De manier waarop Renee Gootjes me periodiek bijpraatte, informeerde over de voortgang, maar vooral ook navraag deed hoe het herstel verliep geeft aan dat ik geen nummer was. Het feit dat ze ook geen... Mehr ansehen
Een ongeval is nooit prettig en zeker niet de afhandeling hiervan. Nostimos heeft het correct en keurig afgehandeld. Jip Sterenborg was altijd een luisterend oor duidelijk en meelevend in de situatie... Mehr ansehen
Heel fijn en prettig ervaren zowel telefonisch als via mail. Een luisterend oor vanaf het begin tot het einde. Kon mijn verhaal kwijt en voelde me begrepen. Daar ik niet veel begreep betreft termen va... Mehr ansehen
Marleen heeft mij in alles goed begeleid en mij uitleg gegeven wanneer ik daar om vroeg. Ze heeft een prettige en klantgerichte aanpak.
Vom Unternehmen geschrieben
Nostimos is specialist in het regelen van letselschade door een ongeval of ongeluk. Nostimos is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot één van de grootste gespecialiseerde belangenbehartigers van Nederland, met meer dan twintig ervaren letselschadedeskundigen. Wij willen tijdens de soms intense en emotionele momenten in een letselschadezaak dicht bij onze klanten staan. Als wij voor u aan de slag gaan, komen wij zonder ingewikkelde contracten in actie. Door onze uitgebreide expertise en persoonlijke contact, hoeven wij ons niet te verschuilen achter ingewikkelde overeenkomsten. Wij werken vanaf minuut één, samen met u, naar het beste resultaat. Bel gratis: 0800 667 84 66 voor een persoonlijk advies.
Hoge Mosten 12-14, Hoge Mosten 12-14, Breda, Niederlande
- 0800-6678466
- info@nostimos.nl
- nostimos-letselschadedeskundigen.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Altijd stond ze voor me klaar.
Altijd stond ze voor me klaar.
Door een bedrijfsongeval bij Nostimos terecht gekomen.
Een ontzettend warm, goed contact gehad, zowel via de email als telefonisch.
Het leek uitzichtloos, maar niks was minder waar.
Het lucht op, dat er toch erkenning kwam voor mijn ongeval.
Ondermaatse dienstverlening
Wanneer je een letselschadezaak begint, heb je in eerste instantie twee keuzes: je schakelt een betaalde letselschadeadvocaat in, of je gaat voor een 'no cure no pay' letselschadebureau. Ik heb voor de laatste optie gekozen omdat ik niet het onderste uit de kan hoefde en voornamelijk de financiële stress van het inschakelen van een betaalde advocaat wilde vermijden.
Helaas heeft mijn keuze voor Nostimos enkele zeer negatieve gevolgen gehad. Achteraf heb ik dan ook spijt dat ik voor deze optie heb gekozen. Je kunt bij Nostimos geen actieve, ondernemende acties verwachten; ze verrichten puur administratief opvolgend werk. Verder dien je rekening te houden met extreem lange doorlooptijden, afspraken die niet worden nagekomen, en deadlines die niet worden gehaald.
De dienstverlening van Nostimos en de uitkomst van mijn letselschadeclaim waren zeer teleurstellend. Ik had verwacht dat Nostimos mij zou ondersteunen en vooruithelpen in mijn moeilijke medische situatie, maar door het verkeerd handelen van Nostimos is helaas het tegendeel bereikt.
Communicatie en Bereikbaarheid
De communicatie werd gekenmerkt door extreem lange doorlooptijden, waarbij vragen van mijn kant deels of zelfs helemaal niet werden beantwoord. Hoewel het bureau beweert te beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van letselschade, weerspiegelde mijn ervaring dit niet. Juridische adviezen vanuit Nostimos werden afhankelijk van de fase van het traject tegengesproken zonder duidelijke reden. De algemene aanpak was zeer reactief wanneer het aankwam op het maken van inhoudelijke stappen. Mij was een meer proactieve en strategische aanpak voorgespiegeld, maar dit bleek niet het geval te zijn. Het leek alsof er alleen administratief werd opgevolgd, een proces dat zij 'rappelleren' noemen, zonder daadwerkelijke inhoudelijke voortgang.
Structuur en Visie
Er was een duidelijk gebrek aan structuur en visie in de begeleiding van mijn zaak. Dit zorgde voor een chaotisch proces. Tijdens de behandeling van mijn zaak heb ik twee keer officieel het vertrouwen in Nostimos opgezegd, zonder dat dit tot positieve verandering leidde. De begeleiding voelde ongeorganiseerd aan en gaf mij het gevoel dat ik slechts een nummer was.
Verloop van het Traject
In het wervingstraject was het contact uitstekend, duidelijk en optimistisch, wat mij aanvankelijk een goed gevoel gaf over mijn keuze. Echter, na de start van het traject veranderde het contact drastisch. Het verschil was dag en nacht; de professionaliteit en efficiëntie die ik in het begin ervoer, waren volledig verdwenen.
Resultaat
Het uiteindelijke resultaat van mijn zaak was teleurstellend. Ondanks het feit dat ik duidelijke bewijzen en documentatie had aangeleverd, was het eindresultaat aanzienlijk minder gunstig dan verwacht. Vanwege de lange doorlooptijden heb ik uiteindelijk maar een deal geforceerd om de zaak af te ronden. Na uiteindelijk een deal te hebben gesloten met de wederpartij, werd de uiteindelijke letselschadevergoeding, ondanks de overeengekomen betalingstermijn, niet tijdig overgemaakt. Ook hier hoef je geen actieve begeleiding en ownership van Nostimos te verwachten; het enige advies was om te wachten.
Conclusie
Op basis van mijn ervaring kan ik Nostimos niet aanbevelen. De extreem lange doorlooptijden, het tegenspreken van eerdere juridische adviezen, het reactieve karakter en het gebrek aan structuur en visie hebben bijgedragen aan een onbevredigend verloop van mijn zaak. Voor degenen die op zoek zijn naar een betrouwbaar en professioneel letselschadebureau, raad ik aan verder te zoeken.
De dienstverlening van Nostimos is ondermaats en daarom een afrader. Ik heb er spijt van met ze in zee te zijn gegaan.

Antwort von Nostimos Letselschadedeskundigen
danst voledig naar de pijpen van de wederpartij
dansen veel te veel naar de pijpen van de wederpartij, hebben te weinig tijd voor patient en zijn slecht berijkbaar
bellen niet terug binnen 3 werkdagen, in het begin zijn ze snel maar een maal als de klant binnen gehaald is dan doen ze nog maar weinig, en komt alles uit de lange mand, en als je begint te zeuren oei oei oei dan is het hekken van de dam
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.