Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooi en zacht auto bedje. Makkelijk te bevestigen. Hopelijk brengt het wat rust tijdens het auto rijden wat Morris tot nu erg spannend vind!

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ribfluweel hondenkussen Mijn hond wilde er na t uitpakken meteen in gaan liggen ! Dat zegt eigenlijk genoeg! De randen hebben zich inderdaad na 24 uur goed "uitgerolt", dat was even bekijken of dat... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een tijdje terug een hondendeken gekocht bij deze webshop, wat erg beviel. Materiaal was goed en door de afritsbare hoes makkelijk schoon te maken. Hierdoor laatst ook een autostoel besteld voor onze... Mehr ansehen

1. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Bij By Cee Cee draait alles om jouw trouwe viervoeter. Wij zijn dé online dierenwinkel voor honden- en kattenliefhebbers die alleen het allerbeste willen voor hun huisdier. Onze missie is eenvoudig: hoogwaardige producten aanbieden die comfort, stijl en functionaliteit combineren. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele hondenmand, een luxe autostoel voor je hond, een zacht hondendeken voor op de bank of praktische accessoires voor dagelijks gebruik – bij By Cee Cee vind je het allemaal. Wat ons onderscheidt, is dat wij onze eigen producten onder ons eigen merk ontwikkelen en verkopen. Dat betekent dat wij volledige controle hebben over de kwaliteit, het design en de functionaliteit. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en verbeteren onze collecties voortdurend. Zo weet je zeker dat jouw aankoop niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook echt bijdraagt aan het welzijn van je huisdier. Daarnaast staan service en betrouwbaarheid bij ons voorop. Bestellen via onze webshop www.byceecee.nl gaat eenvoudig en snel. We zorgen voor een veilige betaalomgeving, snelle levering en een klantvriendelijke retourprocedure. Mocht je vragen hebben, dan staat ons team altijd klaar om mee te denken en persoonlijk advies te geven. Wij geloven dat jouw huisdier een volwaardig gezinslid is. Daarom willen we producten bieden die niet alleen praktisch zijn, maar ook passen in een stijlvol interieur. Met By Cee Cee haal je kwaliteit en design in huis waar jij én je huisdier jarenlang plezier van hebben.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Had erg snel

Had erg snel, ziet er fantástie’s uit, ben er blij mee

5. April 2026

Antwort von By Cee Cee

Wat een mooie review en leuk om te lezen dat je blij bent! Veel plezier met je bestelling. ^Liefs Team By Cee Cee

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle verzending en top kwaliteit

Snelle verzending en top kwaliteit! We hebben Hondendeken voor de bank maat S voor onze Teckel en hij ligt er heerlijk in vanaf dag 1!

4. April 2026

Antwort von By Cee Cee

Wat een fijne review Astrid, dankjewel en leuk om te horen dat het hondendeken zo goed bevalt. Veel rustuurtjes gewenst! ^Liefs, team By Cee Cee

Fijn dik kussen

Super mooi orthopedisch kussen voor onze hond van 10 jaar. Het kussen is stevig en precies zoals op de foto's. Wij zijn super tevreden. Bezorging was zoals beloofd.

27. März 2026

Antwort von By Cee Cee

Wat een mooie review en wat fijn dat jullie tevreden zijn. Heel veel plezier ermee gewenst een een dikke knuffel aan jullie vriend. ^Liefs, Team By Cee Cee

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijke bank deken voor de honden

De site is duidelijk en overzichtelijk en de bestelling snel bezorgd. Daarnaast was het product perfect.

23. März 2026

Antwort von By Cee Cee

Wat een fijne beoordeling. Dank voor je bestelling en veel plezier ervan! ^Liefs, Team By Cee Cee

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mooi kleed maar erg dun

Het bankkleed had een kortingsactie (15%) en werd na 2 werkdagen geleverd.
Het zat heel strak verpakt in 3 (!!) dikke plastic zakken, dat vond ik echt te veel plastic. Het kleed was erg gekreukt hierdoor, de vouwen krijg ik er helaas niet uit.

Het is een mooi kleed om te zien maar wel erg dun. Ik heb er nog een hondenkussen onder gelegd. In de opstaande rand zitten een soort vlokken, de rand is stevig. Voor de prijs had ik wel betere kwaliteit verwacht, ben benieuwd hoe lang de stof mooi blijft.

24. März 2026

Antwort von By Cee Cee

Bedankt voor je uitgebreide review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat betreft de verpakking: we begrijpen goed dat dit als veel plastic kan aanvoelen. We kiezen er bewust voor om het kleed vacuüm en extra beschermd te verpakken. Dit zorgt ervoor dat het product schoon, onbeschadigd en zo efficiënt mogelijk vervoerd kan worden, wat transportimpact en kosten beperkt. We nemen je feedback hierin zeker mee.

De kreukels die je ziet ontstaan door deze vacuümverpakking. In de meeste gevallen trekken deze vanzelf weg na enkele dagen gebruik. Je kunt dit proces eventueel versnellen door het kleed even los te schudden, op te kloppen of licht te stomen.

