Jeg har i flere uker ventet på en enkel overførsel av aksjer ut fra min bedriftskonto i Nordnet. Til tross for skriftlig skjemahåndtering og etter dette gjentatte purringer på telefon, får jeg bare be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Rask og god kundeservice. Nordnettappen er også veldig lett og fin å bruke, både for profesjonelle og amatør investorer. Det eneste jeg synes mangler er at enkelte funksjoner ikke er tydelig komm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra användargränssnitt och nice app. Det enda negativa är väl att det tar lång tid att köpa och sälja fonder, vilket borde kunna gå betydligt snabbare än 4-5 dagar.
Unternehmen hat geantwortet
Mangeårig kunde. Opplever fraværende kommunikasjon når det skjer endringer som påvirker beholdning inne på konto, samt dårlig kundeservice siste tre årene. Skagenfondene har fått ny kunde i dag, de e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Litt morsommere sparing i aksjer og fond.
Karl Johans Gate 16C, 0154, Oslo, Norwegen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
I have been using their services from few years and never face any big problem which couldnt be addressed easily. Money transfers, auto debit and investing, all works as they are supposed to work.
Après avoir eu quelques déboires en 2020 avec ma connexion satellite Nordnet , je dois admettre que le Team Nordnet a réussi à me convaincre depuis 3 années de son efficacité , j'ai pu constater une trés nette amélioration des services et des débits , sachant que je me trouve dans une zone "blanche" sans téléphone et encore moins sans fibre
Forsøger at lukke min AOP Har forsøgt at tale med desk support, de ansatte er fuldstændig blanke og vi ikke hjælpe eller må ikke hjælpe .Jeg og min familie, venner ,sejlklub og fagforening og alle stop jeres indbetalinger til Nordnet.I få et dårlig liv -og jeg venter på min AOP..
Jeg har nu prøvet i snart 3 måneder at flytte mit depot ud af nordnet!
De hæver deres gebyr dagligt for at få flyttet det. de lover mig hver dag at det bliver flyttet min lige lidt nytter det.
Jeg vil på det kraftigste anbefale alle at holde sig langt langt væk fra Nordnet.
Jeg er efterhånden efterladt med en udvej at sælge min positioner og tabe mine afkast for at købe mig ind igen!
Jeg er dybt chokeret over hvor dårlig kundehåndtering - jeg har blevet mødt af
jeg ønsker å åpne konto. pga stort pågang har de ikke tid å bearbeide min søknad. Har ventet 4 uker nå uten å ha fått svar. kontaktet de 2 ganger og fikk beskjed at jeg må vente. få inntrykk at de ikke er interessert i nye kunder og er lite imponert om denne kundeservice. Halllo? Vil dere ikke tjene penger?
Hold unna, dyre salg gebyrer, overtrekker konto så du må betale overtrekksgebyr ved uttak av tilgjengelig beløp på konto.
Vedr. vores valuta konto i Nordnet bank
Vedr. vores konto i Nordnetbank. Konto 22386643.
Vi vil gerne dele en oplevelse med andre, som vi har haft med Nordnets Kundeservice.
Vi opdagede d. 28.02 2023, at vi havde en negativ valuta saldo i Nordnet Bank, hvor vi har investeret i aktier for ca. 170.000 kr. Kontoen kan ikke belånes – geares etc. og har altid været fuldt investeret.
De to valuta konti på plus og minus siden lød på ca. 52.574 euro i plus samt 58.231 US dollar i minus i alt ca. 392.000 kr. Beløbene ophæver stort set hinanden.
Vi ville selvfølgelig udligne kontoen, så den kom i nul, for ikke at betale renter af den negative konto i US dollar, samt renter af det positive beløb i euro, som banken betragter som et banklån.
Hvordan kan en konto værre større end egenkapitalen.
Vi forsøgte flere gange over en længere periode at foretage en valutavexling. Hver gang kom der et skærmbillede op, hvor der står at ”Valutabalancen kan ikke være 4 gange så stor som egenkapitalen, efter vexling ”.
Vi kontaktede hver gang banken, pr. mail, og redegjorde for problemstillingen. Vi blev henvist til Call centeret. Dette var desværre uden resultat. Medarbejderne må ikke hjælpe kunder med en valuta vexling. Det var svaret, men det er jo ikke det, som er problemstillingen.
Efter at have kontaktet banken flere gange, ønskede vi at komme i dialog med en chef, som burde kune løse problemet. Vi fik svar fra en Custom Manager, han henviste til Call centeret.
Den reele problemstilling, forsøgte lederen ikke at løse. Et skridt frem og to tilbage. Efter 10 måneder tilbød Nordnet pludselig, ”at lave en forceret manuel veksling udført af mæglerne”. Hvorfor først efter 10 måneder. Det er simpelthen ikke iorden.
Da havde det kostet os ca. 27.500,- kr pga. den negative saldo i US dollar, samt nogle tusinde kroner på den positive valuta konto i euro plus diverse låne gebyrer. (af penge vi aldrig har lånt) I alt over 30.000 kr.
Hvorfor forholder Nordnet sig ikke til den reele problemstilling, at vi ikke kan foretage en valutavexling, når vi igen og igen skriver til dem ?
Hvis Nordnet havde anvendt kunstig intelligens og ikke en automatisk mail robot, så er jeg sikker på, at der var taget fat om det her fra starten.
Og så havde vi ikke stået som tabere, overfor en Concern, som ved, hvad de har med at gøre.
Desværre ser vi os nødsaget til, at bruge de sociale medier, i dialogen med det som banken betragter som ”Danmarks mest kundevenlige bank”.
Må advarer alle, invester IKKE jeres pension hos Nordnet. Jeg har i en uge forsøgt at få en del udbetaling fra min AOP. Talt med 6 medarbejdere hos Nordnet der modsagde hinanden. Efter en uge lykkes det mig at tale med en medarbejder der kendte reglerne. Da min aldersopsparing er gammel og jeg er førtidspensionist, kan jeg få udbetalt pengene fra min 60 års dag, jeg bliver 67 i år. Jeg har nu fået udbetalt de 20.000 som jeg akut skulle bruge. Men så kræves der et gebyr på 1.400 kr. Der gik jeg i rødt. Jeg vil hurtigst muligt flytte ALLE mine penge fra NORDNET.
Nordnet vet ikke forskjellen på personnummer og fødselsnummer. Jeg har gjort de oppmerksomme på dette mange ganger.
Når man ringer dem, så ber de deg taste inn personnummer, altså de fem siste sifre i vårt 11-sifrede fødselsnummer.
Det de mener at du skal taste inn er alle 11 sifrene.
Sånn er det å ikke vite forskjellen på de to.
I tilfelle Nordnet ikke vet det, så er det tredje som identifiserer oss - fødselsdato - de første seks sifre i fødselsnummeret.
Mange vet ikke dette, så Nordnet trenger ikke være flaue alene.
For å oppsummere:
Fødselsdato: Seks sifre for datoen du er født
Personnummer: Nesten unikt, femsifret nummer, som sammen med fødselsdato, unikt identifiserer deg som skattesubjekt i Norge.
Fødselsnummer: Fødselsdato + personnummer, altså 11 sifre, normalt uten opphold.
Fødselsnummer:
Total bøvlet at oprette en aktie konto til f.eks barnebarn. De vil ikke oplyse hvor langt de er i sagerne om hvem der har og skal underskrive fuldmagter. Når så alt er underskrevet skal forældre ringe ind og give tilladelse til trods for der er givet elektronisk tilladelse via. Mitid både fra forældre og bedsteforældre. Vi startede i juli måned og her den 1 dec. er den stadigvæk ikke klar. Har ringet til dem nu for 8 gang, med tilbagemeldingen på de udtaler sig ikke, når ikke der ligger en fuldmagt..... jamen det er den vi nu har prøvet at få igennem i 4 måneder.
I have been a customer of Nordnet since 2014/15. Now in 2023 I have been trying to withdraw my money and transfer it to my accounts in SEB and it is impossible. For over a month I have sent numerous messages through their messenger service and their robots regurgitate the responses of everyone before them. I spoke with someone at customer service who could see that there was a problem. They promised to speak with their IT department to see if they could transfer the money manually and that they would then message me through the messenger service. No response since, and my money is still stuck. It's unacceptable and Nordnet have not supported me to retrieve my money. Take your business to Avanza or any other competitor instead and don't waste your time here.
I dag, hvor internettet driller bl.a. euroinvestor, opdagede jeg, at Nordnet fuldt ud kan erstatte euroinvestor. Oplysningerne om hvad der sker på markedet, er helt konkrete og uden de irriterende overskrifter, som euroinvestor anvender for at få folk til at bruge tid på ting, som ikke interesserer een. Det er rart, at Nordnet er konkret både med overskrifter og indhold. For mig fungerer det hele hos Nordnet.
Det här företaget är en absolut skam för hur de har fått Bank Status is Beyond me
De har begränsat mitt konto och har hållit mina pengar på över £270543 vilket orsakar mitt företag kaos Jag kan inte betala personal Jag kan inte betala för aktier Jag kan inte betala för något Jag verkar inte få någon att prata med mig om hur vi kan lösa denna röra och de måste skicka ett e-postmeddelande till mig detta har pågått sedan 31 juli, inget e-postmeddelande har någonsin fått tillbaka och har nu begränsat mitt konto utan förklaring A Joke of A Bank Jag var tvungen att kontakta ꍏⓢⓢ€☂☈€☂☈♗€✓ ꍏ↳.♗⊙ för bara två veckor sedan och just i morse fick jag tillbaka mina pengar.
Jeg hadde nylig gleden av å jobbe med dette finansielle tjenesteselskapet, og ærlig talt hadde jeg et stort håp fordi det tidligere selskapet jeg brukte ble revet og jeg måtte slutte å bruke det å komme hit var verst for mine økonomiske behov ble ikke dekket i det hele tatt, i stedet ble jeg dratt massivt, og jeg må si, tjenesten deres ble høyt omtalt og mine forventninger var å være dype, i stedet ble jeg svindlet for £8700 her , jeg måtte skrive til ᴬˢˢᴱᵀᴿᴱᵀᴿᴵᴱᵛᴬᴸ.ᴵᴬᴸ.ᴵᴬᴸ. det opp umiddelbart og i løpet av mindre enn noen få uker fikk jeg en total refusjon av hele pengene mine tilbake, de ga profesjonelle og ekstremt kunnskapsrike tjenester, og det jeg tapte her ble gjenvunnet.
Jeg kan ikke tro at jeg etter å ha mistet alt endelig fant noen som hjalp meg med å få det tilbake. Jeg er så takknemlig, takk quickass etrecov eryorg
Nordnet: en faldende kæmpe på et ellers domæne område, og styre nu mod en arrogant udvikling i deres flet og laver en “Nokia” hvortil de taber tronen. Flere ting viser dette, udviklingen er gået over til billige kundeservice forhold, forældet tech, ingen nye innovationer, og overhales inden om af flere udenlandske banker.
Kundeservice forhold: du kan nemt overfører penge til dem, men du kan ikke nemt hæve penge igen uden der opstår chikane og “fejl på fejl”. Oven på kan de kun kontaktes til 1700, hvor de fleste danske banker har 24/7 service (Nordnet er også svensk). Det medfører at en kæmpe fejl først kan løses mandag. Du kan heller ikke skrive til dem, pludselig findes der ingen “ny mail” mulighed (kun indbakke), og var den der, var der sikkert heller ingen svar før en gang i ugen efter (meget billigt).
