Nikita hair Bewertungen 88

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Som återkommande kund plötsligt debiterad 100:- extra för tjockt hår - trots att klippningen var klar inom utsatt tid och håret är precis lika tjockt som det brukar vara. Går dåligt för dem förstår ja... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Mycket oprofessionellt bemötande och bristande kompetens. Bokningen stämde inte överens med vad salongen kunde leverera och personalen gav ingen... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag fick tid på Nikita Mobilia. Berättade för henne hur jag vill ha det, Klipp bara de skadade topparna, vill ha det uppklippt så som jag har det nu. Hon var mycket osäker, som gjorde mig oroli... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nikita hair Gävle. Jag ville boka en tid, de bad mig återkomma efter en timme. Jag återvände och satte mig för att vänta de få minuter som var kvar. Efter en stund kommer en annan frisör och undrar va... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Friseur
  2. Herrenfriseur
  3. Friseurbedarf
  4. Fachhandel für Haarpflegeprodukte
  5. Friseursalon

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nikita Hair är Nordens största frisörkedja. Över 40 salonger i Sverige. Vi har nöjdhetsgaranti! Över 80% av våra kunder rekommenderar oss.

2.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Jättenöjd

Jättenöjd! Jag har klippt mig hos Julia två gånger på ett halvår. Hon hittade en bra frisyr och var även bra på att lyssna in mina önskemål. Dessutom var hon väldigt gullig och jag var imponerad av att hon kom ihåg mig andra besöket trots att det gått flera månader.

13. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gick till Nikita Upplands Väsby för att…

Gick till Nikita Upplands Väsby för att göra en bottenfärg ville täcka mina grå områden och utväxt.
Jag går till olika frisörer för jag tycker att är man proffsig frisör så ska dom veta vad dom gör,vilken färg man ska ha mm.
Det är inte kundens jobb att se till att det blir bra,jag kan säga vad jag vill ha för slut resultat men frisören ska se till att det blir korrekt.

I alla fall fick sätta mig direkt jag sa att jag ville ha bort det grå lyfte på mitt hår och visade,även utväxten ville jag ha bort.
Frisören pratade och pratade så här i efterhand så tänker jag hon visade ingen färgkarta eller frågade något.
Hon bara pendlade i snabbt slarvigt för det gick väldigt fort.
Det var som att hon tryckte in mig innan nästa bokade kund.
Hon sköljde ur jag satt inre i någon värme.
Såg så där ut men jag gick därifrån.
Men min man sa har du inte varit och färgat håret idag,
Ja sa jag men du är alldeles grå hårig fortfarande.

Jag började lyfta på håret och såg att jag hade allt grått kvar i botten och att även utväxten var lite skiftande liĺa/grå den var inte heller täckt.

Ringer och förklarar då skyller hon på mig att du ville ha så...eh jag kom dit för att få bort det grå men var fortfarande grå och missfärgad.
Efter hon skyllt över det på mig som jag tyckte var så oproffsigt det är hon som bär ansvar att man är snygg och korrekt behandlad efter besöket som man betalat 1400 kronor för dessutom.
Jag får en ny tid för reklamation kommer dit och det är inte hon som gör om det utan jag får en elev som dessutom ska vara billigare.
Men jag tänker okej vi får se.
Det blir bättre täckt men ser så oproffsigt och kladdigt ut.
Så dålig färgning har jag aldrig varit med om.
Dessutom fick jag ingen återbetalning eftersom jag hade en elev.

Dit går jag aldrig mer...

12. September 2024

En av sämsta klippning!

En av sämsta klippning!
Ojämn och snett, sa det går inte att platta lite lockigt hår bra och jämn. Delade inte håret för att klippa en kort frisyr, därför blev det mycket ojämnt resultat. Aldrig mer hos Nikita!

