NEXSMART Bewertungen 433

TrustScore 4 von 5

4.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enkelt att montera och fungerar mycket bra. Ett klart prisvärt larm. En fönsterkontakt fungerade inte men fick snabbt den utbytt. Kameran fungerar också fint. Appen något jobbig att hantera med ovidko... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leveransen gick bra. Däremot tycker jag att batteritiden inte verkar stämma. Efter ca 1 vecka är den nere på 30% redan? Det ska hålla upp till 3 månader på en laddning enligt uppgift. Jag får se när... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bra larm men ganska krångligt att installera men tack vare en jättebra chattsupport löste det sig. Alla delar i mitt larmsystem fungerar bra förutom ett litet minus för utomhussirenen som ger ifrån... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Kontaktinformationen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

433 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bra kamera för utomhusbruk

Köpte första kameran här ifrån för flera år sedan. när den tillslut gav upp köpte vi först ett annat för mig mer känt märke av den enda anledning att få ihop kameran med låset. vi blev då väldigt besvikna så beställde en ny från Nexsmart. snabb leverans och bra kamera för priset. Men det som verkligen ger 5 plus är kundservicen alltid snabba svara och bra lösningar på ev. problem. kan stark rekommendera

30. Juni 2025

Larmet går igång helt oprovocerat

Larmet går igång helt oprovocerat

25. Juni 2025

Hej Mats,

Vi är väldigt ledsna att höra att du upplever problem med ditt larm!

Vi rekommenderar att du kontaktar vår kundtjänst på service@nexsmart.se, där vårt team står redo att hjälpa dig.
Om du redan har varit i kontakt med kundtjänst, tveka inte att svara på samma mejl och hänvisa till denna recension.

Kom ihåg att vi alltid erbjuder upp till 100 dagars full returrätt – även om produkten har packats upp och testats. 😊
Om du vill använda din returrätt, vänligen meddela vår kundtjänst, så hjälper de dig med information om hur du returnerar paketet samt erbjuder en gratis returetikett.

Vi beklagar ännu en gång att du har haft problem, men vi kommer att göra vårt absolut bästa för att hjälpa dig att hitta en lösning! 😊

Vänliga hälsningar,

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

First of all the set up was very easy…

First of all the set up was very easy to do and the quality of the product is very good. Nexsmart delivered promptly without delay or hassle.
The only point I am not so pleased with is the fact that the cameras cannot tell between a swaying bush or a human body despite the setting " human body only". I live on a bush block with many trees and bushes perhaps the cameras are not suited for this type of property? I have now disabled the sensors and just use the cameras for constant recording with no alarm. Other than that very happy :)

26. Juni 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ganska snabb leverans

Ganska snabb leverans, rörelsesensorer o fjärrkontroller fungerar bra. Men dörr/fönster sensorer fungerar mindre bra. Speciellt dörrsensorer falsklarmar utan att man är i närheten. Har slutat med att jag fått ta bort dom.

21. Juni 2025

Hej Jörgen,

Jag beklagar att höra att du upplever problem med dina dörr- och fönstersensorer.

Jag rekommenderar starkt att du kontaktar vår kundtjänst angående detta.
Vi finns redo att hjälpa dig på service@nexsmart.se.
Vi kommer att göra vårt bästa för att hitta en bra lösning, så att du inte står kvar med produkter som du inte kan använda men redan har betalat för.

Vi ser fram emot att höra från dig :)

Vänliga hälsningar,

Bra kamera

Enkel beställning, leverans och betalning.
Produkt som fungerade bra. Lätt att installera
Bruksanvisning borde varit i större format, väldigt liten text ger problem som inte behövs

4. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bra pris men krångligt

Bra pris och snabb leverans, men jag lyckas då inte att få detta system att fungera på ett bra sätt.

- Det följer inte med någon bruksanvisning, så du behöver försöka hitta på deras hemsida vilken produkt det gäller för att förstå hur du ska installera den.

- Klistret på sensorerna är bristfälliga, flera ramlade ner så att jag fick ta dubbla klister från andra sensorer som jag fick undvika att använda.

- Sensorerna fungerade inte som de skulle. Fick konstanta larm i appen att ytterdörren öppnades, trots att så inte var fallet och sensorn satt på som den skulle.

- Det gick inte att stänga av larmet helt. Krångligt att behöva sitta och Googla hur SmartLife-appen funkar när det är er man köpt genom. Vi hade problem med att alla sensorer var inställde på tyst läge, men ändå larmade VARJE dag så fort vi öppnade en dörr.

Tappade till slut lusten att använda detta system helt. Krångligt, icke-användarvänligt och bara osmidigt.

2. Juni 2025

Hej Sanna,

Jeg beklager at høre at du oplever problemer med dine produkter. :(

Jeg vil stærkt anbefale at du kontakter os på service@nexsmart.se angående dette.
Her vil vi sidde klar til at hjælpe med at finde frem til hvordan du får det optimale ud af dit køb samt fundet en løsning til de produkter som du har modtaget hvor det er fysiske fejl, da dette selvfølgelig ikke er optimalt!

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få løst sagen og du kan nyde dine nye produkter!

Med venlig hilsen,

Ganska osäkra kameror

Ganska osäkra kameror – om din övervakningskamera blir stulen och du använder SD-kort, är det bara att sätta in kortet i en dator för att få full tillgång till alla videor. Säkerheten är alltså riktigt dålig. Jag har själv bytt till Eufy med AI och lokal lagring som inte kostar något extra. Den har militärklassad kryptering och är betydligt bättre.

23. April 2025

Hej Ameila,

Vi beklager hvis du ikke mener sikkerheden er god nok på optagelserne i dit Nexsmart kamera. Det er korrekt at optagelserne på SD-kortet vil være tabt, hvis SD-kortet bliver fjernet.

Der er også mulighed for at benytte sig af Cloud Storage så optagelserne kun er i skyen, eller vores NVR optager løsning så alt er gemt og lagret på lokal harddisk.

Hvis du har oplevet noget besvær med dit nexsmart produkt, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe.

Husk samtidigt at vi altid tilbyder op til 100 dages fuld returret. Det gælder også selvom produktet har været pakket ud og testet. 😊
Ønsker du at gøre brug af din returret, så skal du på samme måde, gøre vores kundeservice opmærksom på dette. Her vil de hjælpe med information om hvordan du sender pakken retur, samt tilbyde en gratis returlabel.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig bruksanvisning å har ej fått…

Dålig bruksanvisning å har ej fått igång kameran än

8. April 2025

Hej Tore,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du har oplevet besvær med opsætningen af dit kamera og det skal vi selvfølgelig have løst!

Jeg vil henvise til vores kameraguides her: https://nexsmart.se/pages/guider-support

Du er også mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på: service@nexsmart.se - så sidder vi klar til at hjælpe.

Vi ser frem til at høre fra dig :)

Venlig hilsen

Snabb service!

Fick fel vara och skickade till de på en lördag om detta, får svar samma lördag och de skickar rätt vara direkt och jag får behålla den felaktiga produkten.
Det kan man kalla service!

22. März 2025

Kamerorna fungerar inte

14. März 2025

Hej Johan,

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager hvis du oplever besvær med dine kameraer, og jeg vil anbefale at du taget et kig i vores kundeportal: https://nexsmart.se/pages/kundportal - her kan du finde gode råd, tips og guides til vores kameraer. :)

Hvis det ikke hjælper kan du kontakte vores kundeservice på: service@nexsmart.se - eller skrive til vores livechat, melle m 09:00 - 15:00. Så sidder vi klar til at hjælpe :)

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr