Varen som lovet, og forholdsvis hurtig levering. Jeg fik ikke lov til at give forhåndsfuldmagt til GLS, så GLS kørte forgæves, og jeg fik først pakken 4 dage senere. Jeg ved, at det er et problem pga.... Mehr ansehen
Vi fandt Pernilla 2 til en billigere pris og No-Ga prismatchede prisen. Hurtig god og behagelig kundeservice pr. mail. Levering var hurtig og stolen var pakket forsvarligt ind fra Bruno Mathson og sa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Terrible service, I ordered 6 dining chairs and a table back in December, 2 days before delivery months later I got an email from their delivery partner they would come by. I was out on Holliday, no o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 16 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Super nemt og kort levering
Utrolig nemt at bestille og forsvarligt…
Utrolig nemt at bestille og forsvarligt pakket ind. Hurtig levering til trods for at det sendes fra Sverige
Gode varer, rimelige priser, MEN…
Gode varer - Rimelige priser - Verdens venligste helpdesk - MEN: Elendig eksekvering af ordren.
Jeg har her i foråret 2023 bestilt varer 2 gange. Begge gange lagervarer. Begge gange med lange leveringstider. Der gik meget lang tid, før forsendelsen forlod deres lager, og også en del tid (den ene gang) i distributionsleddet. OBS: I modstrid med gældende regler, debiteres din konto straks ved ordreafgivelsen. Så du skal have gode nerver, mens du venter på leveringen.
Help-desken støtter dig på bedste vis undervejs. Venlige og hyggelige, men desværre uden link til og indflydelse på virkeligheden!
It was nice but it took quite a long…
It was nice but it took quite a long time to be delivered.🫤
Prisen og den hurtige levering
Jeg er meget tilfreds med det hele.
Troværdig og meget fint produkt.
Lagerstatus som passer
Lagerstatus som passer: Ja
Fri fragt: Til pakkeshop ved køb over 500 kr.
Fri retur: Nej
Hurtig ekspedition: Nej, ekspederes ikke samme dag.
Mail når ordre ekspederet: Ja
Sender fra noreply: Nej
Husk at lægge en dags ekstra leveringstid til på lagervarer, da det er en svensk webshop.
Det tog alt for lang tid før de sendte…
Det tog alt for lang tid før de sendte det. De skrev at varen var på lager og at de ville sende med det samme, men der gik 8 dage før de sendte den, så fik ikke varen hjem i tide til en fødselsdag, da den derfra først kom 2 dage efter.
Dog er produktet super fint

Mangelfuld levering
Leveringen skete i indtil videre 3 gange (23/12, 27/12 og 12/1), med 3 forskellige dele til den samlede lampe. Der mangler stadig en del til at lampen kan samles og fungere. Håber den kommer, eller der er mulighed for at returnere og så pengene tilbage.
Eneste positive er den indtil nu venlige kundeservice.

Antwort von Nordiska Galleriet DK
For lang levering bestilt d 7/12 først…
For lang levering bestilt d 7/12 først kommet 9/1 det meste de ikke ud at der var så lang levering

Antwort von Nordiska Galleriet DK
Leverer ikke den bestilte vare og svarer ikke på henvendelser
Jeg bestilte en flos gulvlamp hvor delene ikke passer sammen. Jeg har 3 gange via mail rykket for svar, men I ignorere alle henvendelser. Jeg er nu nødsaget til at gå via min bank og få en charge back for det betalte beløb da I ikke har leveret den bestilte vare.

Fin service
Fin service. Lang leveringstid. God og forsvarlig indpakning af varerne.

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Varen var forsvarligt indpakket. Levede fuldt op til forventningerne.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.