Nordskjaer Bewertungen 14

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fup firma svarer ikke til beskrivelsen…

Fup firma svarer ikke til beskrivelsen på deres side virklig dårlig kvalitet på produktet og man kan ikke komme i kontakt med det for at retunere og mega lang levetid og det viste sig det kom fra kina og det skriver de ikke på deres hjemmeside

1. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestilte den 2.12

Bestilte den 2.12, modtog dem først 6.01.26 og forventningen var meget lav, men til min store overraskelse virker den faktisk rigtigt godt.

8. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

This is fake products from China.

This is fake products from China.
I orderen a Christmas present dec 4th, and I recieved it today.
Not in a box. Just random loose parts, no logo, no instructions and one of the big parts is defect so the product cant be put together.
They don’t answer e-mails.

8. Januar 2026

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse. Bestilte varen - en knivsliber - 3. dec 2025 og har først modtaget varen i dag den 7. januar 2026. Varen var tiltænkt som julegave, så det måtte jeg droppe. Skrev til dem flere gange - på den opgivne mailadresse i ordrebekræftelsen og i kontaktformularen på deres hjemmeside. Fik aldrig nogensinde svar. Den vare, der er kommet er ikke engang i en æske - men blot nogle løse dele, uden logo og manual til hvordan jeg skal samle delene. De er bare puttet i noget plast. Efter selv at have fundet ud af hvordan jeg må samle de forskellige dele - har jeg prøvet at slibe min kniv - og kniven bliver slet ikke skarpere. Må være en eller anden Kina kopi, der ikke har nogen kvalitet, men blot skal ligne. Sådan noget fusk - ØV

7. Januar 2026

Svarer ikke på mails

Svarer ikke på mails. Har stadig ikke modtaget min vare som jeg bestilte 7 december. Jeg tjekkede først trustpilot efter køb og fik en knude i maven. Super ærgerligt da mit køb var tiltænkt som julegave. Kan virkelig ikke anbefales!

23. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ville ingen stjerner give.

Jeg ville ingen stjerner give.
Jeg bestilte 1. Dec. Modtog den dog i går, men kan så se at det er en vare firmaet bestiller efterfølgende i Kina, for så, at få den til Sverige og få det til at se ud som om den kommer direkte fra Sverige. Varen ligner ikke den fra reklamen men ser SÅ billig us og uden Nordskjær logo osv. Jeg har igennem alle disse dage, skrevet flere gange til Nordskjær, både fordi de trak mine penge over en uge før de gav besked om at den var pakket og fordi jeg også i mellemtiden ville annullere min ordre (fordi jeg blev i tvivl om ægtheden) og har aldrig fået svar fra firmaet, ergo ligger jeg nu inde med det her skrammel og har mistet mine penge, for man kan ikke sende retur uden at få retur information tilsendt fra Nordskjær og de reagerer jo ikke... Mage til svindel... Føj!!!

20. Dezember 2025

Fup og svindel

Kun fordi man ikke kan give minus stjerner.
Betaler med klarna fordi jeg tror de har styr på hvem de lukker ind i deres system men åbenbart ikke er fub og svindel

20. Dezember 2025

Har bestilt for 19 dage siden

Har bestilt for 19 dage siden. Ikke modtaget noget endnu. Skrevet til deres kundeservice 3 gange….. uden svar. Tænker desværre det er tabte penge.

19. Dezember 2025

i får minus 10 stjerner

i får minus 10 stjerner, i er dybt useriøse i svarer ikke på beskeder, jeg mangler stadig min pakke som i påstår er leveret, det passer ikke jeg har ikke modtaget noget fra jer , jeg har været hjemme hele dagen så jeg vil have mine penge tilbage

9. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr