No Northtrampoline Bewertungen 94

TrustScore 4 von 5

3.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig kundeservice. Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende rikt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Trampolinen kom på et blunk og var relativt enkel å sette opp. Ble bestilt en søndag og kom allerede på tirsdag. Vi gjorde noen små feil av og til, men alt i alt helt grei å få opp.

Kontaktinformationen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

94 Bewertungen

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Kvalitets trampoline

God trampoline. Kundeservice som svarer rask og er serviceinnstilte

27. Juli 2023

Hei Jeanett,
Takk for den gode tilbakemeldingen din!

Der er alltid hyggelig å høre du har blitt møtt både raskt og på en god måte, vi strekker oss alltid etter best mulig service og kortest svartid - selv i travle perioder.

Ha en fin hoppesesong videre :)

Mvh
North Trampoline

Reservedeler

Lett å komme i kontakt med og få tilbakemelding fra kundeservice. God hjelp og rask levering.

26. Juli 2023

Hei Liv,
Takk for den gode anmeldelsen din, det setter vi pris på!

Håper dere nyter den siste delen av trampolinesesongen :)

Mvh
North Trampoline

Skuffelse

Bestilte trampoline og betalte ekstra for prioritert levering.
Skulle vært levert i går. Har fortsatt ikke kommet. Ekstra irriterende fordi vi utsatte feriereise og reiste ens ærend ut på hytta for å ta imot trampoline.
To skuffede unger og to temmelig irriterte foreldre.

18. Juli 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von No Northtrampoline

Hei Laila! Beklager så mye at du har opplevd problemer med leveringen av trampolinen din. I slike tilfeller ønsker vi gjerne at du tar kontakt med vår kundeservice slik at vi kan hjelpe deg og finne en løsning så fort som mulig. Vi er glade for at vi fant ut av problemet og at trampolinen er levert, i tillegg til en kompensasjon for lenger leveringstid som vi igjen vil beklage :) Vi håper dere får masse glede av trampolinen i lang tid fremover!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra å ha muligheten til å kjøpe reservedeler

Veldig bra å ha muligheten til å kjøpe reservedeler og at en da ikke må skrote trampoliner som begynner å svikte. En stjernes fratrekk for noe stive priser.

10. Juni 2023

Hei Einar,
Vi er glade for å høre at du finner utvalget med reservedeler som nyttig og bra :) I sammenheng med økende priser på materialer i verden, har vi også blitt nødt til å følge utviklingen og sette opp prisene på noen deler og produkter. Vi setter fortsatt kvalitet høyt slik at man kan ha produktene og delene i lang tid og unngå å skifte de ut ofte.
Mvh. North Tramppoline

Konstant utsolgt for reservedeler

Trampolinen er bra, men tilgangen på reservedeler er håpløs. År etter år kommer vi til tom nettbutikk når vi prøver å skaffe reservedeler.

20. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Erik,
VI er glade for å høre at dere er fornøyde med trampolinen! Beklager at reservedeler dere var på utkikk etter ikke har vært på lager. Gjerne ta kontakt med vår kundeservice så vil de hjelpe deg med en løsning :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ring hvis du trenger hjelp. Mail tar mange dager å få svar på. Rask bestilling og levering. Supert produkt!

Tok først kontakt på mail, tok mange dager før jeg fikk svar. (Dette skjedde et par runder) Ringte inn og fikk hjelp straks. Ønsket først et produkt som da ikke var nedsatt i pris (kampanje på) spurte om jeg
Kunne få dette produktet til kampanje pris. Det fikk jeg ikke. Jeg bestilte kampanje produktet istedet.
Da jeg mottok trampolinen var den første trampolinen jeg egentlig ønsker kommet kampanjepris på. Jeg ble skuffet og ringte tilbake. Fikk gratis retur på min første ordre og fikk lagt inn ny bestilling på mitt ønskede produkt. Fornøyd med det, men mye unødig styr. Veldig fornøyd med produktet, anbefales til alle!

26. Mai 2023

Hei Tonje,
Takk for tilbakemeldingen og at du har tatt deg tid til å legge inn et review :) Vi beklager dersom du opplevde lang behandlingstid, vi ønsker å gjøre kjøpet så smidig som mulig for kundene våre og beklager dersom du ikke hadde denne opplevelsen! Vi er glade for at vi fant en løsning og at du nå har en trampoline vi håper dere får masse glede av gjennom mange hoppesesonger.

God service!

Ryddig og fin håndtering av en servicesak.

28. Mai 2023

Hei Jon,
Takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade vi sammen kunne finne en god løsning :) Ønsker dere en fin trampolinesesong!

God og rask service

God og rask service. Bra produkt

28. Mai 2023

Hei Kim,
Takk for hyggelig tilbakemelding, det settes stor pris på :) Ønsker dere en fantastisk trampolinesesong!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leverer stort sett alltid feil vare……

Leverer stort sett alltid feil vare… Bestilte to identiske sett med toppfester til sikkerhetsnett, og endte opp med to heilt forskjellige! Og på toppen av alt leverte dei ikkje boltar, så begge typane måtte modifiserast for å kunne brukast. Har tidlegare bestilt hoppeduk og fått feil størrelse levert. Vil aldri kjøpe North igjen!

25. Mai 2023

Hei Kjetil,
Beklager så mye at du har hatt denne opplevelsen med kjøp av reservedeler og at du har opplevd å motta feil varer. I disse tilfeller ønsker i gjerne at du tar kontakt med vår kundeservice så hjelper de deg med å finne en løsning så fort som mulig. Toppfestene du har bestilt kommer ikke med ekstra skruer som informert om på produktsiden. Til disse kan man bruke skruene man allerede har, eller kjøpes hos en jernvarehandel.

Hjelpsom og hyggelige

Hjelpsom og hyggelige. Vi hadde kjøpt dobbelt av tilbehør og det var ikke noe problem å få returnert. Har bestilt en del reservedeler der tidligere og alltid fått bra service.

24. Mai 2023

Hei Linda,

Takk for hyggelig tilbakemelding det setter vi stor pris på :) Vi håper dere får en fin hoppesesong med masse hoppeglede!

Fikk tilsendt feil nett

Fikk tilsendt feil nett, som var navngitt en annen kunde. Har tatt over 1 uke å få returlapp. Måtte selv bestille nett på nytt. Dette er for dårlig. Nytt nett burde blitt sendt umiddelbart av firma uten forsinkelser. Bestilte nett 4/5- og i dag 21/5 er jeg fremdeles uten nett.

20. Mai 2023

Hei Hilde,

Beklager så mye for dette. Vi er i kontakt med deg angående levering av det nye nettet og med en kompensasjon for feilen slik at dere kan bruke trampolinen så fort som mulig :)

Rask forsendelse

Rask forsendelse, alt ok så lenge du vet hva du skal ha. Kundeservice er ekstremt tregt og vanskelig, derav få stjerner fra meg.

18. Mai 2023

Hei Alice,

Vi beklager at du har hatt denne opplevelsen med vår kundeservice. Vi utvikler trampolinene våre hele tiden slik at vi kan tilby kundene våre de beste trampolinene som er mulig. Dette fører til at noen reservedeler endrer seg gjennom tiden, og det er derfor viktig for at vi skal kunne anbefale kundene våre riktige reservedeler at vi vet hvilken trampoline modell de har. Dette gjøres også for at kundene våre skal kunne få opp trampolinen og bruke den så raskt og mye som mulig :) Vi beklager så mye at dette har tatt lang tid i ditt tilfelle.

Kundeservice er på saken med å finne ut av hvilken trampoline du har og finne riktige reservedeler til deg :)

Mvh. North Trampoline :)

Raskt svar og leveranse

Raskt svar og leveranse! Meget happy med dere🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼6 Stars

10. Mai 2023

Hei Dan,

Takk for hyggelig tilbakemelding det setter vi stor pris på! :)

Mvh. North trampoline

Rask levering

Rask levering. Bra produkt. Men dessverre en elendig og lite forståelig bruksanvisning.

7. Mai 2023

Hei Petter,

Godt å høre ordre ble levert raskt og at du er fornøyd med trampolinen!
Vi er lei oss for å høre du fant monteringen vanskelig og at ikke bruksanvisningen var tilstrekkelig hjelp. Vi jobber med å gjøre disse, samt monteringsvideoene så bedre og så gode som mulig :)

God kundeservive - Grei montering

God kundeservive, lett å få tak i alltid. God hjemmeside / opplysninger. Rask levering og grei montering. God opplevelse!

6. Mai 2023

Antwort von No Northtrampoline

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr