De manier waarop Renee Gootjes me periodiek bijpraatte, informeerde over de voortgang, maar vooral ook navraag deed hoe het herstel verliep geeft aan dat ik geen nummer was. Het feit dat ze ook geen... Mehr ansehen
Een ongeval is nooit prettig en zeker niet de afhandeling hiervan. Nostimos heeft het correct en keurig afgehandeld. Jip Sterenborg was altijd een luisterend oor duidelijk en meelevend in de situatie... Mehr ansehen
Heel fijn en prettig ervaren zowel telefonisch als via mail. Een luisterend oor vanaf het begin tot het einde. Kon mijn verhaal kwijt en voelde me begrepen. Daar ik niet veel begreep betreft termen va... Mehr ansehen
Marleen heeft mij in alles goed begeleid en mij uitleg gegeven wanneer ik daar om vroeg. Ze heeft een prettige en klantgerichte aanpak.
Vom Unternehmen geschrieben
Nostimos is specialist in het regelen van letselschade door een ongeval of ongeluk. Nostimos is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot één van de grootste gespecialiseerde belangenbehartigers van Nederland, met meer dan twintig ervaren letselschadedeskundigen. Wij willen tijdens de soms intense en emotionele momenten in een letselschadezaak dicht bij onze klanten staan. Als wij voor u aan de slag gaan, komen wij zonder ingewikkelde contracten in actie. Door onze uitgebreide expertise en persoonlijke contact, hoeven wij ons niet te verschuilen achter ingewikkelde overeenkomsten. Wij werken vanaf minuut één, samen met u, naar het beste resultaat. Bel gratis: 0800 667 84 66 voor een persoonlijk advies.
Hoge Mosten 12-14, Hoge Mosten 12-14, Breda, Niederlande
- 0800-6678466
- info@nostimos.nl
- nostimos-letselschadedeskundigen.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Inlevend en bekwaam
Door de inlevende en bekwame wijze behandelen van het dossier is er een naar volle tevredenheid resultaat geboekt. Dit was zonder de hulp van de letselschade deskundige van Nostimos Mooyman niet gelukt.
Doe je zelf dit niet aan
Het is maar dat je een ster moet geven. slechte communicatie hoe kan je nou voorschot aanvragen zonder medische gegevens op te vragen. Je mag blij zijn als er word gereageerd op een mail.
Ik raad deze zeer zeker niet aan doe je zelf dit niet aan mensen.
Goed geholpen en goed bereikbaar.
Goed geholpen en goed bereikbaar.
Bijstand na een ernstig auto-ongeluk
Na een ernstig auto-ongeluk heeft mevrouw mr. Sue‑Ann Ost mij uitstekend bijgestaan en ervoor gezorgd dat de schade correct werd afgehandeld. Nogmaals mijn dank voor deze fijne persoonlijke begeleiding.
Ik ben uitermate tevreden over de wijze…
Ik ben uitermate tevreden over de wijze waarop ik ben bijgestaan gedurende het proces van mijn schadeclaim.
Met name:
- heldere en open communicatie
- betrokkenheid en meedenkende met veranderlijke persoonlijke omstandigheden
He-le-maal top
Vanaf het bittere begin tot en met het uiteindelijke resultaat.
Zeer prettige ervaring
Wij zijn super tevreden over de dienstverlening en met name over Mr anniek severens. Tijdens een zware periode is zij constant zeer meelevend en uiterst professioneel voor onze zoon aan het werk geweest. Zeer regelmatig telefonisch contact hebben wij als zeer prettig ervaren, en zijn tevreden met de afhandeling van onze zaak
Top letselschade jurist mr Paul Dupont
Mr Paul Dupont dankjewel voor de tijd ,moeite en het bijstaan na mijn ongeval van achteren aangereden toen ik voor een rood stoplicht stond te wachten..
Tijdens de gang van zaken steeds op de hoogte gehouden per email of via telefonisch contact
Zeer tevreden over de afhandeling
5 sterren dubbel en dik verdiend
Raad iedereen deze letseljurist aan.
Liefste Team!
Zij hebbben alles tot de puntjes uitgezocht, ik heb nog nooit met letselschade temaken gehad. Onze gesprekken waren zo fijn. Echt onwijs bedankt voor alle moeite en alles wat jullie voor mij gedaan hebben!
Het eind gesprek was zeer fijn en warm! Ik ben jullie enorm dankbaar voor alles!
Na een ongeval (geheel buiten mijn…
Na een ongeval (geheel buiten mijn schuld) kreeg ik deskundige en juridische hulp van Nostimos. Lichaamlijk had ik redelijk zwaar letsel en mentaal zat het ook even niet mee.
Mijn pijn en emoties werden erkent en Nostimos heeft alles uit de spreekwoordelijke 'kast' gehaald om mij te helpen. Uiteindelijk is alles naar tevredenheid afgerond en kan ik verder met mijn leven. In het bijzonder mijn dank naar mw. Kristel ter Braak. Dit mag niet onbenoemd blijven want zij heeft mij altijd gesteund en geinformeerd. Haar rust, overzicht en niet in de laatste plaats haar expertise heeft mij, als persoon, enorm geholpen.
Super goed en snel geholpen dan jullie…
Super goed en snel geholpen dan jullie wel
Heeft mij uitstekend geholpen en ben…
Heeft mij uitstekend geholpen en ben dan ook zeer tevreden over afhandeling van mijn schade.
Ik heb in mei 2025 fietsongeluk gehad…
Ik heb in mei 2025 fietsongeluk gehad doordat mijn zadelpin afbrak . De .verzekeraar adviseerde door het complexe ongeluk.een belangenbehartiger aan te stellen .Een kennis adviseerde Nostimos Mooyman al waar ik heel naar volle tevredenheid ben geadviseerd en geholpen door mijn belangenbehartiger.
Ik kan Nostimos Mooyman van harte aanbevelen.
Jo de Groot
Na een ongeluk op 8 oktober 2025…
Na een ongeluk op 8 oktober 2025 contact opgenomen met Nostimos en werd Jan Willem van Brussel geadviseerd. Tijdens het proces heeft hij mij goed geholpen en goed overleg gehad. Hij is tot een goed eindoplossing gekomen met de verzekering van de regenpartij. Goede communicatie met hem!
Ik had binnen 2 dagen al een afspraak…
Ik had binnen 2 dagen al een afspraak waarbij alles goed werd uitgelegd en wat de stappen zijn. Tijdens het hele traject ben ik door mijn contactpersoon continu op de hoogte gehouden. Bij het afsluiten heeft hij echt alles gedaan wat kon en dit ook in goed overleg afgerond. Dit hele traject is bijzonder fijn verlopen en zou iedereen Nostimos letselschade deskundigen aanraden.
Belangen uitstekend behartigd!
Eind 2025 een motorongeluk gehad omdat een auto het verzuimde mij voorrang te verlenen. Nadat ik via een tussenpersoon toestemming aan Nostimos had gegeven om contact op te nemen gebeurde dat erg snel. De mevrouw die mijn belangen zou behartigen communiceerde goed, had ruim voldoende kennis van zaken, schakelde snel en kwam afspraken na.
Ik ben buitengewoon deskundig geholpen, het schadebedrag is mijns inziens proportioneel voor mijn geleden schade en het totale proces werd mij uit handen genomen.
Chapeau!
Zeer tevreden na afhandeling ongeval
Na een aanrijding in 2023 had ik een whipless Ben door Nostimos Mooyman bijgestaan en kan niet anders zeggen dat de persoonlijke aandacht en de gedrevenheid van mijn advocate Mr Geerlings, is deze kwestie snel en naar alle tevredenheid opgelost en geen lang slepende kwetie geworden zoals je vaak hoort.
Mijn dank hier voor
Na een auto ongeluk terecht gekomen bij…
Na een auto ongeluk terecht gekomen bij Mooyman Nostimans. Aanvankelijk dacht ik dat het letselschade advocaten waren, niet wetende dat ze geen advocaat in dienst hadden en alleen letselschade juristen (wat overigens een vrij beroep is wat iedereen mag beoefenen). Na bijna 3 jaar en 3 verschillende letselschade juristen te hebben gehad was mijn vertrouwen weg. Steeds begon de nieuwe jurist met een goed begin, kwam afspraken na, hield je op de hoogte en zette wat vaart achter de zaak om vervolgens terug te vallen op afspraken niet nakomen, je niet op de hoogte houden, moeilijker bereikbaar zijn en voor mijn gevoel nauwelijks tijd meer aan je zaak te besteden. Je moest steeds ontzettend lang wachten voor je weer iets hoorde, tussendoor bellen werd voor mijn gevoel niet erg op prijs gesteld en bracht ook geen schot of duidelijkheid in de zaak. Er werd geadviseerd om te schikken maar gelukkig ben ik daar niet in meegegaan. Na 3 jaar was mijn geduld en vertrouwen compleet weg en ben ik overgestapt naar daadwerkelijk een letselschade advocaat waar ik gelukkig wel hele goede ervaringen mee heb.
Oplichters werken alleen maar voor de…
Oplichters werken alleen maar voor de verzekering en niet voor de slachtoffers. Wegblijven mensen zoek een andere letselschade jurist! U bent gewaarschuwd!
Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia…
Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia mojej sprawy. Bardzo rzetelna firma.
Polecam z calego serca .
Pelen profesjonalizm.
Top dienstverlening van NostimosMooyman!
Super tevreden met dienstverlening van NostimosMooyman. Helpen je van het begin tot het einde, denken ook met je mee wat verstandig is om te doen qua behandeling en meekijkend naar de toekomst. Soms een korte aanmerking tijdens het proces, maar hier wordt gelijk adequaat op gereageerd en gehandeld. Super fijn, meedenkend en serieus bedrijf.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.