Unternehmen hat geantwortet
Hondsblij 😉 en dolgelukkig waren zowel ikzelfs als mijn teckeltje Jule met onze eerste bestelling!!! Een prachtig halsbandje dat haar beeldig staat, leuk speeltje, lekker geurende shampoo,… alles was... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super expérience chez Nora Lou ! J’y ai trouvé un sac de transport parfait pour mon chien et depuis, il ne le quitte plus. Il est super confortable, beau, pratique et vraiment bien pensé. On sent... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super snelle levering! Heel mooi halfsbandje met riempje daarnaast ook super blij met de mooie voerbakjes ! Precies zoals op de foto en omschrijving.
Unternehmen hat geantwortet
Welkom bij jouw dierenwinkel voor honden en katten! Ontdek ons uitgebreide assortiment hondenmanden, kattenmanden, kattenspeeltjes, hondenspeeltjes en veel meer!
Belgien
Supermooi tuigje en riem gekocht

Antwort von Nora Lou
Nora Lou, verkoopt precies waarnaar ik opzoek was. En met aanvullende vragen, werd ik super geholpen door de medewerkster van Nora Lou. Ze bekeek alle opties en zelf naar extra mogelijkheden voor een nog grotere maat. Ook werd er super advies gegeven hoe groot het tuigje zou moeten zijn. Voor ieder wat wils en super hulp. Aanrader.

Mooie spulletjes , goede kwaliteit , snelle levering

Antwort von Nora Lou
Yonie van Nora-Lou is bijzonder vriendelijk en antwoordt zeer snel en adequaat op elke vraag. Geen moeite lijkt haar te veel om een onberispelijke service te leveren. Haar persoonlijke aanpak is verfrissend in een wereld van vele onpersoonlijke webshops en bijhorende chatbots.
Absoluut een aanrader!

Antwort von Nora Lou
Super expérience chez Nora Lou !
J’y ai trouvé un sac de transport parfait pour mon chien et depuis, il ne le quitte plus. Il est super confortable, beau, pratique et vraiment bien pensé. On sent la qualité et le soin dans le choix des produits.
Mention spéciale pour la communication : réponse ultra rapide, échanges clairs, chaleureux et efficaces. C’est tellement agréable d’avoir un service aussi réactif. Je recommande les yeux fermés !

Antwort von Nora Lou
Keurig, mijn kadoblik was gedeukt geraakt in de post en ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Niet alleen dat, ik kreeg ook de hele inhoud er weer bij opgestuurd.
Superservice dus!

Antwort von Nora Lou
Snelle levering, vriendelijke en behulpzame medewerkers die zeer snel reageren en erg makkelijk bereikbaar zijn! Denken mee ! Top dus 🙃

Antwort von Nora Lou
Betaling en levering ging vlot en keurig. Toen ik vragen had over het product werd ik via de chat goed en vriendelijk te woord gestaan. Heel prettig ook die manier van direct communiceren!

Antwort von Nora Lou
Zeer tevreden van mijn aankoop bij Nora Lou.
Ik heb voor mijn hondjes een dubbele autostoel besteld en deze was al na 2 dagen geleverd.
De autostoel is van zeer goeie kwaliteit en mijn hondjes kunnen veilig mee reizen.
Top kwaliteit en snelle levering! Ik ben zeer tevreden en zal hier vaker een bestelling plaatsen.

Antwort von Nora Lou
Voor mijn toypoedel pup heb ik een tas, halsband en riem besteld en ik ben echt enthousiast over de kwaliteit en uitstraling. Alles ziet er niet alleen prachtig uit, maar voelt ook stevig en comfortabel aan.
De levering was super vlot, wat natuurlijk altijd fijn is. Inmiddels was ik zo tevreden dat ik meteen nog een harnas heb bijbesteld 🤍
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar stijlvolle en kwalitatieve accessoires voor je hondje.

Antwort von Nora Lou
Prachtige producten. Mijn hond is er gek op. Zacht materiaal en hoogwaardige afwerking. Ik krijg alleen maar complimenten. De tas is zijn favoriet waarin hij heerlijk gaat slapen. Ik blijf terugkomen met de mooie artikelen die ook nog eens snel geleverd worden.

Antwort von Nora Lou
Snelle service en goed en snel contact bij retourneren. Door mijn fout had ik de verkeerde maat besteld, maar het tuigje ziet er prachtig uit! Dus hopelijk nu wel de goeie maat besteld.

Antwort von Nora Lou
Super leuke winkel en heel toffe gadgets! Snelle levering!
Ik ben benieuwd naar hun kraampje op verschillende honden-marktjes! Geweldig 🤩

Antwort von Nora Lou
Mooie producten, snelle service en fijne communicatie. Super tevreden hier. Wij blijve de website zeker in het oog houden.

Antwort von Nora Lou
Hele mooie producten te koop op de site. Ik heb vandaag mijn 2 harnasjes toe gekregen voor mijn shih-tzu’s en ze zijn niet alleen heel mooi maar wat een prachtige kwaliteit. De maten waren exact zoals beschreven. De afwerking in velours maakt het niet alleen chic maar ook comfortabel voor mijn lieve viervoeters. Een echte AANRADER online. Tot binnenkort. Ik geef een gouden medaille !! Hilde uit Mazenzele

Antwort von Nora Lou
Onze Millie is super blij met de snuffel mat! En de lik mat fleur is ze ook dol op 🤩🤩

Antwort von Nora Lou
Snelle verzending, picobello verzorgd, mooie artikelen, top dus!

Antwort von Nora Lou
Super tevreden van ons kattenspeeltje. Bedankt voor de snelle levering! Ook super advies met bij onze keuze.

Antwort von Nora Lou
Ontzettend goed geholpen, super snelle en open communicatie, zeer benaderbaar en prachtige producten. We zijn heel erg blij met onze aankoop, laat de pup nu maar komen❤️🐶 Zodra onze kleine harige vriend, rond paradeert in het mooie tuigje van ‘Furlou’, zullen we nog een foto delen. Bedankt Yonie, ga zo door!

Antwort von Nora Lou
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.