Ons bankkleed is ontworpen als een comfortabele, beschermende laag voor bank of bed, met een stevige opstaande rand voor extra ondersteuning. Het is bewust geen dik matras, zodat het flexibel blijft in gebruik en makkelijk te reinigen is. Fijn om te horen dat je de rand als stevig ervaart. Dank je wel voor het delen van je ervaring, dit helpt ons om onze producten en communicatie verder te verbeteren. ^Liefs, Team By Cee Cee

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Even wennen maar nu heel goed

2 hondenkussens en een extra hoes besteld. Ik had er eerst 1 uitgepakt om te kijken of mijn hond het wat vindt en wat denk je. Ze ging er naast liggen en heeft zelf haar oude kussen onder het bed vandaan gehaald om daarop te gaan liggen. 2e nacht oude kussen weggehaald, ze ging er weer naast liggen maar uiteindelijk toch maar erop en nu is het goed. Ook het kussen van beneden is in volle tevredenheid in gebruik genomen, blij mee. Mooie kussens en kwaliteit lijkt heel goed.

20. März 2026

Antwort von By Cee Cee

Wat fijn om te horen dat het uiteindelijk zo goed bevalt. Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het is heel herkenbaar dat honden even moeten wennen aan een nieuw kussen. Ze kiezen vaak eerst voor wat vertrouwd voelt, maar zodra ze het comfort ontdekken, willen ze meestal niet meer anders.

Mooi dat beide kussens nu goed in gebruik zijn en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor.

Veel fijne en comfortabele momenten gewenst voor jullie hond! ^Liefs, Team By Cee Cee

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via de mail een vraag gesteld

Via de mail een vraag gesteld, waar ik direct een antwoord op kreeg.Snelle levering.En korting vanwege Valentijnsdag.Nu maar hopen dat onze hond Robbie er ook zo positief over is.

19. Februar 2026

Antwort von By Cee Cee

Bedankt voor je mooie review en graag gedaan! Heel veel plezier met het artikel en een dikke knuffel aan Robbie. ^Liefs, Team By Cee Cee

fijne manden

Voor onze 2 dames 2 manden besteld mt.S, zijn 2 standaard ruwhaarteckels.
Manden zijn prachtig, ze liggen er graag in, maar dan wel samen in 1 mand.
We hadden dus voldoende gehad aan 1 mand;-)
Hebben we nog een keer een mand nodig dan bestellen we deze zeker weer bij dit bedrijf.

2. Februar 2026

Antwort von By Cee Cee

Wauw wat een fantastische review, hartelijk dank daarvoor. Heel veel plezier ervan en wellicht tot ziens in onze webwinkel! ^Liefs, Team By Cee Cee

Gewoon goed

3. Februar 2026

Antwort von By Cee Cee

Dank voor de mooie review! Veel plezier met je bestelling. ^Liefs, Team By Cee Cee

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

4. Februar 2026

Antwort von By Cee Cee

Wat een fijne review zeg! Hartelijk dank en veel plezier met je bestelling. ^Liefs, Team By Cee Cee

Snelle levering, degelijk materiaal

Snelle levering.
Kussen voor de hond , zoals uitgelegd, degelijk materiaal.
Hond is er dol op en is nu rustig in de wagen.

23. Januar 2026

Antwort von By Cee Cee

Hartelijk dank voor de mooie review. Heel veel plezier ervan! ^Liefs, team By Cee Cee

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een slechte ervaring

Als het ging, gaf ik 0 sterren. De producten lijken in de verste verte niet op de foto’s die gebruikt worden op de website. Zulke slechte kwaliteit. En je draait zelf op voor de retourkosten. Zoiets vind ik zelfs oplichterij. Als het door mij bestelde product leek op wat er geadverteerd wordt, zou ik het niet moeten terugsturen.

27. Januar 2026

Antwort von By Cee Cee

Wat vervelend om te lezen dat je ervaring zo teleurstellend is geweest. Dat is uiteraard niet wat wij willen dat klanten ervaren. We hebben deze feedback in de afgelopen jaren nog nooit gehad.

Wij besteden veel zorg aan onze productfoto’s en productomschrijvingen, zodat deze zo realistisch en eerlijk mogelijk zijn. Het spijt ons oprecht dat het ontvangen product voor jou niet overeenkwam met je verwachtingen.

Naar aanleiding van je retouraanvraag hebben wij contact met je gezocht om je ervaring beter te begrijpen en samen naar een passende oplossing te kijken. Helaas hebben wij hier tot op heden geen reactie op ontvangen. Dat vinden wij jammer, omdat wij klachten bij voorkeur persoonlijk en zorgvuldig oplossen.

Wat betreft de retourkosten: deze worden vooraf duidelijk vermeld op onze website en zijn in lijn met de geldende regelgeving. Dat neemt niet weg dat wij bij daadwerkelijke problemen altijd bereid zijn om mee te denken in een redelijke oplossing.

Mocht je alsnog met ons in contact willen komen, dan staan wij daar uiteraard voor open. Wij helpen je graag verder.

snel bezorgd

snel bezorgd, goed verpakt

16. Januar 2026

Hartelijk dank voor je mooie review. Veel plezier ervan! ^Liefs Team By Cee Cee

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en mooie automand

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie over de levering.
En vooral een hele mooie mand waar onze Mila meteen in dook.

9. Januar 2026

Antwort von By Cee Cee

Geweldig om te lezen en bedankt voor de prachtige review. Veel plezier ervan Mila! ^Liefs, Team By Cee Cee

Prima product

Prima product, mooi op tijd verzonden, goede mailing.

22. Dezember 2025

Geweldige Review, hartelijk dank. Liefs ^Team By Cee Cee

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr