Jeg har brugt Nøie i 3 års tid nu og jeg er SÅ glad for mine produkter. Jeg startede med at have en ret ustabil hud, men efter jeg er begyndt at bruge deres produkter har jeg ikke døjet med uren hud... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I've been using Noie for almost a year now and I've finally experienced an improvement (acne, sensitive skin). While over time my skin needs have changed (due to probably weather, hormones and all t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elsker Nøies produkter og vil blive ved med at bruge deres ansigtscreme, som har fjernet mine hudproblemer. Prøver jeg at bruge en anden creme, får jeg hurtigt uren hud igen. Super kundeservice oven i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De produkter jeg har valgt at benytte fungerer til perfektion. Jeg ser sjældent en bums mere, min hud er glat, fin og ensartet igen. Abonnementstjenesten er et kæmpe plus. Jeg tænker aldrig på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Data-backed and dermatologically tested solutions for acne, eczema, psoriasis, dry skin and more. We’re here to improve the quality of life for each individual struggling with skin issues. We’re caring for and supporting our users all the way throughout their journey towards healthy skin. Visit http://noie.com and http://noie.dk
Skelbækgade 4, 1717, Copenhagen, Dänemark
Tok kontakt med Nøie i forbindelse med en sending som ble feilaktig returnert av DHL. Rask og super service medførte at produktet hurtig igjen ble sendt meg ☺️
Veldig fornøyd med deres produkter - anbefales! 🥰

Fantastisk kundeservice!
Bestilte en prøvepakke og en solcreme ved siden af. Der gik to/tre dage før min ordre blev sendt afsted, og jeg tænkte da mit, men væbnede mig med tålmodighed. I går modtog jeg en mail, hvor de beklagede meget, da solcremen havde været udsolgt, så derfor gik der de ekstra dage, da de først fik en sending hjem med solcremen i der. Derefter refunderede de 15% af min ordre og min ordre blev sendt.

Antwort von NØIE
Rigtig go service ved NØJE TEAMET jeg havde købt sæt sæbe og creme, som alligevel ikke passede til min hud, så teamet hjalp mig med at tilpasse et nyt sæt, og sendte det afsted med det samme. Uden beregning 👌👌👌👌

Antwort von NØIE
Jeg havde bestille nogle produkter som slet ikke fungerede for mig. Jeg blev så hjulpet af kundeservice og fik en snak med en der havde styr på hudprodukter, hvor jeg så fik en ny ansigtsrens, creme og en serum tilsendt uden at skulle betale for det igen. Så der er virkelig god kunde service og rigtig god hjælp at hente. De nye produkter jeg har fået får jeg ikke en allergisk reaktion af og min hud er slet ikke tør eller irriteret længere som det var ved de to første produkter.
Vil helt bestemt blive ved med at bestille af dem ☺️

Antwort von NØIE
Jeg har købt en rens (micellar gel) og en ansigtscreme (RE-QN) og brugt produkterne siden begyndelsen af maj.
Produkterne er lækre og indpakningen flot. Micellar gelens konsistens er silkeblød og jeg får fornemmelsen af en stimulerende ansigtsmassage oveni hatten, når jeg gnider den ind. Den er let og nem at rense af igen og det passer mig glimrende, eftersom jeg ikke orker besværlige renseprocedurer.
Cremen er ligeledes let og lækker i konsistensen, optages godt af huden og virker perfekt tilpasset mit behov: der er ingen overskudsfedt eller glinsende hud efterfølgende.
Jeg har planer om at købe en dagscreme mere, til sensitiv hud.
Vejledningen er i top, systemet er nemt at navigere i - man kan til- og fravælge abonnementet som det passer én-, leveringen tjep - alt i alt en 5-stjernet oplevelse.

Antwort von NØIE
NØIE har fantastisk kundeservice som svare inden for kort tid. Jeg er også blevet meget klogere, da jeg har haft mange spørgsmål omkring hudpleje og produkter. Jeg er også i gang med deres prøvepakke, så vender klart tilbage efter 30 dage - 45dage med en ny anmeldelse. Leveringen var hurtig 2 dage efter bestilling ankom varene.

Antwort von NØIE
Amazing personalized skincare! For me it has truly been a game-changer, plus they have a great - and really caring - support team. Thanks NOIE, will ALWAYS recommend!

Antwort von NØIE
NØIE kan varmt anbefales. Jeg er pt i gang med deres test-pakke med vaskegel samt creme sammensat ud fra mine ønsker/problemer. NØIE har fulgt op med en yderst behagelig samtale, hvor vi kom frem til at der skulle justeres på produktet for at være helt optimalt til mig. Jeg har nu modtaget endnu en prøve til ca 45 dage. Det er service i topklasse og produkterne er super lækre. Jeg er meget tilfreds og vil fortsætte med produkterne. Mine varmeste anbefalinger. Gi' det en chance og tag snakken med NØIE når de ringer for at høre om du er tilfreds. *****

Antwort von NØIE
Det virker som om Noie har solgt for gamle cremer (eller meget tæt på udløbsdato) som en del af deres kampagne, hvor man kunne prøve rens og creme for 50kr. Cremen lugter i hvert fald meget harsk og som om den er gået over dato og har stået i et skab de sidste fem år - det samme gælder for den min veninde har prøvet fra dem. Øv. Hvis det er den normale duft, kan jeg bestemt ikke anbefale.

Antwort von NØIE
Great individualized products which really helped with my skin condition (seborrheic dermatitis). Also - great customer support - a lost package was instantly replaced.

Antwort von NØIE
I tried their start pack kit and it's slowly starting to make my skin look so much better. It feel nice and light on my skin while not irritating it.
I truly love and find it easy to use in my daily skin care routine 🤗

Antwort von NØIE
Jeg har brugt Nøie i 3-4 måneder nu og prøvet flere forskellige cremer og rens gennem deres hudgaranti fordi jeg ikke oplevede optimal effekt. I dag har vi ramt den rette sammensætning og er enormt glad for produkterne.
Hver gang jeg ikke har været tilfreds med resultatet har jeg været i kontakt med kundeservice der har guidet mig til at prøve en ny rens eller creme - som jeg via hudgarantien fik tilsendt uden beregning. Særligt har jeg været godt hjulpet af Cathrine i kundeservice som altid er imødekommende og vejleder kompetent ifht. Grundlæggende forståelse for hudens behov og sammensætning og de forskellige produkters effekter.
Stor anbefaling her fra, særligt hvis du giver sig tiden til at finde de rigtige produkter via hudgarantien.

✅ Fantastisk kundeservice
✅ Lækre produkter der virker
✅ Hurtig levering
Jeg har nu brugt Nøies cremer i nogle år.
Det startede egentlig med en masse reklamer på facebook, som fik det hele til at lyde for godt til at være sandt, men jeg kunne ikke lade være med at gå ind og kigge. Efter at have læst alt det med småt, valgte jeg at give det et forsøg.
Jeg har ikke fortrudt!!!
De første cremer jeg modtog var ikke det rigtige match og efter at have brugt dem en måneds tid og opfølgningen fra Nøie, fik jeg tilsendt nye produkter uden beregning.
Deres kundeservice er fantastisk. De er hurtige til at svare og selvom det foregår på skrift er man ikke i tvivl om den venlige tone😊
Når jeg bestiller har jeg produkterne dagen efter (pånær en enkelt gang) og jeg elsker at de laver forskellige tiltag for at blive mere miljøvenlige 👌
Produkterne virker og er drøj i brug. Min hud er gået fra at være fyldt med bumser og ekstremt tør til at være fugtet og med meget få udbrud (når jeg f.eks er lidt for doven med at få brugt produkterne i en periode).
Jeg har kun godt at sige om dette firma og hvis du, som jeg, døjer med nogle hudproblemer, men ikke har råd til at kaste penge efter ting der ikke virker, og gerne vil have en garanti, så er Nøie det rigtige valg 😊
Normalt har jeg den tilgang til tingene at hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det sikkert heller ikke. Men jeg må virkelig erkende at her må jeg tage min første indskydelse i mig igen og sige at dette rent faktisk er så godt at det er sandt 😊
Tak til Nøies team for jeres hjælp og støtte i at få en pænere hud og lysten til at vise den frem. Bliv endelig ved med at være jer 🙌

Antwort von NØIE
Nøie er genialt. Og bedre ord findes ikke, til at beskrive deres kæmpe store arbejde.
Jeg har døjet med akne i 10+ år, og prøvet næsten alt hvad der findes på markedet af hudpleje produkter. Inkl akne medicin (som i øvrigt gav mig en depression). Men først da jeg satsede på at prøve nøies produkter, så kom løsningen på mine problemer. Jeg har haft meget voldsomme akne udbrud, af flere forskellige arter, (og ja, der findes flere forskellige slags akne, men det fortæller din almindelige læge dig desværre ikke om, men det gør nøie). De har så stor viden inden for hudproblemer, og er du det mindste i tvivl om noget, så står deres hold altid klar til at besvare spørgsmål, eller hjælpe dig igennem det der også kan være psykisk svært ved at have hudproblemer af den ene eller anden art.
Deres hudpleje er ikke one size fits all, den er lavet præcis til DIN huds behov - og det er her de har knækket koden. Jeg har fået en meget pænere hud, end jeg nogensinde har turde drømme om, og for det er jeg evigt taknemmelig. Så gør dig selv en tjeneste, og prøv nøie, før du prøver noget andet 🌻

Antwort von NØIE
Excellent customer care and communication with the team at NOIE. When the cream I have used did not seem to help enough with my skin condition, Amanda kindly suggested to try on another formula after consulting their pharmacist which slowly helps improving my skin condition. Am glad that I have chosen NOIE and will use their products with confidence.

Antwort von NØIE
Lækre og effektive produkter, og den bedste kundeservice jeg har oplevet. De er utrolig hjælpsomme og dygtige!

Antwort von NØIE
Det er svært at finde solide skincare-produkter uden parfume og med en nogenlunde gennemskuelig ingrediensliste, der ikke koster en bondegård. Nøie leverer på alle præmisser, og i tilgift får man som bruger en helt utrolig kundeservice. Jeg har flere gange haft glæde af de justeringer, som teamet bag Nøie har hjulpet mig frem til. De arbejder grundigt og hurtigt, og det er simpelthen den ekstra tid værd, når resultatet er, at jeg kan nøjes med at købe ansigtsprodukter fra ét mærke - der desuden tilbyder abonnementer med særdeles fleksibel levering. Jeg kan kun sige: prøv det!

Antwort von NØIE
Bruger produkterne hver eneste dag. De gør absolut intet for min hud. Hverken creme eller rens.
Kunne ligeså godt bruge en Matas bodylotion i ansigtet. Det virker som nogle meget billigere produkter.

Antwort von NØIE
Great service, they answer questions very quick, think along with what to use, solve problems without a complaint.
The product itself is matched to your skin and skinproblems, which for me is a new concept, it's very interesting

Antwort von NØIE
These products are very good, they always feel great on the skin. I don’t worry because I know the products are gentle and don’t contain harmful ingredients. My skin is happy. The spot treatment works wonders. Thank you!

Antwort von NØIE
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.