nmbs.be Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechtste treinen ooit gezien andere landen veel beter deze kuٍt treinen die 24/7 vertraging hebben en ook nog eens zo duur jong toch

Ungenügend

Alle Bewertungen

149 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overdreven veel geld weg, frustratie in de plaats

Wat een teleurstelling dat NMBS toch is! Twee keer de trein genomen om van en terug naar de luchthaven in Schiphol te gaan. Twee keer afgelaste treinen, lang onderweg en zelfs 1 keer niet thuis geraakt en geen communicatie, waardoor we ons 's avonds laat nog moesten laten ophalen. Van een treinticket van zo'n €80 waarbij je na de eerste halte moet last minute worden opgehaald, betaalt NMBS dan €18 terug. Schandalig! Wij hebben onze ophalen een duurder cadeau gedaan als bedankje en zijn €62 kwijt aan een rit van minder dan een half uur met 3 personen. Wat een schandalige geldklopperij! Nooit neem ik nog de trein. Hopelijk wordt er de volgende keer een andere nationale partner gekozen waar het volk wel iets aan heeft. Want met NMBS verlies je er alleen maar belachelijk veel geld mee en win je frustratie in de plaats.

11. Juli 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik krijg altijd het schijt als ik de…

Ik krijg altijd het schijt als ik de trein moet nemen. Constant miserie, treinen die niet rijden door defecten of andere mankementen. Als het zo voort gaat hebben we straks toestandden zoals in India. Over schijt gesproken, ze persen nog wat extra geld uit de mensen in de stations. Geen pipi of kaka zonder dat je betaald. Ik kak de volgende keer wel op het spoor!

11. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn met 10 ouderen van Hasselt naar…

We zijn met 10 ouderen van Hasselt naar Oostende gereisd. We hadden assistentie aangevraagd en we hebben genoten van een excellente service! Iedereen was super vriendelijk, de afspraken zijn nagekomen en alles was prima geregeld. Dikke pluim!

9. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rugzak vergeten in de trein

Hartelijk bedankt aan de NMBS-medewerkers die mijn rugzak en een fietshelm hebben gevonden en vastgelegd die ik in de trein vergeten was. Ik hoefde alleen maar contact op te nemen met de balie, de begeleider pakte zijn telefoon, meldde het verlies en zei dat ik naar Zuid-Station (Bru) moest gaan.
Ik heb een omweg gemaakt, gewoon bij de receptie gevraagd, een man ging naar de bagageruimte en bracht mijn complete tas terug met de helm er aan. Hartelijk bedankt!

8. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een dikke dankuwel voor de trein…

Een dikke dankuwel voor de trein beheleidster die vandaag de trein IC1814 van Brugge naar Antwerpen van 14.25uur liet wachten.De trein vanuit knokke was afgeschaft en ik moest de bus nemen naar Brugge.De bus kwam maar net voor net vertreek van mijn trein aan.Dankzij deze sympathieke treinbegeleidster was ik nog op tijd in de trein.💓🙏

29. August 2026

Sorry ma wat is dit

Sorry ma betalen om korting te krijgen is echt vreemd. Verder altijd vertraging en alleen maar prijsstijgingen... verder is er in Aarschot altijd wel wat. Dan stopt de vervangbus voor het station en dan erachter ... als die überhaupt al stopt want vandaag is die eerder doorgereden en dat is niet oké... mensen moeten ergens zijn op een bepaald uur en betalen ervoor dus fix je service

29. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

absoluut onbetrouwbaar en te duur voor wat

12 minuten vertraging op de app dus ik vertrek iets later.. GROTE GRAP MIJN TREIN WAS AL WEG die vertraging was gewoon verzonnen WAAROM DOEN JULLIE DIT, elke keer neem ik de trein met de grootste angst dat er weer treinen worden afgeschaft of spoorverandering om de seconde, ik moet staren op die app EN DAN NOG KLOPT ER GEEN HOL VAN plus elke trein is gewoon smerig

25. August 2026

Maandag 17 augustus

Maandag 17 augustus, Mechelen naar Londerzeel. Trein net voor mijn neus weg, 45 minuten wachten en dan plots 21u15 geschrapt. Nu maar hopen dat de volgende wel komt opdagen of ik zit vast in Mechelen

17. August 2026

Ridiculous prices

Wanted to take the train again after years... 31 euros for a return ticket for a 20(!!!!) minute trajectory for me and my son. Does that come with a coupe of champagne and a spoonfull of caviar??? Absolutely disgusting! But never mind, I'll take the car and continue contributing to the traffic jam problems!

17. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

1.5 uur op den trein moeten zitten met…

1.5 uur op den trein moeten zitten met volle blaas. Maar 1 wc dat was defect. Waarom betaal ik eigenlijk nog en blijf ik vriendelijk. De minister van mobiliteit moet dat mss is doen. Ook heb ik een beperking wat alles nog lastiger maakt.

2. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ashamed of our national train system

Old materials, bad service, trains or stops that are sometimes canceled without any warning upfront, trains with only half the wagons as normal. If you have a problem or didn't receive the service you paid for, they always point to their user service to get a refund. If doing so, you will be in a street without ending and give up after a while.

31. Juli 2026

Verschrikkelijk

Vandaag een taxi moeten nemen van Antwerpen naar Gent wegens een defecte trein in Beervelde. Nu van Gent naar Aalst. Weer een vertraging in Merelbeke wegens een defecte trein. Ik snap niet hoe dit bedrijf zo kan blijven bestaan. Elke trein die ik neem heeft een vertraging, waardoor ik altijd mag lopen voor een aansluiting die net 5 min later valt, die ik dan met haal of mis. Treinen worden afgeschaft aan de lopende band. Je kan echt niet op de NMBS rekenen.

30. Juli 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr