Unternehmen hat geantwortet
Overordnet er det et fint produkt. Jeg fik 2 gryder og en pande i støbejern. Der gik et stykke tid før jeg brugte den store gryde, og lagde mærke til at den ikke stod fladt på mit komfur, den vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Godt køb hos Norskaer Har netop købt smuk støbejerns gryde og pande - begge med smuk emalje ind- og udvendig - til min søn - han blev overvældende glad de 2 smukke køkkengrej - og glæder sig super... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er imponeret! Søndag, den 21.12. bestiller jeg et sæt med støbejernsgryde og - pande. Her til morgen, den 23.12. modtager jeg pakken - imponerende hurtigt, når det er lige op til jul :-) Desværr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Norskaer er dedikeret til at skabe førsteklasses køkkenudstyr af højeste kvalitet. Vores sortiment består udelukkende af egne unikke produkter. Vi tilbyder hurtig levering inden for 24 timer og garanterer fuld tilfredshed hos vores kunder.
Pie Frandsens Gade 5, 1,5, 8240, Risskov, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hurtig levering og et fantastisk produkt. Handler helt sikkert der igen.

Antwort von Norskaer ApS
Overordnet er det et fint produkt.
Jeg fik 2 gryder og en pande i støbejern.
Der gik et stykke tid før jeg brugte den store gryde, og lagde mærke til at den ikke stod fladt på mit komfur, den vippede og så var der er en lille afskalling af maling in bunden. Begge ting har jeg ikke reklameret over da, den slags typisk vil ende med påstand mod påstand!

Antwort von Norskaer ApS
Super fin støbejerns gryde til en fjerdedel af prisen på en le creuset støbejerns gryde. Hurtig levering

Antwort von Norskaer ApS
Super god gryde, hurtigt og

Antwort von Norskaer ApS
Købte en fantastisk god og let anvendelig urtekniv. Desværre forekom der en utilsigtet revnedannelse i oliventræsskæftet. Selvom det var søndag skrev jeg til Norskaer og beklagede min nød. Fik straks svar. Ny kniv på vej. Behold den gamle eller i brokkassen. Og allerede tirsdag havde jeg en ny urtekniv. Top dollar service !

Antwort von Norskaer ApS
Jeg har købt et sæt med 9 knive, og de er bare så lækre at bruge. Ikke for tunge og fantastisk skarbe.
Jeg købte dem tilbage i september men ville ikke tage dem i brug før jeg havde en knivblok hvor jeg kunne have dem alle i. Det er et projekt der trækker ud og i midt december kunne jeg ikke vente mere. Derfor denne sene anmeldelse. Er super glad for mit køb.

Antwort von Norskaer ApS
Fantastisk produkt, rigtig god service, hurtig levering.
Er yderst tilfreds og vil give de bedste anbefalinger.

Antwort von Norskaer ApS
Meget god oplevelse. Hurtig forsendelse og virkelig gode gryder og pande. Og så e de også smukke at se på.
Kan helt klart anbefales herfra.

Antwort von Norskaer ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.