8. September 2024

Väldigt besviken

Jag är väldigt besviken. Besöket avbokades 10 minuter innan, och kvinnan som ringde mig sa nonchalant att de inte kunde ta emot mig eftersom någon var sjuk (jag var redan vid gallerian). Hon bad inte om ursäkt för ändringen och erbjöd inte en ny tid. Jag kommer aldrig boka ett besök här igen.

8. September 2024

Fruktansvärt dålig klippning

Fruktansvärt dålig klippning, visade 8 foton och ändå ser man för djävlig ut. Klankar ner på andra frisörer och så kan man inte ens följa en instruktion eller klippa lika långt på sidorna. Aldrig, aldrig igen, fy sjutton säger jag bara. Rakat på ställen man inte rakar, förskämt olika långt, extremt dåligt klippt och min lugg den klipptes rakt av och är en centimeter lång, hann inte fatta vad sjutton som hände.Missnöjd, besviken
lurad och 600kr fattigare. HÅLL ER BORTA

3. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag är en mycket missnöjd kund Jag…

Jag är en mycket missnöjd kund Jag visade en bild (på mig själv) hur jag ville ha mitt hår klippt och att det inte fick bli för kort då frågade frisören om hon skulle klippa med maskin mitt svar var nej förstod då att hon var väldigt dålig på svenska men tycker att när hon sett bilderna skulle hon ändå förstått sedan syntes det att hon inte var van att klippa med sax Detta var i Umeå på Avion skulle vilja veta vem man kan kontakta med mitt missnöje
Mvh
Kerstin Lundberg Öberg

30. Juli 2024

Tråkigt upplevelse

Bokade en klipptid för min dotter inför skolstart. För min dotter var detta det första riktiga frisör besöket, så angelägen om att det skulle bli en bra upplevelse. Något sen tar frisören emot och vi förklarar vilken frisyr dottern önskat. Klippningen tar väldigt lång tid, enligt dottern springer frisören ifrån då och då och instruerar en trainee. Dottern får ingen styling, så väldigt svårt att se om frisyren är i närheten av vad som önskas. Vid betalning får vi en ganska otrevlig kommentar att min dotter har såpass tjockt hårt så vi behöver boka längre klipptid nästa gång (inget som hon påtalade när vi kom och hade gärna gjort det om dottern fått en bra klippning & upplevelse) Inte vad jag förväntat mig i varken kundbemötande eller utförande tyvärr, Norrköping Ingelsta.

30. Juli 2024

Snett och TOTALT ojämnt!

Världens sämsta klippning dottern har varit med om. Kommer hem med helt snett och ojämnt hår.
Ville ha rakt av i bak på längden, resultat olika längder.
Rundade kanter vid axlarna blev en V-klippning bak.
Hur kan man ens med?

29. Mai 2024

dåligt beteende med kunder

Jag brukar gå till salong VACKER och jag har varit väldigt nöjd med dem, men den här gången ville jag prova ett annat ställe, så jag bokade en tid för en vecka sedan på NIKITA hair i Kongahälla centrum.

Jag bokade tid för en vecka sedan, så jag tog mig tid!

Men tyvärr fick jag en väldigt dåligt bemötande! De sa till mig att de har många kunder och inte kan spendera mycket tid på min klippning!
Jag sa, inga problem, det jag vill ha är en kort slutändan vill och vackert frisyr!
Men deras beteende mot mig som kund var fortfarande väldigt dåligt och de klippte mig inte ordentligt! Och när jag, som ändå är kund, bad dem att klippa håret på det sätt jag vill blev de väldigt upprörda!

18. Juni 2024

Hackigt hår

Skulle klippa upp håret fast de klippte det jätte hackigt. Fick ett väldigt otrevligt bemötande och blev 600 kr fattigare. Rekommenderar inte att gå hit!!

2. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har aldrig varit så nöjd

Jag har aldrig varit så nöjd som denna gång hos någon frisör. Nina är guld värd, så kompetent, service minded, kunnig och så trevlig. Tack Nina jag kommer definitivt tillbaka.
++++++++++++ har bara bra saker att säga om Nikita Hair

22. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

denna recension skriver jag långt efter…

denna recension skriver jag långt efter händelsen, är nu 23 men när jag var 14 år gick jag hit, har aldrig blivit så illa behandlad i hela mitt liv, var en jättegullig unge men min frisör var helt sjukt otrevlig från första sekunden medans min kompis frisör var jättegullig mot min vän, min frisör skrek på mig framför alla kunder och kastade ut mig ”för jag hade löss” gick med droppande hår till apoteket och köpte lusmedel och min mamma fick senare kamma igenom mitt hår, hon hitta 0 löss men lite mjäll där frisören sa jag hade löss. skrev inte om hela upplevelsen men tack vare denna helt fruktansvärda frisör gick jag aldrig tillbaka till en frisör igen. va ni än gör, gå aldrig hit, denna salong borde stänga pga den dåliga servicen, har själv jobbat i service yrket i 10 år och har ALDRIG någonsin behandlat en kund på detta viset, chockerar mig än idag att ens tänka på de och bli äcklad varje gång jag ser denna salong

8. März 2024

Oseriösa

Hade äntligen bokat tid, 50min klippning med tvätt och fön!
Ville toppa håret och GIVETVIS förväntar jag mig att frisören klipper igenom hela håret inte bara längden i bak.
Hon tvättade inte heller mitt hår.hela besöket tog ca 10min och fullt betalt skulle hon ha!
Aldrig mer Nikita Erikslund

24. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tack för du tog dig tid att klippa mig…

Tack för du tog dig tid att klippa mig igår även om du var trainee.
Glömde ta ditt namn men som sagt tusen tack för proffsigt bemötande och även en bra klippning.
Synd ni ska stänga för annars hade jag fortsatt gå hos er framöver.

15. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inte alls trevlig kundkontakt och vill helst inte ta hål i öronen.

Gick till Nikita på BrommaBlocks med min dotter och frågade om man kunde ta hål i öronen där, en otrevlig tjej svarade snabbt och högt ”NEJ!”, medan hon förberedde att ta hål på en person. Då frågar jag vänligt, ”men du tar ju hål nu?”. ”Ja men idag går Inte! Jag har en kund efter det här och sen stänger vi”, det var över 1,5h till stängning. Sen säger hon nåt om att man måste faktiskt boka. Jag går där ifrån, kollar på mobilen och ser att det finns en tid om en timme som jag bokar och beskriver i bokningen att det är till min fem-åriga dotter. Blir uppringt där de säger att tiden var fel så vi är inte välkomna. Vi får i alla fall en ny tid dagen efter. När vi då kommer dit taggade efter allt om och men, så frågar tjejen hur gammal min dotter är, hon måste vara sex år annars går det inte. Min dotter känner sig väldigt avvisad två dagar i rad och börjar tillslut att gråta. Vi fick gå därifrån utan hål i öronen. Som tur var hittade vi ett mat jätte trevligt ställe Hos Billy där vi fick fin hjälp och dottern satt helt stilla utan en min medan han tog hål. Slutet gott!

4. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man emottages på en värmande sätt.

Man emottages på en värmande sätt.
Haft ett par olika frisör i salongen alla har tagit hand om en på ett äkta sätt. Priserna ligger på en bra nivå.
Uppskattar deras kunskap om deras sortiment för håret. Den sista tiden har jag haft samma frisör. Vilket gjort mina besök där avslappnande hon vet vad jag tycker om.
Jag kan varmt rekommendera denna frisör salong till alla om man vill bli väl emottagen och få en jättebra service.

26. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kom dit och ville ta bort utväxt

Kom dit och ville ta bort utväxt. Fylla i med blond färg. Hela håret blev brunt och rött i botten. Så missnöjd. Otroligt dålig på att lyssna in vad kunden vill ha. Kan heller inte erkänna sitt misstag. Gå inte dit! Får boka tid på annan frisör för att lösa det.

13. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr