Ingen burde bestille så mye som en…
Ingen burde bestille så mye som en skrue fra dette firmaet!
Kjøpte og betalte en topp, samt registerreimssett, strekkbolter og pakningssett, ble lovt at pakken ble sendt når dette ble betalt, jeg kontaktet de hver eneste dag den kommende uken etter for å få sporingsnr. På pakken som de lovte var sendt! Pakken var ikke sendt!! De løy altså i ei uke før de klarte å levere pakken på posten!
Når pakken kom fram så var det KUN toppen som kom, altså ikke toppakning, strekkbolter, regreimsett, pakningsset. Når jeg kontakter de om dette så skylder de på dem som har pakket, og lover å få det avgårde asap neste dag, pakken er forhåndsmeldt inn til Posten, men er fremdeles ikke innlevert! Bilen står på verkstedet, med gamle toppen demontert, å mekanikeren som skal skru på bilen skal reise på ferie lørdag om ei uke(5/2-22) da blir han borte i 3 mnd. Å bilen blir stående!
Jeg ba dem om å sende pakken som ilpost men det kostet 1600,- det var ikke aktuelt fra deres side(her snakker vi topp service!) Jeg ba dem om å dele fakturaen på 2, de dekker halve, jeg andre halve, for å løse dette på en alminnelig måte, men nå svarer de ikke!
Helt håpløst å handle hos en slik usæriøs aktør!!! En pakke til meg er forhåndsmeldt til Posten idag, men den er fortsatt ikke levert inn! STYR UNNA!!!
28. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung