Rijschool Maikel van Dinther Vandaag mijn rijbewijs kunnen halen, Maikel legde het altijd erg goed uit en liet je waar het kon ook fouten maken. Geen frustratie maar alleen maar hoe het de volgende... Mehr ansehen
Ik heb gelest bij andre en ik heb het enorm naar mn zin gehad, super fijne instructies en heeft altijd alle geduld gehad met mij
Ik heb mijn rijbewijs behaald bij de NXXT rijinstructeur Maikel van Dinther. Wat hebben we gelachen in die wagen. De lessen waren uitstekend en erg gezellig. Als ik een fout maakte dan liet hi... Mehr ansehen
Wat een waardeloze rijschool. Na een eerste serie lessen en rij examen moeten wisselen van rij-instructeur omdat de eerste niet meer beschikbaar was. Vervolgens lang moeten wachten op een nieuwe instr... Mehr ansehen
Hat 81 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Gewoon angelien
In 1 keer rijbewijs gehaald bij Gewoon Angelien. Super goed geholpen, altijd een fijn en gezellig gevoel gehad in de auto.
Top instructrice Indira Cviko!
Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij de top rijlessen van Indira. Geen enkel moment heb ik tegen de rijlessen opgekeken. Sterker nog: na elke les kon ik niet wachten tot de volgende, omdat het altijd gezellig was én Indira precies wist wat ik nodig had om beter te worden.
Alles werd netjes bijgehouden en afgevinkt, wat ik erg fijn vond. Hierdoor was ze altijd transparant over mijn voortgang. Die voortgang ging bovendien super snel: in elke les leerde ik weer nieuwe dingen.
Indira geeft rijlessen van hoge kwaliteit en ik heb haar geen moment getwijfeld. Als je echt kwalitatieve en fijne rijlessen wilt, raad ik haar absoluut aan!
Niks op aan te merken was top ik heb…
Niks op aan te merken was top ik heb gereden bij Angelien en was echt een top vrouw
Na een klacht zijn we er toch…
Na een klacht zijn we er toch uitgekomen en is er serieus op in gegaan. Ook dat mag gezegd worden. En als fijn ervaren dat er serieus aan gewerkt word. Toch een dikke duim.
Onwijs relaxed rijden
Onwijs relaxed rijden met Luuk Bouman. Duidelijke uitleg en niet te gehaast.
Duidelijk en geduldig uitgelegd
Leuke rij instructeur en duidelijk met…
Leuke rij instructeur en duidelijk met uitleg
Geeft goede uitleg en rustig
Geeft goede uitleg en rustig
Goeie rijschool
Kevin heeft mij goed geholpen met rijlessen en goed advies gegeven.
Goei instructeur en alles lekker…
Goei instructeur en alles lekker duidelijk
Duidelijk en goed
Ik heb de lessen makkelijk kunnen begrijpen. Het is mijn goed en duidelijk uitgelegd
Dirk Jan Wolde is een fijne instructeur.
Fijne proefles gehad
Fijne proefles gehad . Aardige mensen werken daar.
Aardig instructeur en erg dudelijk
Niek van der Neut is een top…
Niek van der Neut is een top instructeur die je helpt bij het slagen en weet wat je nodig hebt!
Top balans
Goede balans tussen een gezellige en leerzame les met Paul
Rhesa Althuijzen
Geweldige en leuke lessen met duidelijke instructie!
NXXT Maikel
Hele gezellige en goede rijinstructeur gehad (Maikel van Dinther van NXXT), iemand die rustig is, goed uitlegt en de tijd voor je neemt. Heel erg tevreden over hem en had me geen leukere rijinstructeur kunnen voorstellen. Erg bedankt voor alles en zeker een aanrader om hier bij te gaan lessen.
Niks anders dan negatief
Niks anders dan negatief. Ik heb in augustus een spoedpakket afgenomen en volledig betaald. Nu ruim 4 maanden later heb ik enkel 1 proefles gehad, na het wisselen van instructeur (want die had opeens een wachttijd van meer dan 4 maanden) wacht ik al ruim een maand om een afspraak te maken voor lessen. Geen wachttijd klopt hier zeker niet en een oplossing is ver te zoeken. Geloof dus niks van wat er op de website bij ze staat en zoek een professionele onderneming om rijlessen te volgen

Antwort von Nxxt
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.