Yderligere er der ikke transparente afregningsforhold for handler som hos andre, danske og udenlandske banker. Danske banker halter også bagefter flere udenlandske, men de svenske og særligt Nordnet bank er laaangt bagefterpå en række områder. Men det værste er at du ikke kan få følelsen af at kunne regne med dem, regne med en overførelse fra deres bank, regne med at du kan ringe og få det løst straks, det er meget usikkert at være kunde hos dem efterhånden, for ikke at sige irriterende og gamledags, og på ingen måde 2023. Også vekslinger overførelse sker ikke straks som hos andre banker, dog aktiehandel er live og straks. Er du ny kunde på det her område og skal bruge en bank, så styr uden om dem, de er på vej ud som Nokia på telefonmarkedet, og som VW på bilmarkedet, hvor de som disse var lidt i front på området. i øvrigt er der ringe applikationer der er langt bagefter de udenlandske. En ting er helt til grin, deres Ipad og smartphone version er så bagefter, at du ikke kan bruge “ligge ned funktion”, men med en fx IPad skal have den stående med tastatur og det hele på siden fordi de ikke understøtter en langt mere normal bærbar liggende (normal) version som de andre banker. Jeg siger det lige igen: du skal have din ipad med tastatur på, stående 90 grader skævt så du ikke kan bruge tastaturet med mindre du taster på siden med tastaturet stående op lodret op mod væggen “ish”?! Og alt det nævnte er bare få eksempler! Og siger det lige igen: du kan ikke regne med at kunne hæve dine penge, jeg lavede en overførelse i morges, og i skrivende stund her kl 19.25 er de stadig ikke gået ind i på min normale konto. I den bank siger de det er typisk Nordnet, og at man ikke kan regne med dem på præcis at få sine penge, eller at kunne kontaktet dem, ikke før du har givet op! Den modtagende bank hos Nordea som man godt kan kontakte og 24/7 modsat Nordnet, fortæller at når pengene er trukket som de er på min Nordnet konto, og de ikke er gået ind på min konto hos dem, så er det ikke bare atypisk i bankverdenen, men bekymrende, hvortil han beder mig om at kontakte dem omgående da det ikke er normalt, og ikke er sikkert! men du KAN jo ikke kontakte Nordnet uden for deres ønske om hvordan du kan kontakte dem, eller hvornår, dvs. at jeg ikke kan regne med dem før mandag, og så går der nok yderligere en dags tid derfra. Det er alt for usikkert når det drejer som om ens egne penge som man troede man kunne regne med som normale banker. meget skuffende på alle områder, og det er det samme kolleger og venner fortæller om, bare med lignende episoder der ikke er helt de samme, men lige så ringe og bekymrende!
De har blokkert kontoen min. Så jeg får ikke penga mine. Den er drøy.. nå skal de vite alt om meg og refererer til hvitvaskingsloven.
Jeg kan ikke forklare meg.. er jo 42 år og har tjent litt penger opp igjennom.. De skal ha arveoppgjør etter at fattern døde, jeg har ikke noe sånt. De fikk utskrift av VPS kontoen min som viser at jeg har tjent 1,8mill siste årene på aksjer..men de mener vel at det kan ikke være der pengene kommer fra. Så det godkjente dem heller ikke. Forbanna piss alt sammen. Jeg har ingen andre forslag til hvor dem kommer fra. Pengene er jo satt over fra en annen Norsk bank så de kan jo bare høre med dem. Forbanna piss alt sammen
Feed Back !!!!!!
Ønsker man kan ændre Grafer (Blå)
Ændre Dato og aktie køb pris
Fjern aktier fra graf som er solgt
Lavet ejen max graf per aktier
Fx aktier der er flyttet i ny konto viser 5000kr plus men ikke 15000kr
Den tæller fra 10000 og ikke fra nul
Derfor skal man kunne ændre Graf fra købe pris aktie og dato for blå graf ikke er kort men lang
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.