Super mooi en zacht auto bedje. Makkelijk te bevestigen. Hopelijk brengt het wat rust tijdens het auto rijden wat Morris tot nu erg spannend vind!
Unternehmen hat geantwortet
Ribfluweel hondenkussen Mijn hond wilde er na t uitpakken meteen in gaan liggen ! Dat zegt eigenlijk genoeg! De randen hebben zich inderdaad na 24 uur goed "uitgerolt", dat was even bekijken of dat... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een tijdje terug een hondendeken gekocht bij deze webshop, wat erg beviel. Materiaal was goed en door de afritsbare hoes makkelijk schoon te maken. Hierdoor laatst ook een autostoel besteld voor onze... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij By Cee Cee draait alles om jouw trouwe viervoeter. Wij zijn dé online dierenwinkel voor honden- en kattenliefhebbers die alleen het allerbeste willen voor hun huisdier. Onze missie is eenvoudig: hoogwaardige producten aanbieden die comfort, stijl en functionaliteit combineren. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele hondenmand, een luxe autostoel voor je hond, een zacht hondendeken voor op de bank of praktische accessoires voor dagelijks gebruik – bij By Cee Cee vind je het allemaal. Wat ons onderscheidt, is dat wij onze eigen producten onder ons eigen merk ontwikkelen en verkopen. Dat betekent dat wij volledige controle hebben over de kwaliteit, het design en de functionaliteit. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en verbeteren onze collecties voortdurend. Zo weet je zeker dat jouw aankoop niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook echt bijdraagt aan het welzijn van je huisdier. Daarnaast staan service en betrouwbaarheid bij ons voorop. Bestellen via onze webshop www.byceecee.nl gaat eenvoudig en snel. We zorgen voor een veilige betaalomgeving, snelle levering en een klantvriendelijke retourprocedure. Mocht je vragen hebben, dan staat ons team altijd klaar om mee te denken en persoonlijk advies te geven. Wij geloven dat jouw huisdier een volwaardig gezinslid is. Daarom willen we producten bieden die niet alleen praktisch zijn, maar ook passen in een stijlvol interieur. Met By Cee Cee haal je kwaliteit en design in huis waar jij én je huisdier jarenlang plezier van hebben.
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Super mooi en zacht auto bedje.
Super mooi en zacht auto bedje.
Makkelijk te bevestigen.
Had erg snel
Had erg snel, ziet er fantástie’s uit, ben er blij mee

Snel en kwalitatief
Snelle levering en zeer mooie en goede kwaliteit!

Antwort von By Cee Cee
Snelle verzending en top kwaliteit
Snelle verzending en top kwaliteit! We hebben Hondendeken voor de bank maat S voor onze Teckel en hij ligt er heerlijk in vanaf dag 1!

Fijn dik kussen
Super mooi orthopedisch kussen voor onze hond van 10 jaar. Het kussen is stevig en precies zoals op de foto's. Wij zijn super tevreden. Bezorging was zoals beloofd.

Antwort von By Cee Cee
Heerlijke bank deken voor de honden
De site is duidelijk en overzichtelijk en de bestelling snel bezorgd. Daarnaast was het product perfect.

Mooi kleed maar erg dun
Het bankkleed had een kortingsactie (15%) en werd na 2 werkdagen geleverd.
Het zat heel strak verpakt in 3 (!!) dikke plastic zakken, dat vond ik echt te veel plastic. Het kleed was erg gekreukt hierdoor, de vouwen krijg ik er helaas niet uit.
Het is een mooi kleed om te zien maar wel erg dun. Ik heb er nog een hondenkussen onder gelegd. In de opstaande rand zitten een soort vlokken, de rand is stevig. Voor de prijs had ik wel betere kwaliteit verwacht, ben benieuwd hoe lang de stof mooi blijft.

Antwort von By Cee Cee
Even wennen maar nu heel goed
2 hondenkussens en een extra hoes besteld. Ik had er eerst 1 uitgepakt om te kijken of mijn hond het wat vindt en wat denk je. Ze ging er naast liggen en heeft zelf haar oude kussen onder het bed vandaan gehaald om daarop te gaan liggen. 2e nacht oude kussen weggehaald, ze ging er weer naast liggen maar uiteindelijk toch maar erop en nu is het goed. Ook het kussen van beneden is in volle tevredenheid in gebruik genomen, blij mee. Mooie kussens en kwaliteit lijkt heel goed.

Antwort von By Cee Cee
Vlot en correct bestelling als ook de…
Vlot en correct bestelling als ook de levering geen snel .

Antwort von By Cee Cee
Via de mail een vraag gesteld
Via de mail een vraag gesteld, waar ik direct een antwoord op kreeg.Snelle levering.En korting vanwege Valentijnsdag.Nu maar hopen dat onze hond Robbie er ook zo positief over is.

fijne manden
Voor onze 2 dames 2 manden besteld mt.S, zijn 2 standaard ruwhaarteckels.
Manden zijn prachtig, ze liggen er graag in, maar dan wel samen in 1 mand.
We hadden dus voldoende gehad aan 1 mand;-)
Hebben we nog een keer een mand nodig dan bestellen we deze zeker weer bij dit bedrijf.

Snelle levering goed product
Snelle levering goed product

Snelle levering, degelijk materiaal
Snelle levering.
Kussen voor de hond , zoals uitgelegd, degelijk materiaal.
Hond is er dol op en is nu rustig in de wagen.

Wat een slechte ervaring
Als het ging, gaf ik 0 sterren. De producten lijken in de verste verte niet op de foto’s die gebruikt worden op de website. Zulke slechte kwaliteit. En je draait zelf op voor de retourkosten. Zoiets vind ik zelfs oplichterij. Als het door mij bestelde product leek op wat er geadverteerd wordt, zou ik het niet moeten terugsturen.

Antwort von By Cee Cee
Snelle levering en goed produkt

Antwort von By Cee Cee
Snelle levering en mooie automand
Zeer snelle levering en duidelijke communicatie over de levering.
En vooral een hele mooie mand waar onze Mila meteen in dook.

Prima product
Prima product, mooi op tijd verzonden, goede mailing.

Antwort von By Cee Cee
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.