Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En brand i vores bryggers ødelagde min elskede heldragt. Desværre var model og størrelse udsolgt og jeg skrev og spurgte, om jeg kunne bruge herrestørrelsen - blev ringet op og ene ejer gik "modeshow"... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

🤩Skønneste Barbara og Ida har designet skønne produkter! 🙌🏻 Elsker både min bløde “hygge morgenkåbe” til morgenkaffen og den varme vinterbadekåde til udendørs. Hver især har de sin funktion hj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er meget, meget glad for både min vinterbadekåbe, håndklæde, badesko og taske fra Nordbaek. Bruger det dagligt og føler mig virkelig forkælet med god kvalitet. Har flere af deres produkter på mi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiske produkter. Er meget glad for min vinterbadekåbe. Et design der både er super pænt og meget funktionel med mange smarte detaljer. Og endelig et design hvor badekåben er lang, og ikke som al... Mehr ansehen

1. Aktivbekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

NORDBAEK designer praktisk og klædeligt udstyr til vinterbadere og andre, der elsker livet ved havet. Vi tilbyder produkter som fx vindtætte badekåber til kvinder og mænd, jumpsuits, badesko, tasker og fodmåtter.

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Varmeste anbefalinger

Hurtige, nærværende, personlige og yderst hjælpsomme. En fornøjelse at handle hos. De varmeste anbefalinger herfra.

29. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Maja. Tusind tusind tak! Vi sender mange tanker til dig i smukke Grønland, når vi ser dine fine SoMe-posts. Tak fordi du er så flittig til at tagge os. <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter, personlig og god service og ordren bliver fulgt til dørs.

20. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Olav. Tusind tak for de fine ord - det er meget værdsat, at du tager dig tid til at give feedback. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Hurtigt og effektivt service

Vildt lækkert produkt! Jeg er meget tilfreds.

Også hurtig og effektivt kundeservice, dog kunne man ikke selv vælge sted ift afhentning.

28. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Hej Pia. Mange tak for den flotte anmeldelse og 5 stjerner. Vi har standard 5 muligheder at vælge mellem, når man skal have sendt til pakkeshop, så det lyder som om, at teknikken har drillet ifm. din ordre - det beklager jeg meget. Vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Lækreste badekåbe fundet

Lækreste badekåbe fundet, efter mange år som vinterbader, behøver jeg ikke lede længere❤️

26. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Pia. Wow, hvor bliver vi bare glade og stolte, når vi læser dine flotte ord - tak! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sødeste mennesker bag Nordbaek og…

Sødeste mennesker bag Nordbaek og kvalitetsprodukter. Sublim, dedikeret og meget personlig service. Man bliver faktisk overordentlig glad af at skrive sammen med dem. Kun de bedste anbefalinger herfra.

23. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Ann. Tusind tusind tak for din ualmindeligt søde hilsen og flotte anmeldelse her på Trustpilot. Vi er heldige at have kunder som dig <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Kanon kundeservice

Kanon kundeservice. Købte en badekåbe, der ikke var helt rigtig i størrelsen og fik tilsendt en ny størrelse, så jeg kunne sammenligne, før jeg returnerede den, som jeg ikke skulle bruge. Nu har jeg den rigtige størrelse og undgik at skulle sende frem og tilbage, før jeg havde ramt rigtigt.

⭐⭐⭐⭐⭐ herfra for fantastiske produkter og kundeservice.

24. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Rudi. Dejligt du fik den rigtige størrelse. Vi håber, du bliver rigtig glad for kåben. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Perfekt kundeoplevelse.

Super god og venlig kundeservice og et rigtig godt produkt.

4. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Mange tak for de flotte 5 stjerner og fine ord :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god vejledning og service.

Rigtig god vejledning om produkterne og god service.

12. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos NORDBAEK - tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Hurtig og personlig service

Der blev gjort alt for at finde den rigtige størrelse badekåbe til mig. Jeg havde tre str i udvalg med gratis returnering af de, der ikke passede. Og det gik hurtigt. Så nu er jeg varm både før og efter det kolde, dejlige gys. En utrolig behagelig og nærmest personlig handel. Tak!

6. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Ulla. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig helt i mål med den rigtige størrelse. Det vigtigste for os er glade kunder <3 Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice er helt i top

Kundeservice er helt i top, har aldrig oplevet noget tilsvarende. Den kåbe vi havde købt var for stor. Nordbaek anbefalede at jeg beholdt den indtil vi havde prøvet et nummer mindre. For at sammenligne størrelserne. Nordbaek sendte blot et nummer mindre, og vi kunne afgøre hvilken størrelse vi skulle have. Tusind tak for fantastisk service.

8. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Stina. Tusind tak for dine meget fine ord. Vi er en lille iværksætter virksomhed, så det er vigtigt for os at give god og personlig service. Skønt med kunder som dig, der lægger mærke til det og ikke mindst anerkender vores indsats. Tak! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Uovertruffen kundeservice

Uovertruffen kundeservice. Også når en vare skal byttes.

12. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Bettina. Af hjertet tak for de 5 stjerner og flotte feedback. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Varmeste anbefaling

Kvalitet, lækkert design og udsøgt service 😊

3. Januar 2023

Antwort von NORDBAEK

Kære Ann. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os. Vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig modtagelse af…

God service og hurtig modtagelse af pakken.

21. Dezember 2022

Antwort von NORDBAEK

Kære Susanne. Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her på Trustpilot - og ikke mindst tak for de 5 stjerner! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Fantastisk service

Fantastisk service. Købte en vildt lækker jumpsuit til min hustru i fødselsdagsgave. Den passede ikke umiddelbart, så jeg skrev for at få en returlabel. Fik en rigtig sød besked retur fra Ida, som nævnte, at de ville sende en større størrelse med det samme, men at vi skulle beholde den jumpsuit, som vi havde, da de havde erfaring med, at man ofte alligevel beholdte den størrelse, som man først havde valgt. 2 dage efter endnu en jumpsuit uden at betale for den. Og det viste sig, at den rigtige størrelse var den første. Fik derefter hurtigt og nemt en returlabel. Præcis, som man ønsker det, når man køber på nettet. Tak til Ida og NORDBAEK for en rigtig god og venlig service samt nogle lækre produkter.

21. Dezember 2022

Antwort von NORDBAEK

Kære Steffen. Tusind tak for din anmeldelse og utroligt flotte ord - dem er vi meget taknemmelige for. Det var en fornøjelse at korrespondere med dig undervejs i købsprocessen, ikke mindst fordi vi fik en masse brugbar feedback. Dejligt med kunder som dig! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækre produkter og virkelig udsøgt service.

Ville gerne bytte min julegave, og Ida var så sød at gøre det muligt mellem jul og nytår. Virkelig god service og skønne produkter.

26. Dezember 2022

Antwort von NORDBAEK

Kære Annemette. Tak for anmeldelsen og dine fine ord om både service og produkt. Dejligt vi kunne hjælpe dig allerede ml. jul & nytår. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget kunde venlig og altid meget imod…

Meget kunde venlig og altid meget imod kommendekomende

18. Dezember 2022

Antwort von NORDBAEK

Kære Janti. Tak for dine fine ord og besøg i vores showroom - vi er taknemmelige for loyale kunder som dig, der kommer igen og støtter små iværksættervirksomheder som vores :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Udsøgt service

Deres service er i verdensklasse. Havde købt en forkert størrelse og skulle så bytte. Der er omgående kontakt på mail. Ida foreslår at hun sender en anden størrelse og så kan jeg returnere når jeg har modtaget den korrekte størrelse. Dette skete over få dage. Jeg er godt nok imponeret😀

Antwort von NORDBAEK

Kære John Erik. Tusind tak for de 5 stjerner og meget flotte ord. Vi prøver vores bedste hver dag, så det er dejligt, når det bliver bemærket og anerkendt, som du gør det her på Trustpilot. Vi håber at byde dig velkommen som kunde igen i fremtiden. Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk produkter og service i top

Fantastiske produkter og service er i verdensklasse. Kan kun anbefale at handle her, har selv købt flere gode kvalitetsting. Tak for at et højt service niveau stadig findes.

Antwort von NORDBAEK

Kære Lars. Vi bliver stolte og glade, når vi læser din anmeldelse - dejligt at du har taget dig tid til at skrive så fin feedback :) Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Super professionelle

Super professionelle
Rigtig god hjælp med at ombytte

1.000 tak for de 5 flotte stjerner! Kh. Barbara & Ida // NORDBAEK #nordbaekswim

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr