En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.
Wesselsmindevej 4, 1. sal, 2850, Nærum, Dänemark
Hurtige, nærværende, personlige og yderst hjælpsomme. En fornøjelse at handle hos. De varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von NORDBAEK
Virkelig gode produkter, personlig og god service og ordren bliver fulgt til dørs.

Antwort von NORDBAEK
Vildt lækkert produkt! Jeg er meget tilfreds.
Også hurtig og effektivt kundeservice, dog kunne man ikke selv vælge sted ift afhentning.

Antwort von NORDBAEK
Lækreste badekåbe fundet, efter mange år som vinterbader, behøver jeg ikke lede længere❤️

Antwort von NORDBAEK
Sødeste mennesker bag Nordbaek og kvalitetsprodukter. Sublim, dedikeret og meget personlig service. Man bliver faktisk overordentlig glad af at skrive sammen med dem. Kun de bedste anbefalinger herfra.

Antwort von NORDBAEK
Kanon kundeservice. Købte en badekåbe, der ikke var helt rigtig i størrelsen og fik tilsendt en ny størrelse, så jeg kunne sammenligne, før jeg returnerede den, som jeg ikke skulle bruge. Nu har jeg den rigtige størrelse og undgik at skulle sende frem og tilbage, før jeg havde ramt rigtigt.
⭐⭐⭐⭐⭐ herfra for fantastiske produkter og kundeservice.

Antwort von NORDBAEK
Super god og venlig kundeservice og et rigtig godt produkt.

Antwort von NORDBAEK
Rigtig god vejledning om produkterne og god service.

Antwort von NORDBAEK
Der blev gjort alt for at finde den rigtige størrelse badekåbe til mig. Jeg havde tre str i udvalg med gratis returnering af de, der ikke passede. Og det gik hurtigt. Så nu er jeg varm både før og efter det kolde, dejlige gys. En utrolig behagelig og nærmest personlig handel. Tak!

Antwort von NORDBAEK
Kundeservice er helt i top, har aldrig oplevet noget tilsvarende. Den kåbe vi havde købt var for stor. Nordbaek anbefalede at jeg beholdt den indtil vi havde prøvet et nummer mindre. For at sammenligne størrelserne. Nordbaek sendte blot et nummer mindre, og vi kunne afgøre hvilken størrelse vi skulle have. Tusind tak for fantastisk service.

Antwort von NORDBAEK
Uovertruffen kundeservice. Også når en vare skal byttes.

Antwort von NORDBAEK
Kvalitet, lækkert design og udsøgt service 😊

Antwort von NORDBAEK
God service og hurtig modtagelse af pakken.

Antwort von NORDBAEK
Fantastisk service. Købte en vildt lækker jumpsuit til min hustru i fødselsdagsgave. Den passede ikke umiddelbart, så jeg skrev for at få en returlabel. Fik en rigtig sød besked retur fra Ida, som nævnte, at de ville sende en større størrelse med det samme, men at vi skulle beholde den jumpsuit, som vi havde, da de havde erfaring med, at man ofte alligevel beholdte den størrelse, som man først havde valgt. 2 dage efter endnu en jumpsuit uden at betale for den. Og det viste sig, at den rigtige størrelse var den første. Fik derefter hurtigt og nemt en returlabel. Præcis, som man ønsker det, når man køber på nettet. Tak til Ida og NORDBAEK for en rigtig god og venlig service samt nogle lækre produkter.

Antwort von NORDBAEK
Ville gerne bytte min julegave, og Ida var så sød at gøre det muligt mellem jul og nytår. Virkelig god service og skønne produkter.

Antwort von NORDBAEK
Meget kunde venlig og altid meget imod kommendekomende

Antwort von NORDBAEK
Deres service er i verdensklasse. Havde købt en forkert størrelse og skulle så bytte. Der er omgående kontakt på mail. Ida foreslår at hun sender en anden størrelse og så kan jeg returnere når jeg har modtaget den korrekte størrelse. Dette skete over få dage. Jeg er godt nok imponeret😀

Antwort von NORDBAEK
Fantastiske produkter og service er i verdensklasse. Kan kun anbefale at handle her, har selv købt flere gode kvalitetsting. Tak for at et højt service niveau stadig findes.

Super professionelle
Rigtig god hjælp med at ombytte

Antwort von NORDBAEK
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.