Som återkommande kund plötsligt debiterad 100:- extra för tjockt hår - trots att klippningen var klar inom utsatt tid och håret är precis lika tjockt som det brukar vara. Går dåligt för dem förstår ja... Mehr ansehen
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Mycket oprofessionellt bemötande och bristande kompetens. Bokningen stämde inte överens med vad salongen kunde leverera och personalen gav ingen... Mehr ansehen
Jag fick tid på Nikita Mobilia. Berättade för henne hur jag vill ha det, Klipp bara de skadade topparna, vill ha det uppklippt så som jag har det nu. Hon var mycket osäker, som gjorde mig oroli... Mehr ansehen
Nikita hair Gävle. Jag ville boka en tid, de bad mig återkomma efter en timme. Jag återvände och satte mig för att vänta de få minuter som var kvar. Efter en stund kommer en annan frisör och undrar va... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Nikita Hair är Nordens största frisörkedja. Över 40 salonger i Sverige. Vi har nöjdhetsgaranti! Över 80% av våra kunder rekommenderar oss.
Jag var och klippte mig hos Nikita i…
Jag var och klippte mig hos Nikita i Gävle och blev så sjukt missnöjd. Håret ser inte naturligt klippt ut och hon tog för mycket av min lugg! Jag hade kunnat gjort det bättre själv!
Bad om en taper fade fick en snagg.
Nikita hair Erikslund. Fulaste håret. Frågade om en taper fade och fick en snagg, inte en ända fade i sikte. Det ända som fadea bort var min integritet. 450kr my ass. Om du inte vill ha en tuppkam till din son Pelle så rekommenderar jag ej!
Absolut inte värt nästan 600 kr
Absolut inte värt nästan 600 kr. Mycket missnöjd.
Jennifer gjorde magi med mitt blonda…
Jennifer gjorde magi med mitt blonda hår. 😍 aldrig varit så nöjd hos någon annan frisör förut.
Gå aldrig till Nikita Ingelsta Shopping
Var på Nikita Hair på Ingelsta Shopping Norrköping.
Frisören la på flera behandlingar utan att fråga eller berätta vad hon gjorde för att höja priset med flera tusen.
Missnöjd
Klippningen tog 10-15 minuter. Lite väl snabbt kan jag tycka. Troligtvis hade det blivit ett bättre resultat om frisören hade lagt lite mer tid och varit mer noggrann. Insåg dagen efter att håret var ojämnt klippt och fick själv klippa av testar som var ett par cm längre än resten av håret.
Missnöjd med resultatet
Missnöjd med resultatet, ung oerfaren frisör. Undvik Nikita på Emporia
Nikita Hair.se "OSERIÖST" Företaget
Tyvärr sånt är det med oseriösa företag! Första gången vi kom dit för ett pris förslag för hårfärg vi kom överens att vi gör en färg test innan man kan beslut sig, frågade vad kostar det svaret var från en frisören att det ska inte kostar vi bokade tid på en fredag samma veckan. Den dagen fredag ringde från Nikita Hair jag hörde inte mobilen när vi kom till mobilia Nikita Hair butiks chefen som är också frisören hon sagt att det kostar ca 500kr för en test vi diskuterade fram och tillbaka att det ska vara gratis jag fick veta av din kollega!? Nej det kostar de håller inte vad de lovade det viktigt att man håller det man lovade själv om man vet att man förlorar pengar inte värd att ljuga för kunden! För kanske att förlorar 500 kr men ni kommer att tjäna på kunden sen! Varit i kontakt med Nikita Hair i Stockholm tyvärr dem löste inte problem butiks chef i Malmö ringde men vill ej lösa problemet tyvärr med! Nikita Hair snälla vara lite bara lite seriös och proffsigt och håll vad ni lovade det viktigt ni kommer långt fram med att vara ärliga! Jag fick färgade mitt hår och klippte någon annan frisör biligare 2500 kr och mycket fint resultatet, hos Nikita Hair skulle kostar med 20% rabatt som mobilia haft 3300 kr!!!!!!!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.