Super god oplevelse!
Tak for 2 ordre 24.10+29.10 2025
Hurtig ekspedition/levering og i Mega god indpakning. Super venligt og imødekommende kundeservice vedr. spørgsmål/vejledning til købet...Tak for det!
Kan virkelig anbefale Firmaet!
Nords Flamme er din danske specialist i biopejse – eksklusive, miljøvenlige og 100 % fri for skorsten. Vi tilbyder et bredt udvalg af moderne pejse til både indendørs og udendørs brug, alle designet med fokus på æstetik, funktionalitet og bæredygtighed. Vores pejse skaber ægte hygge og varme uden røg, sod eller aske – en perfekt løsning til både hjemmet, altanen, terrassen eller sommerhuset. Hos Nords Flamme finder du fritstående biopejse, væghængte modeller og indbygningspejse i stilrene, skandinaviske designs. Vi arbejder tæt sammen med anerkendte producenter og sikrer altid høj kvalitet, lang holdbarhed og sikre produkter. Uanset om du bor i lejlighed eller hus, kan du nemt skabe en hyggelig atmosfære uden behov for skorsten eller omfattende installation. Vi er passionerede specialister med en klar mission: At give danskerne et bæredygtigt alternativ til den traditionelle brændeovn eller gaspejs. Med en biopejs fra os får du levende ild, nem betjening og moderne komfort – uden kompromis. Vores webshop er nem at navigere i, og vi tilbyder hurtig levering, personlig kundeservice og høj kundetilfredshed, hvilket tydeligt ses i vores anmeldelser på Trustpilot. Kunder vælger os for den gode oplevelse, det flotte design og den sikre løsning, der passer ind i ethvert hjem. Nords Flamme – vi brænder for at bringe stemning og varme ind i dit hjem – på en smuk og bæredygtig måde.
starupvej 161, 8340, Malling, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Tak for 2 ordre 24.10+29.10 2025
Kan virkelig anbefale Firmaet!

Antwort von Nordsflamme
Skam jeg ikke har modtaget noget… tror det er ved at være 3 uger siden jeg bestilte

Antwort von Nordsflamme
Jeg havde ret høje forventninger til biopejsen jeg bestilte fra jer ud fra jeres eget pæne skriv om at I bestræber jer på at levere kvalitet og godt håndværk men desværre var det ikke det jeg modtog.. biopejsen havde buler i bunden som om det var gået lige lovlig stærkt med at banke den sammen, skruehullerne inden i selve pejsen var kun markeret ikke gennemboret så det nyttede ikke meget.. jeg tilbød så at vi selv ville udbedre fejlene så vi endelig kunne tage vores biopejs i brug hvis I som virksomhed kunne imødekomme mig den anden vej for ulejligheden og det ret så uheldige produkt jeg modtog. Da jeg så efter et par dage og flere opkald til jeres kundeservice enlig kom igennem til jer, tilbød I en rabatkode på 15% ved køb over minimum 599kr som var jeres måde at møde mig og det var under al kritik..🥴 og det siger jeg da I så på den måde krævede af mig jeg fortsat skulle handle hos jer og tage chancen med jeres produkter når jeg egentlig ikke modtog et produkt der var i orden efter den standard som man ville forvente af en seriøs virksomhed.. så jeg skrev pænt tilbage at det ikke just var en kompensation jeg ville gøre brug af eller følte var at møde mig som kunde ovenpå hele oplevelsen.. 🥴 I valgte derefter at ignorere min besked og jeg føler mig nu nødsaget til at advare andre om at muligvis er det ikke ligefrem kvalitet I vil modtage og skulle I forsøge kundeservice er telefonen umulig at komme igennem på, og I skal væbne jer med en seriøs omgang tålmodighed når det gælder mail, og når I så endelig får svar så er kundeservice rigtig søde til at starte med indtil de vælger at ignorere dig som kunde ovenpå en ret stor fejl fra deres side… så desværre vil jeg ikke anbefale jer da I ikke lever op til det I selv skriver I bestræber jer på, og jeg ved at alle kan fejle som jeg også skrev til jer og vi er mennesker men så må man også som virksomhed råde bod på det og ikke tilbyde noget jeg som kunde allerede havde sagt at jeg ikke ønskede da jeg ikke var sikker på jeg turde tage chancen og handle yderligere hos jer og da slet ikke som krav hvor jeg igen skulle smide et større beløb hos jer. Jeg håber det er noget I vil tage til jer for fremtiden så I ikke skræmmer jeres nye kunder væk.😳😮💨

Antwort von Nordsflamme
Hurtig levering på under 1 uge. Grunden til det ikke er 5 stjerner er, at man ikke informeres om hvornår varen leveres. Det er rart som modtager at få besked når varen er afsendt med et tracking nummer, så man har en ide om hvornår den dukker op.
Jeg var en smule nervøs for at bestille fra denne hjemmeside da der ikke er mange anmeldelser online. Der har dog været en super fin kommunikation fra Christian. Pakken blev væk undervejs og Christian har fulgt tæt op og kommunikeret ud. Alt i alt en fin oplevelse og jeg ser frem til at gøre brug af min nye biopejs.

Antwort von Nordsflamme
Jeg havde spørgsmål angående en varer og fik meget hurtigt svar!
Samme da min bestilling blev sendt og der manglede tracking nummer, hvor jeg kontaktede dem.
Da de så modtog besked om at pakken var klar til afhentning (en besked jeg skulle have) modtog jeg også den fra dem ret hurtigt, uden at skulle bede om det. Hvorfor den ikke var sendt til mig, vidste de ikke men de kontaktede fragtselskabet.
Varerne er som beskrevet og lever fuldt ud op til mine forventninger, så der er ikke en finger at sætte på det.
Så 4 stjerner! Grunden til det ikke er 5, er den manglende oplysning om hvilket fragtselskab de benytter på hjemmesiden. Det er rart at vide, da der er forskel på hvor man kan afhente sin pakker, alt efter fragtselskab.
Samt at der ikke sendes et tracking nummer når man får besked om at ordren er sendt.

Antwort von Nordsflamme
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.