Ik heb gelest bij andre en ik heb het enorm naar mn zin gehad, super fijne instructies en heeft altijd alle geduld gehad met mij
Ik heb mijn rijbewijs behaald bij de NXXT rijinstructeur Maikel van Dinther. Wat hebben we gelachen in die wagen. De lessen waren uitstekend en erg gezellig. Als ik een fout maakte dan liet hi... Mehr ansehen
Wat een waardeloze rijschool. Na een eerste serie lessen en rij examen moeten wisselen van rij-instructeur omdat de eerste niet meer beschikbaar was. Vervolgens lang moeten wachten op een nieuwe instr... Mehr ansehen
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Top!
Begin van de zomer een proefles gedaan bij Hen van NXXT. Hij gaf aan dat ik 10 lessen nodig heb tot het examen, zo gezegd zo gedaan. Het waren 10 hele fijne lessen en in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Heel erg bedankt Hen!
In 1 keer geslaagd!
Rijlessen gevolgd bij Maikel Van Dinther en vandaag in 1 keer geslaagd. Super goede begeleiding gehad, lukte het een keer minder bleven we proberen totdat het wel lukte. Hij stelde me altijd fijn gerust en gaf veel complimenten en feedback waar ik veel aan had. Altijd Gezellig tijdens de lessen. Super bedankt!
Dankjewel!
Goede en rustige rij instructeur, heb hele fijne lessen gehad.
Ervaringen met Marc als instructeur
Ik zit nu net over de helft van mijn rijlessen bij Marc en ik kan oprecht zeggen dat hij een fantastische rijinstructeur is. Zijn manier van lesgeven is heel prettig: geen druk, altijd rustig en duidelijk, en ontzettend informatief. Marc legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je echt begrijpt wat je doet en waarom. Hij geeft je vertrouwen en laat je voelen dat je het echt kunt. Het is duidelijk dat hij zijn vak goed verstaat en dat hij echt de tijd neemt om je op een comfortabele manier te leren autorijden. Absoluut een aanrader!
Goede rijschool, fijne instucteur
Tijdens mijn eerste rijles(en ik ben 51 jaar) had ik een rustige en zeer vriendelijke rij instructeur. Hij stelde mij gerust en gaf mij goed advies over wat voor mij het beste pakket zou zijn. Het was een eerlijk advies en het gaf mij absoluut niet het gevoel dat ze aan mij willen verdienen. Ik ga zeker door hier!
NXXT-Rijles
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Maikel van Dintheren. Elke les was weer wat nieuws maar zeker nuttig!
Nu mag ik zelf rijden en kan ik dat met veel zelfvertrouwen doen!
Betere rijinstructeur had ik niet…
Betere rijinstructeur had ik niet kunnen wensen met Jaap terpstra!
gewoon goed!
Ik heb gelest in regio Eindhoven bij Rob van Dessel en ben zeer tevreden over hoe het is verlopen.
Ik koos in eerste instantie voor NXXT omdat ik hier vanuit mijn werk korting kreeg op de rijlessen, maar ook zonder de korting zou ik het aanbevelen. Er zijn amper wachtrijen je kan dus snel beginnen.
Vriendelijk en duidelijk
Vriendelijk en duidelijk
Hij geeft goede feedback en blijft…
Hij geeft goede feedback en blijft rustig en legt het je uit als je iets niet snapt en vraagt altijd netjes of je iets eerder kan als er ruimte in zijn agenda vrij komt en natuurlijk de grappen maken
Toppp
De rijlessen waren leuk en heel leerzaam & het was altijd gezellig in de auto.
Ik zou Patrick zeker aanraden!!
Pas op! Geen grote rijschool maar web van ZZP'ers
Wij kozen voor NXXT omdat het een grote rijschool zou zijn, we wilden bewust niet bij een 1-pitter rijschool ivm continuiteit en professionaliteit.
Niets bleek minder waar, bij uitval van de rijinstructeur aangeklopt bij NXXT, niet hun probleem, de rijinstructeurs zijn ZZP'ers en daarmee zelf verantwoordelijk voor vervanging, we hebben een contract met de ZZP'er en niet met NXXT.. Wat? dat is totaal niet duidelijk bij het bestellen en betalen van het pakket.
Uiteindelijk na ruim een maand en veel gebel en gemail een nieuwe instructeur gekregen.
Ik zou even verder kijken en niet hier gaan lessen. NXXT wil vooral makkelijk en snel geld verdienen zonder ook maar enige moeite te doen als iets tegenzit. Ook als je een simpele administratieve vraag hebt zijn ze te beroerd om te helpen en wijzen ze meteen naar de instructeur.
Vlotte behandeling van de aanvraag van…
Vlotte behandeling van de aanvraag van de proefles. Netjes op tijd. Vriendelijke instructeur.
Geslaagd...
Prettige rijervaring!
Duidelijk, vermakelijk en enerverend om rijles bij Erik te volgen!
Fijne rijschool
Hele fijne instructeur. Na mijn 1e proefles was ik zo tevreden dat ik meteen een pakket heb afgenomen. Ze werken ook met een app waar je je afspraken en voortgang in kan zien.
Erg ontspannen en leerzame manier van…
Erg ontspannen en leerzame manier van lessen.
Sterke rijschool
Sterke rijschool! Fijne en duidelijke instructeur!
Geslaagd in 1 keer
Geslaagd in 1 keer! Goede rijschool. Maikel van Dinther is een goede, aardige en vakkundige instructeur. Ik raad deze rijschool zeer aan.
goede zaak
heb vanuit nxxt een goeie rijinstructrice toegewezen gekregen, gelukkig geen instructeur die erbij zit als een zoutzak maar echt een instructeur die je adviezen geeft en zegt wat je beter kunt doen. ook in 1x geslaagd voor m’n praktijkexamen door deze instructrice.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.