Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brugt Nøie i 3 års tid nu og jeg er SÅ glad for mine produkter. Jeg startede med at have en ret ustabil hud, men efter jeg er begyndt at bruge deres produkter har jeg ikke døjet med uren hud... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I've been using Noie for almost a year now and I've finally experienced an improvement (acne, sensitive skin). While over time my skin needs have changed (due to probably weather, hormones and all t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elsker Nøies produkter og vil blive ved med at bruge deres ansigtscreme, som har fjernet mine hudproblemer. Prøver jeg at bruge en anden creme, får jeg hurtigt uren hud igen. Super kundeservice oven i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De produkter jeg har valgt at benytte fungerer til perfektion. Jeg ser sjældent en bums mere, min hud er glat, fin og ensartet igen. Abonnementstjenesten er et kæmpe plus. Jeg tænker aldrig på... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktehersteller
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Kosmetikindustrie
  4. Kosmetikgeschäft
  5. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  6. Hautpflegeklinik

Vom Unternehmen geschrieben

Data-backed and dermatologically tested solutions for acne, eczema, psoriasis, dry skin and more. We’re here to improve the quality of life for each individual struggling with skin issues. We’re caring for and supporting our users all the way throughout their journey towards healthy skin. Visit http://noie.com and http://noie.dk

4.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk kundeservice og produkter

Tok kontakt med Nøie i forbindelse med en sending som ble feilaktig returnert av DHL. Rask og super service medførte at produktet hurtig igjen ble sendt meg ☺️

Veldig fornøyd med deres produkter - anbefales! 🥰

14. Juli 2023

Hej Heine,

Tak for de flotte ord og de mange stjerner - dem sætter vi meget pris på 💛
Vi er glade for at kunne hjælpe og ser frem til fortsat at være der for dig og bringe dig din hudplejerutine. Dejligt at høre, at du er glad for produkterne! 🤗

Du ønskes en skøn dag.

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Bestilte en prøvepakke og en solcreme ved siden af. Der gik to/tre dage før min ordre blev sendt afsted, og jeg tænkte da mit, men væbnede mig med tålmodighed. I går modtog jeg en mail, hvor de beklagede meget, da solcremen havde været udsolgt, så derfor gik der de ekstra dage, da de først fik en sending hjem med solcremen i der. Derefter refunderede de 15% af min ordre og min ordre blev sendt.

11. Mai 2023

Hej Maria,

Årh du skal have tusind tak for de 5 stjerner og de flotte ord 😍
Din tålmodighed og tillid til os betyder alverden, så mange tak for det også.

Vi håber på fortsat at kunne følge dig og din hud. Husk, at vi altid er her til at hjælpe, både med småt eller stort.

Du ønskes den dejligste weekend herfra 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig go service ved NØJE TEAMET jeg…

Rigtig go service ved NØJE TEAMET jeg havde købt sæt sæbe og creme, som alligevel ikke passede til min hud, så teamet hjalp mig med at tilpasse et nyt sæt, og sendte det afsted med det samme. Uden beregning 👌👌👌👌

6. Juli 2023

Hej GKH,

Mange tak for den skønne anmeldelse 😍 Vi er så glade for at kunne hjælpe dig med en bedre løsning til dig.
Tak for din tillid og for at lade os være med dig i din hudrutine 🙏

Du ønskes en dejlig weekend 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde bestille nogle produkter som…

Jeg havde bestille nogle produkter som slet ikke fungerede for mig. Jeg blev så hjulpet af kundeservice og fik en snak med en der havde styr på hudprodukter, hvor jeg så fik en ny ansigtsrens, creme og en serum tilsendt uden at skulle betale for det igen. Så der er virkelig god kunde service og rigtig god hjælp at hente. De nye produkter jeg har fået får jeg ikke en allergisk reaktion af og min hud er slet ikke tør eller irriteret længere som det var ved de to første produkter.
Vil helt bestemt blive ved med at bestille af dem ☺️

3. Juli 2023

Hej Signe,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at give os en ekstra chance, det betyder virkelig alverden for os. Det er så skønt at læse, at din oplevelse med at bruge NØIE nu er vendt til det positive - lige præcis som det burde være 💛

Husk, at du altid kan skrive til os med stort eller småt - vi er altid klar til at hjælpe 🙏

Du ønskes en dejlig dag herfra.

5-stjernet oplevelse

Jeg har købt en rens (micellar gel) og en ansigtscreme (RE-QN) og brugt produkterne siden begyndelsen af maj.

Produkterne er lækre og indpakningen flot. Micellar gelens konsistens er silkeblød og jeg får fornemmelsen af en stimulerende ansigtsmassage oveni hatten, når jeg gnider den ind. Den er let og nem at rense af igen og det passer mig glimrende, eftersom jeg ikke orker besværlige renseprocedurer.

Cremen er ligeledes let og lækker i konsistensen, optages godt af huden og virker perfekt tilpasset mit behov: der er ingen overskudsfedt eller glinsende hud efterfølgende.

Jeg har planer om at købe en dagscreme mere, til sensitiv hud.

Vejledningen er i top, systemet er nemt at navigere i - man kan til- og fravælge abonnementet som det passer én-, leveringen tjep - alt i alt en 5-stjernet oplevelse.

6. Mai 2023

Hej Cecilie,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med andre 💛 Vi sætter stor pris på, at du deler din mening og de 5 stjerner gør os simpelthen så glade 😍

Vi ser frem til fortsat at følge dig, og at være en del af din daglige rutine. Tak for din tillid!

Du ønskes en fantastisk dag herfra 🌞

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

NØIE har fantastisk kundeservice... hurtigt levering

NØIE har fantastisk kundeservice som svare inden for kort tid. Jeg er også blevet meget klogere, da jeg har haft mange spørgsmål omkring hudpleje og produkter. Jeg er også i gang med deres prøvepakke, så vender klart tilbage efter 30 dage - 45dage med en ny anmeldelse. Leveringen var hurtig 2 dage efter bestilling ankom varene.

30. Juni 2023

Hej Maja,

Årh hvor gør din anmeldelse os bare varme om hjertet 💛 Tak for den og de 5 stjerner.
Det er dejligt at læse, at du føler dig hjulpet og støttet - det er lige præcis sådan vi ønsker det skal være.

Husk, at du er altid velkommen til at skrive til os om småt eller stort, vi er altid klar til at hjælpe. Vi håber på, at høre fra dig efter de 30 dage, så vi kan se om din rutine er som den skal være, eller om der skal justeres lidt 🤗

Du ønskes en dejlig ny uge herfra.

Will ALWAYS recommend!

Amazing personalized skincare! For me it has truly been a game-changer, plus they have a great - and really caring - support team. Thanks NOIE, will ALWAYS recommend!

26. Juni 2023

Hi Gabriela,

We're so happy to hear that we were able to be the game-change in your skincare routine 🌟

We will always be there for you on your skin journey.

Amanda and the rest of NØIE

NØIE kan varmt anbefales

NØIE kan varmt anbefales. Jeg er pt i gang med deres test-pakke med vaskegel samt creme sammensat ud fra mine ønsker/problemer. NØIE har fulgt op med en yderst behagelig samtale, hvor vi kom frem til at der skulle justeres på produktet for at være helt optimalt til mig. Jeg har nu modtaget endnu en prøve til ca 45 dage. Det er service i topklasse og produkterne er super lækre. Jeg er meget tilfreds og vil fortsætte med produkterne. Mine varmeste anbefalinger. Gi' det en chance og tag snakken med NØIE når de ringer for at høre om du er tilfreds. *****

27. Juni 2023

Hej Tina,

Tusind tak for sådan en fantastisk anmeldelse, den gør os simpelthen så glade at læse 😍
Dejligt at du både synes om oplevelsen og produkterne.

Du skal vide, at vi altid er her til at hjælpe, og du altid må række ud til os med småt eller stort.
At din oplevelse er god, er det der betyder allermest for os 💛

Så tusind tak for at lade os være en del af din rutine og ikke mindst for din tillid til os.

Du ønskes en skøn eftermiddag herfra.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig ubehagelig, harsk duft

Det virker som om Noie har solgt for gamle cremer (eller meget tæt på udløbsdato) som en del af deres kampagne, hvor man kunne prøve rens og creme for 50kr. Cremen lugter i hvert fald meget harsk og som om den er gået over dato og har stået i et skab de sidste fem år - det samme gælder for den min veninde har prøvet fra dem. Øv. Hvis det er den normale duft, kan jeg bestemt ikke anbefale.

9. Juni 2023

Hej Amalie,

Vi er virkelig kede af at høre om din og din venindes oplevelse af NØIE produkterne😔

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at lugten ikke påvirker hverken cremens sikkerhed eller effektivitet. Med det sagt, har det hellere ikke noget at gøre med udløbsdatoen.

Alle vores cremer samt andre produkter sælges med 12 måneders holdbarhed, selvom de kan holde til længere end det.

Alle vores produkter er testet eksternt for 36 måneders holdbarhed. Med andre ord er produkteterne hverken gamle eller ved at udløbe.

Da cremerne ikke indeholder parfume eller maskerende ingredienser, kan lugten af den naturlige olier have en karakteristisk nødelignende lugt - men det har som sagt intet at gøre med, at produkterne er gamle eller af ringere kvalitet.

Vi formulerer med forskellige olietyper, og vi vil derfor være i stand til at skifte til en anden type i tilfælde af uacceptable brugerpræferencer.

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne finde på en ny løsning til din hud, på vores regning naturligvis💛🙏 Hvis du er interesseret i at prøve andre formuleringer, er du velkommen til at kontakte os på hello@noie.dk. Alle vores brugere er nemlig dækket af vores Skin Improvement Guarantee.

Vi håber at høre fra dig🤞

Kh. Huda og resten af NØIE teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great individualized products which…

Great individualized products which really helped with my skin condition (seborrheic dermatitis). Also - great customer support - a lost package was instantly replaced.

22. Juni 2023

Hi Patrick,

Thank you so much for the great review and the 5 stars 🌟

I'm very happy to hear that our products helped your skin and that your condition has improved 🫶🏻

Have an amazing day!

Kind regards,
Cathrine and the rest of NØIE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I tried their start pack kit and it's…

I tried their start pack kit and it's slowly starting to make my skin look so much better. It feel nice and light on my skin while not irritating it.
I truly love and find it easy to use in my daily skin care routine 🤗

3. Juni 2023

Hi Christina,

Thanks for the sweet words and the 5 ⭐️'s !
We are so happy that you are having a great experience, it truly means everything to us! ❤️

Please always reach out to us if you have questions to your routine 🙏 We are here to help!

Have the best week.

Best wishes,
Marie and the rest of NØIE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling af produkter, hudgarantien og kundeservice

Jeg har brugt Nøie i 3-4 måneder nu og prøvet flere forskellige cremer og rens gennem deres hudgaranti fordi jeg ikke oplevede optimal effekt. I dag har vi ramt den rette sammensætning og er enormt glad for produkterne.
Hver gang jeg ikke har været tilfreds med resultatet har jeg været i kontakt med kundeservice der har guidet mig til at prøve en ny rens eller creme - som jeg via hudgarantien fik tilsendt uden beregning. Særligt har jeg været godt hjulpet af Cathrine i kundeservice som altid er imødekommende og vejleder kompetent ifht. Grundlæggende forståelse for hudens behov og sammensætning og de forskellige produkters effekter.

Stor anbefaling her fra, særligt hvis du giver sig tiden til at finde de rigtige produkter via hudgarantien.

15. Juni 2023

Hej Sine,

Tusind tak for de fine ord. Jeg er virkelig glad for, at jeg har kunnet hjælpe, og at du har følt dig i trygge hænder hele vejen igennem processen. Det betyder virkelig meget ❤️

Det er bare så fantastisk, at vi har fundet noget, der fungerer for din hud og som giver dig de resultater du ønsker. Tak fordi NØIE får lov til at være en del af din daglige hudplejerutine 🙌🏻

Jeg vil ønske dig en rigtig skøn dag!

Cathrine og resten af NØIE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker dette firma og deres produkter 🤩

✅ Fantastisk kundeservice
✅ Lækre produkter der virker
✅ Hurtig levering

Jeg har nu brugt Nøies cremer i nogle år.
Det startede egentlig med en masse reklamer på facebook, som fik det hele til at lyde for godt til at være sandt, men jeg kunne ikke lade være med at gå ind og kigge. Efter at have læst alt det med småt, valgte jeg at give det et forsøg.
Jeg har ikke fortrudt!!!
De første cremer jeg modtog var ikke det rigtige match og efter at have brugt dem en måneds tid og opfølgningen fra Nøie, fik jeg tilsendt nye produkter uden beregning.
Deres kundeservice er fantastisk. De er hurtige til at svare og selvom det foregår på skrift er man ikke i tvivl om den venlige tone😊
Når jeg bestiller har jeg produkterne dagen efter (pånær en enkelt gang) og jeg elsker at de laver forskellige tiltag for at blive mere miljøvenlige 👌
Produkterne virker og er drøj i brug. Min hud er gået fra at være fyldt med bumser og ekstremt tør til at være fugtet og med meget få udbrud (når jeg f.eks er lidt for doven med at få brugt produkterne i en periode).

Jeg har kun godt at sige om dette firma og hvis du, som jeg, døjer med nogle hudproblemer, men ikke har råd til at kaste penge efter ting der ikke virker, og gerne vil have en garanti, så er Nøie det rigtige valg 😊

Normalt har jeg den tilgang til tingene at hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det sikkert heller ikke. Men jeg må virkelig erkende at her må jeg tage min første indskydelse i mig igen og sige at dette rent faktisk er så godt at det er sandt 😊

Tak til Nøies team for jeres hjælp og støtte i at få en pænere hud og lysten til at vise den frem. Bliv endelig ved med at være jer 🙌

12. Juni 2023

Hej Litzia,

Årh hvor din anmeldelse dog varmer alle vores hjerter, vi tænkte alle wow og blev simpelthen så glade 😍 Af hjertet, tak!

Det betyder meget for os, at vi må være en del af din rutine og vi takker for din tillid 💛

Vi nyder virkelig at skrive med dig, du er altid så sød og rar! Vi håber på at vores veje bliver ved med at følges ad - ihvertfald er vi her altid til at hjælpe.

Vi kan kun sige i lige måde, bliv med at være dig 🙌

Hav den bedste dag.

Nøie er genialt❤️

Nøie er genialt. Og bedre ord findes ikke, til at beskrive deres kæmpe store arbejde.
Jeg har døjet med akne i 10+ år, og prøvet næsten alt hvad der findes på markedet af hudpleje produkter. Inkl akne medicin (som i øvrigt gav mig en depression). Men først da jeg satsede på at prøve nøies produkter, så kom løsningen på mine problemer. Jeg har haft meget voldsomme akne udbrud, af flere forskellige arter, (og ja, der findes flere forskellige slags akne, men det fortæller din almindelige læge dig desværre ikke om, men det gør nøie). De har så stor viden inden for hudproblemer, og er du det mindste i tvivl om noget, så står deres hold altid klar til at besvare spørgsmål, eller hjælpe dig igennem det der også kan være psykisk svært ved at have hudproblemer af den ene eller anden art.
Deres hudpleje er ikke one size fits all, den er lavet præcis til DIN huds behov - og det er her de har knækket koden. Jeg har fået en meget pænere hud, end jeg nogensinde har turde drømme om, og for det er jeg evigt taknemmelig. Så gør dig selv en tjeneste, og prøv nøie, før du prøver noget andet 🌻

2. Juni 2023

Hej Cecilie,

Årh hvor kan vi bare mærke din anmeldelse helt ind i alle vores hjerter ❤️ TAK 😍
Vi er simpelthen så glade for, at vores veje krydsede hinanden og, at vi har kunne gøre en forskel for dig.

Vi er så taknemmelige for din tillid, men også for al din support af NØIE - det betyder alverden. Vi håber vi kan hjælpe mange i lignende situationer som dig, så tak for at dele din oplevelse. Det er en stor hjælp.

Vi ser frem til at fortsætte rejsen med dig 🙏

Du ønskes den skønneste weekend herfra.

Excellent customer care

Excellent customer care and communication with the team at NOIE. When the cream I have used did not seem to help enough with my skin condition, Amanda kindly suggested to try on another formula after consulting their pharmacist which slowly helps improving my skin condition. Am glad that I have chosen NOIE and will use their products with confidence.

1. Juni 2023

Hi A F,

Thank you for the 5-stars and the kind words 💛 We are also SO happy that you chose NØIE and we really appreciate you trusting us with your skin, we will do our very best to keep being the best solution for you 🙏

We are always here to help, so please always reach out if you have any questions or doubts.
I should say hi from Amanda 😍

Have the best weekend! 🌞

Best wishes,
Marie and the rest of NØIE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektive produkter og fantastisk kundeservice!

Lækre og effektive produkter, og den bedste kundeservice jeg har oplevet. De er utrolig hjælpsomme og dygtige!

1. Mai 2023

Hej Josephine,

Mange tak for den super flotte anmeldelse 😍 Den gør os simpelthen så glade og de 5 ⭐️'er betyder alverden!

Det er så dejligt at læse, at du både er glad for produkterne og vores kundeservice - mere kan vi ikke be' om.

Tak for at lade os være en del af din rutine og for din tillid 🙏
Rigtig god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Til dig der leder efter den perfekte skincare-rutine

Det er svært at finde solide skincare-produkter uden parfume og med en nogenlunde gennemskuelig ingrediensliste, der ikke koster en bondegård. Nøie leverer på alle præmisser, og i tilgift får man som bruger en helt utrolig kundeservice. Jeg har flere gange haft glæde af de justeringer, som teamet bag Nøie har hjulpet mig frem til. De arbejder grundigt og hurtigt, og det er simpelthen den ekstra tid værd, når resultatet er, at jeg kan nøjes med at købe ansigtsprodukter fra ét mærke - der desuden tilbyder abonnementer med særdeles fleksibel levering. Jeg kan kun sige: prøv det!

11. Mai 2023

Hej Freja,

Årh hvor bliver vi bare glade af at læse din anmeldelse 😍 Tak for de 5 ⭐️'er og de flotte ord. Tusind tak for din tillid og for at vælge NØIE som din løsning til din hud, det sætter vi så meget pris på.

Vi ser frem til fortsat at følge dig på din rejse og ikke mindst til at hjælpe dig når du har brug for det.

Rigtig dejlig weekend herfra.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bruger produkterne hver eneste dag

Bruger produkterne hver eneste dag. De gør absolut intet for min hud. Hverken creme eller rens.

Kunne ligeså godt bruge en Matas bodylotion i ansigtet. Det virker som nogle meget billigere produkter.

24. Mai 2023

Hej Josephine,

Som det første vil jeg sige mange tak for din feedback, den er rigtig vigtig for os at få.
Vi bliver dog rigtig kede af det når vi modtager en anmeldelse som omhandler det din gør - nemlig, at du ikke føler, at produkterne gør en forskel for dig og endnu mere, at det ikke har været tydeligt for dig, at du altid kan række ud til os i sådan en situation. Det betyder nemlig, at vi har fejlet i at gøre det klart og fra hjertet af, beklager vi mange gange.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en løsning på det hele og derfor vil du inden så længe modtage en mail fra mig 💛

Jeg håber meget på at høre tilbage fra dig.

Rigtig god dag 🌞

Great service, good company

Great service, they answer questions very quick, think along with what to use, solve problems without a complaint.
The product itself is matched to your skin and skinproblems, which for me is a new concept, it's very interesting

8. Mai 2023

Hi Annet,

Thank you for the 5 star review!

We're so happy to hear that you're a fan of our service and products. We hope to continue being part of your skin journey 💛

Amanda and the rest of NØIE

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

These products are very good

These products are very good, they always feel great on the skin. I don’t worry because I know the products are gentle and don’t contain harmful ingredients. My skin is happy. The spot treatment works wonders. Thank you!

17. Mai 2023

Antwort von NØIE

Thank you so much for your review!

We're so happy to hear that we were able to help your skin with our products🧴💦

We hope to continue to make a difference for you and your skin 😊

Best regards,
Huda and the rest of NØIE

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr